Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Herkese merhaba yekzeban ve tombiş hayırlı olsun kızlar çok sevindim Allah tamamına erdirsin.
Ben de transfer için bekliyorum bugün laboratuvardan aradılar embriyolar gelişmeye devam ediyor Pazartesi büyük ihtimal transferiniz gerçekleşecek dediler. İnşallah güzel haberler alırım alırız. Bu arada bişey sorucam birkaç gündür göğüslerim acayip ağrıyor progestan iğne kullanıyorum ya onun etkisi mi acaba? Adet olmadan önceki ağrı gibi normal mi Ne dersiniz?

Canım şimdiden hayırlı olsun. Ağrı normal. Kullandığımız igne ilaçlar yapıyor

Canimm yeni gordum hayirli ugurlu olsun Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah .. Cok sevindim adina ..

Beni seven tbr eden tüm dostlar tşk ederim bugün hayallerim olan idrarda 2. Çizgiyi gördüm hatta aksamdan beri sürekli bakıyorum inanamıyorum bu arada ben hipotiroidi hastasıyım ilaclar tshımı 6,41 e cıkarmıs endr doktoru ilacımı yükseltti acayip yorgunluk yapıyor pztesi raporum bitiyor işe başlıyorum değeri 55 ile baslayıp düsen var mı olumsuz bişey olurmuki???

Tekrar hayırlı olsun canım idrarda da çıktıysa demek ki değerin artıyor aklına olumsuz şeyler getirme. Bu arada ben de hipotiroid hastası yım 100 mg levotiron kullanıyorum. Bu hormon ilaçları mı yükseltmiş değerini? Ben de tahlil yaptırayım bari
Sen kaç mg kullanıyorsun?

selam arkadaşlar , ne güzel hamileler artıyo ,negatif olanlarda inşallah teker teker pozitife döner...ben bugün histereskopi oldum...rahimde cok az eğrilik var dedi doktorum onu düzeltti,perde varmış biraz onuda almış bir sorun yok Allaha şükür..ilk tüp denemem bundan kaynaklanmış olabilir mi acaba diye düşünmeden edemiyorum...CD sinide verdi izleyemiyorum dr. izleme korkabilirsin, sonuçta düğün CD si değil dedi :))bende izleyemedim eşim izledi korkacak bişey yokmuş diyor:)

Östrojenhapları tshımı tetikliyorbenim 100 kullanırken yükselmeye devam edince 125 e cıkardık

Dualarimiz seninle canım çok hayırlı bir günde olacak transferin inşallah sonu da mutlu ve hayırlı olur.

Merak etme canım idrarda pozitifi görmen değerinin arttığını gösteriyor. Allah tamamına erdirsin

Olabilir canım histeraskopiden önceki denemem negatifti sonraki iki deneme pozitif. Yanlız sen rahimde problem olup olmadığını nerden biliyorsun rahim filminde mi anlaşıldı yoksa direkt doktorunun dediklerind mi güveniyorsun. Sırf para almak için problem yokken rahmi kanatarak varmış gibi davranan doktorlar var. Sendeki cdyi izle Yücel Karaman in sitesindeki histeraskopi ameliyatları ile karşılaştır. Amacım seni tedirgin etmek değil yanlış anlama lütfen. İnşallah bundan sonra her şey gönlünce olur.

dediğin videoyu izledim canım, benim ki de öyle ,doktorun dediklerine güveniyorum.bide rahim içine yuvalama mı dedi rahim içi yaralama mı dedi tam hatırlamıyorum öyle bişey dedi ebmriyonun tutunma şansını arttırmak için yapılan bişey dedi...neyse inşallah fayda sağlar....

Günaydın canlar. Herkesin berat kandili mübarek olsun. NİL canım transferin şimdiden hayırlı olsun canim. Allah bu mübarek günde o minik embriyolari sana bagislasin, sana hayırlı evlatlar etsin

bende oldu canım amaa taa 7. gün.ben çok korkmuştum düşüyo diye ama tam tersine forumda çok az kişi de oldu..

annişlerr öncelikle hepimizin berat kandili mübarek olsun...yarın miniğimin kalp atışını duymaya gidicez inşallah.ama yine kaygılar kaygılarr benim bir gün bulantım oldu kızlar sonra bıçakla kesilir gibi kesildi o yüzden çok endişeliyim.doktorumda kalp atışını duymadan hamilesin diyemeyiz falan demişti o yüzden korkuyorum.bu mübarek günde yarın için bana bir dua edermisiniz? fasulyemin kalp atışını duyalım ve vakti zamanı gelince sağsalim yuvasına getirebilelim die..benim de dualarım hep sizinle.Allaha emanet olun

merhaba kızlar' berat kandiliniz mübarek olsun. bir kandil gecemizi ve hayatımızı aydınlatması duasıyla.... Rabbim dualarımızı ve ibadetlerimizi kabul eder inş. bebek isteyen herkese, hepimize nur topu gibi sağlıklı hayırlı salih evlatlar nasip etsin....

Sevindim canım tüp bebek meselesini ticari bir şey haline getiren kasaplar var ne yazık ki. Biz de kılı kırk yarar olduk napayım. Bu mübarek gecenin yüzü suyu hurmetine Allah evine huzur ve berekdt getirecek evlatlarla mujdelesin seni inşallah.

selam nil Mevlam su mubarek gun hatrina hayirli vede saglikli evlatlar versin insallah.. benimde mirac kandilinde transferim olmustu o gunun hatrine cok sukur pozitif sonuc aldim..

Haklısın canım her şey geliyor insanın aklına...

amin inşallah Allah bizimde ,isteyen herkesin de dualarını kabul eder inşallah:))
bu arada :)

CANIM SENİN VE TÜM ARKADAŞLARIMIN BERAAT KANDİLİ MÜBAREK OLSUN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…