ben geldim kızlar...değerim 101 çıktı....Allah devamını nasip edersee hamileyimmmmm:))
ben geldim kızlar...değerim 101 çıktı....Allah devamını nasip edersee hamileyimmmmm:))
günaydıııııııııııııııııııııııııın
canımmmm çok sevindim. çok büyük bir mutluluk bu! Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş. en kısa zamanda sen,i tekmelemeye de başlasınlar onu da yaşa :)Kızlarrrrrrr biz geldikkkkk.... ikiz anasıgillerden olacağım ben de Allahın izniyleiki minigimin de kalp atislarini duydum her şey yolundaymis. Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin
canım seni de tebrik ediyorum. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin, kucağına almayı nasip etsin. çok dikkat et kendine ve bebişlerine:)Bayanlar günaydın:)
bugün testi olanlar inşallah hayırlı haberlerle gelirler, OPU'su olanlar da güzel güzel yumoşları embriyolog amcalarına teslim ederler:))
benim dün ilk kontrolüm vardı, gittim gördüm bebişlerimi, bende ikiz annesi olacağım sanırım. Çok heyecanlandım ne diyeceğimi bilemedim, ama doktor amcamız herşeyin yolunda gittiğini söyledi, Allahım sağlıkla sonuna ermemizi nasip eder inşallah:)))
canım inş Rabbim en kısa zamanda bu mutluluğu sana da yaşatır. buna inanıyorum. lütfen pozitif ol, olacağına inan. pozitif pozitifi çeker kesinlikle! Dualarımızdasın....şu an senin gibi olmak için neleri vermezdim ki
mrb arkadaslar öncelile tüm hamileleri tebrik ediyorum allhim saglikla kucaginiza almayida nasip etsin....benim ruyamda maalesef burda bitti bugun regl oldum daha test günüm gelmeden kismet degilmis demek(
canım ya çok sevindim. biliyordum pozitif olacağını:) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. kese ve kalp atışlarını da duyarsın hemen inş.canım verdim haberi..anca gelebildik erzurumdan....değerim 101 ve hamileyiiiimmmmmmm...iinş
geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım. benim de çok ağrılarım olmuştu karnımda ve kasıklarımda, şiddetli adet sancısı gibi! ama 1-2 güne geçiyor rahat ol. boşver ağrılarını bebişlerini düşün sen, dua et. hepsi döllensin ve A kalite olup ta sana sıkı sıkı tutunurlar inş.merb kızlar tedavim başladı dün yumurtalarım topladı 9 tane çıktı ama 5 tanesi döllendi progestanım yüksek çıktı doktorum erteleyebilir tedaviyi dondurma olabilir cuma belli olcak ... takip edemedm sizleri k bakmayın aklım sizlerdeydi yumurta toplamadan sonra karnım kasıklarım bir garip sizdede mi öle oldu ... allahım yardımcımız olsunnnnn ......
selam kızlar..
yeni hamileler var şimdi okudum çok sevindim...
hayırlı olsun hepinize allh kucağınıza almayı kısmet etsin...
çok sevindim herkes için..
bende dün gittim kontrole kalp atışlarını dinledim ilk kez...
benimki bir hafta önden gidiyo çabuk büyümüş acelesi var galiba...
AY NE GUZEL ALLAH BAGISLASIN YEGENLERINI...INSAALLAH BENDE SENIN GIBI GUZEL SONUC ALIRIM..Daha once iki kez negatif aldim cok uzuluyolar onlar uzulunce ben iki kati uzuluyorum..O yuzden pozitif olursa soylicem mujde vericem kismetse.Kiz kardesim benim kucugum 17 yasinda anne oldu.Abla inan senin Anne oldugunu gormeyi o kadar cok istiyorumki diyo.BENIM YANIMDA OGLUNU DOYA DOYA SEVEMIYO..
ben 3 gündür doğum konrol hapı kullanıyorum canım cumartesi de laparoskopi olucam.dondurulmuşları kullnıcaz.bir önceki hazırlık aşamasında doğum kontrol hapı bittikten 5 - 6 gün sonra hastalandım herzamanki gününe geldi yani ,gecikme olmadı..sen nezaman başlıyosun canım tedaviye antalya tüpde dimi seninkide?
laporoskopi neden tutunmadığını anlamak için mi yapılcak başka bi sorun mu çıktı?ewt canım senle aynı yerde antalya tüpte,,cumartesi hapım bitcek reglim geldikten 5 ya da 6 gün sonra kontrole gelcem bi sorun çıkmazsa 16.-20. günler arasında transfer olcak inşallah..senin kaç dondurulmuşun vardı?bu arada benim 5.gün donan 3tane var onlarda hatch yazıyo,,diğer 2si 6.gün donduruldu onlarda batch yazıyo..hatch olması daha ileri safha oluyo sanırım dimi?embriyo resimlerin kaç tane bu arada?biyolojiye ilgim olduğundan resimleri yorumlamaya çalışıyorum da :)
canım ya çok sevindim. biliyordum pozitif olacağını:) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. kese ve kalp atışlarını da duyarsın hemen inş.
geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım. benim de çok ağrılarım olmuştu karnımda ve kasıklarımda, şiddetli adet sancısı gibi! ama 1-2 güne geçiyor rahat ol. boşver ağrılarını bebişlerini düşün sen, dua et. hepsi döllensin ve A kalite olup ta sana sıkı sıkı tutunurlar inş.
kalp atışını dinlemek çok güzel bir duydu, tarifi yok. Rabbim herkese bunu nasip eder inş. Rabbim sana da hepimize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
kızlar karnım çok şiş normal mi bugn 2. gnüüm opuda ??? gaz şişkinliği gbi tuvaletede çıkamıyrum ilaçlar mı yaptı acaba anlamadımm sizdede oldumnu??
slm kizlar Allahin izniyle bende HAMILEYIMemin olmadan yazmak istemedim sabah yine test yaptim ama yine biraz silikti doktorumu aradim ameliyattaymis az once geri aradi cok sukur sen hamilesin dedi COK SUKUR RABBIME
Ayyy canımm benimm anne olucaksın demekkkne güzel bir haberr teyzemi oluyoz bir kez daha Maşallah Rabbim tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı evlatlar versin.Haydeen kızlar halayaaaa teyyy teyy teyyyyy
sa arkadaşlar elhamdllh ben de poztf sncumu aldm 2 tmmz ultrsn tarhm dualrnzda benıde ıhml etmyın inşllah
Yaşasınn topiğimizin bir meleği daha olacakCanımm tebrik ediyorum çokkk sevindim. Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip eder inşallah. Darısı bebiş özlemi çeken, test gününü iple çeken anne adaylarımızaaa:124::124::124::124::124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?