Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Kızlar masaallah pes pese guzel haberler verdınız.rabbım tamamına erdırsın ınsa allah...
Kendımdende aynı perpormansı bekliyorum)

Kızlar masaallah pes pese guzel haberler verdınız.rabbım tamamına erdırsın ınsa allah...
Kendımdende aynı perpormansı bekliyorum)

sagol canim insallah seninde guzel haberlerini alicaz burdan..

tatlım özel mesaj hakkın varmı?benim şu an yok ama msj sayımı tamamlayabilirsem atıcam..burdan doktor yorumu yapmak istemiyorum,özelden atabiliyosan facebook adresin varsa onu ver istersen konuşalım.

tebrik ederim,Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsinnn :)

tskkr edrm insllh hep brbr cnm 3.gn embrysu 12.gn 179 14.gn 493

Arkadaşlar bebişleriniz hayırlı olsun, analı-babalı büyüsün inşa Allah. Ailesine, vatanına milletine hayır birer evlat olsun inşa Allah. Rabbimiz Allah, bu zor ve güzel yolda her daim yar ve yardımcınız olsun!.. Amin!!!

sa arkadaşlar elhamdllh ben de poztf sncumu aldm 2 tmmz ultrsn tarhm dualrnzda benıde ıhml etmyın inşllah

Hayırlıı olsun arkadaşlarçok sevindim:))) Allah sağlıkla tamamını erdirsin darısı tüm bekleyenlerin başına..

cok tesekurler kizlar cok sukur mevlama bu gunleride gosterdi ayad canim senide tebrik ederim Mevlam hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim..

ALLAHIMMM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN... YAAA ÇOOOK SEVİNDİM ELHAMDÜLİLLAH O KADAR ÇOK MERAK EDİYORDUM...
HAYIRLI VESAĞLIKLICA KUCAĞINA ALIRSIN İNŞAALLAH ..yarın benim de ilk kontrolüm var çok tedirginim lütfen dua et

sa arkadaşlar elhamdllh ben de poztf sncumu aldm 2 tmmz ultrsn tarhm dualrnzda benıde ıhml etmyın inşllah

aleyna ve aleyküm selaaaammm...elhamdülillah sayımız hızla artıyor sağlıkla inşaallah
canım hayırlı mübarek olsuuuuunnn
sen de bize dua et nasipse meleğimi yarın ilk defa göreceğim ...

canim cok sagol hepiniz hakkinizi helal edin cok destek oldunuz bana Rabbim herkesin gonlune gire versin insallah..
canim icini ferah tut yarin insallah keseyi gorur kalp atisini duyar gelir burda anlatirsin bize dualarim senle canim..

İyiyim canım sen nasılsın? Doktorum östrojen bandı biraktirdi biraz kasık ağrım var bugün korkuyorum da bir taraftan bir şey olursa diye. Öyle yuvarlanip gidiyoruz. Öpüyorum sizi

Bende iyiymm canımmmm sağoll..halsizliklee bizde yuvarlanıp gidiyoruz havalarda iyice ısındı hiç halim yokk..
Yarın kontrol varrrrrr bebeğimi görücem inşallah. bakalım ne kadar büyümüşş kuzumm.bugün 11+1 oldukk.
çok şükürr bugünleride gördümmmmmm..inşallah darısı sizlerin başınaaaaaa
cnm kasık ağrısı olur bende de hep oluyodu daha yeni yeni biraz azaldı ama bazen öyle bi ağrı oluyoki yürüyemiyorum.
korkuyorum ama normal sanırım.bebişler büyüyo.
bende öpüyorum siziiiiiii

Son düzenleme:
Kizlar mayis 19da tedaviye basladim haziran altisinda transferm ooldu haziran 18de pozitif sonucumu aldm cok sukur hamileyim....12 gun degerim 442.. 14 uncu gunum bgun tekrarladm testi 1659 nasil sizce..

Kizlar mayis 19da tedaviye basladim haziran altisinda transferm ooldu haziran 18de pozitif sonucumu aldm cok sukur hamileyim....12 gun degerim 442.. 14 uncu gunum bgun tekrarladm testi 1659 nasil sizce..
gayet güzel canım hayırlı olsuuunnn bugün 3 kişinin güzel haberlerini almış olduk maşaallah
canım ikiz olabilir belki hazırlıklı ol

gayet güzel canım hayırlı olsuuunnn bugün 3 kişinin güzel haberlerini almış olduk maşaallah
canım ikiz olabilir belki hazırlıklı ol

Hazirim hazir onlar yeterki bana simsiki tutunsunlar...canim bide yerlesme kanamasi denen sey bana ugradi galiba...kahverngi az az leke gelio...onun icin buugun testi tekrarladm

canım ya çok mutlu oldum. ancak nete girebildim. hemen senin mesajını aradım. çok şükür ya güzel haberlerini aldık. Rabbim diğer arkadaşlarımıza nasip etsin inş en kısa zamanda. herkes bu duyguyu tatsın

inşaallah canım ikizdir tabi sağlıklı ve hayırlı bir şekilde inş. tebrik ediyorum seni Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…