Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

menaccım canım sen niye böyle panik olup bebeğini üzüyorsun herkezde aynı şey olacak hali yok ya bgn olmaz yarın olur bulantın lütfen kendne gel sen bize ışık oldun ümit oldun san hiç yakışmıyo cnm....

Günaydınn kızlarrrrrrr iyi haftalar herkeseeeeee
ben bugün kan tahlillerim için hastaneye gidicem ama sanırım doktorlar grev yapıyomuşş
ne yapıcam bilmem cuma günü sonuçları doktoruma götürmem lazım..inşallah işlerim rast giderde hallederim.
bugün test günü olan varmıydı acaba takip edemiyorum artık annemeler geldi dünn..annem sağolsun işlerimi
yapıyo evimm kaç haftadırr berbatt eşim ne kadar yapsada olmuyoo erkeğin yaptığı ama yinede sağolsun koçişimden
10 senedir görmediğimm performansı gördüm..

Bugün Nesli83 'ün test günüymüş..inşallahhhh güzel haberlerle gelir....

Selam canım nasılsın?saglıgın sıhhatın yerındedır umarım...

Tşk ederim arkadaşım daha iyiceyim. Bol ilaç yuttum:))). Bu arada dünyalar tatlısı yeğenimi sevdim. Daha doğrusu yedim:))). Kardeşime diyorum ki ben bunu size bile kıyamıyorım:)))...Bu arada tatil bana yetmedi. Bulunduğun ortamdan kısada olsa uzaklaşmak çok iyi. Tabi bugün işe başlamak birazcık zor geldi...Rabbim hepimize sağlıklı, güzel günler ve ömürler versin...

Selam,
Kendi üzeceğine doktora gitmeni tavsi ederim. Ben tam 6 hafta hamileyim ve benim bulantım hiç başlamadı tam aksine sürekli açlık duygusu var. sanki yediklerim mideye değil yanımdan geçip gidiyor.

çok üzüldüm keşke senin olsaydı ama ümidini yitirmemen çok güzel vakti saati gelince bebeğini kucagına alırsın inşallah
servila şimdi ne desem boş insan negatif sonuçta yıkılıyor onca çaba maddi güçlükler çok zorluyor insanı ama sonrasında toparlayacaksın kendini rabbim sana maddi yönden kapılar açsın inşallah ummadığın yerden versin

Kızlaaar ikizlerim geliyo:)

kızlar hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla kucagınızada alırsınız

Canım benim çok çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Demekki güzel ve temiz kalbini Rabbim ödüllendirmek istedi. Herkes için o kadar yürekten yazıyor ve dua ediyordunki Rabbim senin dualarını kabul etti. Ben tesadüf eseri okudum ve çok mutlu oldum. tarifsiz bir mutluluk seni çok iyi anlıyorum. Ben tatilde idim yeni döndüm. Yoksa takipte idim biliyorsun:)))). Sevgilerimle arkadaşım...

Kuzum bak benim bulantı kusma çok şiddetli. Serum takiyoruz. Ilaca ragmen cok oldugu oluyor. Bazı günler hic olmuyor. Mesela göğüs ağrım. O da bazı günler azalıyor. Dr a gidiyorum her şey normal. Dr normal alisiyorsun dedi. Sen de korkma emi

arkadaşlar bugün benim transferimin 10. günü sabah test yaptım silik çıktı.öğleden sonra kahverengi lekem geldi..buna benzer durum yaşayan var mı.ne yapmam gerekiyor..

arkadaşlar bugün benim transferimin 10. günü sabah test yaptım silik çıktı.öğleden sonra kahverengi lekem geldi..buna benzer durum yaşayan var mı.ne yapmam gerekiyor..

Ceyda arkadasimizin da öyle oldu canım. Kanaman artarsa hemen doktora git. Hayirlisiyla hamilesin inşallah rahat ol lütfen. .

Canım ya bir gorsem bebegimi yedinci haafta da bitecek daha bir kere bile görmedim. Allah yardımcın olsun tatlım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki şimdi. Hamile olanların topige çok ugramamasinin sebebi de bu biliyorum. İnşallah kisa sürer bulantilarin canım benim.

selam canim bende ayni durumdayim benim bugun 12. gunum, 10. gun cok az bir leke geldi devam etmedi cok sukur bende enson 10. gun test yaptim cok silik cikti ama bazi hamile arkadaslarinda oyle olmus Insallah bizde hamileyizdir canim
ben hhollandada yasadigim icin 15. gunu beklemem lazim ama Turkiyede kolay hemen gidip kan testi yaptirabilirsin sonucunu banada bildir olurmu??
Mevlam hayirli evlatlar versin insallah

Allah tez zamanda bu sıkıntılarımızı azaltsın da sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alalım. analık kaygı işiymiş valla

canım ben erzurumun bir ilçesindeyim maalesef burda da o imkan yok.test günüm çarşamba.tüp bebeği aradım.korkma olur böyle şeyler dediler.ilaçlarına devam et dediler.sonucu ancak çarşamba bildirebilirim canım..inş devam etmez..inş hamileyizdir....rabbim isteyen herkese içlerinde de bize nasip etsin.amin

Amin canim insallah hayirli haberlerini aliriz canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…