Nil, çok güzel bir rakam canım. Hadi hakkında hayırlısı inşa Allah!.. Rabbim bu günden sonra yüzünü hep güldürsün inşa Allah!.. Amin!!!
Canım bizim senle aynı merkez ve aynı tarihlerdeydi transferimiz yanlış anımsamıyorsam... Ben de 18nde gideceğim, boşver inşallah hayırlısıyla bakarsın kalp atışlarını da duyarızBenim hiç bulantım filan yok yalnız ya, sadece göğüslerimdeki hassasiyet devam ediyor, karnındaki ağrıların bile sıklığı azaldı bu ara... Bazen endişe ediyorum her şey yolunda mıdır diye... İnşallah hayırlısıyla görürüz keseleri de rahatlarız canım..
bu arada sonucu pozitif olup farketmediğim görmedim arkadaşlar varsa hepsini çok çok tebrik ederim.allah tamamına erdirsin inşallah.ben de bugün temizlik yapayım bari.zira evi bildiğiniz b...k götürüyor.eşim sağolsun elinden geldiğince birşeyler yapmıştı bu süreçte ama yine de benimki gibi olmuyor tabi.
Kızlaaar ikizlerim geliyo:)
herkese günaydın güzel anneler ve anne adayları.canlarım benim neredeyse negatif olduğu kesinleşti.bugün 7.gün ve idrar testi gene negatif.bırakın çok çok silik çizgiyi gölge bile yok.üstelik testi yapalı 2 saat olmasına rağmen.hem de after 10 diye bir testle yaptım.hassas test.10 ml de bile pozitif sonuç gösteren test.blast transferdi benim ve zaten 3 gün sonra test günüm.şimdi negatifken 2 günde bir anda artacak hali yok sanırım değerlerin.olursa mucize olur herhalde zaten mucizelerde beni bulmaz.neyse canlarım bende sizin güzel haberlerinizle sevinirim artık
Kızlaaar ikizlerim geliyo:)[/QUOTE ] Tebrikler çok sevindim.
Arkadaşlar merakta bıraktım sizleri kusura bakmayın. 3 gündür ateşten gözüm açılmıyor. Test sonucum ise negatif. Olmadı malesef. Toparlandım sayılır hayatımın odağı yapmamaya karar verdim artık. Olmuyorsa olmuyordur. 25 yaşındayım ve 4 5 yıldır Dr. Kapılarındayım bu kadarı hem kendime hem bana verilen hayata haksızlık gibi geliyor. Uzun bi süre beklemede olucam sanırım. Geçmişi okumadım güzel haberler vardır mutlaka. Rabbim hamişlere sağsalim kucağına almayı nasip etsin. Dualarda unutulmamak dileğiyle...
Çook teşekküer ederim kızlar:))düşünceler sardı beni nasıl yetecem ikisine nasıl bakacam allahım güç verir inş
Canım benim 12. gün bile silik. Ben de çok üzülmüştüm hatta ve burdaki güzel arkadaşlar can dostlar teselli etmişlerdi beni. Allah'ın izni ile pozitif inşa Allah canım!..
tebrik ederim çok sevindim.onlar kısmetiyle gelir ve sana da olağanüstü güç verir Allah merak etme :)
Canım Allah hayırlı uğurlu etsin, kucağına almayı da nasip etsin inşa Allah!.. Darısı bekleyen tüm arkadaşların başına olsun!!! Amin!!!
ballbadem canim.. ben seni inanki hamile biliyodum meger yeni ogrenmisin simdi farkina vardim canim hayirli ugurlu olsun insallah Allahim hayirlisiyle kucagina almayida nasip etsin insallah..
darisi basimiza insallah..
Çook teşekküer ederim kızlar:))düşünceler sardı beni nasıl yetecem ikisine nasıl bakacam allahım güç verir inş
Demek ki içine doğmuş tatlım senin:)) Amin inşallah canım inşallah. Darısı isteyen bekleyen tüm arkadaşlarımın başına olsun kucaklarınız ikiz ikiz yavruşlarla dolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?