canım benim de bir süredir öyle. ben de olur diye stres yapmadım. olanları duymuştum
Günaydın kızlarrrrrrrr
Allah sizi ve bebeklerinizi korusun. Siradaki annelerimize bize en kisa zamanda müjde verme mutluluğunu yasatsin
Orkidecigim çok teşekkür ederimne bol ikizli topik oldu ya topigi açarken aklımın ucundan bile gecmezdi.
Flzask dün yazamadım miniginin gittikçe buyuyormus kurban olurum onu yaradana. Mide bulantim başlamadan yazayım dedim. Sonra hayattan kopmuş şekilde geziyorum evin içinde
Kızlar ben bugün dayanamadım sabah idrar testi yaptım ilk 1 dakikanın içinde belirgin şekilde çift çizgi çıktı..Sonra eşime dedim kalk gidiyoz test yaptırmaya.Neyse az önce merkezden aradılar transfer gününü saymazsak bugün 8. gün ve değerim 76....zaten tek embriyo konulmuştu 5. gün embriyosuydu...Sanırım HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Sanki rüyada gibiyim.İnanamıyorum...
Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin.Tüm evlat isteyen herkese... benle birlikte o kadar dua ettim ki tüm topiktekilere..Tüm olumsuz haber alan arkadaşlarımada....İnşallah onlarada bu güzel duyguyu nasip etsin...
Merhaba Güzel Anne adayları :) bende mayıs ayında tedaviye başladım 18 haziran 2013 transferim yapıldı,bu 3.denemem diğer 2 denemem de NegatifCuma günü 28.06.2013 tahlil yaptıracağım ne olur dualarınızı eksik etmeyin, bu gün 4.günüm ama hiç bir belirti yok. olmasıda gerekiyor mu bilmiyorum tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız rica etsem. sizlerden başka kimse beni anlamıyor. hepinize şimdiden teşekkürler. mutlu hamişler oluruz inş :)
çok teşekkür ederim :) diğer 2 denemem de kendimi negatife hazırlamıştım ama bu deneme de hazırlayamıyorum, sürekli evin içinde ağlıyorum dayanamıyorum çünkü. çoğu insanda 4.5. gün az da olsa lekelenme olurmuş tutunduğuna işaret ediyormuş bende de olmayınca üzüldüm kafam çorba gibiherkes hamiş olsun Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
Hayırlı uğurlu olsun canım transferin. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın dilerim bu sefer kucağın ikizlerle dolsun. Bak benim hiç tutunma kanamam olmadı ve pozitif çıktı sonucum ve şu an hamileyim. Herkeste tutunma kanaması olacak diye bişey yok kafanı bu tür şeylere takma. Benim kasıklarımda ağrı vardı sadece. Tutunma belirtisi herkeste aynı gün olmuyor bizim formda bir kaç kişinin tutunma lekesi transferin 10.günü oldu. Herkesin bünyesi farklı herkesin embriyosu farklı günde tutunuyor, belirtiler herkeste farklı günde başlıyor sakın üzme kendini. Herşeyin güzel olacağına rabbimin izniyle bu sefer pozitifi göreceğine inan
canım ya ne güzel eklemişsin alta hemen bebek gelişimini..nasıl yaptın ben de istiyorumm
çok teşekkür ederim :) diğer 2 denemem de kendimi negatife hazırlamıştım ama bu deneme de hazırlayamıyorum, sürekli evin içinde ağlıyorum dayanamıyorum çünkü. çoğu insanda 4.5. gün az da olsa lekelenme olurmuş tutunduğuna işaret ediyormuş bende de olmayınca üzüldüm kafam çorba gibiherkes hamiş olsun Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
slm arkadaşlar ben geldim yine :) nasılsınız ?internetim olmadığı için giremiyordum maşallah hamilelerimiz çoğalmış gözleriniz aydın
Rabbim Yavrukarınızı sağ salim kucağınıza almayı nasib etsin inş... bizlerede dua edersiniz demi
Negatif sonuç alanlara da Allah dayanma gücü versin inş...
Bana gelince de carsamba Mustafa bahçecide randevum vardı İnş Allah nasib ederse temmuz adetimle başliycaz şimdiden haplara başladım
inş bende buraya hamileyim diye yazabilirim.... size bi sorum olcak elevit kullananlar miğde bulantısı yaptı mı ben cok kötü oldum
mide bulatısı kusma oldu bende şimdiden cok teşekkürler Canlarr[/QU
canım tedavi hayırlı olsun. inş senin de pozitif haberlerini buradan alırız. elevit kullanmıyorum ama arkadaşım kullanıyordu ve aynı şikayetleri olmuştu onun da.
Kizlar 3 gundur internetim yoktu.suan komsudan giriyorum.sanirim bi muddet daha olmayacak:-(
POZITIF OLAN ARKADASLARIM SIZLERI CANI GONULDEN KUTLUYORUM....ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN INSA ALLAH...
YARIN BERAT KANDILI :RABBIM O GECE GUNAHLARIMIZI AFFEYLESIN BIZE SONSUZ RAHMET VE MERHAMETIYLE MUAMELE EYLESIN INSA ALLAH....
RABBIM NASIP KISMET EDERSE YARIN 18.45 te TRANSFERIM VAR KIZLAR.DUALARINIZI BEKLIYORUM BENIM ICIN BIRER FATIHA OKURMUSUNUZ.OKUYANDANDA OKUYAMAYANDAN DA SIMDIDEN ALLAH RAZI OLSUN....
RABBIM: INSA ALLAH BEBEKLERIM YARIN BENIMLE OLSUN...AMINNNN
Kizlar 3 gundur internetim yoktu.suan komsudan giriyorum.sanirim bi muddet daha olmayacak:-(
POZITIF OLAN ARKADASLARIM SIZLERI CANI GONULDEN KUTLUYORUM....ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN INSA ALLAH...
YARIN BERAT KANDILI :RABBIM O GECE GUNAHLARIMIZI AFFEYLESIN BIZE SONSUZ RAHMET VE MERHAMETIYLE MUAMELE EYLESIN INSA ALLAH....
RABBIM NASIP KISMET EDERSE YARIN 18.45 te TRANSFERIM VAR KIZLAR.DUALARINIZI BEKLIYORUM BENIM ICIN BIRER FATIHA OKURMUSUNUZ.OKUYANDANDA OKUYAMAYANDAN DA SIMDIDEN ALLAH RAZI OLSUN....
aysena sakın ilaçlarını bırakma canım. bebekler geç tutunabiliyor. benim hemşire arkadaşım tutmadı diye bırakmıştı da sonra hamileymiş meğerse. test tarihini bekle ve kendine dikkat et, bol bol dua et canım. inş poztif haberini alırız inşşşşşHamile arkadaslar hepinizi tebrik ediyprum allah tamamina erdirsin darisi tum evlat hasreti cekenlere ins size birsey sormak istiyorum transferin 7. gunu test ve sonuc 1.20 cikti ilaclari birakayim dedim birde acaba gec tutunmus olabilirmi die sonra uzulmemek icin saliya kadar devam edeyim dedim sizce gec tutunmus olabilirm
tebrik ederim canım çok sevindim. değerin daha katlanarak artar Allah'ın izniyle. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar ben bugün dayanamadım sabah idrar testi yaptım ilk 1 dakikanın içinde belirgin şekilde çift çizgi çıktı..Sonra eşime dedim kalk gidiyoz test yaptırmaya.Neyse az önce merkezden aradılar transfer gününü saymazsak bugün 8. gün ve değerim 76....zaten tek embriyo konulmuştu 5. gün embriyosuydu...Sanırım HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Sanki rüyada gibiyim.İnanamıyorum...
Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin.Tüm evlat isteyen herkese... benle birlikte o kadar dua ettim ki tüm topiktekilere..Tüm olumsuz haber alan arkadaşlarımada....İnşallah onlarada bu güzel duyguyu nasip etsin...
Kızlarrrr 3.gün embriyolarıydı biliyorsunuz dayanamadım 9. Gün kan sonucum 54,37 ne diyorsunuz bebiş var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?