Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Günaydın kızlarrrrrrrr
Allah sizi ve bebeklerinizi korusun. Siradaki annelerimize bize en kisa zamanda müjde verme mutluluğunu yasatsin
Orkidecigim çok teşekkür ederim ne bol ikizli topik oldu ya topigi açarken aklımın ucundan bile gecmezdi.
Flzask dün yazamadım miniginin gittikçe buyuyormus kurban olurum onu yaradana. Mide bulantim başlamadan yazayım dedim. Sonra hayattan kopmuş şekilde geziyorum evin içinde

ben de hayattan kopmuş geziyorum ya. ne berbat bişiymiş bu kusma. tek güzel yanı bebişlerin sinyal gönderdiğini bilmek

hayirli olsun canim Allah tamamina erdirsin hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin insallah..

Merhaba Güzel Anne adayları :) bende mayıs ayında tedaviye başladım 18 haziran 2013 transferim yapıldı,bu 3.denemem diğer 2 denemem de Negatif Cuma günü 28.06.2013 tahlil yaptıracağım ne olur dualarınızı eksik etmeyin, bu gün 4.günüm ama hiç bir belirti yok. olmasıda gerekiyor mu bilmiyorum tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız rica etsem. sizlerden başka kimse beni anlamıyor. hepinize şimdiden teşekkürler. mutlu hamişler oluruz inş :)

slm arkadaşlar ben geldim yine :) nasılsınız ?internetim olmadığı için giremiyordum maşallah hamilelerimiz çoğalmış gözleriniz aydın
Rabbim Yavrukarınızı sağ salim kucağınıza almayı nasib etsin inş... bizlerede dua edersiniz demi

Negatif sonuç alanlara da Allah dayanma gücü versin inş...

Bana gelince de carsamba Mustafa bahçecide randevum vardı İnş Allah nasib ederse temmuz adetimle başliycaz şimdiden haplara başladım
inş bende buraya hamileyim diye yazabilirim.... size bi sorum olcak elevit kullananlar miğde bulantısı yaptı mı ben cok kötü oldum
mide bulatısı kusma oldu bende şimdiden cok teşekkürler Canlarr

Canım benim cok geçmiş olsun Rabbim dayanma gücü versin pes etmek yok canım yavrularımız için elimizden geleni
yapıcaz inş umarım şimdi daha iyisindir Allah gönlüne göre versin tatlım Allaha emanet ol

hayırlı olsun canım yavrun inş sımsıkı tutunur annesine... inş son denemen olur Rabbim senin ve tüm isteyenlerin
yüzünü güldürür inş.. belirtiye takılma bence belirtisi olmayıp hamile kalan arkadaşlar cok.. sen rahat ol canım
iyi düşün iyi olsun inş güzel haberler verirsin bize canım )

çok teşekkür ederim :) diğer 2 denemem de kendimi negatife hazırlamıştım ama bu deneme de hazırlayamıyorum, sürekli evin içinde ağlıyorum dayanamıyorum çünkü. çoğu insanda 4.5. gün az da olsa lekelenme olurmuş tutunduğuna işaret ediyormuş bende de olmayınca üzüldüm kafam çorba gibi herkes hamiş olsun Allah isteyen herkese nasip etsin inş.

Hayırlı uğurlu olsun canım transferin. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın dilerim bu sefer kucağın ikizlerle dolsun. Bak benim hiç tutunma kanamam olmadı ve pozitif çıktı sonucum ve şu an hamileyim. Herkeste tutunma kanaması olacak diye bişey yok kafanı bu tür şeylere takma. Benim kasıklarımda ağrı vardı sadece. Tutunma belirtisi herkeste aynı gün olmuyor bizim formda bir kaç kişinin tutunma lekesi transferin 10.günü oldu. Herkesin bünyesi farklı herkesin embriyosu farklı günde tutunuyor, belirtiler herkeste farklı günde başlıyor sakın üzme kendini. Herşeyin güzel olacağına rabbimin izniyle bu sefer pozitifi göreceğine inan

Son düzenleme:

çok çok sevindim :) hayırlı uğurlu olsun sağlıklı bir şekilde alın inş bebişinizi :) bilmiyorum işte bu düşünceler yoruyor beni,bazen hiç aklıma gelmiyor bazen de çok kötü oluyorum. inş. hepimiz o pozitifi görücez ben buna inanıyorum..

canım ya ne güzel eklemişsin alta hemen bebek gelişimini..nasıl yaptın ben de istiyorumm

canim takvimin altinda yaziyoya hamilelik gunlugu imza alanina eklemek icin tiklayin yaziyoya oraya tikla sonra orda ayrintili anlatiyorlar bende cok hevesleniyordum pozitifi gorunce hemen yaptim

Son düzenleme:

canım kendini negatife hazırlama,umutlu ol.pozitif düşün pozitif olsun. Allah korusun negatif olursa acısını o zaman yaşanır. negatif düşünceler olumsuz etkiliyor tutumayı. belirtilere hiç takılma. var olan belirtiler de hep kullanılan ilaçların etkileri. yoksa ilk 10 günde kimse hamilelik belirtileri görülür değil mi ama? kendine meşgul olacak bişeyler bul, düşünmemeye çalış, akadaşlarını eve çağır, gezemeye git kendini yormadan. inşaallah pozitif haberlerini alırız canım rahat ol lütfen:)

Kizlar 3 gundur internetim yoktu.suan komsudan giriyorum.sanirim bi muddet daha olmayacak:-(
POZITIF OLAN ARKADASLARIM SIZLERI CANI GONULDEN KUTLUYORUM....ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN INSA ALLAH...

YARIN BERAT KANDILI :RABBIM O GECE GUNAHLARIMIZI AFFEYLESIN BIZE SONSUZ RAHMET VE MERHAMETIYLE MUAMELE EYLESIN INSA ALLAH....

RABBIM NASIP KISMET EDERSE YARIN 18.45 te TRANSFERIM VAR KIZLAR.DUALARINIZI BEKLIYORUM BENIM ICIN BIRER FATIHA OKURMUSUNUZ.OKUYANDANDA OKUYAMAYANDAN DA SIMDIDEN ALLAH RAZI OLSUN....

RABBIM: INSA ALLAH BEBEKLERIM YARIN BENIMLE OLSUN...AMINNNN

Nilcim ne kadar mübarek bir günde transferin oluyor. Bebişlerin çok hayırlı evlatlar olurlar inşallah. Rabbim yar ve yardımcın olsun bebişlerini de hiç bırakmamak üzere alıp sıkıntısız bir şekilde dönersin inşallah yarın evine. Dualarımız seninle canım

Okuruz tabi canım.ismin nil mi?adınla okuyalım

aysena sakın ilaçlarını bırakma canım. bebekler geç tutunabiliyor. benim hemşire arkadaşım tutmadı diye bırakmıştı da sonra hamileymiş meğerse. test tarihini bekle ve kendine dikkat et, bol bol dua et canım. inş poztif haberini alırız inşşşşş

tebrik ederim canım çok sevindim. değerin daha katlanarak artar Allah'ın izniyle. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kızlarrrr 3.gün embriyolarıydı biliyorsunuz dayanamadım 9. Gün kan sonucum 54,37 ne diyorsunuz bebiş var mı

tombiş tebrik ediyorum canım. benim de 9. gün 45 ile başladık. Rabbim sağlıkla tamamına erdirisn inş. tadını çıkar hamileliğin:) darısı isteyen herkesin başına inş.

canım çok güzel bir günde transferin olacak. Allah'ın izniyle bebişlerin inş sana sıkı sıkı tutunurlar. dualarımız seninle ve tabiki diğer arkadaşlarımızla inş. sen de bol bol dua et. okudum bile. Rabbim yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…