Transfer olanlar inşallah pozitif cavaplar alırsınız.
Pozitif cevap alanlar inşallah keseyi ve ardından kalp atışalrı duyarsınız.
Kızlar çok mutluyum sonunda kalp atışları izledik ikiside iyi çok şükür 3 hafta sonra tekrar kontrolüm var.
Allah izin verirse Sağlıklı ve hayırlı ikiz bebeklerim olacak.
Allah kimsenin kucağı boş bırakmasın. Sağlıklı ve hayırla evlatları nasip etsin.
Senin de kandilin mübarek olsun canım. Rahim filminde perde göründü benim ve o yüzden histeraskopi ameliyatı oldum. Zaten ultrasonda farkedilmisti ilkin sonra rahim filminde kesinleşti. Mustafa Bey her şey normal diyorsa ona güven canım. Keşke onunla baslasaydim da bu kadar yorulmasaydim diyorum şimdi. Bana kısa protokol uygulandı canım ve genelde de kısa protocol uygulanır. Ama gebelik aşısı uyguladı bana tutunmada çok payı olduğunu düşünüyorum sana da tavsiye ederim.
Canım benim gözün aydin. Ikiz bebek cok degisik tuhaf ve güzel değil mi
Gebelik asisi nasil bir sey Menac bir de fiyati nedir...
cvp için cok teşekkürler canım... iyiki varsınız canım ya... dediklerine katılıyorum bizde cok sevdik Mustafa beyi...
içimiz rahat... gebelik aşısını bizede yapacağını söyledi...bakalım artık hayırlısı inş banada sizler gibi burda hamileyim demek nasip oluur... buarada benide listeye eklersen sevinirim yaş 24 4 deneme erkek infertilitesi bahçeci fulyada temmuz adetimle başlıycaz inş
başlayınca haber ederim
Gebelik asisi nasil bir sey Menac bir de fiyati nedir...
Günaydın canım. Depresyondayim ya hiç mutlu değilim, sürekli bulantim var. Sen nasılsın uğurlu annemiz
merhaba güzel anne adayları
cuma günü bebeğimin kesesini gördük şükürler olsun...artık inanıyorum galiba hamile olduğuma..
sürekli bulantı halsizlik hhep böyle burdayım diyor annesine.:2: . rüyamda bebeğimi emzirdim o ne müthişş bir duygu Allahım
işte benden haberler böyle... bu arada sade maden suyu bulantıya iyi geliyor bilginize...
Günaydın canım. Depresyondayim ya hiç mutlu değilim, sürekli bulantim var. Sen nasılsın uğurlu annemiz
Menaccim en son miden bulanmıyor diye üzüldüğünü hatırlıyorum :)
Ya bende başta herkesin bulanıyor benim niye bulanmıyor sterese girmiştim. Şimdi 5 gün bulantı yaşıyorum midem kazınıyor açlıktan fakat bişey canım çekmiyor. Yediğim tek şey ekmek arası peynir üstüne ayran.
Bügün iyiyim bişeyciğim. Oh be dedim benimde bulanmadan geçsin hamileliğim :)
İşte demek istediğim önümüzde daha çok kaygı olacak Allah sonunda kucağımıza sağlıklı bebekler nasip etsin.
Kızlar çok komik ama benim göbeğim hareket ediyo bişey atıyo:)biliyorum bebeklerin 7. Haftada hareketlenmesi mümkün değil neki bu:)
Merhaba kizlar bugun transferim gerceklesti. Iki embriyo transfer edildi. Cok mutlu oldum. Insallah hayirli saglikli tatli ikizlerim olur:))
Test tarihim 5 temmuz menacim ekleyiver
Merhaba kizlar bugun transferim gerceklesti. Iki embriyo transfer edildi. Cok mutlu oldum. Insallah hayirli saglikli tatli ikizlerim olur:))
Test tarihim 5 temmuz menacim ekleyiver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?