Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

ben adanalıyım canım ama ben de işim sebebiyle erzurumdayıım...sen kime tedavi oldun...doğum yapmayı düüşündüğün hastane nersi...ben de tatilde gideyim bi

Turan çetin de tedavi oldum, burda Acıbadem ve medline var.. Acıbadem çok tuzludur muhtemel medline ı araştırayım dedim canım..

Kızlarrrrrrr biz geldikkkkk.... ikiz anasıgillerden olacağım ben de Allahın izniyle iki minigimin de kalp atislarini duydum her şey yolundaymis. Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin

Çok sevindim hayırlı olsun:))) sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. Senin başta tek kesemiydi canım unutmuştum..

Son düzenleme:
aksis canim test yaptinmi? merak ettim seni canim hayirli haberlerini bekliyorum canim dualarim senle..

Canim ya ne guzel senin de ikizlerin geliyormus cok sevindim Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah. Darisi basimizaa:)

Tatlım ben ilk defa kontrole gittim. Yedinci haftanın içinde :)))) o yüzden yeni öğrendim. Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı doğum nasip etsin

Canim ya ne guzel senin de ikizlerin geliyormus cok sevindim Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah. Darisi basimizaa:)

Aminnnn canım inşallah en kisa zamanda burdan senin halayini cekeriz inşallahhhhh. Çok teşekkür ederim.

Kizlar bu arada bisey sorcam bugun opu islemim gerceklesti. 9 tane yumosum varmis. Insalllah guzelce dollenirler 1. Kalite olurlar. Progestan vurunmam gerek, bas donmesi uyku falan yapiyomus saat kacta vurdursam? Siz sabah mi aksam mi vurundunuz?

Canımmm çok sevindim çok duygulandım Rabbimbu heyecanları yaşamayanlara da nasip etsin Hep sağlıklı haberlerini alırsın miniklerinin inşallh

Allah içi evlat hasretiyle yanip tutuşan hiçbir kadını gözü yaşlı birakmasin. Canı gönülden diliyorum. Allah razı olsun. ..

Kizlar bu arada bisey sorcam bugun opu islemim gerceklesti. 9 tane yumosum varmis. Insalllah guzelce dollenirler 1. Kalite olurlar. Progestan vurunmam gerek, bas donmesi uyku falan yapiyomus saat kacta vurdursam? Siz sabah mi aksam mi vurundunuz?

cnm güzel kaliteli embriyoların olsun inşallah.
ben progestanı akşam 7-8 gibi vuruluyodum.

İğne baş dönmesi ve uyku yapmıyor canım. İstediğin zaman yaptır. İnşallah birinci kalite embriyo olurlar anneleri için. Ayyy geri sayima az kaldı desene

İğne baş dönmesi ve uyku yapmıyor canım. İstediğin zaman yaptır. İnşallah birinci kalite embriyo olurlar anneleri için. Ayyy geri sayima az kaldı desene

Ne bileyim prospektusunde yaziyor bir de forumda okumustum galiba bir de size sorayim dedim. Eger oyleyse sabah yaptirayim...evet geri sayima az kaldi artik transferi bekliyoruz canim

ne güzel...benim bile rüya gibi.hala inanamıyorum doğal yoldan hamile kaldıgıma.dolapta bekleyen iğnelerimi görünce gülümsüyorum.inşallah ihtiyaç sahibi birini bulacam ve ona verecem...
Nerden biliyorsun bittiğini test yaptin mi. Adet kanaması gibi kanaması olup hamile olan arkadaşımız çok.

kiiiiii bunlardan birisi de bendim..bildigin adet oldum.ped falan değiştiriyordum.ama gel gör ki hamileymişim...inşallah o arkadaşımız da öle olur

hatta aklıma gelmişken de sorayım....kızlar biliyorsunuz ben tüp bebek tedavi aşamasındayken doğal yolla hamile kaldım.elimde tüp bebek iğnelerim var.bu iğneleri hamileliğimin bitiminde gerçekten ihtiyaç sahibi birisine hayrına vermeyi düşünüyorum.bebeğime dua etsin yeter.sizlere sorum şu..elimde fazla iğne olduğunu düşünüyorum.niyetim iki kişiye birden yardımcı olmak.siz kaç kutu iğne kullanmıştınız?yani iğneleri iki kişiye paylaştırabilirmiyim acaba?
benim elimde gonal f 300 flakon 10 kutu
cetrotide 7 kutu var.sizin kullandığınız dozlar neydi?ayrıca 1,5 kutu menagon ve 3 tane ovitrelle var.bunlar iki kişiye tüp bebek için yeterli mi?

Son düzenleme:

tatlım ben opudan sonra bikaç gün kullanmıştım progestan sonra ohss olunca bırakmak zorunda kaldım ama bende öle baş dönmesi ve uyku yapmadı herkeste olmuyor sanırım.ben akşamüstü 6 gibi fln oluyodum.sadece iğne yerinde sonradan biraz sızlama ve morluk olmuştu

ben biraz geç öğrendim ama çook sevindim demekki neymiş kaygılar yersizmiş ve bebişler 1 değil 2 tane olduğu halde mide bulantısı yapmayabiliyomuş..böle haberlerinizi duydukça daha bir çok heycanlanıyorum,umutlanıyorum ve günler geçsin istiyorum hemen..çok çok tebrik ederim topik anamızın ikiz annesi olacak olması da ayrı bir umut olacak hepimize :)

arkadaşlar doğum kontrol hapı kullanıp dondurulmuş transferi olanınız varsa bir sorum olacak..21 günlük doğum kontrol hapı bittikten hemen sonra regl olunuyo mu yoksa her zamanki düzenimizde mi oluyoruz??

canım verdim haberi..anca gelebildik erzurumdan....değerim 101 ve hamileyiiiimmmmmmm...iinş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…