Allah hayırlı uğurlu etsin canım!.. Yavrunu sağlıkla sana bağışlasın inşa Allah!..
Doktorun kim canım? Ben de Altunizade eurofertilde tedavi görüyorum canım. Benim dr Alev Hanım.
bende 32 yaşındayım sebebim pco 1. tüp bebek denemem eurofertil altunizade ve çok şükür hamileyimbenide eklersen sevinirimm...
Kızlar çok kötüyüm grip bir yandan öksürük bir yandan mahvoldum. tamda zamanıydı şimdi çok korkuyorum bebeğime birşey olmuşmudur bol bol vitamin almaktan başka birşey yapamıyorum offffffffff:2:
Bir şey olmaz canım merak etme. Rahat ol o yerini beğendi Allahın izniyle oyle gripmis soğuk algınlığıymis viz gelir tiris gider. Lütfen bak bu konuda ciddiyim bol bol meyve ve su tuket e mi canım
Hoş geldin canım. Birazdan listeye eklerim. Allah bebeğini kucağına aldığın sağlıkla buyuttugun günleri de göstersin
Canimmm cok sevindim ikimizde ikiz annesi olucaz insallah hadi hayirlisi :) seni cok iyi anliyorum iki gundur uykularim kacti nasil yetisicem diye dusunmekten , Nasil olacak diye hayal etmekten :)) insallah saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz ikizlerimizi :)
bende 32 yaşındayım sebebim pco 1. tüp bebek denemem eurofertil altunizade ve çok şükür hamileyimbenide eklersen sevinirimm...
Moral olan destek veren tum arkadaslara tesekkurler.dun doktorumla gorustum bgn yeniden test yaptirmami istedi sonuc 3,63. Doktorum bu sonucun negatif oldugunu, artik ilac ve ignelerimi birakmami uzulerek bildirdi.. Rabbim istemedi anne olmami, oysa yarin babalar gununde esime dunyanin en guzel hediyesini vermeyi cok istemistim.. Benim ruyam bitti allahim bu yola baskoyan herkesin yuzunu guldursun.. Insallah topigin son negatifi ben olurum. Saglicakla kalin arkadaslar!!!
herkese günaydın güzel anneler ve anne adayları.canlarım benim neredeyse negatif olduğu kesinleşti.bugün 7.gün ve idrar testi gene negatif.bırakın çok çok silik çizgiyi gölge bile yok.üstelik testi yapalı 2 saat olmasına rağmen.hem de after 10 diye bir testle yaptım.hassas test.10 ml de bile pozitif sonuç gösteren test.blast transferdi benim ve zaten 3 gün sonra test günüm.şimdi negatifken 2 günde bir anda artacak hali yok sanırım değerlerin.olursa mucize olur herhalde zaten mucizelerde beni bulmaz.neyse canlarım bende sizin güzel haberlerinizle sevinirim artık
Henüz erken canım üzülmek ve karamsarlığa kapılmak için. İlaçlarını doktorunun dediği güne kadar kullan, sonradan vicdan azabı çekmekten iyidir. Biliyorsun biz kadınlar erkeklerin aksine, olumsuzluğu görünce ilk kendimizi suçluyoruz. Sen elinden geleni yapta, gerisi Allah'ın işi. bizim oraya müdahale şansımız yok. Sonuçta O'nun dediği oluyor. Güzel Rabbimiz isteyen, bekleyen, ümit eden herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşa Allah!..
Moral olan destek veren tum arkadaslara tesekkurler.dun doktorumla gorustum bgn yeniden test yaptirmami istedi sonuc 3,63. Doktorum bu sonucun negatif oldugunu, artik ilac ve ignelerimi birakmami uzulerek bildirdi.. Rabbim istemedi anne olmami, oysa yarin babalar gununde esime dunyanin en guzel hediyesini vermeyi cok istemistim.. Benim ruyam bitti allahim bu yola baskoyan herkesin yuzunu guldursun.. Insallah topigin son negatifi ben olurum. Saglicakla kalin arkadaslar!!!
Merhaba kizlar
Tedavimin 8. Gunundeyim igne kullanmaya devam ediyorum. Ama bu ignelerin yeri artik acimaya basladi. Ilk gunler bisey hissetmiyodum ama artik morarmaya acimaya basladi. Normal mi acaba? Sizde de boyle olmus muydu
Merhaba kizlar
Tedavimin 8. Gunundeyim igne kullanmaya devam ediyorum. Ama bu ignelerin yeri artik acimaya basladi. Ilk gunler bisey hissetmiyodum ama artik morarmaya acimaya basladi. Normal mi acaba? Sizde de boyle olmus muydu
Merhaba kizlar
canım benim çok geçmiş olsun inş sıkıntıların mükâfatı bebişler gelir transfer ne zaman tahminen dua falan okunacaksa haber ver olurmu
Bazı arkadaşlarda oldu canım. Bende olmadı mesela bunyeye göre değişiyor. Sık azcık dişini geçecek bunlar sonu da güzel olur inşallah
normal canımcım. benim de olmuştu. hatta bir tanesinde göbeğim moru bırak simsiyah olmuştu. Allah sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?