Kizlar bnm sonucum 1.20 negatif biliyordum ben herkese diuordum sizede dedim ama kimse beni anlamadi bi anne evladinin onunla olup olmadigini hissetmezmi ben bu duygulari hic yasayamacagim onu anladim maddi olarak cok yiprandik 10 bin lira paramiz gitti dondurulmusumda yok bidaha nasil deneyecegim hic sansim yok hayat bitti bnm icin manevi yipranislarimi katmiyorum bile neyse canlar bugune kdr hep yanimda oldunuz hepinizden allah razi olsun
Kizlar bnm sonucum 1.20 negatif biliyordum ben herkese diuordum sizede dedim ama kimse beni anlamadi bi anne evladinin onunla olup olmadigini hissetmezmi ben bu duygulari hic yasayamacagim onu anladim maddi olarak cok yiprandik 10 bin lira paramiz gitti dondurulmusumda yok bidaha nasil deneyecegim hic sansim yok hayat bitti bnm icin manevi yipranislarimi katmiyorum bile neyse canlar bugune kdr hep yanimda oldunuz hepinizden allah razi olsun
cnm yazını görünce yazmak istedim gerçekten çokkk üzüldüm acın büyük amam bu kadar çabuk pes etmeKizlar bnm sonucum 1.20 negatif biliyordum ben herkese diuordum sizede dedim ama kimse beni anlamadi bi anne evladinin onunla olup olmadigini hissetmezmi ben bu duygulari hic yasayamacagim onu anladim maddi olarak cok yiprandik 10 bin lira paramiz gitti dondurulmusumda yok bidaha nasil deneyecegim hic sansim yok hayat bitti bnm icin manevi yipranislarimi katmiyorum bile neyse canlar bugune kdr hep yanimda oldunuz hepinizden allah razi olsun
cnm yazını görünce yazmak istedim gerçekten çokkk üzüldüm acın büyük amam bu kadar çabuk pes etme
evet bu sefer olmadı amam asla olmayacak diye bişey yok ki ne olur kendini böyle yıpratma ağla üzül ama yok bi daha olmaz benim bitti kelimsini kullanma lütfen bak daha yeni denedin 2.ci denemende bebişin seninle olur evet acısı maddiyatı yakıyo insanı ama sen bebişinin geleceği zaman gelince hepsini unutacaksın...
cnm lütfen bu kadar karamsaar olma bak flzask arkadaşım kaç kere tüp bebek deneme maşallaha sübhanalalh şimdi tutundu zamanı gelmiş çünki senin zamanında gelicek sen çok ii niyetli bi kişisin 2.ci denemende olacakkkk.
üzülmeyin deme cnm üzülürüz tabii burda hepimiz kardeş gibiyiz tatlım benimCanimm uzulmeyin herseyde bi hayir var ben bunun yeterince bilincinde olan bi ibsanim ama okdr emekten sonra insan napicani nasil davranicagini bilemiyo zaten sulu gozum habire akiyo cesmeler elimde degil arada geliyo maf oluyorum arada salak saak guuluyorum hic bisey ykkmus gibi acaba kafami yedim bilmiyorum
Flzcimm cnmm haklisin hemde cok haklisin ahh ben suan neler dusunuyorum bi bilsen gerci bilirsin sen daa kotulerini yasadin aa aksam o sonucu elime aldigimdaki duygularimi unutamiuorum aklima geldikce agliyorum ben daha kotu olurum diye dusunuyordum sonucu alnaya giderken ettigim tek dua allahim dayanma gucu verdi biliyordum cunku neyle karsilasicami okdr duadan sonra rabbbim bi bu duami kabul etti ilk basta yikildim ama skmdi ilk adetimle tekrar tedaviye baslayabilirmiyim acaba diye onu dusunuyorum ama tabi bu bi hayal cunku bide ev aldik kredi borcuna girdik 5 sene onu odicez nasil olucak sen siyle benn 5 sene nasil beklerim
Balbademim cnm allah razi olsun rabbim sizi evlatlarinizdan ayirmasin
inşallah canım ama doktorum tahmini doğum tarihimne dün 18 şubat dedi kesemizi de gördük ama kalp atışı yok daha.sen görebildin mi bebişinin kalp atışınıcanım bu hamilelik takvimi doğruysa birer arka arkaya doğum yapacağız demektir
canım... şuanda şok oldumm. hep senin pozitif alacağını düşünmüşümKizlar bnm sonucum 1.20 negatif biliyordum ben herkese diuordum sizede dedim ama kimse beni anlamadi bi anne evladinin onunla olup olmadigini hissetmezmi ben bu duygulari hic yasayamacagim onu anladim maddi olarak cok yiprandik 10 bin lira paramiz gitti dondurulmusumda yok bidaha nasil deneyecegim hic sansim yok hayat bitti bnm icin manevi yipranislarimi katmiyorum bile neyse canlar bugune kdr hep yanimda oldunuz hepinizden allah razi olsun
canım biz keseyi cuma günü göreceğiz inşaallah benim son adet tarihim 8 mayıs seniin ki? bi de ilk hcg değerin kaçtı senin?inşallah canım ama doktorum tahmini doğum tarihimne dün 18 şubat dedi kesemizi de gördük ama kalp atışı yok daha.sen görebildin mi bebişinin kalp atışını
Flzcimm cnmm haklisin hemde cok haklisin ahh ben suan neler dusunuyorum bi bilsen gerci bilirsin sen daa kotulerini yasadin aa aksam o sonucu elime aldigimdaki duygularimi unutamiuorum aklima geldikce agliyorum ben daha kotu olurum diye dusunuyordum sonucu alnaya giderken ettigim tek dua allahim dayanma gucu verdi biliyordum cunku neyle karsilasicami okdr duadan sonra rabbbim bi bu duami kabul etti ilk basta yikildim ama skmdi ilk adetimle tekrar tedaviye baslayabilirmiyim acaba diye onu dusunuyorum ama tabi bu bi hayal cunku bide ev aldik kredi borcuna girdik 5 sene onu odicez nasil olucak sen siyle benn 5 sene nasil beklerim
Balbademim cnm allah razi olsun rabbim sizi evlatlarinizdan ayirmasin
normal canım..az kalmıs azcık daha sabırMerhaba kizlar
Tedavimin 8. Gunundeyim igne kullanmaya devam ediyorum. Ama bu ignelerin yeri artik acimaya basladi. Ilk gunler bisey hissetmiyodum ama artik morarmaya acimaya basladi. Normal mi acaba? Sizde de boyle olmus muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?