- 14 Ağustos 2012
- 715
- 20
- 68
ben adanalıyım canım ama ben de işim sebebiyle erzurumdayıım...sen kime tedavi oldun...doğum yapmayı düüşündüğün hastane nersi...ben de tatilde gideyim bi
Kızlarrrrrrr biz geldikkkkk.... ikiz anasıgillerden olacağım ben de Allahın izniyleiki minigimin de kalp atislarini duydum her şey yolundaymis. Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin
Turan çetin de tedavi oldum, burda Acıbadem ve medline var.. Acıbadem çok tuzludur muhtemel medline ı araştırayım dedim canım..
Çok sevindim hayırlı olsun:))) sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. Senin başta tek kesemiydi canım unutmuştum..
Canim ya ne guzel senin de ikizlerin geliyormus cok sevindim Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah. Darisi basimizaa:)
Canımmm çok sevindim çok duygulandım Rabbimbu heyecanları yaşamayanlara da nasip etsin Hep sağlıklı haberlerini alırsın miniklerinin inşallh
Kizlar bu arada bisey sorcam bugun opu islemim gerceklesti. 9 tane yumosum varmis. Insalllah guzelce dollenirler 1. Kalite olurlar. Progestan vurunmam gerek, bas donmesi uyku falan yapiyomus saat kacta vurdursam? Siz sabah mi aksam mi vurundunuz?
Kizlar bu arada bisey sorcam bugun opu islemim gerceklesti. 9 tane yumosum varmis. Insalllah guzelce dollenirler 1. Kalite olurlar. Progestan vurunmam gerek, bas donmesi uyku falan yapiyomus saat kacta vurdursam? Siz sabah mi aksam mi vurundunuz?
İğne baş dönmesi ve uyku yapmıyor canım. İstediğin zaman yaptır. İnşallah birinci kalite embriyo olurlar anneleri için. Ayyy geri sayima az kaldı desene
ne güzel...benim bile rüya gibi.hala inanamıyorum doğal yoldan hamile kaldıgıma.dolapta bekleyen iğnelerimi görünce gülümsüyorum.inşallah ihtiyaç sahibi birini bulacam ve ona verecem...Ay-sum canım benim seni çok iyi anlıyorum valla. Endişeler hiç bitmiyor. İnşallah sen de duyacaksın en kisa zamanda.
Nilll darısı başına tatlım canı gönülden diliyorum
Nazzz ugurum senden sonra üç kendiliğinden gebemiz var. İnşallah negatif alan arkadaşlarımız da en kısa zamanda mujdeyle gelir. Hepinize teşekkür ederim canlar.
Nerden biliyorsun bittiğini test yaptin mi. Adet kanaması gibi kanaması olup hamile olan arkadaşımız çok.
herkese günaydın kızlar? nasılsınız? inş güzel ve hayırlı bir güne başlamış olalım:) müjdeli haberler alalım bugün kızlardan inş.
aksis ne yaptın canım? kan verdsin mi? hadi pozitif sonuçla gel emi? inş çok mutlu oluruz müjdenleeeeee
ben geldim kızlar...değerim 101 çıktı....Allah devamını nasip edersee hamileyimmmmm:))
eveeet beklenen bi güzel haber daha.tebrik ederimmm
ben geldim kızlar...değerim 101 çıktı....Allah devamını nasip edersee hamileyimmmmm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?