Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

benim arkdaşımın doktoru istedi bu testi ilk negatifini alince orda yaptırcakdın 1 500 istediler oda araştırdı samatya hastanesinde ücretsiz yaptırdı 10 önce araştırın kızlar ücretsiz yapanlarda var şimdi bende yaptırcam

Kızlar ben bugün dayanamadım sabah idrar testi yaptım ilk 1 dakikanın içinde belirgin şekilde çift çizgi çıktı..Sonra eşime dedim kalk gidiyoz test yaptırmaya.Neyse az önce merkezden aradılar transfer gününü saymazsak bugün 8. gün ve değerim 76....zaten tek embriyo konulmuştu 5. gün embriyosuydu...Sanırım HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Sanki rüyada gibiyim.İnanamıyorum...
Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin.Tüm evlat isteyen herkese... benle birlikte o kadar dua ettim ki tüm topiktekilere..Tüm olumsuz haber alan arkadaşlarımada....İnşallah onlarada bu güzel duyguyu nasip etsin...

ay agzından bal damlıyor dün gece gece tutmadı diye jeli kullanmadım çok agladım çok da sancı oldu beni bırakmazlar dimi değerim yükselirmi????

Bir kereden bir şey olmaz canım ama bundan sonra dikkat et. Değerin yükselecek inşallah. Biliyorum beklemek çok zor kanda görmekle bitmiyor endişeler ama annelik böyle bir şey galiba

Tebrik ederim. Allah sağlıkla dogurup mutlulukla buyutmeyi de nasip etsin inşallah.
Eeeee tabiiiii hslay zamanı

teşekkür ederim canlar hepimiz sağlıklı sihatli kucağımıza alaım inş. mirjam benimde doğum tarihi şubatın 26sı görünüyo rabbim o zmana sağlıcakla mutlu mutlu çıkarsın bizleri inş cnm

arkadaşım banada aşılama bile olmaz demişti ne olduğumuzu şaşırmıştık ama rabbim öyle bir yol çiziyoki senaryonun içinde buluveriyosun kendini ben ilk denemede tutmaz fln diyede düşündüm ama iki embriyo koymaları ve en önemlisi Allah'ın istemesiyle şansım arttı. nette yazılan prosedürlere takılma doktorunla herşeyi konuş onlarda yol gösteriyorlar ama aklındaki her sorunun cvbını ancak burda bulabiliyosun aklına ne geliyosa gel sor tecrübeli arkadaşlara herkes tüm samimiyetiyle yol gösterecektir. herzman bana yol gösterdiler Allah razı olsun. dua etmeyide hiç eksik etme elini karnına koy ve hep dua et korkma olur allahın izniyle ama olmazsada rabbim senden geldi hayırlısı buymuş demeyi unutma bu insana pozitif enerji veriyo

canımmm
inşaallahhhh hayırlısı ile hamilesindir biz de halayını çekerizzz

Kızlarrrr 3.gün embriyolarıydı biliyorsunuz dayanamadım 9. Gün kan sonucum 54,37 ne diyorsunuz bebiş var mı
sevinmek için neyi bekliyorsun acaba güzel anne adayı hayırlı mübarek olsun değerin çooook güzel maşaallah halaya davet etmemişsin ama halaysız olmazzz:13:

Selammmmmm kızlarrrrr biz geldikkkkkk miniğimleeeeeee..
çok şükür herşey yolundaymışşşşşş ..bebişimiz 32.9 mm olmuşş 10+2 haftalık.
15 gün sonra 2'li test için gidicem inşallah onunda sonucu iyi çıkarr...
bu arada göbekten kullandığın kan suladırıcı iğnemi clexanı doğuma kadar kullanacakmışımm..
onun içinde rapor çıkartmak şart oldu..
tsh hormonum çok düşük çıkmıştı 0.18 e düşmüş.onun içindee dahiliyeye gidicemm.bakalım ne diyicemm..
şimdilik bu kadarrrrrrrr haberler bizden teyzeleriiiiii

Canimmmmm oyle sevindim ki anlatamam bizim yasayamadigimiz o guzel duygulari doya doya yasa canim bnm rabbim kucagina almyi nasip etsin ins ...

yekzeban ve tombişşşşş tebrikk ederimmmmmmm hayırlı olsunnnnnnnnnn..
Allahımm hayırlısyla tamamına erdrisin ..bundan sonraki tüm aşamaları sorunsuz atlatırsnız inş.:26::26:

Son düzenleme:

Hayırlı okdun canım, Allah sağlıkla tamamını erdirsin:))) darısı tüm isteyenlerin başına..

Gözün aydın:)) canım ben çok uzun zamandır troid hastasıyım, hamilelikte troid takibinin çok iyi yapılması gerekiyor, özellikle endokrinoloji uzmanına gitmeni öneririm..

sağol canımmm..sanada geçmiş olsunn.demek endokrinoloji bölümüne gitmem daha iyi olucakk...çokk sağol cnmm.

Anammmm ben bunu nasıl kaçırdım ya vallahi Özür dilerim affet. Canı gönülden kutluyorum Allah kucağına almayı nasip etsin. Gecikmeli de olsa halayyy zamanı tey tey tey teyyyyyyyyyy

Sa cnm ben ycl bey de perddn dolayi hstrskpi olmstm 3.500 tl tabi snn kntrl amcli oldgndn farkdr.ycl bey hstrskpide cok ii solmstm ben ycl by i hstrskpi icin arastrrkn bulmstm.musait oldgnda caldr knslm ben hep musaitm

Kızlar çok teşekkür ederim size..Sıkıntılı anımda nasıl yanımdaysanız sevinçli anımdada yanımdasınız..Tebrikleriniz için çok teşekkür ederim..İyiki varsınız

Anammmm ben bunu nasıl kaçırdım ya vallahi Özür dilerim affet. Canı gönülden kutluyorum Allah kucağına almayı nasip etsin. Gecikmeli de olsa halayyy zamanı tey tey tey teyyyyyyyyyy

Canım benim çok teşekkür ederim.Üzerimde emeğin çoktur topiğimizin annesi...Rabbim hayırlısıyla dünyaya getirmeyi hepimize nasip etsin inşallah

Canım benim çok teşekkür ederim.Üzerimde emeğin çoktur topiğimizin annesi...Rabbim hayırlısıyla dünyaya getirmeyi hepimize nasip etsin inşallah

Hadi bakalım bu gunlerin tadını çıkar inşallah sende olmaz ama mide bulantısı açlık ve yorgunluğa hazırlıklı ol benim yardimci olduğumdan çok yardımcı oldunuz canım doğuma kadar desteğe devam

Canimmmmm oyle sevindim ki anlatamam bizim yasayamadigimiz o guzel duygulari doya doya yasa canim bnm rabbim kucagina almyi nasip etsin ins ...

Canım benim o güzel içten duaların sendede karşılık bulsun inşallah.Tez vakitte sende bu duyguları yaşayarsın inşallah...Hep dualarımdasın...sen bizim kadar geç yaşta anne olmayacaksın..Rabbim sana en kısa zamanda nasip edecek..buna inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…