Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Çok teşekkür ederim canlarım inşallah mirjamin ve aksisin güzel haberiyle katlanir mutluluğum. Harbiden ikiz gebeliği bu kadar çok olan başka topik görmedim maşallah bize...

Çok teşekkür ederim canlarım inşallah mirjamin ve aksisin güzel haberiyle katlanir mutluluğum. Harbiden ikiz gebeliği bu kadar çok olan başka topik görmedim maşallah bize...

Menaccım çok sevindimm sağlıklı bir şekilde görmüşsün bebişlerini maşallah. Darısı bizim başımıza sen güzel çektin başı, inşallah hepimiz görürüz. Kalp seslerini duyabildinmi? kaçıncı haftada duyuluyormuş kalp sesleri acaba

Kızlarrrrrrr biz geldikkkkk.... ikiz anasıgillerden olacağım ben de Allahın izniyle iki minigimin de kalp atislarini duydum her şey yolundaymis. Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin

Gözün aydın :)
Çok sevindim canım hayırlı olsun.

Benim biri altı hafta üç günlüktu biri de altı hafta iki günlük ikisinin de kalp atışlarıni duydum canım. Darısı başına en kısa zamanda inşallah

Benim biri altı hafta üç günlüktu biri de altı hafta iki günlük ikisinin de kalp atışlarıni duydum canım. Darısı başına en kısa zamanda inşallah

Amin canım inşallah. Meleklerimizin kalplerinin sesini dinlemek dünyanın en güzel şarkısını dinlemek gibi bir duygu olsa gerek, gözlerim doldu şimdi bebeğimin kalbini duyabilecek miyim acaba

şu an senin gibi olmak için neleri vermezdim ki

Canım benim pozitif ol her zaman söylüyorum yine söyleyeceğim pozitif olmak olacağına inanmal çok önemli benden daha mutlu olursun inşallah. Allah sana daha büyük ve güzel mutluluklar nasip etsin.

cnm çok sevindim senin adına kuzum belki sölmiştin ama ben dangalaklımdan hatırlamıyorum bu kaçıncı gün emriyolarıydı ve çiftmi transfer olmuştu onlardanmı ikiz cnm allahım bizede nasip eylesin biliyosun benimde dondurulmuşum var şansım ney merak etim tek emriyo olcakda çok istiyorum ikiz olsun

Amin canım inşallah. Meleklerimizin kalplerinin sesini dinlemek dünyanın en güzel şarkısını dinlemek gibi bir duygu olsa gerek, gözlerim doldu şimdi bebeğimin kalbini duyabilecek miyim acaba

Bana da çok uzak geliyordu bugünler sen de duyacaksin Allahın izniyle. Sonra da başka şeylerin derdine duseceksin kaygılar bitmez ki

Dondurulmuş iki tane beşinci gün embriyosuydu canım. İnşallah senin dondirik kuzun da sana bağlanacak canım. Seni takip ediyorum eylülde baslayacakmissin. Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım

Dondurulmuş iki tane beşinci gün embriyosuydu canım. İnşallah senin dondirik kuzun da sana bağlanacak canım. Seni takip ediyorum eylülde baslayacakmissin. Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım

evet hayatım eylül başında başlicem 8 gibi iki emriyom var ama birini vercekler üçüncügün emriyosu benimki doktorum ikiz olma şansı yüksek demişti üçüncü gün oldu için oyüzden sordum çok istiyorum ikizim olmasını dua et cnm bana ben hep dua ediyorum size allah sana bağışlasın bebişlerini sağsalim kucanada almayı nasip etsin

Son düzenleme:

Kader canım taciturnful arkadaşımızın da tek embriyo transferiydi ama ikizlere hamile şimdi. Allah büyük inşallah gönlünce verir canım. Tedavin hayırlı olsun şimdiden.

Kızlarrrrrrr biz geldikkkkk.... ikiz anasıgillerden olacağım ben de Allahın izniyle iki minigimin de kalp atislarini duydum her şey yolundaymis. Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin

AYYYY ŞOKTAYIMMM

hayırlı uğurlu mübareek olsuuun
çok sevindimm canımm yaaa biz de cuma günü gidecez çok korkuyorum inşaallah miniğimi görür kalbinin tıpırtısını duyarııımmm

Gozun aydin dunurum.MASALLAH SUBHANALLAH...ikiz kuzularini gordun cok sukur..Insa Allah hayirlisi ile kucagina alacaksin.
.

menac tebrilk ederim canım.Allah bebişlerini sağ salim kucagında görmeyi nasip etsin inşallah

Ay-sum canım benim seni çok iyi anlıyorum valla. Endişeler hiç bitmiyor. İnşallah sen de duyacaksın en kisa zamanda.
Nilll darısı başına tatlım canı gönülden diliyorum
Nazzz ugurum senden sonra üç kendiliğinden gebemiz var. İnşallah negatif alan arkadaşlarımız da en kısa zamanda mujdeyle gelir. Hepinize teşekkür ederim canlar.

Canımmm çok sevindim çok duygulandım Rabbimbu heyecanları yaşamayanlara da nasip etsin Hep sağlıklı haberlerini alırsın miniklerinin inşallh

mrb arkadaslar öncelile tüm hamileleri tebrik ediyorum allhim saglikla kucaginiza almayida nasip etsin....benim ruyamda maalesef burda bitti bugun regl oldum daha test günüm gelmeden kismet degilmis demek(

mrb arkadaslar öncelile tüm hamileleri tebrik ediyorum allhim saglikla kucaginiza almayida nasip etsin....benim ruyamda maalesef burda bitti bugun regl oldum daha test günüm gelmeden kismet degilmis demek(

Nerden biliyorsun bittiğini test yaptin mi. Adet kanaması gibi kanaması olup hamile olan arkadaşımız çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…