Herkese merhaba yekzeban ve tombiş hayırlı olsun kızlar çok sevindim Allah tamamına erdirsin.
Ben de transfer için bekliyorum bugün laboratuvardan aradılar embriyolar gelişmeye devam ediyor Pazartesi büyük ihtimal transferiniz gerçekleşecek dediler. İnşallah güzel haberler alırım alırız. Bu arada bişey sorucam birkaç gündür göğüslerim acayip ağrıyor progestan iğne kullanıyorum ya onun etkisi mi acaba? Adet olmadan önceki ağrı gibinormal mi Ne dersiniz?
Kızlar ben bugün dayanamadım sabah idrar testi yaptım ilk 1 dakikanın içinde belirgin şekilde çift çizgi çıktı..Sonra eşime dedim kalk gidiyoz test yaptırmaya.Neyse az önce merkezden aradılar transfer gününü saymazsak bugün 8. gün ve değerim 76....zaten tek embriyo konulmuştu 5. gün embriyosuydu...Sanırım HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Sanki rüyada gibiyim.İnanamıyorum...
Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin.Tüm evlat isteyen herkese... benle birlikte o kadar dua ettim ki tüm topiktekilere..Tüm olumsuz haber alan arkadaşlarımada....İnşallah onlarada bu güzel duyguyu nasip etsin...
Beni seven tbr eden tüm dostlar tşk ederim bugün hayallerim olan idrarda 2. Çizgiyi gördüm hatta aksamdan beri sürekli bakıyorum inanamıyorum bu arada ben hipotiroidi hastasıyım ilaclar tshımı 6,41 e cıkarmıs endr doktoru ilacımı yükseltti acayip yorgunluk yapıyor pztesi raporum bitiyor işe başlıyorum değeri 55 ile baslayıp düsen var mı olumsuz bişey olurmuki???
Tekrar hayırlı olsun canım idrarda da çıktıysa demek ki değerin artıyor aklına olumsuz şeyler getirme. Bu arada ben de hipotiroid hastası yım 100 mg levotiron kullanıyorum. Bu hormon ilaçları mı yükseltmiş değerini? Ben de tahlil yaptırayım bari
Sen kaç mg kullanıyorsun?
Kizlar 3 gundur internetim yoktu.suan komsudan giriyorum.sanirim bi muddet daha olmayacak:-(
POZITIF OLAN ARKADASLARIM SIZLERI CANI GONULDEN KUTLUYORUM....ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN INSA ALLAH...
YARIN BERAT KANDILI :RABBIM O GECE GUNAHLARIMIZI AFFEYLESIN BIZE SONSUZ RAHMET VE MERHAMETIYLE MUAMELE EYLESIN INSA ALLAH....
RABBIM NASIP KISMET EDERSE YARIN 18.45 te TRANSFERIM VAR KIZLAR.DUALARINIZI BEKLIYORUM BENIM ICIN BIRER FATIHA OKURMUSUNUZ.OKUYANDANDA OKUYAMAYANDAN DA SIMDIDEN ALLAH RAZI OLSUN....
RABBIM: INSA ALLAH BEBEKLERIM YARIN BENIMLE OLSUN...AMINNNN
Beni seven tbr eden tüm dostlar tşk ederim bugün hayallerim olan idrarda 2. Çizgiyi gördüm hatta aksamdan beri sürekli bakıyorum inanamıyorum bu arada ben hipotiroidi hastasıyım ilaclar tshımı 6,41 e cıkarmıs endr doktoru ilacımı yükseltti acayip yorgunluk yapıyor pztesi raporum bitiyor işe başlıyorum değeri 55 ile baslayıp düsen var mı olumsuz bişey olurmuki???
selam arkadaşlar , ne güzel hamileler artıyo ,negatif olanlarda inşallah teker teker pozitife döner...ben bugün histereskopi oldum...rahimde cok az eğrilik var dedi doktorum onu düzeltti,perde varmış biraz onuda almış bir sorun yok Allaha şükür..ilk tüp denemem bundan kaynaklanmış olabilir mi acaba diye düşünmeden edemiyorum...CD sinide verdi izleyemiyorum dr. izleme korkabilirsin, sonuçta düğün CD si değil dedi :))bende izleyemedim eşim izledi korkacak bişey yokmuş diyor:)
Olabilir canım histeraskopiden önceki denemem negatifti sonraki iki deneme pozitif. Yanlız sen rahimde problem olup olmadığını nerden biliyorsun rahim filminde mi anlaşıldı yoksa direkt doktorunun dediklerind mi güveniyorsun. Sırf para almak için problem yokken rahmi kanatarak varmış gibi davranan doktorlar var. Sendeki cdyi izle Yücel Karaman in sitesindeki histeraskopi ameliyatları ile karşılaştır. Amacım seni tedirgin etmek değil yanlış anlama lütfen. İnşallah bundan sonra her şey gönlünce olur.
bende oldu canım amaa taa 7. gün.ben çok korkmuştum düşüyo diye ama tam tersine forumda çok az kişi de oldu..çok teşekkür ederim :) diğer 2 denemem de kendimi negatife hazırlamıştım ama bu deneme de hazırlayamıyorum, sürekli evin içinde ağlıyorum dayanamıyorum çünkü. çoğu insanda 4.5. gün az da olsa lekelenme olurmuş tutunduğuna işaret ediyormuş bende de olmayınca üzüldüm kafam çorba gibiherkes hamiş olsun Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
dediğin videoyu izledim canım, benim ki de öyle ,doktorun dediklerine güveniyorum.bide rahim içine yuvalama mı dedi rahim içi yaralama mı dedi tam hatırlamıyorum öyle bişey dedi ebmriyonun tutunma şansını arttırmak için yapılan bişey dedi...neyse inşallah fayda sağlar....
Kizlar 3 gundur internetim yoktu.suan komsudan giriyorum.sanirim bi muddet daha olmayacak:-(
POZITIF OLAN ARKADASLARIM SIZLERI CANI GONULDEN KUTLUYORUM....ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN INSA ALLAH...
YARIN BERAT KANDILI :RABBIM O GECE GUNAHLARIMIZI AFFEYLESIN BIZE SONSUZ RAHMET VE MERHAMETIYLE MUAMELE EYLESIN INSA ALLAH....
RABBIM NASIP KISMET EDERSE YARIN 18.45 te TRANSFERIM VAR KIZLAR.DUALARINIZI BEKLIYORUM BENIM ICIN BIRER FATIHA OKURMUSUNUZ.OKUYANDANDA OKUYAMAYANDAN DA SIMDIDEN ALLAH RAZI OLSUN....
RABBIM: INSA ALLAH BEBEKLERIM YARIN BENIMLE OLSUN...AMINNNN
Sevindim canım tüp bebek meselesini ticari bir şey haline getiren kasaplar var ne yazık ki. Biz de kılı kırk yarar olduk napayım. Bu mübarek gecenin yüzü suyu hurmetine Allah evine huzur ve berekdt getirecek evlatlarla mujdelesin seni inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?