Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Hayirli ugurlu olsun kizlar Rabbim tamamina erdirsin inanin cok duygulandim bugun 4 kisi olduk pozitifi goren dusunsenize hepimiz belkide ayni gun doguracaz Rabbim hayir vede saglikli evlatlar versin insallah
Rabbim evlat hasreti ceken herkese nasip etsin

Son düzenleme:
Arkadaslar bu gun transferimin 7. Gunu ve benim belim sanki gecen ssferki gibi agriyo birde rahimde cok agri oluyor moralimi cok bozdum hamile arkadaslardan bel agrisi ceken varmi rabbim hepimizede saglikli ve hayirli evlatlar nasip eder

hayırlı uğurlu olsun canım transferin. Güzel haberlerini de alırız burdan birlikte mutlu oluruz inşallah. O rahim ağrıları bel ağrıları güzel belirtiler hiç canını sıkma bende çok yaşadım ve şimdi Allahıma şükürler olsun hamileyim.Darısı senin, heyecanla sabırsızlıkla günleri sayıp mutlu olmayı bekleyen tüm anne adaylarımızın inşallah

Arkadaslar bu gun transferimin 7. Gunu ve benim belim sanki gecen ssferki gibi agriyo birde rahimde cok agri oluyor moralimi cok bozdum hamile arkadaslardan bel agrisi ceken varmi rabbim hepimizede saglikli ve hayirli evlatlar nasip eder

canım senin transferinmi oldu ben hiç bilmiyodumm.hayrlısı olsunn.
inşallah bu defa olur.
bel ağrısı olabilir kasık ağrısımı oluyo cnm batma şeklinde ..

canim hayirli olsun Allahin izniyle hamilesin benimde oyle olmustu hatta menac kardesim resmini cekip koy demisti ama resimde belli olmamisti 2 gun sonra tekrar dene o zaman daha belirgin cikiyor Rabbim tamamina erdirsin insallah..

Son düzenleme:

nasıl moral verdin bana anlatamam bizde aynı şeyi yasadaık kadın doğum uzmnaı boşuna paranı harcama direk tüp dedi ben nasıl ağlıyorum nasıl korkuyorum napacaz ne edecez ama memorialde karar kıldık kısmetse ilk adetimde başlıcaz ben ya olmazsa ya tutmazsa diye çok korkuyorum

tsk ederim arkadaslar cevap verdiginiz icin sizlerde sagsalim hayirlisi ile bebislwrinizi kucaginiza alirsiniz ins flazsk uzaktan takip ettim sizleride bilgisayraim bozuk o yuzden pek giremiyorum esimden aliyorum pek yazmayida beceremiyorum telden cok heyecanliyim artik hakimda hayirlisi diyorum mevlam neylerse eylet mevlam neylerse guzel eyler

canım testi 10 dakika bekletiyordum. 1 saat sonraki sonuç yanıltıcı oluyor. test için erken baktırıyorsun. hemen çıkmaz. o yüzden test gününü bekle. bu sonuçlar seni hayal kırıklığına uğratmasın.

Kizlar size sorum olacak doktorum benden ve esimden kan vermemizi istedi kromozom testi mi ne varmis onu yaptirin dedi bide hitereskopi yaptirin dedi neden tutmadigini anlamak icinmis bunlar hakkinda bilgisi olupta paylasan olursa sevinirim bide fiyatlarini ve nasil yapildiklarini bilmek istiyorum...

Arkadaşım kromozom testini bilemiyorum ama ben özel klinikte histereskopi yaptırdım (tanısal histereskopi) 1500 TL verdim. Ama Bu kliniğin sgk ile anlaşması yoktu. Sgk ile anlaşmalı hastane ya da kliniklerde çok daha ucuzdur.

herkese merhaba kızlar ben geldim.öncelikle sonucu pozitif olan arkadaşları çok çok tebrik ederim.negatif olanlar varsa onlarada sabır diliyorum.canlarım birkaç gün önce doktoruma gittim tekrar bi muayene etti.muayenede bi problem yok şükür.doktorda çok şaşırdı negatif olmasına.herşey yolundaydı dedi.size hep pozitif olacak gözüyle bakıyorduk falan dedi işte.2. yi denemek istediğimi söyledim..eylüle kadar dinlenin sonra dedi.tüp bebek denemesinden sonra kendiliğinden olma ihtimali yüksektir,yumurtalıkların şu an oldukça aktif bu ay kendiniz deneyin olmazsa eylülde gelin dedi.eğer o zamana kadar olmazsa eylülde histereskopi yapacak neden tutmadığına bakmak için.bu sefer lenfosit aşısı ile deneyeceğiz dedi.yani eylül ekim kasım olmak üzere 3 ay lenfosit aşısı olacağım aralıktada tüp bebek.oooffff çok uzun bi zaman.ama umarım o kadar beklemek zorunda kalmayız.lenfosit aşısında eşinden kan alıp lenfositlerine ayrıştırıp bana vereceklerki vücudum eşimden gelen yabancı maddeleri tanısın diye.belki savunma sistemi embrioyu yada spermi yabancı madde olarak algılayıp hemen savunmaya geçip yok edebiliyormuş.bunu engellemek içinmiş.bu sefer doktorum işi şansa bırakmak istemiyor sanırım.lenfosit aşısı sırasındada kendiliğinden hamile kalma oranları çok yüksektir dedi.bilmiyom artık yine uzun bi süreç beni bekliyor sanırım.lenfosit aşısıda bayağı bir can yakan bişeymiş ya.yani öyle böyle değil diyorlar.
SARLİVACIM HİSTEROSKOPİYİ SORMUŞSUN SANIRIM.CANIM BANADA YAPACAK DOKTORUM.BENİMKİ 1000 TL FİYATI.AMA İNDİRİMLİ FİYAT BENİMKİ.2. DENEMEYİ YAPACAĞIMIZ İÇİN AYNI YERDE İNDİRİM YAPTILAR.150 TL DE ANESTEZİ PARASI VAR.GENEL ANESTEZİ İLE OLUYORMUŞ.KAMERAYLA RAHME BAKIYORLAR MUAYENE SIRASINDA ULTRASONDA GÖRÜNMEYEN HERHANGİ BİR PROBLEM VAR MI DİYE.

bir de ben bu ay ovulasyon testi ve preseed jel aldım internette.bakalım bir de onlarla deneyelim.bu arada tüp sırasında doktorumun verdiği ilaçlarıda kullancağım yumurtlamadan sonra gene artan ilaçlardan.progestanı falan.valla bugüne kadar denemediğim ot çöp yöntem kalmadı.bir de böyle deneyelim bakalım.olursa olur,olmazsa zaten bir kaybım yok.

Sarlivam normalde doktorlar bütün herşeyi ilk tüp bebekden önce yapıp kendilerince hastayı yıpratmak istemiyorlar..belki başka işleme gerek kalmadan hemen tüp bebekle hamile kalır diye...ama negatif olduktan sonra araştırmaya başlıyorlar..işte o zaman histeraskopi falan yapmaya başlıyorlar...benim doktorum şöyle demişti..tüp bebek pahalı bir işlem..maliyat hesabı yapmalıyız..önce tutunmayı arttırmak için histeroskopi yapalım dedi..böylece daha önce tespit edilemeyen bir kist ben vs.. gibi şeyler varsa onu alıyorlar ve içerisi yıkanıp temizlendiği içinde tutunmayı arttırıyormuş..o yüzden tüp bebekten önce histeroskopi yaptı..ama bana dedi de istersen yapmayabiliriz pahalı bir işlem ama benim fikrimi sorarsan risk almayalım yapalım dedi..bizde yaptırdık..2.000 liraya yaptı..çok şükür intübeye gerek kalmadan hemen halledildi..eğer sıkıntılı birşey olsaydı..karından 3 boru sokacak kadar delik açılıp içeriye kamera sokacaklardı..ama benimki vajinadan kamera sokularak halledildi..tavsiyem o ki bunu yaptır bazen muayene esnasında fark edilmeyen şeyler o kameralar yardımıyla fark ediliyor..yani doktorum bana elinden geleni yaptı..histeroskopi yaptı, sonraki ay gittim için rahat etmeyecek hemen başlamayalım uzun protokol uygulayalım yumurtaların sağlıklı gelişimini sağlayalım dedi.. bu sayede 5. güne dayanabildiler...ama yarın test günüm negatif sonuç alsam bile takdiri ilahi diyeceğim..çünkü sebepler dairesine yapabileceğimiz şeyleri yaptık bende ve doktorumda...yani benim tavsiyem yaptır canım...bu araştırmalara tüp bebekden daha az para ödeniyor sonuçta..ama gelecek tedavi için seçtiğin doktor kimse histeroskibinide o yapsın..böylece daha iyi veri toplamış olur elinde..hastasını tanımış olur...

Selam kızlar kaç gündür yazamadım..Yine epey arkadaşımız pozitif sonuç almış..Çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucaklarına aldığı günleride göstersin inşallah...
Negatifi gören arkadaşlarımızada Rabbim sabırlar versin tez vakitte kucaklarını doldursun inşallah..
Menac canım kontrole gitmişsin hem kese hem kalp atışını duymuşsun çok çok çok sevindim..için rahatlamıştır eminim biraz...
Rabbim bu cuma saati herkesin duasını kabul etsin inşallah..
Benimde test sonucumun tarihi yaklaştı.Sanırım en yakın benimki var...Bu cuma saati banada dua edin canlar

Kızlarrrr 3.gün embriyolarıydı biliyorsunuz dayanamadım 9. Gün kan sonucum 54,37 ne diyorsunuz bebiş var mı

Var tabi deliii anne oluyorsunnnnn biz de teyze inşallah. Tey tey teyyyyyyyg

Değerin çok iyi maşallah kucağına aldığın sağlıkla buyuttugun günleri de yaşarsın inşallah

Var tabi deliii anne oluyorsunnnnn biz de teyze inşallah. Tey tey teyyyyyyyg

Değerin çok iyi maşallah kucağına aldığın sağlıkla buyuttugun günleri de yaşarsın inşallah

ay agzından bal damlıyor dün gece gece tutmadı diye jeli kullanmadım çok agladım çok da sancı oldu beni bırakmazlar dimi değerim yükselirmi????

ay agzından bal damlıyor dün gece gece tutmadı diye jeli kullanmadım çok agladım çok da sancı oldu beni bırakmazlar dimi değerim yükselirmi????

Bir kereden bir şey olmaz canım ama bundan sonra dikkat et. Değerin yükselecek inşallah. Biliyorum beklemek çok zor kanda görmekle bitmiyor endişeler ama annelik böyle bir şey galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…