Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Bunları şu an düşünmemeye çalış. Önemli olan bebek. Erkeklerin çohu zaten bencil.benim eşimde kan testi yaptırdığım gün sabaha kadar eve gelmedi arkadaşlarla içtin sevinçten. Sanki bebeği arkadaşlarla yaptı. Çok sinir oldum sabaha kadar uyuyamadım sonra kendimi toparladım. Erkekler büyüyemeyen çocuklar gibi. Biz doğuştan annelik duygusu taşırız onlarsa anca kucağına aldığı gün baba olduğu fark ederler. her şey çok güzel olacak sen yeterki bebeğin için üzülmemeye çalışç

Canım hepiniz çok sağolun desteğiniz ve moraliniz için iyi varsınız sizlerde olmasanız kiminle dertleşicem. Aileme çevreme arkadaşlarıma söyleyemiyorum daha sonra yüzyüze bakacağımız insanlar eşime nasıl bakar yaptıklarını söylersem diyorum yine onun ayıbını kapatıyorum onun yerine ben utanıyorum yaptıklarından. Senin eşin sevinmiş mutluluktan içmiş en azından. benimkinin başına ağrılar girmiş gitti yattı diyorum ya sevinmedi bile bebeği olacağına düşün artık. Şimdi tek dileğim yavrumu sağ salim kucağıma almak o zaman ona sevdirmicem bile bu yaptıklarının acısını çıkarıcam ondan

Merhaba arkadaşlar,
Ben de birkaç gündür giremedim, midem bir garip bir bulanıyor bir acıkıyor çok iyi hissetmiyorum kendimi.. Rabbim olumsuz olan arkadaşlara sabır versin, tez zamanda bebeklerine kavuştursun inşallah..

Beyazkelebek hayırlı olsun,Allah tamamını erdirsin:))

Menac hiç takma kafana canım, benim de öyle iki gün bulanıyor iki gün kayboluyor, hormonsal dalgalanmalardan oluyormuş, gönlünü ferah tut..

Bu tüp bebek süreci gerçekten evlilik sınavı kızlar.. Biz de az kavgalar etmedik.. Ben eşimi bırakın tedavi olmaya, biz de problem olduğuna ikna edip spermiogram yaptırmaya ancak 1,5 senede ikna ettim düşünün.. Hem istanbuldan kalkıp hiç bilmediğim bir şehre gelmiştim, hem güzelim işimden olmuşum,çok daha zor biryere tayin olmuşum,hem eşimi bebek için ikna edemiyorum hem ailemden uzağım.. Biz de çok zor günler geçirdik.. Hamile olunca da bitmiyor daha önce üstünü örttüğünüz kalp kırıklıkları ortaya çıkıyor..
Hamilelik benim Dr. Un dediği gibi çok engelli bir koşu, pozitifle bitse keşke.. Eşimiz bize tabiki destek olmalı ama kendimizi ve bebeğimizi önce biz düşünücez.. Kendimi üzmemeye çalışıcaz yoksa o yıllarca uğraştığımız bebişlerimize zarar veririz.. Kimse bizi bizim kadar düşünemez unutmayın..

Hamile arkadaşlar siz takiplerinizi tedavi olduğunuz merkezlerde/ dr.larla mi yaptırıyorsunuz yoksa normal dr.lara mı döndünüz,

Herkese selam, bugün ilk kontrolüm vardı o kadar gergindim ki kaç gündür artık bugün dra giderken eşim bile negatif enerjimden rahatsız olup söylendi hatta... Neyse çok şükür miniğimi gördüm teyzeleri :)) 2 transfer edilmişti 1i tutunmuş, Allahtan hayırlısı böyleymiş :) Hatta 6+1 e ragmen kalp atışını da duydum o kadar acaip, o kadar güzel bir duygu ki ben şahsen hamile olduğumu ancak idrak ettim sanırım :) Beta hcg görmekle olmuyormuş. Dr da herşey yolunda dedi, iki hafta sonra kontrole çağırdı. Darısı tüm bekleyenlerinizin başına inşallah:)

Senin adına çok sevindim tatlım darısı başıma yarın da benim randevum var. Neye göre hesapladi bebeğin kaç haftalık olduğunu merak ettim benim transferim seninkinden bir gün önceydi sanırım 22 mayisti ya da seninkinden bir gün sonra. Blast embriyo transferiydi.

Canım bende yazmıştım buraya eşimle tartışmamızı.hamilw olduğumu öğrendikten iki gün sona.erkekler böle arkadaşım bizim gibi hemen benimseyemiyolar.kucaklarına alınca anlayacakk onlar.böle zamanlar herkesin başından geciyo bitek sen değilsin kendini yalnız hissetme.bebeğini düşün kocanıda kendi haline bırak

Gözün aydın canım tek çift farketmez.benimkiler ikiz kara kara düşünüyom napcam diye:)kızlar sizde sezeryanmı olcaksınnız.tüp bebekte genelde sezeryan oluyo galiba

Hamile arkadaşlar siz takiplerinizi tedavi olduğunuz merkezlerde/ dr.larla mi yaptırıyorsunuz yoksa normal dr.lara mı döndünüz,

canım ben hala tüp bebek yaptırdığım merkese devam ediyorum .cuma günü 3. kez gidicem kontrole.
ikili testimide orda yaptırmak istiyorum..biraz daha gidicem muayenesi biraz tuzlu ama idare ediyoruz.225 tl bu arada muayene ücreti.senin için nasıl yugunsa öyle devam et cnm.

Gözün aydın cnmmm miniğinin kalp atışınıda duymuşsunnnnnnn
daha güzelliklerini görüceksin cnm bebeğin büyüdükçe..
şuan burda en kıdemliniz olarak söylüyorumm.o zaman iyice inanacaksın hamile olduğuna

Canım eminim sen de güzel haberlerle geleceksin yarın Valla cnm benim de 22 mayıstı transferim, ama anladığım kadarıyla klasik son adet tarihine göre hesaplıyor doktorlar bir farkı yok yani...
Hepinize çok teşekkürler iyi dilekleriniz için :)

Canım benim doktor opu tarihine göre hesapladı kaç haftalık olduğumu.sanırım değişiyo doktorlara göre

Ben tüp bebek tedavisi gören doktora hala gidiyorum. oktorum istanbulda bende adanadayım. Kese görmeye gittim şimdi kalp atışları duymaya gidecez Allah izin verirse. Ama sonra sanırım bi doktor ayarlayacam sürekli git gel olmaz.

Uzakmış seninki canım ya adana istanbul kaç saat?o kadar yol zararlı değilmiymiş

Kizlar ben geldim..Opu iyi gecti 16 yumurta.beklerken 22 tane cikti.Cok agrim var bogazimda agriyor.Hava cok sicakti esimle mahvolduk.Doktor en az 3 litre su ic dedi.Bide sporcularin ictigi protein milk shake verdi.

Kizlar ben geldim..Opu iyi gecti 16 yumurta.beklerken 22 tane cikti.Cok agrim var bogazimda agriyor.Hava cok sicakti esimle mahvolduk.Doktor en az 3 litre su ic dedi.Bide sporcularin ictigi protein milk shake verdi.

Canımmm inşallah bundan sonra her şey yolunda gidecek. Aman dikkat et bol su iç ohss olma sakın damadım çabucak gelsin :)))

cnm maaşallahhhhh senin yumoşlarr süpriz yapmışşşşşş..
inşallah güzelce döllensinler bir sürü kaliteli embritoların olsun.
dinlen cnm şimdi. bol bol suyunuda iç..:26:

Kızlar bişey sorcam biliyosunuz benim bebişler ikiz eylülde 4. Ayımız oluyo tatile gitmek istiyoruz.ucaklada gidebiliriz.benim durumumda olup uçak yolculuğu yapan yakınınız varmı.doktorum bi sakınca görmedi arabayla bile gidebilirsiniz dedi

canım içimi rahatlatınız sağolun..az kaldı yarın test günüm...annesi inşallah hep sağlığını görürsün bebişinin...Allah bize de her aşamasını sağlıkla görmeyi nasip etsin.amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…