Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Kızlar çok kötüyüm grip bir yandan öksürük bir yandan mahvoldum. tamda zamanıydı şimdi çok korkuyorum bebeğime birşey olmuşmudur bol bol vitamin almaktan başka birşey yapamıyorum offffffffff:2:

Kızlar çok kötüyüm grip bir yandan öksürük bir yandan mahvoldum. tamda zamanıydı şimdi çok korkuyorum bebeğime birşey olmuşmudur bol bol vitamin almaktan başka birşey yapamıyorum offffffffff:2:

Bir şey olmaz canım merak etme. Rahat ol o yerini beğendi Allahın izniyle oyle gripmis soğuk algınlığıymis viz gelir tiris gider. Lütfen bak bu konuda ciddiyim bol bol meyve ve su tuket e mi canım

Bir şey olmaz canım merak etme. Rahat ol o yerini beğendi Allahın izniyle oyle gripmis soğuk algınlığıymis viz gelir tiris gider. Lütfen bak bu konuda ciddiyim bol bol meyve ve su tuket e mi canım

sağol canım içimi rahatlattın bol bol taze sıkılmış meyve suyu içiyorum öksürük içinde ıhlamur içiyorum allaha emanet bebeklerimiz allahım korusun

Hoş geldin canım. Birazdan listeye eklerim. Allah bebeğini kucağına aldığın sağlıkla buyuttugun günleri de göstersin

hoşbulduk. amin inş. seninde hayırlı olsun, bu güzel duaların senin için ve tüm bebiş isteyenler içinde geçerli olsun. Rabbim herkese nasip etsin inş...

Son düzenleme:

Canım bişey sorcam sende göbek varmı:)benim göbeğin maşallahı var içime cekiyim diyorum cekemiyorum:)

canım neden rüyan bitsin. bu hiç bir zaman bir rüya. umudumuzla beraber inş rüyalarımız gerçek olacak. içini ferah tut ve olacağına inan. asla vazgeçme. dua et. imkanların doğrultusunda tedavine en kısa zamanda başla. belki tedaviye bile gerek kalmadan Rabim bebeğini kucağına verecek. bu bir imtihan. lütfen hiçbirşeyden vazgeçme. inş herşey güzel olacak.
dualarımızdasın

neyi nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum. transfer olduktan 2-3 gün sonra başladın, erkenden testler yaptın(yapma dememize rağmen),hep negatif deyip durdun, kızıyorum artık ya! tedavi aşamasında, transfer sonrasında psikoloji çok önemli. mümkün olduğunca rahat olmalısın. negatif dediğin sonuçlar zaten kanda, idrarda görünmeyecek olan değerler. vaktini bekleyip te yapsaydın Allah korusun eğer negatifse bir kere acı çekerdin. bugüne kadar hergün negatifle ömrünü tükettin, bu stresle, bu olumsuz düşüncelerle tutacağı varsa da tutmaz. Rabbim nasip ederse bunlar sadece sebep olur ancak. lütfen ya artık negatif deyip durma. pozitif ol artık. hergün ölmektense vakti geldiğinde bir kere ölünür. amacım seni kırmak değil ama lütfen kendini toparla. kendine zehir etme. test gününün heyecanınıı yaşa. emin ol daha mutlu olacaksın.Rabbim pozitif sonuç gömeyi nasip eder inş.

Teşekkür ederim güzel temennin ve moralin için tabiki Allahtan ümit kesilmez mucizeler var ama bu biraz benim hissiyatımla alakalı ben bişey hissetmiyorum mantıklı düşününce test gününden 3 gün önce yaptım tamam 2. gün embriyo transfer edildi ama en azından 5-10 çıkardı sanırım <2.00 çıktı 2 bile değil altında ama ne ? ilacımı kullanıyorum bugün dışarı attım kendimi pikniğe gittim öğlen alamadım ilaçlarımı ama akşama alırım Rabbim nasip edecekse evladı her ne olursa olsun o olur Alıştım hemen bukelemun gibiyiz anında uyum sağlamaya başlıyoruz Pazartesi test sonra hayırlısı 2 adetimde zeynep kamilde kaldığım 2. aşılamadan devam ederim İyi ki varsınız Rabbim o mis kokulu evlatları kucağımıza almayı nasip etsin inşallhh

Canımm seninle aynı kaderi paylaşıyorum ben de aynı şekilde test günümden 3 gün önce gidim test yaptırayım olursa eşime babalar gününde söyleyeceğim dedim (tabi pozitif olsaydı emin olun hemen söylerdim heralde) ama kısmet değilmiş negatif sonucu aldım Rabbim inşallhh tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bize ve isteyen herkese

Merhaba kizlar
Tedavimin 8. Gunundeyim igne kullanmaya devam ediyorum. Ama bu ignelerin yeri artik acimaya basladi. Ilk gunler bisey hissetmiyodum ama artik morarmaya acimaya basladi. Normal mi acaba? Sizde de boyle olmus muydu

Merhaba kizlar
Tedavimin 8. Gunundeyim igne kullanmaya devam ediyorum. Ama bu ignelerin yeri artik acimaya basladi. Ilk gunler bisey hissetmiyodum ama artik morarmaya acimaya basladi. Normal mi acaba? Sizde de boyle olmus muydu

canım benim çok geçmiş olsun inş sıkıntıların mükâfatı bebişler gelir transfer ne zaman tahminen dua falan okunacaksa haber ver olurmu

Merhaba kizlar

Bazı arkadaşlarda oldu canım. Bende olmadı mesela bunyeye göre değişiyor. Sık azcık dişini geçecek bunlar sonu da güzel olur inşallah

Merhaba kizlar

normal canımcım. benim de olmuştu. hatta bir tanesinde göbeğim moru bırak simsiyah olmuştu. Allah sabır versin

canım benim çok geçmiş olsun inş sıkıntıların mükâfatı bebişler gelir transfer ne zaman tahminen dua falan okunacaksa haber ver olurmu

Amin canm insallah. Allah razi olsun.transfer daha belli degil yarin kontrol var belli olur buyuk ihtimal. Dualarini her zaman bekliyorum

normal canımcım. benim de olmuştu. hatta bir tanesinde göbeğim moru bırak simsiyah olmuştu. Allah sabır versin

Amin canim. Ben sayfalari okurken hic rastlamamisim demekki canm rahatladim menac ve sen yazinca tesekkur ederim. Insallah emeklerimiz zayi olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…