Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Kizlar mayis 19da tedaviye basladim haziran altisinda transferm ooldu haziran 18de pozitif sonucumu aldm cok sukur hamileyim....12 gun degerim 442.. 14 uncu gunum bgun tekrarladm testi 1659 nasil sizce..

Hayirli olsun canim Allah tamamine erdirsin ne bereketli bir gun boyle

Kizlar mayis 19da tedaviye basladim haziran altisinda transferm ooldu haziran 18de pozitif sonucumu aldm cok sukur hamileyim....12 gun degerim 442.. 14 uncu gunum bgun tekrarladm testi 1659 nasil sizce..

Hayırlı olsuncanım:))) Allah tamamını erdirsin gayet güzel değerlerin..

tebrikler canım:) Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin darısı isteyen herkesn başına inş....

Maaşallahhhhhh canımm..
Hayırlı uğurlu olsun değerinde çokk iyi ..ikiz olabilir gerçektennnnnnn..
Rabbim tamamına erdirsin..
olursa şaşırmam biizm topik ikiz anneleri topiği olucakkkkkk nerdeyseeeeeeeee

ÇOK ŞÜKÜR Kİ HAMİLEYİM ARKADAŞLAR.
BİR KAÇ HAFTA ÖNCESİNE KADAR NORMAL YOLLARLA ÇOCUĞUMUZ BİLE OLACAĞINI BİLMEZKEN BİR KAÇ HAFTA İÇİNDE TÜP BEBEK MERKEZİNİN ÖNÜNDE BULDUK KENDİMİZİ. NE NEDİR HİÇ BŞY BİLMİYODUK AİLELERİMİZE BŞY DEMİCEKTİK KORKUYODUK AÇIKCASI AMA BURADA BANA AİLE VE ARKADAŞ EN ÖNEMLİSİ HEP YOL GÖSTERİCİ VE DAYANAK OLDUĞUNUZ İÇİN HİÇ BİLMEDİĞİM BU YOLDA YÜRÜRKEN HEP BENİ BİLGİLENDİRDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM HEP SAĞLICAKLA VE YAVRULARINIZLA KALIN İNŞAALLAH RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN. RABBİM TÜM BEKLEYENLERİDE TAMAMINA ERİŞTİRSİN İNŞ.

maşaallah bir hamile haberi daha ya rabbim ne güzel bir gün bu böyle sevinçten ağlayacağım nerdeyse
hayırlı mübarek olsuuunn

maşaallah bir hamile haberi daha ya rabbim ne güzel bir gün bu böyle sevinçten ağlayacağım nerdeyse
hayırlı mübarek olsuuunn

tşkr ederim arkadaşım güzel güzel doğumlar nasip etsin hepimize rabbim inş

Anne olmayan kalmayacak topikte:)allah sağlıkla kucağına aldırsın inş

Güzel haberleri bol olduğu bir gün oldu bu gün. :)) Sanırım birbirine yapılan karşılıksız, art niyetsiz, samimi dualardı ki, Rabbimizin katında kabul gördü. Allah hakkınızda hayırlı olan bütün dualarınızı kabul etsin, hayırlı olmayanları da hayra çevirip kabul etsin inşa Allah!.. Kuzucuklarınızla beraber güzel bir ömür geçirmeniz duasıyla... sizin ve yavrularınızın bahtı açık olsun!..
Mevla yar ve yardımcınız olsun!..

selam kızlar benimde bu ay transferim oldu.2tane 5gün konuldu.
sizlere birşey sormak istiyorum bugün benim 8.günüm dün sabah idrar testi yaptım 1 saat sonra açık renkte 2.çizgi belirdi.ama ilk 10 dk çıkmadı.öğleden sonra başka bir marka bir test yaptım
hiç bir şey çıkmadı.bu sabah tekrar yaptığımda yine uzun süre sonra 2.çizgi çıktı.sizce bu nedir.başına böyle bir şey gelen oldumu.

Tebrik ederim. Allah sağlıkla dogurup mutlulukla buyutmeyi de nasip etsin inşallah.
Eeeee tabiiiii hslay zamanı

Merhaba yarın sabah idrarinla farklı bir markaylayine yap uzun süre sonra ciksada ikinci çizgi hamilesjn. Benim kanda 144 iken bile öğleden sonra yaptığım testte ikinci çizgi cikmamisti.

hayırlı olsun gamzeee...Allahım her aşamasına sağlıkla görmeyi nasip etsin..değerlerin ne kadar yüksekmiş..benim 12. gün 101 di.14. gün yrın bakalım ne çıkacak inş güzel çıkar korkuyorumm

hayırlı uğurlu olsun canım...bir güzel haber daha...Rabbim tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini.İsteyen herkese de nasip etsin inş

Tebrik ederim canım Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin dilerim

Hayırlı uğurlu olsun canım bebişlerin. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Kaç embriyo transfer edilmişti ne kadar yüksek çıkmış ikinci değerin. Büyük ihtimalle ikiz annesi olacaksın. Ancak 14. gün değerinin ilk değerin 2 katı olması beklenir genelde yani 442x2 ya da yaklaşık bir sonuç çıkıyor. Senin değer 3 katından da fazla yoksa üçüz annesimi olacaksın

Arkadaslar bu gun transferimin 7. Gunu ve benim belim sanki gecen ssferki gibi agriyo birde rahimde cok agri oluyor moralimi cok bozdum hamile arkadaslardan bel agrisi ceken varmi rabbim hepimizede saglikli ve hayirli evlatlar nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…