tebrik ediyorum canım. geçmiş olsun. inş hepsi kaliteli bir şekilde döllenir:) çok yumurta toplanınca ağrı fazla oluyor. kendine dikkat et. yorma canım. transfere az kaldı desene. valla canım transfer haberleri hep beni heyecanlandırıyor. bol bol dua et. iyi beslen. o gün geldiğinde sana sıkı sıkı tutunsunlar bebişlerin:))))
Gunaydin guzel annisler ve anne adaylari, aksis canim hayirli haberlerle gel insallah yarin benimde test gunum heycandan kalbim durucak :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:
nilcim hayirli olsun canim Rabbim insallah ayirli evlatlar versin
menacim nasilsin sende insallah kalp atisini duyarsin canim Rabbim herkesin yuzunu guldursun insallah..
Sanada Gunaydin canim..Insa Allah guzel haberler vereceksin bize...
Aynen canım ya allahtan annem kayınvalidem yakında.canım sen kaç haftalıksın.ben 5. Haftadayım.doğumda 15 ocağı geçerse daha iyi olur dedi doktor.şimdi altta gebelik takvimi hazırladım:)tahmini doğum tarihini yazdım 10 haftalık gebeyim o tarihe göre:)ama tabi ikiz olcağı için erken tarih söledi galiba doktorum doğum için
Canım bır kac gundur dugunumuz telasımız vardı gıremedım yenı gordum ondan . Benım son adet tarıhıne gore bakarsam 7. Haftanın içindeyım suanda . Evet ıkız olacagı ıcın benımde 21 ocak dogum tarıhım ınsallah 6. 7. Aydan sonra dogumun baslamaması ıcın dıkkat etmemız lazım bıraz .. Ama son adet tarıhıne gore hesaplama yanlıs oluyor dıye bılıyorum bızım bu tup bebek tedavısınde .hamılemıyım dıye bır sıte var orda tup bebege gorede hesaplıyor blastokist transver tarıhıne gore hesapluyor bence dogru tarıhı cıkaran da o. Ona gore 6 hafta bırkac gunluk hamıleyım doktorumun dedıgı haftaylada uyusuyor canım bı bak ıstersen sende . İğne kullanma surecımız uzun oldugu ıcın son adet tarıhıne gore yanlıs oluyor .. Karnımda ki şişliği sormussun canım aslında bazen karnımın altında bariz bı şişlik oluyor eskıye nazaran eskıden dumduz ınerken sımdı belırgın bı sıslık var :) bazrnde evham yapıyorum şişliğim inmiş gibi gelıyor :):):):):) ama mide bulantılarım ve bas ağrılarım basladı akşam ustlerı özellikle cok mıdem bulanıyorsen nasılsın ? Belırtın şişliğin var mı canım ?
Kızlarrrrrrr biz geldikkkkk.... ikiz anasıgillerden olacağım ben de Allahın izniyleiki minigimin de kalp atislarini duydum her şey yolundaymis. Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin
Bulantım yok daha benim:)ama Ayağa kalktığım zaman acaip baş dönmesi oluyo.bide halsizlik var bende şişkinlik devam ediyo onun dışında bişey yok allaha şükür:)eylülde tatile gitmek istiyoz biz 3 ay bitmiş oluyo.büyük ihtimal uçakla gidicez daha güvenli olması acısından.doktorrumda gidebilirsiniz dedi.senin bi bilgin varmı canım yolculuk tatil konusunda
Kızlarrrrrrr biz geldikkkkk.... ikiz anasıgillerden olacağım ben de Allahın izniyleiki minigimin de kalp atislarini duydum her şey yolundaymis. Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin
Bende de cok bas dınmesı oluyor canım her ayaga kalktıgımda 3. Aydan sonra ucaga bınılebılıyor dıye bılıyorum ama sen bıde doktoruna sor canım . Ama ben mesela 3-4 gundur baya yol yaptım arabayla ama hıc bır sıkıntım olmadı cok sukur. Doktorumda araba yolculugu yapabılecegımı soyledı ama ben ne olur ne olmaz dıye hep ayaklarımı uzatarak araba yolculugu yapıyorum . 3. Ayın bıtınce bence bısey olmaz ucak la hatta bende eylul bası gıbı amerıcaya gıtmek ıstıyorum doktorum ızın verırse tabı cok uzun suruyor ya yol soracagım tabı bı doktoruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?