Kizlar mayis 19da tedaviye basladim haziran altisinda transferm ooldu haziran 18de pozitif sonucumu aldm cok sukur hamileyim....12 gun degerim 442.. 14 uncu gunum bgun tekrarladm testi 1659 nasil sizce..
Kizlar mayis 19da tedaviye basladim haziran altisinda transferm ooldu haziran 18de pozitif sonucumu aldm cok sukur hamileyim....12 gun degerim 442.. 14 uncu gunum bgun tekrarladm testi 1659 nasil sizce..
çok şükür ki hamileyim arkadaşlar.
Bir kaç hafta öncesine kadar normal yollarla çocuğumuz bile olacağını bilmezken bir kaç hafta içinde tüp bebek merkezinin önünde bulduk kendimizi. Ne nedir hiç bşy bilmiyoduk ailelerimize bşy demicektik korkuyoduk açıkcası ama burada bana aile ve arkadaş en önemlisi hep yol gösterici ve dayanak olduğunuz için hiç bilmediğim bu yolda yürürken hep beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim hep sağlıcakla ve yavrularınızla kalın inşaallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Rabbim tüm bekleyenleride tamamına eriştirsin inş.
maşaallah bir hamile haberi daha ya rabbim ne güzel bir gün bu böyle sevinçten ağlayacağım nerdeyse
hayırlı mübarek olsuuunn
ÇOK ŞÜKÜR Kİ HAMİLEYİM ARKADAŞLAR.
BİR KAÇ HAFTA ÖNCESİNE KADAR NORMAL YOLLARLA ÇOCUĞUMUZ BİLE OLACAĞINI BİLMEZKEN BİR KAÇ HAFTA İÇİNDE TÜP BEBEK MERKEZİNİN ÖNÜNDE BULDUK KENDİMİZİ. NE NEDİR HİÇ BŞY BİLMİYODUK AİLELERİMİZE BŞY DEMİCEKTİK KORKUYODUK AÇIKCASI AMA BURADA BANA AİLE VE ARKADAŞ EN ÖNEMLİSİ HEP YOL GÖSTERİCİ VE DAYANAK OLDUĞUNUZ İÇİN HİÇ BİLMEDİĞİM BU YOLDA YÜRÜRKEN HEP BENİ BİLGİLENDİRDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM HEP SAĞLICAKLA VE YAVRULARINIZLA KALIN İNŞAALLAH RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN. RABBİM TÜM BEKLEYENLERİDE TAMAMINA ERİŞTİRSİN İNŞ.
selam kızlar benimde bu ay transferim oldu.2tane 5gün konuldu.
sizlere birşey sormak istiyorum bugün benim 8.günüm dün sabah idrar testi yaptım 1 saat sonra açık renkte 2.çizgi belirdi.ama ilk 10 dk çıkmadı.öğleden sonra başka bir marka bir test yaptım
hiç bir şey çıkmadı.bu sabah tekrar yaptığımda yine uzun süre sonra 2.çizgi çıktı.sizce bu nedir.başına böyle bir şey gelen oldumu.
BİR KAÇ HAFTA ÖNCESİNE KADAR NORMAL YOLLARLA ÇOCUĞUMUZ BİLE OLACAĞINI BİLMEZKEN BİR KAÇ HAFTA İÇİNDE TÜP BEBEK MERKEZİNİN ÖNÜNDE BULDUK KENDİMİZİ. NE NEDİR HİÇ BŞY BİLMİYODUK AİLELERİMİZE BŞY DEMİCEKTİK KORKUYODUK AÇIKCASI AMA BURADA BANA AİLE VE ARKADAŞ EN ÖNEMLİSİ HEP YOL GÖSTERİCİ VE DAYANAK OLDUĞUNUZ İÇİN HİÇ BİLMEDİĞİM BU YOLDA YÜRÜRKEN HEP BENİ BİLGİLENDİRDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM HEP SAĞLICAKLA VE YAVRULARINIZLA KALIN İNŞAALLAH RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN. RABBİM TÜM BEKLEYENLERİDE TAMAMINA ERİŞTİRSİN İNŞ.
kızlar opudan sonra karınınızda şişlik oldumu gaz gibi kasıklarıma baskı yapıyr ...?
benim 12. gün 101 di.14. gün yrın bakalım ne çıkacak inş güzel çıkar korkuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?