Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

tatlım bebek yerlestıgı ıcın oluyr bu agrılar olağan yanı dınlen bol bol uzat ayaklarını yat al elıne açık cayını keyıf yap

Benim de oluyor keskin batma hissi. Özellikle ani hareket edince sağ tarafimda oluyor kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum çünkü daha önce de arkadaşlarım böyle şeyler yaşadıklarını soylemislerdi. İçin rahat olsun canım.

Böyle pozitif olmana sevindim inşallah en kısa zamanda senin de dediğin gibi burdan hamile olduğun haberini alırız inşallah

canım biz keseyi cuma günü göreceğiz inşaallah benim son adet tarihim 8 mayıs seniin ki? bi de ilk hcg değerin kaçtı senin?
canım senin kaçıncı gün embriyosuydu.benden 3 gün öndesin ben 11 mayısta adet gördüm en son, keseyi de dün gördüm.doktorum belki de cuma çagırarak hem keseyi hem kalp atışını görmeni istemiştir.benim betahcgler 10.gün 128, 12.gün 319, 14.gün 1424 çıktı..senin değerlerin nasıldı?

Canlarım hepinizden Allah razı olsun satırlarda dil doktunuz benim icin ama daha iyiyim şimdi eşiyle karar aldık ramazandan sonra tekrar Demirezen allahım nasip ederse devlet olunca fiyat farkediyormuş bilmiyordum biz hiç bilet bilmeden biZe ilk tavsiye edilen yere gittik yaşım kucuk olduğu için raporda alamıyorum onun içinde bekleyemem bebeğime hemen kavuşmak istiyorum telefonlarını nıyorum insanlar soru sorduklarında daha kötü oluyorum çünkü hepinizi çok seviyorum İZMİRİM senide tebrik ederim Cnm bu dirayetinden dolayı Rabbim bize en kısa zaman evlat versin tüm isteyenlere telden girdiğim için hepinize ayrı ayrı msj yazmamıyorum ama hepiniz yazıları beni birer birer kendime getirdin hep söyledim yine söylüyorum iyiki barsınız size çoook seviyorum

canım benim ki 3. gün embriyosu oluyor heralde toplamanın 4. günü yapıldı transfer. ayy inşaallah hem kalp atışı hem kese görünür bir defa test yapıldı 14. gün o da 296... düşük mü sence??:18::18::18:

Kızlar moralim bozuk. İki gündür mide bulantim kesildi ve bu çoğu yerde okuduğum kadariyla bebegin kalbinin durdugunun göstergesi olabiliyormus:18: hamile arkadaşlar lütfen yardım edin. Sizin de bulantinizin kesildiği günler oluyor mu?

Kizlar Allah yardimciniz olsun. Guc kuvvet sabir versin. Ne desem bos sadece dua etmek gelir elimden RAbbim en kisa zamanda hayirli guzel haberler almanizi nasip etsin..

canım sakın olumsuz düşünme benimde bulantım çok olduğu halde arada kesilird bende aynını düşünürdüm rada mide bulantının kesilmesi normal canım ben öyle olduğunda başka hassas olduğum şeyleri denerdim onlarda değişiklik yoksa bebeğim iyi derdim hayırlısıyla doktora gittiğinde bebeğini görüp kalp atışını duyduğunda rahatlarsın aslında pozitifi görmekle iş bitmiyo canım endişeler hep devam ediyo ben . haftamın içinde olduğum halde gün içinde hareketlerini hissetsem bile kontrolden bir hafta sonra yine acabalar dolaşıyo beynimde rabbim hayırlısıyla gününde saatinde sağlıklı sıhatli evlatlar olarak evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip eylesin böyle düşünüpte bebeğinide üzme canım

canım Allah sabır versin,sağlık versin inşallah...çok zor br durum biliyorum ama güçlü ol inşallah.ben de seni takip ediyordum..çarşamba da benim test günüm..

senin 14.günün benim 12.günüme denk geliyooo 3.gün embriyosu oldugu için 296 çok iyi bence canım o gün için için rahat olsun

İyi geceler cancağızlarım..Bu aralar topik çok yavaşladı kızlar sizce sebebi nedir...Sanırım tedavi olan çok az arkadaşımız kaldı..e güzel haber alan değerli anneciklerimizde artık çabuk yoruluyor uyku halleri oluyor vede mideleri bulanıyor sanırım(
Rabbim herkesin yardımcısı olsun..
Olumsuz sonuç alan arkadaşlarımıza Rabbim sabır versin tez vakitte kucaklarını doldursun inşallah
Sonuç bekleyen arkadaşlarımızın pozitifleri bol olsun
Vee anneciklerimizin de sağlıklı gebelikleri devam etsin ve kucaklarına da alsınlar inşallah

Bu arada hamile arkadaşlarım umarım gönüllerine göre eşlerinin babalar gününü kutlamışlardır..Anlatsanıza neler yaptınız bugün... neler hissettiniz:))

Sağol canım içim rahatladı sayende. Çarşamba günü ilk kontrolum az kaldı inşallah içimi rahatlatacak şeyler duyarım doktorumdan da.

canım inş doktordan güzel haberlerle geleceksin belirtiler azaldığında olumsuz düşünme ben test yapıpta mide bulantım tam başlamamıştı bende o ara iki embriyom tutunmuştu biri düştü bende doktora gidene kadar hep gereksiz yere gideceğim bebeğim düştü düşünceleriyle beynimde yordum durdum ama kuzumu üzmüşüm demem oki nette her okuduğuna takılma herkeste her işaret aynı olacak diye bişey yok çünkü herkes hamileliği farklı yaşıyo her nekadar mide bulantımız ortak olsada yeme konusundan tutta kimisi ilk 3 ay uyur benim mesela hiç uykum gelmedi midem bulandı yemeklerden tiskindim kusacağımı bile bile her seferinde yemem gereken gıdaları hep aLdım kimi hiç yiyemiyo ben su yardımıylada olsa yedim ondan mide bulantın hafifledi diye endişe etme ve bunun üzerine olumsuz şeyler okuyuıp kendini meleğini üzme canım bi bakarsın daha şiddetli döner geri bulantın çünkü bende öyle oluyodu ara veriyodu sonra daha şiddetli oluyodu ama bebeğin sağlıklı olsun da varsın dönmesin geri çünkü bulantıyı çekmekte zor canım ben mesela o kadar endişeleniyodumki çaktırmadan hergün idrar testi yapıyodum bide doktora gitmeden önce test yapmıştım düşün tek çizgi çıkmıştı bende beynimde binlerce soru işaretiyle doktora gitmiştim doktor bana kalp sesini dinletiyo ben onun bile farkına sonradan vardım çünkü okuduklarımız kafamızı karıştırmaktan öteye geçmiyo rabbimin izniyle bebeğin sağlıklı sıhatli gelişecek büyüyecek sağlıklı sıhatli kucağına alacaksın canım buna inan rabbim bu günleri yaşattı inş kucağına aldığın günüde göreceksin

bizim için çok sıradan bir gündü...eşimin elini karnıma koydum...babası biz senin babalar gününü kutluoruz dedim.sonra bebegimin agzından "bu sefer böyle kolay oldu ama seneye görürsün sen babacım..çok yaramazlık yapacam" dedim.eşim gülümsedi.inş gerçekten seneye bebegimiz sağsalim bizimle olur..bebişi olmayan aRKadaşlarıma da Rabbim bu mutluluğu tattırsın inş

günaydıııııınnn ...
daha kimse uyanmamış
olsun uyanınca yazarlar nasılsa eee tatil başladı uyku saatlerinde değişmeler olabilir

sakın kopma zaten. bir dahakine daha umutlu ve güçlü olmak lazım. ben ilk denememde eşimle beraber kesin hamile olduğuma inanıyorduk. test yaptırdık. 13. şok olduk. kimyasal gebelikmiş. en büyük hayal kırıklığını yaşadık. hemen 2. denemeye başladık ve emin ol olacağına inanmıyorduk. ikimiz de bişey hissetmiyorduk. ama yine de umut ediyorduk. demem o ki hisler yanıltır. sen inansan da inanmasan da elinden geleni yap. ama cidden herkesin dediği gibi psikoloji çok önemli. pozitif pozitifi çeker. Rabbim en kısa zamanda inş sağlıklı bebeişler nasip eder canım isteyen herkese:)

canım benim de aktif bir mide bulantım vardı ve 2-3 gündür geçmiş.ayrıca kasıklarımda batmalar, garip garip ağrılar oluyordu. onlar da epeydir yok. bunlar normal canım. belirtiler bünyeye göre değişiyor. sakın öyle kötü şeyler düşünme. internet bilgi kirliliği. sen rahat ol gayet normal. ben geçen hafta kalp atımını duydum. Allah'ın izniyle bişey olmaz. hiç endişelenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…