ben geldim kızlar...değerim 101 çıktı....Allah devamını nasip edersee hamileyimmmmm:))
ben geldim kızlar...değerim 101 çıktı....Allah devamını nasip edersee hamileyimmmmm:))
ben biraz geç öğrendim ama çook sevindim demekki neymiş kaygılar yersizmiş ve bebişler 1 değil 2 tane olduğu halde mide bulantısı yapmayabiliyomuş..böle haberlerinizi duydukça daha bir çok heycanlanıyorum,umutlanıyorum ve günler geçsin istiyorum hemen..çok çok tebrik ederim topik anamızın ikiz annesi olacak olması da ayrı bir umut olacak hepimize :)
hatta aklıma gelmişken de sorayım....kızlar biliyorsunuz ben tüp bebek tedavi aşamasındayken doğal yolla hamile kaldım.elimde tüp bebek iğnelerim var.bu iğneleri hamileliğimin bitiminde gerçekten ihtiyaç sahibi birisine hayrına vermeyi düşünüyorum.bebeğime dua etsin yeter.sizlere sorum şu..elimde fazla iğne olduğunu düşünüyorum.niyetim iki kişiye birden yardımcı olmak.siz kaç kutu iğne kullanmıştınız?yani iğneleri iki kişiye paylaştırabilirmiyim acaba?
benim elimde gonal f 300 flakon 10 kutu
cetrotide 7 kutu var.sizin kullandığınız dozlar neydi?ayrıca 1,5 kutu menagon ve 3 tane ovitrelle var.bunlar iki kişiye tüp bebek için yeterli mi?
Deli misin canım ya üç kişiye yeter bu ilaçlar. Ben 900 kullandim gonal fyi toplam cetrotide bir kutu ovitrelle iki kutu. Allah hayrini kabul rtsin şimdiden.
canım anlamadım ben..kaç kutu kullanmış oldun yani?benim hiç bir fikrim yok
Kizlar kiz kardesimin 7 yasinda bi oglu var simdi ikincisine hamile Yeni ogrendi .Bikac ay once bi dusuk yapmisti...Insa Allah Rabbim tamamina erdirir...
Benim tedavi oldugumu bilmiyo...Eger Allah bana nasip ederse bebegimi...bebeklerin arasinda iki hafta falan olacak kismetse...Ayyy hayali bile cok guzel...Annem bu sene Torun patlamasi yasiyacak))Erkek kardesiminde Agus.bir kizi olacak kismetse....
Ikinci kez Teyze olucam .hala olucam.Rabbim nasip ederse Insa Allah Anne olucam...
arkadaşlar doğum kontrol hapı kullanıp dondurulmuş transferi olanınız varsa bir sorum olacak..21 günlük doğum kontrol hapı bittikten hemen sonra regl olunuyo mu yoksa her zamanki düzenimizde mi oluyoruz??
Hayırlı olsun canım:))) Allah sağlıkla tamamını erdirsin inşallah..
Ne güzel:) ben de bebek sahip olmaya çalışırken hem teyze hem hala oldum, kısmette şimdi anne olacağım:) hani çocuğu olmayanlar bebek görmek istemezlermiş ya ben de haliyle hiç öyle bir durum olmadı doya doya sevdim yeğenlerimi.. Teyze olmak da hala olmak da tarifsiz duygular..darısı başına:) ablana söylemeden nasıl duruyorsun, kanından canından tabi sen bilirsin ama paylaşmak insana çok daha iyi geliyor..
Gözün aydın canım sırada kese var sona kalp atışı:)bekleyiş hüç bitmiycek yani allahım herkese nasip eder inşben geldim kızlar...değerim 101 çıktı....Allah devamını nasip edersee hamileyimmmmm:))
merb kızlar tedavim başladı dün yumurtalarım topladı 9 tane çıktı ama 5 tanesi döllendi progestanım yüksek çıktı doktorum erteleyebilir tedaviyi dondurma olabilir cuma belli olcak ... takip edemedm sizleri k bakmayın aklım sizlerdeydi yumurta toplamadan sonra karnım kasıklarım bir garip sizdede mi öle oldu ... allahım yardımcımız olsunnnnn ......
AY NE GUZEL ALLAH BAGISLASIN YEGENLERINI...INSAALLAH BENDE SENIN GIBI GUZEL SONUC ALIRIM..Daha once iki kez negatif aldim cok uzuluyolar onlar uzulunce ben iki kati uzuluyorum..O yuzden pozitif olursa soylicem mujde vericem kismetse.Kiz kardesim benim kucugum 17 yasinda anne oldu.Abla inan senin Anne oldugunu gormeyi o kadar cok istiyorumki diyo.BENIM YANIMDA OGLUNU DOYA DOYA SEVEMIYO..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?