ay agzından bal damlıyor dün gece gece tutmadı diye jeli kullanmadım çok agladım çok da sancı oldu beni bırakmazlar dimi değerim yükselirmi????
Tebrik ederim. Allah sağlıkla dogurup mutlulukla buyutmeyi de nasip etsin inşallah.
Eeeee tabiiiii hslay zamanı
Hayirli ugurlu olsun kizlar Rabbim tamamina erdirsin inanin cok duygulandim bugun 4 kisi olduk pozitifi goren dusunsenize hepimiz belkide ayni gun doguracazRabbim hayir vede saglikli evlatlar versin insallah
Rabbim evlat hasreti ceken herkese nasip etsin
nasıl moral verdin bana anlatamam bizde aynı şeyi yasadaık kadın doğum uzmnaı boşuna paranı harcama direk tüp dedi ben nasıl ağlıyorum nasıl korkuyorum napacaz ne edecez ama memorialde karar kıldık kısmetse ilk adetimde başlıcaz ben ya olmazsa ya tutmazsa diye çok korkuyorum
Selam kızlar kaç gündür yazamadım..Yine epey arkadaşımız pozitif sonuç almış..Çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucaklarına aldığı günleride göstersin inşallah...
Negatifi gören arkadaşlarımızada Rabbim sabırlar versin tez vakitte kucaklarını doldursun inşallah..
Menac canım kontrole gitmişsin hem kese hem kalp atışını duymuşsun çok çok çok sevindim..için rahatlamıştır eminim biraz...
Rabbim bu cuma saati herkesin duasını kabul etsin inşallah..
Benimde test sonucumun tarihi yaklaştı.Sanırım en yakın benimki var...Bu cuma saati banada dua edin canlar
sevinmek için neyi bekliyorsun acaba güzel anne adayı hayırlı mübarek olsun değerin çooook güzel maşaallah halaya davet etmemişsin ama halaysız olmazzz:13:Kızlarrrr 3.gün embriyolarıydı biliyorsunuz dayanamadım 9. Gün kan sonucum 54,37 ne diyorsunuz bebiş var mı
Kızlar ben bugün dayanamadım sabah idrar testi yaptım ilk 1 dakikanın içinde belirgin şekilde çift çizgi çıktı..Sonra eşime dedim kalk gidiyoz test yaptırmaya.Neyse az önce merkezden aradılar transfer gününü saymazsak bugün 8. gün ve değerim 76....zaten tek embriyo konulmuştu 5. gün embriyosuydu...Sanırım HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Sanki rüyada gibiyim.İnanamıyorum...
Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin.Tüm evlat isteyen herkese... benle birlikte o kadar dua ettim ki tüm topiktekilere..Tüm olumsuz haber alan arkadaşlarımada....İnşallah onlarada bu güzel duyguyu nasip etsin...
Kızlar ben bugün dayanamadım sabah idrar testi yaptım ilk 1 dakikanın içinde belirgin şekilde çift çizgi çıktı..Sonra eşime dedim kalk gidiyoz test yaptırmaya.Neyse az önce merkezden aradılar transfer gününü saymazsak bugün 8. gün ve değerim 76....zaten tek embriyo konulmuştu 5. gün embriyosuydu...Sanırım HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin.Tüm evlat isteyen herkese... benle birlikte o kadar dua ettim ki tüm topiktekilere..Tüm olumsuz haber alan arkadaşlarımada....İnşallah onlarada bu güzel duyguyu nasip etsin...
Selammmmmm kızlarrrrr biz geldikkkkkk miniğimleeeeeee..
çok şükür herşey yolundaymışşşşşş ..bebişimiz 32.9 mm olmuşş 10+2 haftalık.
15 gün sonra 2'li test için gidicem inşallah onunda sonucu iyi çıkarr...
bu arada göbekten kullandığın kan suladırıcı iğnemi clexanı doğuma kadar kullanacakmışımm..
onun içinde rapor çıkartmak şart oldu..
tsh hormonum çok düşük çıkmıştı 0.18 e düşmüş.onun içindee dahiliyeye gidicemm.bakalım ne diyicemm..
şimdilik bu kadarrrrrrrr haberler bizden teyzeleriiiiii
Hayırlı okdun canım, Allah sağlıkla tamamını erdirsin:))) darısı tüm isteyenlerin başına..
Gözün aydın:)) canım ben çok uzun zamandır troid hastasıyım, hamilelikte troid takibinin çok iyi yapılması gerekiyor, özellikle endokrinoloji uzmanına gitmeni öneririm..
Kizlar size sorum olacak doktorum benden ve esimden kan vermemizi istedi kromozom testi mi ne varmis onu yaptirin dedi bide hitereskopi yaptirin dedi neden tutmadigini anlamak icinmis bunlar hakkinda bilgisi olupta paylasan olursa sevinirim bide fiyatlarini ve nasil yapildiklarini bilmek istiyorum...
Anammmm ben bunu nasıl kaçırdım ya vallahi Özür dilerim affet. Canı gönülden kutluyorum Allah kucağına almayı nasip etsin. Gecikmeli de olsa halayyy zamanı tey tey tey teyyyyyyyyyy
Canım benim çok teşekkür ederim.Üzerimde emeğin çoktur topiğimizin annesi...Rabbim hayırlısıyla dünyaya getirmeyi hepimize nasip etsin inşallah
Canimmmmm oyle sevindim ki anlatamam bizim yasayamadigimiz o guzel duygulari doya doya yasa canim bnm rabbim kucagina almyi nasip etsin ins ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?