Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

günaydın canım. tebrik ediyorum hamilesin Allah'ın izniyle:) lekelenmeni sorun yapma, çoğunlukla herkeste oluyor. idrarda çıkınca silik te olsa hamilesin:)

inşallah canım ya ağzından bal damlıyor..yarın haber veririm size artık..inş güzel haberler nasip olur..çok sağol canım

ne güzel ya...hep böyle hayal kumuştum olmadı...Allah tamamını erdirsin..her aşamasını sağlıklı yaşatsın inş canım

Allah yardımcın olsun canım...Sen huzurlu olmaya çalış..kendin için bebeğin için...bugünler geçecektir inş...

toni sen adanalı mısın yoksa??

GÖZÜN AYDIN CANIIIM Canımben de telaş içinde bekliyorum. cuma günü ilk muayenemi olacağım içimde tuhaf bir korku, tedirginlik var bebeğim benimle mi diye... hiç kanamam olmadı progestan kullanıyorum zaten ama... afff bu sıralar böyleyim bana dua eder misin meleğimi ben de göreyim kalp atışını duyayım içim rahat etsin... sadece test sonucunu almak yetmiyormuş şimdiki bekleyiş bambaşka ....:18::18::18:

Kizlar yarin sabah opum var bana da dua edin biraz beni sakinlestirin;( TIRSIYORUMM

Kizlar yarin sabah opum var bana da dua edin biraz beni sakinlestirin;( TIRSIYORUMM

Niye korkuyorsun çünkü bilmediğin şey seni korkutur. Ama bak biz korkulacak bir şey yok diyoruz çünkü opu yaşadık ve korkulacak bir şey olmadığını gördük inan uyuyup uyaniyorsun uyaninca adet sancısı gibi sancin oluyor o kadar. İnşallah her şey güzel olur süper kailite yumoşlarin olur ve onlar da birinci kalite embriyo olur. Dualarimiz seninle

Sagol menacim Allah razi olsun. Insallah her sey guzel olur.

Sen adanalımısın, ben istanbulluyum ama eşimin işi sebebiyle 1,5 senedir buradayız.. Ben de çok kararsız kalmıştım tedaviye istanbuldamı olsam diye.. Neyseki burda olumlu oldu çok şükür.. Beni tedavi eden Dr Prof. O yüzden gebelik ilerleyince ulaşamamaktan korkuyorum bir de doğum yapmayı düşündüğüm bir iki hastane var onların Dr.larına mı geçsem dedim ama bu Dr.uma da çok alıştım.. Senin Adana'da tanıdığın iyi kadın doğumlu varmı peki canım,

Bence de öyle yap,yol uzun uçak 1,5 saat sürüyor nerdeyse..hayırlısıyla duyarsın kalbini de inşallah..

ben adanalıyım canım ama ben de işim sebebiyle erzurumdayıım...sen kime tedavi oldun...doğum yapmayı düüşündüğün hastane nersi...ben de tatilde gideyim bi

günaydın canım!hayırlı olsun. opu zor değil. zaten uyuyosun ve çok iyi oluyor. uyanınca da adet sancısı gibi oluyor. belki sende o da olmaz. kişiden kişiye değişiyor. dua et. inş. bir sürü a kalite yumoşun olur ve tabiki çok sayıda A kalite embriyolar olsun. Allah gönlüne göre versin

herkese günaydın kızlar? nasılsınız? inş güzel ve hayırlı bir güne başlamış olalım:) müjdeli haberler alalım bugün kızlardan inş.
aksis ne yaptın canım? kan verdsin mi? hadi pozitif sonuçla gel emi? inş çok mutlu oluruz müjdenleeeeee

canım benim doktor 12. haftanın sonuna kadar uçak yolculuğuna dahi izin vermedi. bence sen de dikkat et. üstelik daha başındasın hamileliğin. Allah korusun bunca emekten sonra zarar görme canım.

Kizlar ben geldim..Opu iyi gecti 16 yumurta.beklerken 22 tane cikti.Cok agrim var bogazimda agriyor.Hava cok sicakti esimle mahvolduk.Doktor en az 3 litre su ic dedi.Bide sporcularin ictigi protein milk shake verdi.

tebrik ediyorum canım. geçmiş olsun. inş hepsi kaliteli bir şekilde döllenir:) çok yumurta toplanınca ağrı fazla oluyor. kendine dikkat et. yorma canım. transfere az kaldı desene. valla canım transfer haberleri hep beni heyecanlandırıyor. bol bol dua et. iyi beslen. o gün geldiğinde sana sıkı sıkı tutunsunlar bebişlerin:))))

günaydııııın
sonuç bekleyen arkadaşlarım hadi hayırlısı ile pozitiflerle gelin
bugün opu olanlar aman dikkat edin bol bol su için
bulantılarla boğuşanlar Allahım şifalar versin
benim gibi ilk muayene günü için şafak sayanlar Allah ım meleğinizin kesesini görmeyi kalp atışını duymayı sağlıklı olduğu müjdesini almayı nasib etsin:18::18::18:

menac senin de kontrolün vamış bugün? inş keseyi ve kalp atışlarını duyarsın canım:) bugün senin için çok özel olacak. kalp atışlarını duymak çok garip bir duygu. hala inanamıyorum. inş Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…