Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Kızlar transferim 12 sinde oldu iki tane embriyo konuldu test tarihim 24 ü asırı gaz şikayetim var ve kuyruk sokumumdan belim agrıyor sizinde bu şikayetleriniz varmıydı

canım hayırlı olsun.
Benimde ağrım oluyordu dediğin yerden. Merak etme bu gazdan dolayı oluyor. Kabız olmamak için bol su iç ve kuru kayısı ye.

canım benim keşke tanışma fırsatımız olsa inan daha yakın oluruz ben çok sıcak kanlıyım dır yaşlarımız yakın olması bence kendine yakın hssetmene sebep olabilir inşallah fırsatımız olur ben sağlık memuruyum yani iş kadınıyım malasef o yüzden ne zman gireceğim belli olmuyor ....bu arada mayıs ayında adet olamadım hala daha olamadım son adet tarhm 27 nisan bekliorum anlayacağın kullandıım ilaçlardan dolayı adetm geckti bnde bu şekilde başlarsam hem içim rahat etmicek hemde tutma ihtimali düşecek die ramazanı da atlatıp başlamayı düşünüorummm öpüyorum seni bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah

Canım benim gelmeyince anlamışım zaten. Allah sabır ve ümit versin. En kısa zamanda sana anne olma mutluluğunu yasatsin inşallah. Kolay degil emeklerin ve acilarin karşılığını alamamak. Ama biz jnatciyiz kolay kolay vazgecmeyiz. Vazgeçme. ..

asil 38
canım inş en kısa zamanda Rabbim bbeğini kucağına almayı nasip eder. yaşın daha çok genç. inş bu emeklerinin karşılığını alırsın. hiç üzülme. kısa zamanda toparlanmaya çalış. belki tedaviye ihtiyaç olmadan bebeğin gelir sana

canım niye moralini bozuyosun.bende 8. gün idrarda çok silikti.9. gün yine aynıydı .10. günde aynı.ben sürekli yaptım durdumda
10.gün zaten kanda baktırdım ben 17. günde idrar testimde 2 çizgiyi anca görebilmiştim kopkoyu

Son düzenleme:
Kızlar bugün transferin 9. günü ben sürekli umutla beklemektense sonuç ne olursa olsun kendimi hazırlayım diye beta hcg testi yaptım değer < 2.00 çıktı negatif yani şuan hiçbirşey hissetmiyorum ağlasam mı konuşsammı sersemleştim Doktor 12. günü gel demişti yani pazartesi gitmeme gerek var mı doktora beni aydınlatır mısınız?

canım bence mutlaka 12 .günündede kan testini tekrarla değerin yükselebilir..inşallah yükselir.
bide kaçıncı gün embriyosuydu.

Canımmm tebrik ederim. Allah kucağına aldığın sağlıkla buyuttugun günleri de göstersin

canım bence mutlaka 12 .günündede kan testini tekrarla değerin yükselebilir..inşallah yükselir.
bide kaçıncı gün embriyosuydu.

İnşallh canım keşke dediğin gibi olsa 3. gün embriyosuydu Ama zannetmiyorum ya en azından 5-10 çıkmış olsaydı belki derdim ama ilaçlar konusunda emin değilim

Bu arada ilaçları kullanmamın bir anlamı yok heralde değil mi kızlar

Hayır ilaçlarını bırakma bence benim eylüldeki tedavimde 12. gün değerim 4.85 di.doktorum
2 gün daha ilaçlarını kullan demişti ve ben kullanmıştım.sende kullan ne olcak

Hayır ilaçlarını bırakma bence benim eylüldeki tedavimde 12. gün değerim 4.85 di.doktorum
2 gün daha ilaçlarını kullan demişti ve ben kullanmıştım.sende kullan ne olcak

Doğru söylüyorsun kullandım o kadar şunun şurasında 3 gün kalmış kullanmaya devam ederim ama sadece bir olasılık için en azından acaba mı dememek için Ama benim umudum yok Rabbim kimseyi evlat kokusuna hasret bırakmasın Şuan kuzenimdeyim onunda 2 aylık oğlu var onun kokusunu çekiyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum çünkü bilmiyor tüp bebek yaptığımı ne zormuş

bu yazdıklarınızı okudukça desteginizden dolayı gözlerim doluyor kendimi bukdr yıprattıgıma üzülüyorum salak sare diyorum kendime. az önce namaz kılarken hissettim bebeğim bnmle attım düşünceleri kafamdan sizin sayenizde canım arkadaşlarım bnm yekzebancım canım bnm hepiniz çok saolun umutluyum artık size çok güzel haberler getiricem pazar günü hepinizi çok seviyorum iyi varsınız

Evt cnm ne olcak o kadar ilaç kullanıyoruz..3 gün kullan ne olcak Allahtan ümit kesilmez..gönül istiyoki herkesin sonucu pozitif olsun ama işte nasip olmayınca olmuyo vakti gelmemiş demekki demekten başka bişey gelmiyo ama dur bakalım.
pazartesi bi olsunn..Amin cnmm evlatsızlık zorrr gerçektenn.bende çok bekledimm.bu günleri görmek için ..hayal gibi geliyoken şimdi
Hamileyimm..Rabbim tamamınada erdirir inş.:26:
Allahım isyeten herkese yaşatsınn bu mutluluğu.

Hıhhh böyle ol işteeeeeeeeee sarecikkkkk
at o düşünceleriiiii ..

canım bnm bursayla yalova arası ne kdrki tanışırz inş bi gün sana hep dua ediyorum canım inş hakkında ne zaman hayırlıysa ozmn olsun sende kavusursun bebegine bende umutluyum inş teyzeleri size şeker bi melek haberi vericem inş

Herkese mrb.kizlar bugun kontrolum vardi 16 yumos var her sey yolunda Rabbime sukurler olsun..
Kismetse Sali gunu opu var.Eger emriyolar 5.gune ulasirsa Pazar aksam transfer var bende durumlar boyle...

Negatif olan arkadaslarim ne denir cok zor Allah sabir versin sizlere Insa allah en yakin zamanda yavrulariniza kavustursun...

canımm en büyük etken sensin hep yanımda oldun herşey için çok teşekkür ederim sana

canım gerçekten senin yazdıklarını görünce o kadar üzüldümkii.
hemen aradım zaten..seni çok iyi anlıyorumm cnm
ben senin için hiç olumsuz düşünmüyorumm ama cnm..
içimde öyle bi his yok yani.inşallah yanılmam..sonucun güzel olur.
ve güzel haberler vermeni çok istiyorum çokkkk:26::26::26:

canımmm böyle güzel düşünceler dualar karşısında olumsuz haber vermek olurmu hiç...
sen bir anne adayısın hislerin doğrudur bende buna inanıyorum
inş güzel haberler vericem tatlı annecikkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…