Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Nil, çok güzel bir rakam canım. Hadi hakkında hayırlısı inşa Allah!.. Rabbim bu günden sonra yüzünü hep güldürsün inşa Allah!.. Amin!!!

Allah razi olsun sagolasin canim.Insa Allah Su Mübarek Ücaylar hürmetine Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin...Kismet olursa Transferim Berat Kandili Aksami olacak o gun Dualarinizda beni de anin olurmu...Guzel yurekli arkadasim ve diger kizlar bu surecte bana cok destek oldunuz hepinize cok cooook tesekur ederim...

Demek ki bizim merkezin politikası böyle benden önce göreceksin minigini- miniklerini. Mutlaka haber ver ama merakta birakma beni burda. Bu arada ağrı artık bende de yok. Gogusler sis bir tek. İlk zamanlardaki ağrılar yok artık endiselenme

Canım ya neden böyle yapıyorsun. Bu negatif duygularla olacağı varsa da olmaz. Allah korusun eğer negatif olursa bir dahakinde psikolojik destek al bence kendine zarar veriyorsun bu şekilde. Olumlu duygular içinde olman olacağına inanman lazım. Daha üçüncü Gün sıkıldım alışverişe çıkacağım dedin. Şimdi de temizlik yapacağım diyorsun

canım benim bırakma kendini hemen benimde 7. günde hiçbirşey çıkmamıştı 10. günde silik çizgiyi görüp kan testimi yaptırdım hemen pes etme. kendini negatife odaklayıp iş felanda yapma inşallah sende pozitifi görecen allahın izniyle sabret biraz

arkadaşım daha çok gençsin..kendine zaman var toparlan olumsuz düşünceleri kafandan attığında tekrar başlarsın..etrafımda o kadar umutsuzken anne olanlar var ki kalbini ferah tut..

Çook teşekküer ederim kızlar:))düşünceler sardı beni nasıl yetecem ikisine nasıl bakacam allahım güç verir inş

Canım benim 12. gün bile silik. Ben de çok üzülmüştüm hatta ve burdaki güzel arkadaşlar can dostlar teselli etmişlerdi beni. Allah'ın izni ile pozitif inşa Allah canım!..

cok tesekurler canim benim yaa umut oluyosunuz bana sizde olmasaniz ne yapardim benn..
ben hollandada yasadigim icin burda oyle Turkiyedeki gibi gidip hemen kan testi yaptiramiyorsun transferin 15. gunu kendin idrar testi yapip hastaneyi ariyosun giciklar iste o kadar bekletiyolar insani
Rabbim bekleyen butun arkadaslara sabir versin ve sonunda guzel haberlerle odullendirsin insallah..
Hamile olan arkadaslarada hayirlisiyla kucaklarinda almayi nasip etsin insallah

ballbadem canim.. ben seni inanki hamile biliyodum meger yeni ogrenmisin simdi farkina vardim canim hayirli ugurlu olsun insallah Allahim hayirlisiyle kucagina almayida nasip etsin insallah..
darisi basimiza insallah..

Son düzenleme:
ballbadem canim.. ben seni inanki hamile biliyodum meger yeni ogrenmisin simdi farkina vardim canim hayirli ugurlu olsun insallah Allahim hayirlisiyle kucagina almayida nasip etsin insallah..
darisi basimiza insallah..

Demek ki içine doğmuş tatlım senin:)) Amin inşallah canım inşallah. Darısı isteyen bekleyen tüm arkadaşlarımın başına olsun kucaklarınız ikiz ikiz yavruşlarla dolsun

Demek ki içine doğmuş tatlım senin:)) Amin inşallah canım inşallah. Darısı isteyen bekleyen tüm arkadaşlarımın başına olsun kucaklarınız ikiz ikiz yavruşlarla dolsun

evet yaa gercekten icime dogmus Rabbim hayirli evlatlar versin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…