Kızlar moralim bozuk. İki gündür mide bulantim kesildi ve bu çoğu yerde okuduğum kadariyla bebegin kalbinin durdugunun göstergesi olabiliyormus:18: hamile arkadaşlar lütfen yardım edin. Sizin de bulantinizin kesildiği günler oluyor mu?
günaydın canım! maalesef bize tatil değil. çalışıyoruz halanasılsın?
Selam canım nasılsın?saglıgın sıhhatın yerındedır umarım...
Kızlar moralim bozuk. İki gündür mide bulantim kesildi ve bu çoğu yerde okuduğum kadariyla bebegin kalbinin durdugunun göstergesi olabiliyormus:18: hamile arkadaşlar lütfen yardım edin. Sizin de bulantinizin kesildiği günler oluyor mu?
merhaba kızlar.doktoruma sordum bugün kan testi yapabilir miyim diye o da çok merak ediyorsan varsa çıkar yapabilirsin dedi.kan testi yaptırdım sonuç 0,100 yani negatif kızlar.aradım doktorumu daha yükselmez bu saatten sonra ilaçlarını bırak dedi.canlarım zaman zaman bana kızdınız niye negatifsin acelecisin diye ama aynı sarlivanın dediği gibi insan hissetmez mi hiç bebeğini hissediyor .ben de hissetmiştim baştan beri olmayacağını.hepiniz bana destek oldunuz herkese çok teşekkür ediyorum.her ne kadar birbirimizi görmesekte yüzyüze gelmesekte güzel arkadaşlıklar kurduk burda.yıkılırım diye düşünüyordum ama inanın hiç üzülmedim.tam tersine bir gün olacağına dair inancım arttı.görürsünüz en kısa zamanda buradan size hamileyim haberini vereceğim.buna inanıyorum.
SARLİVA CANIM ARKADAŞIM ELBET ÜZÜLECEKSİN SANA ASLA ÜZÜLME DİYEMEM FAKAT SAKIN AMA SAKIN KENDİNİ BIRAKMA.YAŞIN DAHA ÇOK GENÇ.ARAMIZDA 10 YIL VAR CANIM.EMİNİMKİ EN KISA ZAMANDA BEBEĞİNİ KOLLARINA ALACAKSIN.
herkesi öpüyorummmmmmmm.yine arada katılırım aranıza kızlar.eeeee nede olsa bir kaç ay sonra hamile olarak geri döneceğim:)kopmamam lazım sizden.tecrübelerinizden faydalanacım daha güzel annişler:)
Kızlaaar ikizlerim geliyo:)
tatlım lütfen canını sıkma benim de 5.günden başladı bu güne kadar sürekli adet sancısı gibi ağrılarım oldu kasıklarım ağrıyordu adet olucam kesin diyordum hiç ümidim yoktu bak bugün pozitif sonucumu aldım sakın moralini bozma tutmuştur o allahın izniyle yüreğini ferah tut sen
canim arkadaslarim.. tedavi suresince ne kadar yazistik buralarda... hem sevincleri hem huzunleri yasadik beraber.. beni hatirlamissinizdir umarim.. 2. tup bebek denememde 28 nisanda 2. negatifimi almistim...
evet allahima binlerce sukurler olsun arkadaslar... ben suan 5 haftalik hamileyim ve soooklardayim inanin.. negatifimi aldiktan sonra hamile kalmisim :))))))
o kadar cok dua ettim o kadar yalvardimki allahima... sizler icinde yalvardim tabiki.....
bundan sonrada hepimiz icin dua etmeye devam edecegim canlarim... allahtan umit kesilmiyor inanin.. o ol dedikten sonra oluyor hersey.. insallah nasipse allah omur verirse bebisime hayirlisiyla guzel bir hamilelik gecirebilirsem insallah kavusurum. dualarinizi bekliyorum canlarim.. sizlerde benim hep dualarimdasiniz inanin..
allah en kiza samanda mucizelerimize kavusmamizi nasip etsin insallah....
arkadaşlar bugün benim transferimin 10. günü sabah test yaptım silik çıktı.öğleden sonra kahverengi lekem geldi..buna benzer durum yaşayan var mı.ne yapmam gerekiyor..
Kuzum bak benim bulantı kusma çok şiddetli. Serum takiyoruz. Ilaca ragmen cok oldugu oluyor. Bazı günler hic olmuyor. Mesela göğüs ağrım. O da bazı günler azalıyor. Dr a gidiyorum her şey normal. Dr normal alisiyorsun dedi. Sen de korkma emi
Ceyda arkadasimizin da öyle oldu canım. Kanaman artarsa hemen doktora git. Hayirlisiyla hamilesin inşallahrahat ol lütfen. .
arkadaşlar bugün benim transferimin 10. günü sabah test yaptım silik çıktı.öğleden sonra kahverengi lekem geldi..buna benzer durum yaşayan var mı.ne yapmam gerekiyor..
Canım ya bir gorsem bebegimi yedinci haafta da bitecek daha bir kere bile görmedim. Allah yardımcın olsun tatlım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki şimdi. Hamile olanların topige çok ugramamasinin sebebi de bu biliyorum. İnşallah kisa sürer bulantilarin canım benim.
selam canim bende ayni durumdayimbenim bugun 12. gunum, 10. gun cok az bir leke geldi devam etmedi cok sukur bende enson 10. gun test yaptim cok silik cikti ama bazi hamile arkadaslarinda oyle olmus Insallah bizde hamileyizdir canim
ben hhollandada yasadigim icin 15. gunu beklemem lazim ama Turkiyede kolay hemen gidip kan testi yaptirabilirsin sonucunu banada bildir olurmu??
Mevlam hayirli evlatlar versin insallah
canım ben erzurumun bir ilçesindeyim maalesef burda da o imkan yok.test günüm çarşamba.tüp bebeği aradım.korkma olur böyle şeyler dediler.ilaçlarına devam et dediler.sonucu ancak çarşamba bildirebilirim canım..inş devam etmez..inş hamileyizdir....rabbim isteyen herkese içlerinde de bize nasip etsin.amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?