Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Canım bence asıl test gününü bekle. Ve daha erken yani. Benim 12. gün 70 çıktı. Sen azıcık daha sabret olmaz mı?

Moral olan destek veren tum arkadaslara tesekkurler.dun doktorumla gorustum bgn yeniden test yaptirmami istedi sonuc 3,63. Doktorum bu sonucun negatif oldugunu, artik ilac ve ignelerimi birakmami uzulerek bildirdi.. Rabbim istemedi anne olmami, oysa yarin babalar gununde esime dunyanin en guzel hediyesini vermeyi cok istemistim.. Benim ruyam bitti allahim bu yola baskoyan herkesin yuzunu guldursun.. Insallah topigin son negatifi ben olurum. Saglicakla kalin arkadaslar!!!

Kızlaaar ikizlerim geliyo:)
Canimmm cok sevindim ikimizde ikiz annesi olucaz insallah hadi hayirlisi :) seni cok iyi anliyorum iki gundur uykularim kacti nasil yetisicem diye dusunmekten , Nasil olacak diye hayal etmekten :)) insallah saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz ikizlerimizi :)

12. Gun olunca bende bilemedim 9. Gun 320 du benim . Aman saglikli olsun hayirlisiyla gelsinde gerisi onemli degil tabi tek çift Allah kararlastirmistir onu zaten :)

Amin insallah canim tesekkur ederim :))

Canim cok uzuldum Rabbim insallah en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar verir sana insallah en kisa zamanda yuzunu guldursun Rabbim..

Son düzenleme:

Aynen canım ya allahtan annem kayınvalidem yakında.canım sen kaç haftalıksın.ben 5. Haftadayım.doğumda 15 ocağı geçerse daha iyi olur dedi doktor.şimdi altta gebelik takvimi hazırladım:)tahmini doğum tarihini yazdım 10 haftalık gebeyim o tarihe göre:)ama tabi ikiz olcağı için erken tarih söledi galiba doktorum doğum için

Alemlerin Rabbi nasip ederse dualarda buluşuruz inşa Allah canım!..
O güzel gece de, elimizden geldiğince ve dilimiz döndüğünce dua ederiz birbirimize biiznillah!..

Böle durumlarda ne denirki canım benimrabbim sizinde yüzünüzü güldürecek şüphen olmasın.allahım sevdiği kullarının dileğini hemen gerçekleştirmezmiş.daha çok dua etsin die sende dua et umudunu yitirme hiç

Kızlaaar ikizlerim geliyo:)

Gözünüz aydın olsun kızlar. Çok sevindim sizin adınıza. Bizim oralarda (Anadolu'da) derler ki: ''Ağılda oğlak doğsa, Allah kayanın dibinde otunu bitirir.'' Hele kuzucuklarınız sağlık sıhhatle bir doğsun çok güzel anneler olacaksınız ikizni de inşa Allah-u Teala...

Canım benim Allah sabır versin. Tez zamanda evlatla mujdelesin. Sakın umudunu yitirme.

Rabbim elbet güç kuvvet verir bize canım:)darısı en kısa zamanda tüm bekleyenlere olsun inş gönülden istiyorum bunu.inş hepimiz burda doğum hikayelerimizi paylaşırız

Olsun canım, üzme kendini. Sonucu öğrenmen geç olsun güç olmasın!.. Rabbim kucağını hayırlı evlatlar ile doldursun inşa Allah!..
Ben de Çarşamba günü değerim çok düşük diye üzülmüştüm. Sağolsun burdaki samimi arkadaşlar üzüntümü, sıkıntımı atlatıp, mutlu olmama ve tadını çıkarmama vesile oldular. Şuan bekliyorum ve bebeğimi alemlerin yaratıcısı Allah'a emanet ediyorum. Her şeyin en iyisini en doğrusunu O, bilir. Hakkımızda hayırlı olanı versin inşa Allah!..
Mevla tez zamanda ve de en hayırlı zaman da, en hayırlı evlatları bağışlasın tüm bekleyen, isteyen herkese!.. Amin!!!

Amiinn insallah canim gercekten iyiki sizleri tanidim Allah hepinizden razi olsun inanki piskolojik destek aldigimda bu kadar iyi gelmemisti bu arada igde cicegi ben dayanamayip test yaptim ama cok silik cikiyo 8. gun ve 10. gun yaptim ikisindede pozitif ama cok cok silik cikti beklemekten baska care yok. bir yandanda negatif sonuc alan arkadaslari dusundukce diyorum en azindan ben umutla bekliyorum Allahim onlara sabir versin ve en kisa zamanda evlatla mujdelesin INSALLAH..

Silikte olsa önemli değil canım, pozitif ya sen ona bak. Benimki de silik çıktı olsun önemli değil, yeterki Rahman ve Rahim olana Allah hayırlısını versin!.. Umutlarımız hiç tükenmesin inşa Allah!..
Ve evet burası psikolojimizi düzeltmek için harika bir topik. Kızların hepsi de samimi, hepsi de candan. Birbirine yapılan dualar içten. Ve o nedenle hamile sayısı bol bence. Negatif sonuç alanlarda en kısa zamanda -bence 3 ay içinde- pozitif sonuç alacaklar yapılan dualar hürmetine inşa Allah!..

bende 32 yaşındayım sebebim pco 1. tüp bebek denemem eurofertil altunizade ve çok şükür hamileyim benide eklersen sevinirimm...

Allah hayırlı uğurlu etsin canım!.. Yavrunu sağlıkla sana bağışlasın inşa Allah!..
Doktorun kim canım? Ben de Altunizade eurofertilde tedavi görüyorum canım. Benim dr Alev Hanım.

bende 32 yaşındayım sebebim pco 1. tüp bebek denemem eurofertil altunizade ve çok şükür hamileyim benide eklersen sevinirimm...

Canim hayirli ugurlu olsun Allahim hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin INSALLAH..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…