kızlar opudan sonra karınınızda şişlik oldumu gaz gibi kasıklarıma baskı yapıyr ...?
Arkadaslar bu gun transferimin 7. Gunu ve benim belim sanki gecen ssferki gibi agriyo birde rahimde cok agri oluyor moralimi cok bozdum hamile arkadaslardan bel agrisi ceken varmi rabbim hepimizede saglikli ve hayirli evlatlar nasip eder
Arkadaslar bu gun transferimin 7. Gunu ve benim belim sanki gecen ssferki gibi agriyo birde rahimde cok agri oluyor moralimi cok bozdum hamile arkadaslardan bel agrisi ceken varmi rabbim hepimizede saglikli ve hayirli evlatlar nasip eder
selam kızlar benimde bu ay transferim oldu.2tane 5gün konuldu.
sizlere birşey sormak istiyorum bugün benim 8.günüm dün sabah idrar testi yaptım 1 saat sonra açık renkte 2.çizgi belirdi.ama ilk 10 dk çıkmadı.öğleden sonra başka bir marka bir test yaptım
hiç bir şey çıkmadı.bu sabah tekrar yaptığımda yine uzun süre sonra 2.çizgi çıktı.sizce bu nedir.başına böyle bir şey gelen oldumu.
ben de olmuştu kaynamış yani sıcak suya bir çay kaşığı kimyon atıp karıştırıp içip rahatlamıştımkızlar opudan sonra karınınızda şişlik oldumu gaz gibi kasıklarıma baskı yapıyr ...?
ÇOK ŞÜKÜR Kİ HAMİLEYİM ARKADAŞLAR.
BİR KAÇ HAFTA ÖNCESİNE KADAR NORMAL YOLLARLA ÇOCUĞUMUZ BİLE OLACAĞINI BİLMEZKEN BİR KAÇ HAFTA İÇİNDE TÜP BEBEK MERKEZİNİN ÖNÜNDE BULDUK KENDİMİZİ. NE NEDİR HİÇ BŞY BİLMİYODUK AİLELERİMİZE BŞY DEMİCEKTİK KORKUYODUK AÇIKCASI AMA BURADA BANA AİLE VE ARKADAŞ EN ÖNEMLİSİ HEP YOL GÖSTERİCİ VE DAYANAK OLDUĞUNUZ İÇİN HİÇ BİLMEDİĞİM BU YOLDA YÜRÜRKEN HEP BENİ BİLGİLENDİRDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM HEP SAĞLICAKLA VE YAVRULARINIZLA KALIN İNŞAALLAH RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN. RABBİM TÜM BEKLEYENLERİDE TAMAMINA ERİŞTİRSİN İNŞ.
selam kızlar benimde bu ay transferim oldu.2tane 5gün konuldu.
sizlere birşey sormak istiyorum bugün benim 8.günüm dün sabah idrar testi yaptım 1 saat sonra açık renkte 2.çizgi belirdi.ama ilk 10 dk çıkmadı.öğleden sonra başka bir marka bir test yaptım
hiç bir şey çıkmadı.bu sabah tekrar yaptığımda yine uzun süre sonra 2.çizgi çıktı.sizce bu nedir.başına böyle bir şey gelen oldumu.
Kizlar size sorum olacak doktorum benden ve esimden kan vermemizi istedi kromozom testi mi ne varmis onu yaptirin dedi bide hitereskopi yaptirin dedi neden tutmadigini anlamak icinmis bunlar hakkinda bilgisi olupta paylasan olursa sevinirim bide fiyatlarini ve nasil yapildiklarini bilmek istiyorum...
Kizlar size sorum olacak doktorum benden ve esimden kan vermemizi istedi kromozom testi mi ne varmis onu yaptirin dedi bide hitereskopi yaptirin dedi neden tutmadigini anlamak icinmis bunlar hakkinda bilgisi olupta paylasan olursa sevinirim bide fiyatlarini ve nasil yapildiklarini bilmek istiyorum...
Kızlarrrr 3.gün embriyolarıydı biliyorsunuz dayanamadım 9. Gün kan sonucum 54,37 ne diyorsunuz bebiş var mı
Var tabi deliii anne oluyorsunnnnn biz de teyze inşallah. Tey tey teyyyyyyyg
Değerin çok iyi maşallah kucağına aldığın sağlıkla buyuttugun günleri de yaşarsın inşallah
ay agzından bal damlıyor dün gece gece tutmadı diye jeli kullanmadım çok agladım çok da sancı oldu beni bırakmazlar dimi değerim yükselirmi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?