Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Kızlarrrrrrr biz geldikkkkk.... ikiz anasıgillerden olacağım ben de Allahın izniyle iki minigimin de kalp atislarini duydum her şey yolundaymis. Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin
canımmmm çok sevindim. çok büyük bir mutluluk bu! Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş. en kısa zamanda sen,i tekmelemeye de başlasınlar onu da yaşa :)
canım seni de tebrik ediyorum. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin, kucağına almayı nasip etsin. çok dikkat et kendine ve bebişlerine:)
şu an senin gibi olmak için neleri vermezdim ki
canım inş Rabbim en kısa zamanda bu mutluluğu sana da yaşatır. buna inanıyorum. lütfen pozitif ol, olacağına inan. pozitif pozitifi çeker kesinlikle! Dualarımızdasın....
mrb arkadaslar öncelile tüm hamileleri tebrik ediyorum allhim saglikla kucaginiza almayida nasip etsin....benim ruyamda maalesef burda bitti bugun regl oldum daha test günüm gelmeden kismet degilmis demek(

canım test yaptınmı? benim arkadaşım da öyle olmuştuç ilaçlarını bırakmıştı hemen. ama sonra farkketti ki hamile:) dikkat et. sakın hemen ilaçlarını bırakma. test sonucunu beliyoruz. inş hamilesindir canım inşşşşşşş

canım verdim haberi..anca gelebildik erzurumdan....değerim 101 ve hamileyiiiimmmmmmm...iinş
canım ya çok sevindim. biliyordum pozitif olacağını:) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. kese ve kalp atışlarını da duyarsın hemen inş.
geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım. benim de çok ağrılarım olmuştu karnımda ve kasıklarımda, şiddetli adet sancısı gibi! ama 1-2 güne geçiyor rahat ol. boşver ağrılarını bebişlerini düşün sen, dua et. hepsi döllensin ve A kalite olup ta sana sıkı sıkı tutunurlar inş.

kalp atışını dinlemek çok güzel bir duydu, tarifi yok. Rabbim herkese bunu nasip eder inş. Rabbim sana da hepimize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

evet mirjam sıra sende canım. sen de pozitif haberlerle gelirisn inş. sende de pozitif olacağını düşünüyorum ve öyle diliyorum. çok çabuk habe ver bize emi:)

Âmin canım seninkileri de bağışlansın inşallah bu sefer güzel sonuç alırsın müjde verirsin.. Haklısın onlar da bizim kadar üzülüyorlar.. Ama o da çok aceleciymiş:) inşallah bebeklerinizi birlikte büyütürsünüz..

Arkadaşlar ilaçların vücuttan atılması süresi hakkında bilgisi olan var mı? Ya da şöyle sorayım hamilelik öncesi ne kadar süre önce ilaç kullanımı bırakılmalı?

laporoskopi neden tutunmadığını anlamak için mi yapılcak başka bi sorun mu çıktı?ewt canım senle aynı yerde antalya tüpte,,cumartesi hapım bitcek reglim geldikten 5 ya da 6 gün sonra kontrole gelcem bi sorun çıkmazsa 16.-20. günler arasında transfer olcak inşallah..senin kaç dondurulmuşun vardı?bu arada benim 5.gün donan 3tane var onlarda hatch yazıyo,,diğer 2si 6.gün donduruldu onlarda batch yazıyo..hatch olması daha ileri safha oluyo sanırım dimi?embriyo resimlerin kaç tane bu arada?biyolojiye ilgim olduğundan resimleri yorumlamaya çalışıyorum da :)

evet canım neden tutmadığı için yapılacak,senin doktorun kimdi canım memnun kaldınmı merak ediyorum? benim hasan bey di ama değiştirmeyi düşünüyorum...benim 5 dondurulmuşum var 5. gün embriyosu, hatch -batch ne demek ben farketmemişim nerde yazıyo bi bakıyım:) annemlerdeyim şimdi akşam bakarım... 6. güne giden embriyolar daha iyi diye biliyorum bende..iki embriyo resmi var bende gönderebilirsem bi bak benimkinede:)inşallah bi sorun çıkmadan tedavini tamamlarsın canım...

kızlar karnım çok şiş normal mi bugn 2. gnüüm opuda ??? gaz şişkinliği gbi tuvaletede çıkamıyrum ilaçlar mı yaptı acaba anlamadımm sizdede oldumnu??

hepinze ayrı ayrı çokkkk teşekkür ederim....sayfalar dolmasın diye tek tek yazamadım...Allah hepinizden razı olsun...ALlah herkesin gönlüne göre versin...İnşallah bundan sonraki aşamaları da sağlıkla görürüz.....

ben geldim kızlar...değerim 101 çıktı....Allah devamını nasip edersee hamileyimmmmm:))

Yaşasınn topiğimizin bir meleği daha olacak Canımm tebrik ediyorum çokkk sevindim. Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip eder inşallah. Darısı bebiş özlemi çeken, test gününü iple çeken anne adaylarımızaaa:124::124::124::124::124::124:

slm kizlar Allahin izniyle bende HAMILEYIM emin olmadan yazmak istemedim sabah yine test yaptim ama yine biraz silikti doktorumu aradim ameliyattaymis az once geri aradi cok sukur sen hamilesin dedi COK SUKUR RABBIME bugunleride gorduk
Hepinizden ALLAH RAZI OLSUN sayenizde stressiz cok guzel bir tedavi gecirdim..
Gerci hala inanamiyorum
bebek-dostu tesekurler canim cok opuyorm
RABBIM ISTEYEN HERKESE HAYIRLI VEDE SAGLIKLI EVLATLAR VERSIN INSALLAH..

kızlar karnım çok şiş normal mi bugn 2. gnüüm opuda ??? gaz şişkinliği gbi tuvaletede çıkamıyrum ilaçlar mı yaptı acaba anlamadımm sizdede oldumnu??

oz_me cim geçmiş olsun bol bol a kalite embriyoların olur annelerine sıkı sıkı tutunurlar dilerim. Sıkıntı yapmana gerek yok bende de aynı sorun vardı opu dan sonra. Verdikleri antibiyotikleri filan zamanında ve aksatmadan kullan transfere kadar rahim kendini toparlıyor merak etme geçiyor Allahın izniyle. Bu arada bol bol su içmeyi ihmal etmiyorsundur umarım

sa arkadaşlar elhamdllh ben de poztf sncumu aldm 2 tmmz ultrsn tarhm dualrnzda benıde ıhml etmyın inşllah

Bnm tedvı srecm dha baslmdn bana destk olmya basldn tedavı sresı boyncada en darlndgm zmnlrda tesllı ettn Rabbım razı olsn cnm sendn.en kısa zamnda gzl hbrlrnı duymak duasyle...

sa arkadaşlar elhamdllh ben de poztf sncumu aldm 2 tmmz ultrsn tarhm dualrnzda benıde ıhml etmyın inşllah

Tebrikler rabbim tamamına erdirsin kucağında görmeyi de nasip etsin inşallah canım. Kaçıncı gün embriyosuydu, testi kaçıncı gün yaptın, beta hcg değerin kaç canım?

canım çok teşekkür ederimm...Allah razı olsun....bütün dualarına amin diyorum...topiğimizin anneleri çoğalsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…