Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Canım hayırlı uğurlu olsun. İnşa Allah salih evlat olurlar. Ve dünyanızı da ahiretinizi de yavrucuklarınızla birbirinize cennet edersiniz inşa Allah!..

ben geldim kızlar...değerim 101 çıktı....Allah devamını nasip edersee hamileyimmmmm:))

Gözün aydın canım. Allah sağlıkla sıhhatle ve hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin inşa Allah!.. Analı babalı büyüsün, Mevla ona hayırlı bereketli güzel bir ömür versin sizlerle beraber...Amin!!!

Canımmm inşallah en kısa zamanda senin de güzel haberlerini duyarız halayini cekeriz. Dogum kontrol hapini biraktiktan üç beş gün sonra adet oldum hep. Senin de yüksek ihtimal öyle olacaktır

Igdecicegi güzel temennilerin için Sağol Allah razı olsun. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Aksisssss Tebrik ederim Allah analı babalı buyuttugunuz gunleri de göstersin yettim halaya

Deli misin canım ya üç kişiye yeter bu ilaçlar. Ben 900 kullandim gonal fyi toplam cetrotide bir kutu ovitrelle iki kutu. Allah hayrini kabul rtsin şimdiden.

Deli misin canım ya üç kişiye yeter bu ilaçlar. Ben 900 kullandim gonal fyi toplam cetrotide bir kutu ovitrelle iki kutu. Allah hayrini kabul rtsin şimdiden.

canım anlamadım ben..kaç kutu kullanmış oldun yani?benim hiç bir fikrim yok

Kizlar kiz kardesimin 7 yasinda bi oglu var simdi ikincisine hamile Yeni ogrendi .Bikac ay once bi dusuk yapmisti...Insa Allah Rabbim tamamina erdirir...

Benim tedavi oldugumu bilmiyo...Eger Allah bana nasip ederse bebegimi...bebeklerin arasinda iki hafta falan olacak kismetse...Ayyy hayali bile cok guzel...Annem bu sene Torun patlamasi yasiyacak))Erkek kardesiminde Agus.bir kizi olacak kismetse....
Ikinci kez Teyze olucam .hala olucam.Rabbim nasip ederse Insa Allah Anne olucam...

ben geldim kızlar...değerim 101 çıktı....Allah devamını nasip edersee hamileyimmmmm:))

Hayırlı olsun canım:))) Allah sağlıkla tamamını erdirsin inşallah..

Ne güzel:) ben de bebek sahip olmaya çalışırken hem teyze hem hala oldum, kısmette şimdi anne olacağım:) hani çocuğu olmayanlar bebek görmek istemezlermiş ya ben de haliyle hiç öyle bir durum olmadı doya doya sevdim yeğenlerimi.. Teyze olmak da hala olmak da tarifsiz duygular..darısı başına:) ablana söylemeden nasıl duruyorsun, kanından canından tabi sen bilirsin ama paylaşmak insana çok daha iyi geliyor..

arkadaşlar doğum kontrol hapı kullanıp dondurulmuş transferi olanınız varsa bir sorum olacak..21 günlük doğum kontrol hapı bittikten hemen sonra regl olunuyo mu yoksa her zamanki düzenimizde mi oluyoruz??

ben 3 gündür doğum konrol hapı kullanıyorum canım cumartesi de laparoskopi olucam.dondurulmuşları kullnıcaz.bir önceki hazırlık aşamasında doğum kontrol hapı bittikten 5 - 6 gün sonra hastalandım herzamanki gününe geldi yani ,gecikme olmadı..sen nezaman başlıyosun canım tedaviye antalya tüpde dimi seninkide?

merb kızlar tedavim başladı dün yumurtalarım topladı 9 tane çıktı ama 5 tanesi döllendi progestanım yüksek çıktı doktorum erteleyebilir tedaviyi dondurma olabilir cuma belli olcak ... takip edemedm sizleri k bakmayın aklım sizlerdeydi yumurta toplamadan sonra karnım kasıklarım bir garip sizdede mi öle oldu ... allahım yardımcımız olsunnnnn ......

AY NE GUZEL ALLAH BAGISLASIN YEGENLERINI...INSAALLAH BENDE SENIN GIBI GUZEL SONUC ALIRIM..Daha once iki kez negatif aldim cok uzuluyolar onlar uzulunce ben iki kati uzuluyorum..O yuzden pozitif olursa soylicem mujde vericem kismetse.Kiz kardesim benim kucugum 17 yasinda anne oldu.Abla inan senin Anne oldugunu gormeyi o kadar cok istiyorumki diyo.BENIM YANIMDA OGLUNU DOYA DOYA SEVEMIYO..

MAŞALLAH çok sevindim canım ,Allah sağlıklı bir şekilde tamamına erdirsin inşallah:)

aksis canim ahyirli ugurlu olsun insallah Mevlam hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin ne guzel bir haber

Gözün aydın canım sırada kese var sona kalp atışı:)bekleyiş hüç bitmiycek yani allahım herkese nasip eder inş

Ağrıların normal canım bendede olmuştu.inş ertelenmez canım ya.tedavin gzl bitsin inş.ama kendini herşeye hazırla dondurulmuşlarla şans daha yüksek der benim doktorum.benim gerek kalmadı ama kendini kötü hissetme ertelenirse

cnm benm ablam da aynı sekil aramızda 2 yas var ve o 3.ye hamile...onlardA BENM YANIMDA HEP DİKKAT EDİOLAR BU DURUM COK DEĞİŞİKondan baska derdimi anlatcağım kmsemde yok mecbur onla paylasıom

selam kızlar..
yeni hamileler var şimdi okudum çok sevindim...
hayırlı olsun hepinize allh kucağınıza almayı kısmet etsin...
çok sevindim herkes için..
bende dün gittim kontrole kalp atışlarını dinledim ilk kez...
benimki bir hafta önden gidiyo çabuk büyümüş acelesi var galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…