Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Merhaba arkadaslar Berat kandiliniz mubarek olsun Mevlam bu mubarek gunun hatrina evlat hasretiyle yanan herkese hayirli vede saglikli evlatlar versin insallah.. hamile arkadaslarada hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin insallah Rabbim bu guzel gun hatrina herkesin yuzunu guldursun..

biraz daha çoğalalım listeyi de yapacağım kızlar, dualar ve pozitif enerjiyle pozitif sonuçlara doğru ilerleyelim

Arkadaşlar transferden 15 sonra evde test yaptım ve testin positıv çizgisi silik çıksada, pozitiv çıktı. Hamileyim diyebilirmiyim acaba? Kan sonuclarımı yarın alacağım. Cevablarınız için şimdiden çok teşekkürler.

evet canım HAMİLESİN
bugün 11. gün mü
Allah değerlerini katlasın ve en kısa zamanda bizede göstersin

merhaba kızlar....kandiliniz mübarek olsun...Rabbim herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah...İsteyen dileyen herkese o duyguyu yaşatsın inş.Hamile haberini alan arkadaşlara da her aşamasını sağlıkla yaşamayı nasip etsin..Kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah...amin

ceyda arkadaşım hayırlısıyla duyacaksın kalp atışlarını...iyi haberlerini bekliyoruz.Allah sana da fasulyene de sağlık versin inşallah.

nilcim Bu mübarek günün hatrına evletların sana sımsıkı utunsun inşallah...

Sa galiba perdedn dolayi histrskpi olmus snrki ilk tpbbk dnmnde pztfi grmssn peki neden dvm etmdi sakncasi yoksa ogrnblrmym

Allahin izniyle hamilesin canim benimde silik cikmisti Mevlam tamamina erdirsin insallah..

Sa galiba perdedn dolayi histrskpi olmus snrki ilk tpbbk dnmnde pztfi grmssn peki neden dvm etmdi sakncasi yoksa ogrnblrmym

Kimyasal gebelikmis canım 12.gun degerim 41 çıktı iki gün sonra 28 çıktı. Nedeni bilinmiyor canım rahimden de embriyodan da kaynaklanabilir demişti doktorum.

selam güzel annelerim...

uzun zamandır giremiyorum iyisinizdir inş. biz de iyiyiz ikizlerim de iyi çok şükür bugün 7+6 yız

Kızlar ben de bu mübarek gecede hepimiz için kolay ve sağlıklı gebelik, sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum. Allah duaya açılan ellerinizi geri cevirmesin.

slm arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin inş en kısa zamanda Rabbim hayırlısıyla
hasretimizi dindirir yavrularımıza kavuşturur...

menaccım benim çarşamba Mustafa beyde randevum vardı benim 4 denemem olacak bu sefer inş ama benden histereskopi falan istemediler sade muayene etti herşey güzel dedi bu kadar
sen histereskopi yaptırdın mı ve de kısa protokol mu uygulandı bana kısa protokol uygulanacak inş uzun protokol uygulanmıyormuş uzun zamandır Mustafa bey öyle söyledi bu konuda beni aydınlatırsan sevinirim canım şimdiden cok teşekkürler
biraz karışık oldu ama kusura bakmazsın inş :)

Senin de kandilin mübarek olsun canım. Rahim filminde perde göründü benim ve o yüzden histeraskopi ameliyatı oldum. Zaten ultrasonda farkedilmisti ilkin sonra rahim filminde kesinleşti. Mustafa Bey her şey normal diyorsa ona güven canım. Keşke onunla baslasaydim da bu kadar yorulmasaydim diyorum şimdi. Bana kısa protokol uygulandı canım ve genelde de kısa protocol uygulanır. Ama gebelik aşısı uyguladı bana tutunmada çok payı olduğunu düşünüyorum sana da tavsiye ederim.

Slm arkadaslar benim bir sorum olacaktida gece gece kafama takildi bizim hamilaligimiz daha cok yeni yani yok gibi bisey ben nasip olursa oruc tutmak istiyorum bebegime bir zarari olurmu?? oruc tutmak istiyorum ama vitaminlerimi felan iftardan sonra almayi dusunuyorum sizce zarari olurmu yavruma??

Son düzenleme:

Gebelik asisi nasil bir sey Menac bir de fiyati nedir...

kızlar sabah kahvaltımı işyerimde domates peynir ve parmak 4-5 adet galeta ile yaptım sonra farkettim ki galeta keten tohumluymuş bilginiz varmı adaçayı gibi düşük yapma riski var mı kerten tohumunun?

kızlar sabah kahvaltımı işyerimde domates peynir ve parmak 4-5 adet galeta ile yaptım sonra farkettim ki galeta keten tohumluymuş bilginiz varmı adaçayı gibi düşük yapma riski var mı kerten tohumunun?

günaydın canım. işe başlamışsın hayırlı olsun. galetadaki keten tohumu etkilemese gerek. miktarı çok düşük onun. bol su iç. sıkıntı oluşturmaz. afiyet olsun:)

canım daha çok yeni olduğu için zararlı olmaz diye biliyorum. çünkü benim arkadaşım da böyle tüp bebek hamileliğinde tuttu. ama kesinlikle doktora sorman en iyisi. ben de soracağım. cevabını yazarım. böyle giderse zaten doğru düzgün bişey yiyemiyorum. oruç tutsam da olacakmış. mide bulantıları çok fazlaaaa

canim tesekurler cevapladigin icin, mide bulantilarin tam olarak ne zaman basladi yani kacinci haftada? benim cok hafif bulaniyor ama cok istahliyim herseyi yiyorum

Günaydınnnnnnn herkeseeeee ...

nasılsınızzzzzzzzz bakalımmmmmmm..

topiğmiizn anası nasılsın nasıl oldun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…