Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Kızlar çok komik ama benim göbeğim hareket ediyo bişey atıyo:)biliyorum bebeklerin 7. Haftada hareketlenmesi mümkün değil neki bu:)
ben de onu farketmiştim.benim de göbegim put pıt artıyordu.eşim de yok artık daha neler bebek çok küçük o olamaz dedi.benimki de atıyor bak dedi.bi baktık aynı şekilde eşiminki de atıyor...ikiz beklemiyoruz

Merhaba kizlar bugun transferim gerceklesti. Iki embriyo transfer edildi. Cok mutlu oldum. Insallah hayirli saglikli tatli ikizlerim olur:))
Test tarihim 5 temmuz menacim ekleyiver
canım hayırlı olsun transferin.eski aşılama topigi bu topikte nerdeyse komple hamile kaldı..tek yada çift ama seninde oldu bu iş merak etme

dün beta tekrar baktırdım 255,18 olmuş hemşire hanım bu değerle ikiz değil gibi duruyor dedi;doktorum haftaya cumaya kese görmeye çagırdı.Benim şikayetim ilaçların yan etkisi sanırım ellerim ayaklarım sıcaktan yanıyor aşırı gaz gece başımı yataga koyunca iyice basınç yapıyor 2 gecedir hiç uyuyamıyorum,sizler de bu süreçte böylemiydiniz?

Sıcak basması gayet normal canım. Bundan sonra vücüd ısıın 36,8-37 civarı olacak. Beta hcg değerine gore ikiz olup olmaması karar verilmez. Anca keseler görününce karar verilir. Gaz sancısı da normal. Ben aynı şeyi yaşadım. Bol kayısı ve su iç. Ben kabızlık olmamak için duphalak iurup içtim. Ama sen doktora danışmadan sakın bi ilaç içme.
ha birde şurup yardım etmeyin 1 bardak şalgam suyu içtim tuvalete çıktım rahatladım.

kese görmek için haftaya daha erken değilmi? benim için haftaya çağırdı ya

Sağlıklı olsun yeterki mide bulunmasına razıyım. Ben de dün kıvrandım durdum en son istifra ettim rahatladım. dün Sabah bişeyim yoktu akşam başladı bende bulantı. Seni anlıyorum :) ama garip bi şey var istifra ettim aynaya baktım sevindim. Allahım çok şükür bu günleri bizlere gösterdi diye :)

Bu arada bende bahçeci fulya da tedavimi gördüm.

kese görmek için haftaya daha erken değilmi? benim için haftaya çağırdı ya

kese beta hcg 1000 üstünde görünüyor. senin dün 255 di. Beta hcg 2 günden bir en az %60 katlanması gerek solayısıyla en az 1700 olur yani normal. Benim beta hcg 2 günden bir 2 katından fazla yükseldi 2 kese gördük aşağıda yazayım sana.

21.06.2013 transfer günüm 2 embriyo
31.06.2013 beta hcg -320
02.06.2013 beta hcg -724
04.06.2013 beta hcg -1730
06.06.2013 beta hcg -3751
08.06.2013 - 2 kese gördük 1 tane hem kese hem yolk kesesi oluşmuştu, 1 tane çok küçük kese
22.06.2013 - 2 tanesinin de kalp atışları izledik çok şükür.

hangi marka içiyorsun peki ?
Bende maden suyu çok severim zararlı olur diye içmedim. İçeyim bari ara sıra.

canım kızılcahamam en güzeli ama her yerde bulamıyorum.. uludağ, sırma içtim şimdiye kadar ama sade.. meyveli nasıl etkiler bilmiyorum

hanım günaydın maşallah herkes hamile Allah sağ salim kucağınıza almayıda nasip etsin size bi sorum olucak başına gelen var mı acaba ben geçen ay tüp bebek tedavisi için doktora gittim doktor baktı kist var doğum kontrol hapı yazıyorum bunu kullan sonraki adetinle gel dedi bugün adetimin 19. günü doğum kontrol hapının bitmesine 2 gün kaldı ama kanamam hala devam ediyor doktoruma ulaşamıyorum benim kafama takılan şu bu kanama hiç durmadan böyle devam ederse ben yeniden adet olduğumu nasıl anlayıpta yeni tedaviye başlıycam buna çok moralim bozuldu hiç böyle bişey yaşayan var mı

canim tesekurler cevapladigin icin, mide bulantilarin tam olarak ne zaman basladi yani kacinci haftada? benim cok hafif bulaniyor ama cok istahliyim herseyi yiyorum

canım benim 6. haftada başladı ve daha da arttı şimdi. asıl 8-9. haftalarda artıyor. tabi herkeste olmuyor. sıkıntı yapsa da bulantılar olunca bebeğim benimle diyorum o şekilde mutlu oluyorum, varlığını öyle hissettiriyor.

canım o şi,kayetleri ben de yaşadım. arada tamamen sıcak basıyordu bedenimi, yada ellerim ayaklarım yanıyordu. eşim hep ateşin var diyordu. kabızlık ve gaz sancısı da çektim oda ilaçlardan oluyor. bol su iç, kayısı ye. hafif yürüyüşler yap, kendini sakın yormadan yap.

Merhaba kizlar bugun transferim gerceklesti. Iki embriyo transfer edildi. Cok mutlu oldum. Insallah hayirli saglikli tatli ikizlerim olur:))
Test tarihim 5 temmuz menacim ekleyiver

hayırlı olsun canım. pozitif sonuçlanır inş. kendine dikkat et. en erken 3 gün sonra banyonu yap ve ılık suyla kısa süreli. tamamen yatağa bağlı kalma. 3 gün yat ama hafif hareketli ol derim. Rabbim bebeişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşşşşşş

kızlar gebeliğinizi transfere göre mi hesapladınız yoksa sat a göre mi....bu arada keseyi ne zaman görebiliriz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…