Herkese mrb.kizlar bugun kontrolum vardi 16 yumos var her sey yolunda Rabbime sukurler olsun..
Kismetse Sali gunu opu var.Eger emriyolar 5.gune ulasirsa Pazar aksam transfer var bende durumlar boyle...
Negatif olan arkadaslarim ne denir cok zor Allah sabir versin sizlere Insa allah en yakin zamanda yavrulariniza kavustursun...
Canımmm tebrik ederim. Allah kucağına aldığın sağlıkla buyuttugun günleri de göstersin
kızlar ya çok kötüyüm, akşam oldu mu mide bulantım başlıyor uyuyamıyorum kolay kolay, işin ilginç yanı sabah değil akşam
Oy kuzuma kiyamam sana ben...Gordun mu benim gelini erkenden ben burdayim diyo...
kızlar ya çok kötüyüm, akşam oldu mu mide bulantım başlıyor uyuyamıyorum kolay kolay, işin ilginç yanı sabah değil akşam
canım çok sevindim.rabbim sana istediğinden bile fazlasını yolladı ne güzel..inşallah sağlıklı sıhhatli bir gebelik yaşayıp kucağına alırsın yavrularını.darısı tüm bekleyen bebek yolu gözleyen arkadaşlarımızın olsun inşallah.:
Ben geldim canlarım hem de güzel haberlerle geldim sonucum pozitif ve değerim 240 çıktı. Hayır duasını esirgemeyen güzel yürekli güzel arkadaşlarım benim Allahım hepinizden binlerce kere razı olsun rabbim hamile olanlarımıza sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı, sonuç bekleyen arkadaşılarımızın da sonuçlarını pozitif çıkmasını nasip etsin şu hayır mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine inşallah
tebrik ederiiiiimmmm....
hayırlı uğurlu mübarek olsuuuuuunn
tebrik ederim canım çok güzel bir haber allah ikisinide sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah
Canımm cok sevındım adına Allah kucagına saglıklı almayı nasıp etsın ınsallah sana . Transverden sonrakı kacıncı gunun du bugun ? Degerın yuksek geldıde ıkız mı dıye merak ettım :))
canım ya bulantılar başlamışş.hemde akşamları genelde sabahları olurr.senin akşamm:44:
eşinin yaptıklarıda yaniii.erkekler yine böylee
annişler bebişimin kesesini yarın görmeye gidicezz:) Allah kısmet ederse tahmini doğum tarihi 14 şubat çıkıo int sitelerinde hayırlısıyla.sizler nasılsınız yiğenler nasıl?
ayy dayanabilecen mi canım büyük ihtimalle kalp atışıyla keseyi beraber gör diyedirr..bebeğin bebişlerin kocaman olacak sen görmeye gidinceye kadar ne güzelllllllllllll.amin canım inşallahh işe başladım artık pek giremiyorum ama gönlüm hep sizinleebildiğin gibi tatlım, heyecan doruktadır şimdi, doktorum bana 19 haziran dedi ilk randevu için çok geç gibi geldi bana, transferden sonraki 30.gün oluyor:44: heyecanla bekliyorum güzel haberlerini...
Canım sonuç itibariyle kaçtane hamişimiz olduu ben sayamadımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?