Kızlar masaallah pes pese guzel haberler verdınız.rabbım tamamına erdırsın ınsa allah...
Kendımdende aynı perpormansı bekliyorum)
evet canım neden tutmadığı için yapılacak,senin doktorun kimdi canım memnun kaldınmı merak ediyorum? benim hasan bey di ama değiştirmeyi düşünüyorum...benim 5 dondurulmuşum var 5. gün embriyosu, hatch -batch ne demek ben farketmemişim nerde yazıyo bi bakıyım:) annemlerdeyim şimdi akşam bakarım... 6. güne giden embriyolar daha iyi diye biliyorum bende..iki embriyo resmi var bende gönderebilirsem bi bak benimkinede:)inşallah bi sorun çıkmadan tedavini tamamlarsın canım...
slm kizlar Allahin izniyle bende HAMILEYIMemin olmadan yazmak istemedim sabah yine test yaptim ama yine biraz silikti doktorumu aradim ameliyattaymis az once geri aradi cok sukur sen hamilesin dedi COK SUKUR RABBIME bugunleride gorduk
Hepinizden ALLAH RAZI OLSUN sayenizde stressiz cok guzel bir tedavi gecirdim..
Gerci hala inanamiyorum
bebek-dostu tesekurler canim cok opuyorm
RABBIM ISTEYEN HERKESE HAYIRLI VEDE SAGLIKLI EVLATLAR VERSIN INSALLAH..
slm kizlar Allahin izniyle bende HAMILEYIMemin olmadan yazmak istemedim sabah yine test yaptim ama yine biraz silikti doktorumu aradim ameliyattaymis az once geri aradi cok sukur sen hamilesin dedi COK SUKUR RABBIME bugunleride gorduk
Gerci hala inanamiyorum
tskkr edrm insllh hep brbr cnm 3.gn embrysu 12.gn 179 14.gn 493
tebrik ederim,Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsinnn :)
Menac hu huu nasılsın canımmm
Yaşasınn topiğimizin bir meleği daha olacakCanımm tebrik ediyorum çokkk sevindim. Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip eder inşallah. Darısı bebiş özlemi çeken, test gününü iple çeken anne adaylarımızaaa:124::124::124::124::124::124:
Gerci hala inanamiyorum
sa arkadaşlar elhamdllh ben de poztf sncumu aldm 2 tmmz ultrsn tarhm dualrnzda benıde ıhml etmyın inşllah
Gerci hala inanamiyorum
sa arkadaşlar elhamdllh ben de poztf sncumu aldm 2 tmmz ultrsn tarhm dualrnzda benıde ıhml etmyın inşllah
ALLAHIMMM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN... YAAA ÇOOOK SEVİNDİM ELHAMDÜLİLLAH O KADAR ÇOK MERAK EDİYORDUM...
HAYIRLI VESAĞLIKLICA KUCAĞINA ALIRSIN İNŞAALLAH..yarın benim de ilk kontrolüm var çok tedirginim lütfen dua et
İyiyim canım sen nasılsın? Doktorum östrojen bandı biraktirdi biraz kasık ağrım var bugün korkuyorum da bir taraftan bir şey olursa diye. Öyle yuvarlanip gidiyoruz. Öpüyorum sizi
gayet güzel canım hayırlı olsuuunnnKizlar mayis 19da tedaviye basladim haziran altisinda transferm ooldu haziran 18de pozitif sonucumu aldm cok sukur hamileyim....12 gun degerim 442.. 14 uncu gunum bgun tekrarladm testi 1659 nasil sizce..
gayet güzel canım hayırlı olsuuunnnbugün 3 kişinin güzel haberlerini almış olduk maşaallah
canım ikiz olabilir belki hazırlıklı ol
Gerci hala inanamiyorum
Kizlar mayis 19da tedaviye basladim haziran altisinda transferm ooldu haziran 18de pozitif sonucumu aldm cok sukur hamileyim....12 gun degerim 442.. 14 uncu gunum bgun tekrarladm testi 1659 nasil sizce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?