tatlım bebek yerlestıgı ıcın oluyr bu agrılar olağan yanı dınlen bol bol uzat ayaklarını yat al elıne açık cayını keyıf yapNegatif olan arkadaşlara sabırlar diliyorum. Herşeyde bir hayır vardır, inşallah bundan sonraki denemelerde Allah hayırlısını verir hepinize... Bir an önce kucaklar sağlıklı bebeklerle dolar inşallah!
Ayrıca pozitifi görenlerinize bir sorum var... Dün akşamdan beri tek taraflı kasığımda batma oluyor benim ara sıra ama halen devam ediyor... Normal mi bu?? Çok kötü değil ama hep hissettiriyor kendini.. Salı ilk kontrolüme gidicem kısmetse 6. haftaya giriyorum yarın. Ama bu bıçak batması gibi sancılar endişelendirdi beni, normal mi sizce yaşayan var mı??? Salı günü nasıl gelecek bilmiyorum valla, üfff gebe kalmakla bitmiyormuş hakikaten...
Negatif olan arkadaşlara sabırlar diliyorum. Herşeyde bir hayır vardır, inşallah bundan sonraki denemelerde Allah hayırlısını verir hepinize... Bir an önce kucaklar sağlıklı bebeklerle dolar inşallah!
Ayrıca pozitifi görenlerinize bir sorum var... Dün akşamdan beri tek taraflı kasığımda batma oluyor benim ara sıra ama halen devam ediyor... Normal mi bu?? Çok kötü değil ama hep hissettiriyor kendini.. Salı ilk kontrolüme gidicem kısmetse 6. haftaya giriyorum yarın. Ama bu bıçak batması gibi sancılar endişelendirdi beni, normal mi sizce yaşayan var mı??? Salı günü nasıl gelecek bilmiyorum valla, üfff gebe kalmakla bitmiyormuş hakikaten...
merhaba kızlar.doktoruma sordum bugün kan testi yapabilir miyim diye o da çok merak ediyorsan varsa çıkar yapabilirsin dedi.kan testi yaptırdım sonuç 0,100 yani negatif kızlar.aradım doktorumu daha yükselmez bu saatten sonra ilaçlarını bırak dedi.canlarım zaman zaman bana kızdınız niye negatifsin acelecisin diye ama aynı sarlivanın dediği gibi insan hissetmez mi hiç bebeğini hissediyor .ben de hissetmiştim baştan beri olmayacağını.hepiniz bana destek oldunuz herkese çok teşekkür ediyorum.her ne kadar birbirimizi görmesekte yüzyüze gelmesekte güzel arkadaşlıklar kurduk burda.yıkılırım diye düşünüyordum ama inanın hiç üzülmedim.tam tersine bir gün olacağına dair inancım arttı.görürsünüz en kısa zamanda buradan size hamileyim haberini vereceğim.buna inanıyorum.
SARLİVA CANIM ARKADAŞIM ELBET ÜZÜLECEKSİN SANA ASLA ÜZÜLME DİYEMEM FAKAT SAKIN AMA SAKIN KENDİNİ BIRAKMA.YAŞIN DAHA ÇOK GENÇ.ARAMIZDA 10 YIL VAR CANIM.EMİNİMKİ EN KISA ZAMANDA BEBEĞİNİ KOLLARINA ALACAKSIN.
herkesi öpüyorummmmmmmm.yine arada katılırım aranıza kızlar.eeeee nede olsa bir kaç ay sonra hamile olarak geri döneceğim:)kopmamam lazım sizden.tecrübelerinizden faydalanacım daha güzel annişler:)
canım senin kaçıncı gün embriyosuydu.benden 3 gün öndesin ben 11 mayısta adet gördüm en son, keseyi de dün gördüm.doktorum belki de cuma çagırarak hem keseyi hem kalp atışını görmeni istemiştir.benim betahcgler 10.gün 128, 12.gün 319, 14.gün 1424 çıktı..senin değerlerin nasıldı?canım biz keseyi cuma günü göreceğiz inşaallah benim son adet tarihim 8 mayıs seniin ki? bi de ilk hcg değerin kaçtı senin?
canım benim ki 3. gün embriyosu oluyor heralde toplamanın 4. günü yapıldı transfer. ayy inşaallah hem kalp atışı hem kese görünür bir defa test yapıldı 14. gün o da 296... düşük mü sence??:18::18::18:canım senin kaçıncı gün embriyosuydu.benden 3 gün öndesin ben 11 mayısta adet gördüm en son, keseyi de dün gördüm.doktorum belki de cuma çagırarak hem keseyi hem kalp atışını görmeni istemiştir.benim betahcgler 10.gün 128, 12.gün 319, 14.gün 1424 çıktı..senin değerlerin nasıldı?
Kızlar moralim bozuk. İki gündür mide bulantim kesildi ve bu çoğu yerde okuduğum kadariyla bebegin kalbinin durdugunun göstergesi olabiliyormus:18: hamile arkadaşlar lütfen yardım edin. Sizin de bulantinizin kesildiği günler oluyor mu?
menac canım hayırlısıyla ilk kontrolun ne zaman
Kizlar bnm sonucum 1.20 negatif biliyordum ben herkese diuordum sizede dedim ama kimse beni anlamadi bi anne evladinin onunla olup olmadigini hissetmezmi ben bu duygulari hic yasayamacagim onu anladim maddi olarak cok yiprandik 10 bin lira paramiz gitti dondurulmusumda yok bidaha nasil deneyecegim hic sansim yok hayat bitti bnm icin manevi yipranislarimi katmiyorum bile neyse canlar bugune kdr hep yanimda oldunuz hepinizden allah razi olsun
senin 14.günün benim 12.günüme denk geliyooo 3.gün embriyosu oldugu için 296 çok iyi bence canım o gün için için rahat olsuncanım benim ki 3. gün embriyosu oluyor heralde toplamanın 4. günü yapıldı transfer. ayy inşaallah hem kalp atışı hem kese görünür bir defa test yapıldı 14. gün o da 296... düşük mü sence??:18::18::18:
Sağol canım içim rahatladı sayende. Çarşamba günü ilk kontrolum az kaldı inşallah içimi rahatlatacak şeyler duyarım doktorumdan da.
merhaba kızlar.doktoruma sordum bugün kan testi yapabilir miyim diye o da çok merak ediyorsan varsa çıkar yapabilirsin dedi.kan testi yaptırdım sonuç 0,100 yani negatif kızlar.aradım doktorumu daha yükselmez bu saatten sonra ilaçlarını bırak dedi.canlarım zaman zaman bana kızdınız niye negatifsin acelecisin diye ama aynı sarlivanın dediği gibi insan hissetmez mi hiç bebeğini hissediyor .ben de hissetmiştim baştan beri olmayacağını.hepiniz bana destek oldunuz herkese çok teşekkür ediyorum.her ne kadar birbirimizi görmesekte yüzyüze gelmesekte güzel arkadaşlıklar kurduk burda.yıkılırım diye düşünüyordum ama inanın hiç üzülmedim.tam tersine bir gün olacağına dair inancım arttı.görürsünüz en kısa zamanda buradan size hamileyim haberini vereceğim.buna inanıyorum.
SARLİVA CANIM ARKADAŞIM ELBET ÜZÜLECEKSİN SANA ASLA ÜZÜLME DİYEMEM FAKAT SAKIN AMA SAKIN KENDİNİ BIRAKMA.YAŞIN DAHA ÇOK GENÇ.ARAMIZDA 10 YIL VAR CANIM.EMİNİMKİ EN KISA ZAMANDA BEBEĞİNİ KOLLARINA ALACAKSIN.
herkesi öpüyorummmmmmmm.yine arada katılırım aranıza kızlar.eeeee nede olsa bir kaç ay sonra hamile olarak geri döneceğim:)kopmamam lazım sizden.tecrübelerinizden faydalanacım daha güzel annişler:)
günaydıııııınnn ...
daha kimse uyanmamışolsun uyanınca yazarlar nasılsa eee tatil başladı uyku saatlerinde değişmeler olabilir
Kızlar moralim bozuk. İki gündür mide bulantim kesildi ve bu çoğu yerde okuduğum kadariyla bebegin kalbinin durdugunun göstergesi olabiliyormus:18: hamile arkadaşlar lütfen yardım edin. Sizin de bulantinizin kesildiği günler oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?