Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Çok güzel bir haber canım. Çok sevindim geri sayima az kaldı. Senden daha heyecanlıyım inan. İnşallah bana bir damat gelecek inşallah. Kız gobekleri attira attira oynariz artik dugunlerinde

kızlar ya çok kötüyüm, akşam oldu mu mide bulantım başlıyor uyuyamıyorum kolay kolay, işin ilginç yanı sabah değil akşam

Oy kuzuma kiyamam sana ben...Gordun mu benim gelini erkenden ben burdayim diyo...

pis kocam da karşıdan bakıp bakıp gülüyor Kayaseri Kayseri tep tep tep diye de marş söylüyor ya, güya oğlu olacakmış kendine yer etmeye çalışırken ben böyle oluyormuşum adam mutlu oluyor ben böyleyken, yüzünde tuhaf bir mutluluk sırıtması var dövmek istiyorum onu sorma nilcim ya...

kızlar ya çok kötüyüm, akşam oldu mu mide bulantım başlıyor uyuyamıyorum kolay kolay, işin ilginç yanı sabah değil akşam

canım ya bulantılar başlamışş.hemde akşamları genelde sabahları olurr.senin akşamm:44:
eşinin yaptıklarıda yaniii.erkekler yine böylee

Sagol canım Allah sanada nasip etsın en kısa zamanda haberlerını beklıyoruz .. Transverın olmus herhalde hayırlı ugurlu olsun . Zorlu bekleme surecı basladı senın ıcınde hadı bakalım :):)

Canımm cok sevındım adına Allah kucagına saglıklı almayı nasıp etsın ınsallah sana . Transverden sonrakı kacıncı gunun du bugun ? Degerın yuksek geldıde ıkız mı dıye merak ettım :))

Canımm cok sevındım adına Allah kucagına saglıklı almayı nasıp etsın ınsallah sana . Transverden sonrakı kacıncı gunun du bugun ? Degerın yuksek geldıde ıkız mı dıye merak ettım :))

Teşekkür ederim güzel dileklerin için canım. Amin inşallah. 3.gün transferiydi ve 2 embriyo transfer etmişlerdi. Bugün de 12. gün testi yaptım. Bu değerle ikiz olabilirmi hiç bir fikrim yok inan. Mevlam görelim bakalım neyler, neylerse güzel eyler:)))

kızlar merhaba yazdıklarınızın altında çıkan hamilelik haftası çizelgesini nasıl yaptınızzzzzzzzzzz

annişler bebişimin kesesini yarın görmeye gidicezz:) Allah kısmet ederse tahmini doğum tarihi 14 şubat çıkıo int sitelerinde hayırlısıyla.sizler nasılsınız yiğenler nasıl?

annişler bebişimin kesesini yarın görmeye gidicezz:) Allah kısmet ederse tahmini doğum tarihi 14 şubat çıkıo int sitelerinde hayırlısıyla.sizler nasılsınız yiğenler nasıl?

bildiğin gibi tatlım, heyecan doruktadır şimdi, doktorum bana 19 haziran dedi ilk randevu için çok geç gibi geldi bana, transferden sonraki 30.gün oluyor:44: heyecanla bekliyorum güzel haberlerini...

bildiğin gibi tatlım, heyecan doruktadır şimdi, doktorum bana 19 haziran dedi ilk randevu için çok geç gibi geldi bana, transferden sonraki 30.gün oluyor:44: heyecanla bekliyorum güzel haberlerini...
ayy dayanabilecen mi canım büyük ihtimalle kalp atışıyla keseyi beraber gör diyedirr..bebeğin bebişlerin kocaman olacak sen görmeye gidinceye kadar ne güzelllllllllllll.amin canım inşallahh işe başladım artık pek giremiyorum ama gönlüm hep sizinlee

Canim gozun aydin hayirli olsun. Boyle haberler alinca umutlaniyorum:)
Hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin Rabbim. Dualarinda bize de yer verirsen sevinirizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…