Çok teşekkür ederim canlarım inşallah mirjamin ve aksisin güzel haberiyle katlanir mutluluğum. Harbiden ikiz gebeliği bu kadar çok olan başka topik görmedimmaşallah bize...
Kızlarrrrrrr biz geldikkkkk.... ikiz anasıgillerden olacağım ben de Allahın izniyleiki minigimin de kalp atislarini duydum her şey yolundaymis. Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin
Menaccım çok sevindimm sağlıklı bir şekilde görmüşsün bebişlerini maşallah.Darısı bizim başımıza sen güzel çektin başı, inşallah hepimiz görürüz. Kalp seslerini duyabildinmi? kaçıncı haftada duyuluyormuş kalp sesleri acaba
Gözün aydın :)
Çok sevindim canım hayırlı olsun.
Teşekkür ederim canım. Daha yeni yeni bir şeyler hissediyorum valla. Bebekler dogunca inanırım anne olacağıma. Hala inanamıyorum çünkü
Benim biri altı hafta üç günlüktu biri de altı hafta iki günlük ikisinin de kalp atışlarıni duydum canım. Darısı başına en kısa zamanda inşallah
şu an senin gibi olmak için neleri vermezdim ki
Amin canım inşallah.Meleklerimizin kalplerinin sesini dinlemek dünyanın en güzel şarkısını dinlemek gibi bir duygu olsa gerek, gözlerim doldu şimdi bebeğimin kalbini duyabilecek miyim acaba
cnm çok sevindim senin adına kuzum belki sölmiştin ama ben dangalaklımdan hatırlamıyorum bu kaçıncı gün emriyolarıydı ve çiftmi transfer olmuştu onlardanmı ikiz cnm allahım bizede nasip eylesin biliyosun benimde dondurulmuşum var şansım ney merak etim tek emriyo olcakda çok istiyorum ikiz olsun
Dondurulmuş iki tane beşinci gün embriyosuydu canım. İnşallah senin dondirik kuzun da sana bağlanacak canım. Seni takip ediyorum eylülde baslayacakmissin. Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım
evet hayatım eylül başında başlicem 8 gibi iki emriyom var ama birini vercekler üçüncügün emriyosu benimki doktorum ikiz olma şansı yüksek demişti üçüncü gün oldu için oyüzden sordum çok istiyorum ikizim olmasını dua et cnm bana ben hep dua ediyorum size allah sana bağışlasın bebişlerini sağsalim kucanada almayı nasip etsin
Kızlarrrrrrr biz geldikkkkk.... ikiz anasıgillerden olacağım ben de Allahın izniyleiki minigimin de kalp atislarini duydum her şey yolundaymis. Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin
mrb arkadaslar öncelile tüm hamileleri tebrik ediyorum allhim saglikla kucaginiza almayida nasip etsin....benim ruyamda maalesef burda bitti bugun regl oldum daha test günüm gelmeden kismet degilmis demek(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?