kızlar karnım çok şiş normal mi bugn 2. gnüüm opuda ??? gaz şişkinliği gbi tuvaletede çıkamıyrum ilaçlar mı yaptı acaba anlamadımm sizdede oldumnu??
sa arkadaşlar elhamdllh ben de poztf sncumu aldm 2 tmmz ultrsn tarhm dualrnzda benıde ıhml etmyın inşllah
slm kizlar Allahin izniyle bende HAMILEYIMemin olmadan yazmak istemedim sabah yine test yaptim ama yine biraz silikti doktorumu aradim ameliyattaymis az once geri aradi cok sukur sen hamilesin dedi COK SUKUR RABBIME bugunleride gorduk
Hepinizden ALLAH RAZI OLSUN sayenizde stressiz cok guzel bir tedavi gecirdim..
Gerci hala inanamiyorum
bebek-dostu tesekurler canim cok opuyorm
RABBIM ISTEYEN HERKESE HAYIRLI VEDE SAGLIKLI EVLATLAR VERSIN INSALLAH..
slm kizlar Allahin izniyle bende HAMILEYIMemin olmadan yazmak istemedim sabah yine test yaptim ama yine biraz silikti doktorumu aradim ameliyattaymis az once geri aradi cok sukur sen hamilesin dedi COK SUKUR RABBIME bugunleride gorduk
Gerci hala inanamiyorum
Gerci hala inanamiyorum
sa arkadaşlar elhamdllh ben de poztf sncumu aldm 2 tmmz ultrsn tarhm dualrnzda benıde ıhml etmyın inşllah
Anacım o şişliğe alış geçmiyo:)benimde opudan beri var şimdi 6 haftalık hamileyim hala var gazmıdır kullandığımız ilaçlardanmıdır bilmiyom:)
Tebrikler rabbim tamamına erdirsin kucağında görmeyi de nasip etsin inşallah canım. Kaçıncı gün embriyosuydu, testi kaçıncı gün yaptın, beta hcg değerin kaç canım?
slm kizlar Allahin izniyle bende HAMILEYIMemin olmadan yazmak istemedim sabah yine test yaptim ama yine biraz silikti doktorumu aradim ameliyattaymis az once geri aradi cok sukur sen hamilesin dedi COK SUKUR RABBIME
Ayyy canımm benimm anne olucaksın demekkkne güzel bir haberr teyzemi oluyoz bir kez daha Maşallah Rabbim tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı evlatlar versin.Haydeen kızlar halayaaaa teyyy teyy teyyyyy
Cok tesekur ederim canim benim Rabbim evlat hasreti ceken herkese nasip etsin insallah..
Hala inanamiyorum
tskkr edrm insllh hep brbr cnm 3.gn embrysu 12.gn 179 14.gn 493
ya sen gelmeyince negatif sandım çok üzüldüm meğer hamileymişsin çok mutlu oldum ya haydin halaya o zaman
canım çok sevindimmm....çok şükür gerçektende...Allahım her aşamasını sağlıkla yaşamayı nasip etsin...isteyen herkese de bu duyguyu nasip etsin inşallah...beni yarın tekrar çağırdılar değerime bakacaklar heralde
Selam kızlar hamıle olan arkadasları tebrık edıyorum allah tamamına erdırsın ınsalahhh, hatırlayan vardır belkı 31 mayısta ılk tup bebek sonucumu negatıf olarak almıstım, memorıal hastanesınde yaptırmıstım salı gunu kendı drlarım ve prof.semra kahramanla gorusmem vardı neden tutmadıgına daır, herhangı bır sebep olmadıgını soyledıler yumurta gelısımı, embrıyo gelısımı falan herseyı cok ıyı dedı 4.gun embrıyosu 2 tane 1.kalıte transfer edılmıstı, tutmaması ıcın ters bısey yok dedı, 14 yumurtam olusmustu 6 tane dollenmıstı, 2.yaptırmak ıstıyrm dedıgımde benden amh testı ıstedı gercı gerek yok ama yınede bakalım dedı, normalde embrıyoları normalde bulundugu ortamdan dısarı cıkartıp o sekılde takıp edıyrz dedı ama sende bu sefer farklı bısey yapıp embıryoları dısarı cıkartmadan bulundugu ortamda kamera sıstemıyle takıp edıcez cunku bazı embrıyolar bulundugu ortamdan dısarı cıktıgında farklılık gosterebılıyo dedı, o bahseetıgı ıcerde takıp nasıl oluyor anladım bılgısı olan varsa paylasırsa sevınırım, bırde bu amh testını nerde yaptırabılırım pahalımı , unıversıtede veya ssk hastanelerı yapıyomu
tebrik ederim mirjam çokk mutlu oldum, Allah tamamına erdirsin
Selam kızlar hamıle olan arkadasları tebrık edıyorum allah tamamına erdırsın ınsalahhh, hatırlayan vardır belkı 31 mayısta ılk tup bebek sonucumu negatıf olarak almıstım, memorıal hastanesınde yaptırmıstım salı gunu kendı drlarım ve prof.semra kahramanla gorusmem vardı neden tutmadıgına daır, herhangı bır sebep olmadıgını soyledıler yumurta gelısımı, embrıyo gelısımı falan herseyı cok ıyı dedı 4.gun embrıyosu 2 tane 1.kalıte transfer edılmıstı, tutmaması ıcın ters bısey yok dedı, 14 yumurtam olusmustu 6 tane dollenmıstı, 2.yaptırmak ıstıyrm dedıgımde benden amh testı ıstedı gercı gerek yok ama yınede bakalım dedı, normalde embrıyoları normalde bulundugu ortamdan dısarı cıkartıp o sekılde takıp edıyrz dedı ama sende bu sefer farklı bısey yapıp embıryoları dısarı cıkartmadan bulundugu ortamda kamera sıstemıyle takıp edıcez cunku bazı embrıyolar bulundugu ortamdan dısarı cıktıgında farklılık gosterebılıyo dedı, o bahseetıgı ıcerde takıp nasıl oluyor anladım bılgısı olan varsa paylasırsa sevınırım, bırde bu amh testını nerde yaptırabılırım pahalımı , unıversıtede veya ssk hastanelerı yapıyomu
canım embriyoskop sanırım dedikleri. ben mustafa beye sordum , bu sefer de olmazsa hepten ümidimi kaybederim, farklı bir şeyler olsun ki deneyeyim ben de dedim. embriyolar 24 saat kamera sistemiyle takip ediliyor, yani geçmişe yönelik gözlemleyebiliyorlar. bana bu tarz şeyler söyledi, o zaman en iyi kalitede olanlar seçilebiliyormuş sanırım,sen bilirsin istersen formuna yazabiliriz dedi, ben de o zaman bakarız dedim, ama niyeyse bana çok gerekli değil gibi konuştu. ımcı dedim onda da 1 sn. bile dışarda tutmak spermleri sonuçta çokta iyi bir şey değil dedi. sizde ımcı kullanıldı mı cnm sperm seçiminde. ben artık saşkınım:) bir şey daha, 1. kalite 2 adet embriyoda neden 5. güne gitmemişler, sordun mu cnm hiç?
Tatlım o şişlik opudan kalma şişlik değilmiş doktorum söyledi. Transferden sonraki vurulan iğneler şişiriyormuş. İğneleri bırakınca iner o şişlik dedi. Beni bi görseniz sanki 5-6 aylık hamileyim o kadar şiş göbeğim
frmda dlnym bya hmn hergn gryrm ne blm testı tekrrlmdn yazmk ıstmdm olrda bı akslk ckrsa brdkı btn arkdslrn ıcnde bır anlık ble olsa bı brklk yastmk...
eee ozaman cok gereklı degılse veya dıgerınden pek farkı yoksa, benım ıcın 1.tarnsferden hıcbır farkı olmucak 2.transferın, bılmıyrm ama sımdıden sıkıldım bu ıslerden bır dedıklerını dıgerını tutmuyo, evet sordum madem 1. kalıte embrıyolar neden 5. gune devam ettırmedınız dedım, cunku 5.gune devam edemeyecegını gozlemledık dedı, ya aslına bakarsan soylenecek okadar cok sey varkı ama saolunlar agzıma yapıstırıyolar lafları, acele acele ıs yapıyolar, ee ozaman kısacası, bana 2.deneme yapılırkan 1.den hıcbır farkı olmucakmı yanı, ya sebepsız nasıl olur anlamıyrm elbet bı yerlerde vardır bısey, genetık ve kromozan testı falan yapın dedım gerek yok dedıler nasıl ıs anlamadım, sperm secımınde ımcı falan olup olmadıgını bılmıyrm, esıme sadece toplama gunu sperm analızı yapıldı onada normal dedıler hıcbır sorun yokmus zaten daha onceden yapılmıs 4-5 tane daha sonucu vardı oanada baktıalr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?