Canım bence asıl test gününü bekle. Ve daha erken yani. Benim 12. gün 70 çıktı. Sen azıcık daha sabret olmaz mı?
Canimmm cok sevindim ikimizde ikiz annesi olucaz insallah hadi hayirlisi :) seni cok iyi anliyorum iki gundur uykularim kacti nasil yetisicem diye dusunmekten , Nasil olacak diye hayal etmekten :)) insallah saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz ikizlerimizi :)Kızlaaar ikizlerim geliyo:)
Teşekkür ederim güzel dileklerin için canım. Amin inşallah. 3.gün transferiydi ve 2 embriyo transfer etmişlerdi. Bugün de 12. gün testi yaptım. Bu değerle ikiz olabilirmi hiç bir fikrim yok inan. Mevlam görelim bakalım neyler, neylerse güzel eyler:)))
canım bir kaç gündür giremedim.haberini yeni aldım..ayy çok mutlu oldum...hayırlı şekilde büyüsünler inşallah..benim kardeşlerim ikiz çok farklı bi duygu...Allah sağlıkla kucğına almayı nasip etsin inş
Kızlaaar ikizlerim geliyo:)
Moral olan destek veren tum arkadaslara tesekkurler.dun doktorumla gorustum bgn yeniden test yaptirmami istedi sonuc 3,63. Doktorum bu sonucun negatif oldugunu, artik ilac ve ignelerimi birakmami uzulerek bildirdi.. Rabbim istemedi anne olmami, oysa yarin babalar gununde esime dunyanin en guzel hediyesini vermeyi cok istemistim.. Benim ruyam bitti allahim bu yola baskoyan herkesin yuzunu guldursun.. Insallah topigin son negatifi ben olurum. Saglicakla kalin arkadaslar!!!
Canimmm cok sevindim ikimizde ikiz annesi olucaz insallah hadi hayirlisi :) seni cok iyi anliyorum iki gundur uykularim kacti nasil yetisicem diye dusunmekten , Nasil olacak diye hayal etmekten :)) insallah saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz ikizlerimizi :)
Allah razi olsun sagolasin canim.Insa Allah Su Mübarek Ücaylar hürmetine Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin...Kismet olursa Transferim Berat Kandili Aksami olacak o gun Dualarinizda beni de anin olurmu...Guzel yurekli arkadasim ve diger kizlar bu surecte bana cok destek oldunuz hepinize cok cooook tesekur ederim...
Moral olan destek veren tum arkadaslara tesekkurler.dun doktorumla gorustum bgn yeniden test yaptirmami istedi sonuc 3,63. Doktorum bu sonucun negatif oldugunu, artik ilac ve ignelerimi birakmami uzulerek bildirdi.. Rabbim istemedi anne olmami, oysa yarin babalar gununde esime dunyanin en guzel hediyesini vermeyi cok istemistim.. Benim ruyam bitti allahim bu yola baskoyan herkesin yuzunu guldursun.. Insallah topigin son negatifi ben olurum. Saglicakla kalin arkadaslar!!!
Canimmm cok sevindim ikimizde ikiz annesi olucaz insallah hadi hayirlisi :) seni cok iyi anliyorum iki gundur uykularim kacti nasil yetisicem diye dusunmekten , Nasil olacak diye hayal etmekten :)) insallah saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz ikizlerimizi :)
bu ne güzel bi haber...darısı kucağına almaya inşallah canım...
Gözünüz aydın olsun kızlar. Çok sevindim sizin adınıza. Bizim oralarda (Anadolu'da) derler ki: ''Ağılda oğlak doğsa, Allah kayanın dibinde otunu bitirir.'' Hele kuzucuklarınız sağlık sıhhatle bir doğsun çok güzel anneler olacaksınız ikizni de inşa Allah-u Teala...
cok tesekurler canim benim yaa umut oluyosunuz bana sizde olmasaniz ne yapardim benn..
ben hollandada yasadigim icin burda oyle Turkiyedeki gibi gidip hemen kan testi yaptiramiyorsuntransferin 15. gunu kendin idrar testi yapip hastaneyi ariyosun giciklar iste o kadar bekletiyolar insani
Rabbim bekleyen butun arkadaslara sabir versin ve sonunda guzel haberlerle odullendirsin insallah..
Hamile olan arkadaslarada hayirlisiyla kucaklarinda almayi nasip etsin insallah
Olsun canım, üzme kendini. Sonucu öğrenmen geç olsun güç olmasın!.. Rabbim kucağını hayırlı evlatlar ile doldursun inşa Allah!..
Ben de Çarşamba günü değerim çok düşük diye üzülmüştüm. Sağolsun burdaki samimi arkadaşlar üzüntümü, sıkıntımı atlatıp, mutlu olmama ve tadını çıkarmama vesile oldular. Şuan bekliyorum ve bebeğimi alemlerin yaratıcısı Allah'a emanet ediyorum. Her şeyin en iyisini en doğrusunu O, bilir. Hakkımızda hayırlı olanı versin inşa Allah!..
Mevla tez zamanda ve de en hayırlı zaman da, en hayırlı evlatları bağışlasın tüm bekleyen, isteyen herkese!.. Amin!!!
Amiinn insallah canim gercekten iyiki sizleri tanidim Allah hepinizden razi olsun inanki piskolojik destek aldigimda bu kadar iyi gelmemistibu arada igde cicegi ben dayanamayip test yaptim ama cok silik cikiyo 8. gun ve 10. gun yaptim ikisindede pozitif ama cok cok silik cikti beklemekten baska care yok. bir yandanda negatif sonuc alan arkadaslari dusundukce diyorum en azindan ben umutla bekliyorum Allahim onlara sabir versin ve en kisa zamanda evlatla mujdelesin INSALLAH..
bende 32 yaşındayım sebebim pco 1. tüp bebek denemem eurofertil altunizade ve çok şükür hamileyimbenide eklersen sevinirimm...
bende 32 yaşındayım sebebim pco 1. tüp bebek denemem eurofertil altunizade ve çok şükür hamileyimbenide eklersen sevinirimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?