Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Kizlar bnm sonucum 1.20 negatif biliyordum ben herkese diuordum sizede dedim ama kimse beni anlamadi bi anne evladinin onunla olup olmadigini hissetmezmi ben bu duygulari hic yasayamacagim onu anladim maddi olarak cok yiprandik 10 bin lira paramiz gitti dondurulmusumda yok bidaha nasil deneyecegim hic sansim yok hayat bitti bnm icin manevi yipranislarimi katmiyorum bile neyse canlar bugune kdr hep yanimda oldunuz hepinizden allah razi olsun

Canımm inan dün seninle konuşurken kala kaldım hiç bişey diyemedim.çokta üzüldüm ne bilim hiç beklemiyodum.
sonucunun böyle olacağını.senin yaşadığın duyguları çoğumuz yaşadık cnm bizde olumsuz düşündük tutmadı dedik .ama sonuç
pozitifti.trasnfer sonrası genelde psikolojik olarak zor bi dönem insanın aklına bin bir türlü şeyler geliyo.
Ama nasip kısmett cnmm herşey ..şimdi bitti diyosun ama bi süre sonra eminim tekrar arayış içine giriceksin .
yaşınız daha o kadar gençki ha beni m yaşım çok ileri demiyorum ama bende neler yaşadıkk şu seneler içinde ilk tüp bebeğimi 23 yaşında yaptım.
ve çok şükür ki senin eşinden sprem çıkışı var ameliyat olmadan tedavinizi oldunuz..benim eşim 10 senelik evlilikte
3 kere tese ameliaytı 1 varikosel ameliyatı geçirdi.ve bunlar hiç kolay değil bi erkek için ben desen 3 tüp bebek denemesi 2 iptal olan tedavi o kadar iğne ilaç manevi olarak ne kadar yıprandığımızı tahmin edemezsin ..bizde maddi olarak milyarlar harcadık. eşime o kadar üzülüyodumki o her ameliyat oluşundaa ama bunlarıda yaşamak varmış ne yapalım.
sabredip tekrar tekrar denemeseydik belkide şimdiki durumumu yaşayamayacaktım .sen şimdiki üzüntünle böyle konuşuyosun haklısın .ama çevrende bisürü örnek varr onlara bak ve yinede haline şükret cnmm..Allah güç kuvvet verir yine denersiniz insanlar kaçıncı denemelerinde sahip oluyolar bi evlada cnm sen şimdiden böylee yapmaa..Allahım sabır versin..

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Şunu unutma rabbimden ümidi kesersen o da senden ümidi keser. Hayatın sonu değil lütfen ümidini yitirme çokk çok gençsiniz hemen bir daha deneyemeyebilirsiniz ama bir kaç sene sonra o da olur bakarsın yavrun kucağında. Ben de ikinci denememde hamile kaldım bak ve yaşım 34. Daha birinci denemen insanlar beşinci altıncı denemesinde bebek sahibi oluyor, sen de güçlü ol ve hemen pes etme eşin ve kendin için. Rabbim senin de yüzünü güldürsün kucağını bebişlerle doldursun dilerim ama pes etmek yok sabır bitanem lütfen sabret

cnm yazını görünce yazmak istedim gerçekten çokkk üzüldüm acın büyük amam bu kadar çabuk pes etme
evet bu sefer olmadı amam asla olmayacak diye bişey yok ki ne olur kendini böyle yıpratma ağla üzül ama yok bi daha olmaz benim bitti kelimsini kullanma lütfen bak daha yeni denedin 2.ci denemende bebişin seninle olur evet acısı maddiyatı yakıyo insanı ama sen bebişinin geleceği zaman gelince hepsini unutacaksın...
cnm lütfen bu kadar karamsaar olma bak flzask arkadaşım kaç kere tüp bebek deneme maşallaha sübhanalalh şimdi tutundu zamanı gelmiş çünki senin zamanında gelicek sen çok ii niyetli bi kişisin 2.ci denemende olacakkkk.

Flzcimm cnmm haklisin hemde cok haklisin ahh ben suan neler dusunuyorum bi bilsen gerci bilirsin sen daa kotulerini yasadin aa aksam o sonucu elime aldigimdaki duygularimi unutamiuorum aklima geldikce agliyorum ben daha kotu olurum diye dusunuyordum sonucu alnaya giderken ettigim tek dua allahim dayanma gucu verdi biliyordum cunku neyle karsilasicami okdr duadan sonra rabbbim bi bu duami kabul etti ilk basta yikildim ama skmdi ilk adetimle tekrar tedaviye baslayabilirmiyim acaba diye onu dusunuyorum ama tabi bu bi hayal cunku bide ev aldik kredi borcuna girdik 5 sene onu odicez nasil olucak sen siyle benn 5 sene nasil beklerim

Balbademim cnm allah razi olsun rabbim sizi evlatlarinizdan ayirmasin

Canimm uzulmeyin herseyde bi hayir var ben bunun yeterince bilincinde olan bi ibsanim ama okdr emekten sonra insan napicani nasil davranicagini bilemiyo zaten sulu gozum habire akiyo cesmeler elimde degil arada geliyo maf oluyorum arada salak saak guuluyorum hic bisey ykkmus gibi acaba kafami yedim bilmiyorum

üzülmeyin deme cnm üzülürüz tabii burda hepimiz kardeş gibiyiz tatlım benim
inan kiş haklısın yaşadığın şey zor bekledin günlerce ama olmadı olsun o anı bile yaşamak çok güzeldir inan ki
cnm bundan şüphem yok zaten sen bilinçli olmasan anlaşılır zaten yazılarından inş bu günlerin geçip gidecek bundan sonrası daha güzel olsun senin için

canımm şimdii tabiki ağla içini boşalt..insan üzülmedende yapamaz tabi..ama Rabbim hiç ummadığın anda öylee yardım ediyodki bunu ben kaç kere gördüm tedavilerimde..eylülde 2. denemem olumsuz olunca beni görseydin hem ağlıyorum hemde ..
eşime yaza yine deniycem ne yapcam edicem deniycem dedim oda sağolsun hep destek oldu ve bunları söylerken elimizdee hiç paramız kalmamıştı.be o zaman bile hiçç benim çoçuum olmıycak demedim .. ..eşim tek maaş nasıl biriktiririz diye düşünmedim bilee..Rabbim yardım etti.. Allah razı olsun kayınvelidemler yardım etti oldu..sen şimdii biraz toparlann .siz raporla yapmadınız sanırım bu tedaviyi.yaşdan dolayımıı eğer yaşsa sorun hem yaşını beklersin bi süre Allah büyük be canımm..sen yeterki güçlü ol pes etmee..Tabki Rabbim herşeyin hayırlısını versin..herşeyin bi zamanı var..bizde isterdikk ilk evlendiğimizde ilk tüp bebekte bebek sahibi olmayı ama olmadı canımcımmmmm..tatlı arkadaşımmmmmm...

canım benim öyle çok üzüldüm ki anlatamam( Gerçekten olumsuz bir sonuç alacağın aklıma gelmemişti hiç.sarlivadan güzel haberler geldimi acaba diye neti neti açtım bir baktım ki sen yazmışsın bile.Şimdi hayırlısı olan buymuş demekten başka insanın elinden birşey gelmiyor..kalbinde acı hissetmen üzülmen ağlaman öyle normal ki.şok oldum resmen....Ama elden birşey gelmiyor..Rabbim derdi verdi sabrınıda versin inşallah..tez vakitte kucağını doldursun..umutsuzluğa kapılma bir gün anne olacağına inan..demekki o gün bu gün değilmiş sadece onu düşün..maddi olarak hepimiz yıpranıyoruz..bizde bu yıl ev aldık..sonra baktık çoçuk doğal yoldan olmayacak başladık tedaviye çok yıprandık eşimin maaşı olduğu gibi krediye gidiyor zaten e aşılama ameliyat arkasından tüp derken çok zor oldu..sadece bizim bankaya değil halama falanda borcumuz var..keşke ev almasaydık bile dedik..ama rabbim öyle kapılar açıyor ki bizi öyle çok bunaltmadı tedavi masraflarında..inan bir dert veriliyorsa bize kolaylığıda sabrıda verilecek veriyorda..bizeyse sadece beklemek kalacak...tüp bebeği hoş bir tabir olmasada kumara benzetiyorum ben..küçük bi kazanma ihtimaline karşı kaybetmeyi göze alarak başlıyoruz canım benim..bende bir hafta sonra ne yaşayacağımı bilmeden teselli etmeye çalışıyorum seni..belkide bir hafta sonrada sen teselli etmeye çalışacaksın beni..bu böyle be sarlivam...rabbim bize güç versin...hiç normal duygular değil yaşadıklarımız...ama inanalım hepsi geçecek inşallah
Biz seni çok sevdik güzel yüreğini gördük..Rabbim zorlaştımasın kolaylaştırsın ve tez vakitte yavrunu yollasın..Ama en büyük şansın yaşın bunu unutma ve bundan dolayı mutlu ol..1-0 öndesin bu yüzden hep....

sarlivacım Allah sabır versin cnm Rabbim en kısa sürede hayırlı bir evlat nasip etsin...

kızlar ya bgn sabah bende test yaptım evde negatif çıktı brz cnm sıkıldı. bgn transferden sonra 8. günüm 3. gün embriyosuydu daha erkenmi? gerçi sanki ikinci çizgi var gibiydi ama zoraki bakınca gözüküyo gibiydi yada ben görmek isteyince gördüm psikolojikte olabilir yani. normalde testte çok dikkatli bakınca ikinci çizgi normaldede gözüküyo mu bilen var mı? benimki züğürt tesellisi gibi yaa((

canım... şuanda şok oldumm. hep senin pozitif alacağını düşünmüşüm
seni çoook iyi anlıyorum 2 kere negatifi gördükten sonra ne yapacağımı şaşırmıştım...

ama pes etmedim arkadaşlarımın ısrarla özelde başlamamı tavsiye etmelerine karşın Rabbim dilerse devlette de verir dedim tuhaf bi yenilen pehlivan güreşe doymaz edasıyla yeniden başladım... hamdolsun biliyorum ki ümitsiz olmaz. senin en kısa zamanda yeniden başlayacağına adım gibi eminim... hem çok gençsin yeni evlisin biz senin yanındayız ve bilki duadayız
lütfen ağlayabilirsin ama ümidini yitirme

inşallah canım ama doktorum tahmini doğum tarihimne dün 18 şubat dedi kesemizi de gördük ama kalp atışı yok daha.sen görebildin mi bebişinin kalp atışını
canım biz keseyi cuma günü göreceğiz inşaallah benim son adet tarihim 8 mayıs seniin ki? bi de ilk hcg değerin kaçtı senin?

Sarliva canim Uzuntun taze simdi hic bir soz seni teselli edemez biliyorum...Ama Allahtan gelene boynumuz kildan ince.Sadece iki kere bu duyguyu yasamis biri olarak seni cok iyi anliyorum.Geciyo canim benim inan,unutmuyosun ama kabuk bagliyo..Uzuntuler hep ilk zamanki gibi taze kalsa bizler nasil dayaniriz...O kabuk baglayan yaran iyilesecek ordan umutlar filizlenecek...Sonra birde bakmissin yavrun ansizin gelecek...
Allah sana ve Esine saglik kuvvet versin yine denersiniz...Maddiyata gelince Allah insana bi kapiyi kapatip baskasini aciyor...Bunlari her boyutuyla yasadim ben canli orneginiyim canim...Inan tuzu kuru soylemiyorum...

2007 yilinda evlendim..Zorluklar basladi.Esimle kavusmam icin bir sinav kazanmam gerekiyodu...Almanyaya gelmek icin.10 gunluk evliyim esim beni Turkiyede birakti hic tanimadigim insanlarin yaninda 6 ay yasadim.Gunduzleri kayinvaldeye hizmet,almanca kursu ,geceleri ders calistim.Neyse Almanyaya geldim Esim maddi olarak zor durumda idi Evimiz Cati kati bir goz oda mutfak banyo hepsi icinde.Butun sevdiklerimden uzakta..Dedik bari bi cocugumuz olsun canima can katsin...Gercekle yuzlestik 2008 yilindan beri doktor kapilarindayim.Bilmedigim bi ulkede yanliz.Bu arada bir yumurta takibi bir asilama iki negatif tup bebek denemesi.2010 yilinda Nisanda ve Temmuzda pespese iki negatif aldim...O arada esim isten cikarildi 4 senedir borc oduyoruz..
Allahima sukurler olsun hepsi gecti madden manen kendimizi toparladik...Bak ucuncuyu deniyorum...Zaman zaman cok kotu hissettigim oldu ama hep umut ettim..Bir gun olacak diyorum...Insa Allah Aminn..

Rabbim sana Insa Allah en kisa zamanda gonlunun Muradini nasip etsin.Evin civil civil bebek sesleriyle dolsun...Aminnn

canim oncelikle gecmis olsun Allah sabir versin insallah yasadiklarini anliyorum cunku bende yaklasik 5 yildir hep negatif sonuclar aldim 4 asilama 2 tup bebek denemesi ve kullandigim ilaclar hastaligimi ilerlettigi icin 3 defa ameliyat olmak zorunda kaldim ama yine devam ediyorum tedaviye senin daha ilk denemen hemen pes etme ama ben biliyorum cunku o soku yasadigin ilk gunler umudunu yitiriyosun ama sonra terar toparlanip gecelege bakiyosun ben senin ilk defa yasadigin seyi defalarca yasadim acini tam icimde hissetdim canim Allah sabir versin bana cevremdeki herkes aglama aglarsan Allahin gucune gider hic vermez felan deyip beni hep korkuttular korkudan icimi bosaltamadim bile sonunda piskolojim bozuldu sana tavsiyem icinden geldigi gibi agla icini bosalt ve rahatla inanki bir kac gun sonra kendini cok guclu hissedip yeniden baslayacaksin maddi durumuna gelince Mevlam bir kapi acar insallah hic merak etme canim Mevlam en kisa zamanda hayirli evlatlarla mujdelesin seni..

Sarlivam benim sen böyle deyince ilk negatifim geldi aklima anira anira aglamistim tabiri caizse. Nefesim kesiliyordu aglarken bir hafta yas tuttum uyaninca gerçeğin farkına vardigim için hep uyudum tüp bebek yapmak için kredi cekmistik elde avucta kuruş yoktu bu bahsettigim 2012 ağustos ayiydi. Demem o ki Allah ne kapılar açar bilemezsin. Allah sabır ve ümit versin canım. ..

merhaba kızlar.doktoruma sordum bugün kan testi yapabilir miyim diye o da çok merak ediyorsan varsa çıkar yapabilirsin dedi.kan testi yaptırdım sonuç 0,100 yani negatif kızlar.aradım doktorumu daha yükselmez bu saatten sonra ilaçlarını bırak dedi.canlarım zaman zaman bana kızdınız niye negatifsin acelecisin diye ama aynı sarlivanın dediği gibi insan hissetmez mi hiç bebeğini hissediyor .ben de hissetmiştim baştan beri olmayacağını.hepiniz bana destek oldunuz herkese çok teşekkür ediyorum.her ne kadar birbirimizi görmesekte yüzyüze gelmesekte güzel arkadaşlıklar kurduk burda.yıkılırım diye düşünüyordum ama inanın hiç üzülmedim.tam tersine bir gün olacağına dair inancım arttı.görürsünüz en kısa zamanda buradan size hamileyim haberini vereceğim.buna inanıyorum.
SARLİVA CANIM ARKADAŞIM ELBET ÜZÜLECEKSİN SANA ASLA ÜZÜLME DİYEMEM FAKAT SAKIN AMA SAKIN KENDİNİ BIRAKMA.YAŞIN DAHA ÇOK GENÇ.ARAMIZDA 10 YIL VAR CANIM.EMİNİMKİ EN KISA ZAMANDA BEBEĞİNİ KOLLARINA ALACAKSIN.
herkesi öpüyorummmmmmmm.yine arada katılırım aranıza kızlar.eeeee nede olsa bir kaç ay sonra hamile olarak geri döneceğim:)kopmamam lazım sizden.tecrübelerinizden faydalanacım daha güzel annişler:)

Negatif olan arkadaşlara sabırlar diliyorum. Herşeyde bir hayır vardır, inşallah bundan sonraki denemelerde Allah hayırlısını verir hepinize... Bir an önce kucaklar sağlıklı bebeklerle dolar inşallah!
Ayrıca pozitifi görenlerinize bir sorum var... Dün akşamdan beri tek taraflı kasığımda batma oluyor benim ara sıra ama halen devam ediyor... Normal mi bu?? Çok kötü değil ama hep hissettiriyor kendini.. Salı ilk kontrolüme gidicem kısmetse 6. haftaya giriyorum yarın. Ama bu bıçak batması gibi sancılar endişelendirdi beni, normal mi sizce yaşayan var mı??? Salı günü nasıl gelecek bilmiyorum valla, üfff gebe kalmakla bitmiyormuş hakikaten...

Merhaba kizlar
Tedavimin 8. Gunundeyim igne kullanmaya devam ediyorum. Ama bu ignelerin yeri artik acimaya basladi. Ilk gunler bisey hissetmiyodum ama artik morarmaya acimaya basladi. Normal mi acaba? Sizde de boyle olmus muydu
normal canım..az kalmıs azcık daha sabır

ahh guzelım sana kızmak ıstıyrum ama.... daha 1 kusur senelk evlısn burda yıllarca bebek bekleyenler var defalaarca deneyenler yaşı ılerı olanlar var canım benım...ben de 1 kez denedım ve senın kadar para harcadım, tuttu evet ama ıkılı testı yaptırmaya gıttıgımde karnımda oldugunu ogrendım...3 ay kısa bır sure ama ben alıstımıstım evet cok uuzldum ama sana basta yazdıklarımı kendıme de soyledım onlara haksızlık etme halıne sukret dedım kendı kendıme..
sanırım ozelde denedn hakkaında bılgım yok ama bı sefre devlette dene cok daha az masraf olurms sanırm ıns rabbım hepmıze evlat sahıbı olmayı nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…