- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Kızlar çok teşekkür ederim size..Sıkıntılı anımda nasıl yanımdaysanız sevinçli anımdada yanımdasınız..Tebrikleriniz için çok teşekkür ederim..İyiki varsınız
Kızlar ben bugün dayanamadım sabah idrar testi yaptım ilk 1 dakikanın içinde belirgin şekilde çift çizgi çıktı..Sonra eşime dedim kalk gidiyoz test yaptırmaya.Neyse az önce merkezden aradılar transfer gününü saymazsak bugün 8. gün ve değerim 76....zaten tek embriyo konulmuştu 5. gün embriyosuydu...Sanırım HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Sanki rüyada gibiyim.İnanamıyorum...
Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin.Tüm evlat isteyen herkese... benle birlikte o kadar dua ettim ki tüm topiktekilere..Tüm olumsuz haber alan arkadaşlarımada....İnşallah onlarada bu güzel duyguyu nasip etsin...
Kızlarrrr 3.gün embriyolarıydı biliyorsunuz dayanamadım 9. Gün kan sonucum 54,37 ne diyorsunuz bebiş var mı
Korkma tatlım rabbimin izniyle kat kat artarak çoğalıcak değerin inşallah. En az 200 ü göreceksin yarın. Güzel haberlerini bekliyoruz
Kızlar ben bugün dayanamadım sabah idrar testi yaptım ilk 1 dakikanın içinde belirgin şekilde çift çizgi çıktı..Sonra eşime dedim kalk gidiyoz test yaptırmaya.Neyse az önce merkezden aradılar transfer gününü saymazsak bugün 8. gün ve değerim 76....zaten tek embriyo konulmuştu 5. gün embriyosuydu...Sanırım HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Sanki rüyada gibiyim.İnanamıyorum...
Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin.Tüm evlat isteyen herkese... benle birlikte o kadar dua ettim ki tüm topiktekilere..Tüm olumsuz haber alan arkadaşlarımada....İnşallah onlarada bu güzel duyguyu nasip etsin...
Günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr
sanada günaydınn orkidecimmmmmmmmmmm
ben de seni ve bebişini öperim
iyi akşamlar kızlar,
doktorum Ümit Bey Fulyada tedavi görüyorum. 8 haziran test günümdü hamile olduğumu öğrendim ve dünyalar benim oldu... Ama dış gebelik olmuş bebeğimi ultrasonda göremedik ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok kötüyüm ağlamaktan mahvoldum ama yapcak bişey yok.. Dondurulmuş embriyom var Allah izin verirse biraz dinlenip tekrar tedavime devam edicem. Ben merkezimden ve doktorumdan çok memnunum. Yine Ümit Beyle devam edicem sonuçta gebelik oluştu ama sonlandı ne diyeyim Rabbimin takdiri.. Allahım böyle istedi.. Yine ağlamaya başladım...
tekrar iyi akşamlar görüşmek üzere
Günaydın güzel anneler:)
Ben iki gündür biraz telasliyim, anlatayim:
Bende hepiniz gibi crinone jel kullanıyorum, en başından beri topak topak geri geldiği oluyor bunun doğal olduğunu biliyorum ancak iki gündür geri gelen topak simsiyahkorkuyorum çok, bi yardim etseniz bana, oldu mu sizde de böyle birsey?
Evet canım benim de son birkaç gündür ara sıra öyle oluyor...Ben de bayağı endişelenmiştim ama doktorum kan gibi gelmedikçe korkma dedi. Eğer kanama gibi olursa o zaman jel yerine iğneye geçeriz dedi. Sen de takip et, olmazsa doktorunu bilgilendirirsin...
Bende hepiniz gibi crinone jel kullanıyorum, en başından beri topak topak geri geldiği oluyor bunun doğal olduğunu biliyorum ancak iki gündür geri gelen topak simsiyahkorkuyorum çok, bi yardim etseniz bana, oldu mu sizde de böyle birsey?
Evet canım benim de son birkaç gündür ara sıra öyle oluyor...Ben de bayağı endişelenmiştim ama doktorum kan gibi gelmedikçe korkma dedi. Eğer kanama gibi olursa o zaman jel yerine iğneye geçeriz dedi. Sen de takip et, olmazsa doktorunu bilgilendirirsin...
canım benimde bi kaç günden bu yana jel aynı şekilde geri geliyodu dün doktoruma sordum.
eğer içerde bi kanama olduysa jelle beraber böyle gelir demişti..yani önceden olan bi kanamadır muhtemelen.korkma
geçecektir .kendini yorma yinede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?