canım o gebekteki hareketler bendede varr ama bebekten değidir herhalde daha çok erkenn
Hayırlı olsun cnmmm..sıkı sıkı tutunsunlar sana inşallahh .bebeklerinn..:26:
ben de onu farketmiştim.benim de göbegim put pıt artıyordu.eşim de yok artık daha neler bebek çok küçük o olamaz dedi.benimki de atıyor bak dedi.bi baktık aynı şekilde eşiminki de atıyor...ikiz beklemiyoruzKızlar çok komik ama benim göbeğim hareket ediyo bişey atıyo:)biliyorum bebeklerin 7. Haftada hareketlenmesi mümkün değil neki bu:)
canım hayırlı olsun transferin.eski aşılama topigi bu topikte nerdeyse komple hamile kaldı..tek yada çift ama seninde oldu bu iş merak etmeMerhaba kizlar bugun transferim gerceklesti. Iki embriyo transfer edildi. Cok mutlu oldum. Insallah hayirli saglikli tatli ikizlerim olur:))
Test tarihim 5 temmuz menacim ekleyiver
yok canım aksine doğal maden suyu mineral bakımından zengin olduğundan faydalıymış bile bebek için
dün beta tekrar baktırdım 255,18 olmuş hemşire hanım bu değerle ikiz değil gibi duruyor dedi;doktorum haftaya cumaya kese görmeye çagırdı.Benim şikayetim ilaçların yan etkisi sanırım ellerim ayaklarım sıcaktan yanıyor aşırı gaz gece başımı yataga koyunca iyice basınç yapıyor 2 gecedir hiç uyuyamıyorum,sizler de bu süreçte böylemiydiniz?
Sıcak basması gayet normal canım. Bundan sonra vücüd ısıın 36,8-37 civarı olacak. Beta hcg değerine gore ikiz olup olmaması karar verilmez. Anca keseler görününce karar verilir. Gaz sancısı da normal. Ben aynı şeyi yaşadım. Bol kayısı ve su iç. Ben kabızlık olmamak için duphalak iurup içtim. Ama sen doktora danışmadan sakın bi ilaç içme.
ha birde şurup yardım etmeyin 1 bardak şalgam suyu içtim tuvalete çıktım rahatladım.
Canım sorma ya işte psikolojimi sen tahmin et. Bulantı olmayınca bebeklerime bir şey mi oldu olunca da ne zaman geçecek diye düşünüyorum. Nasıl geçer bu yedi ay bilmiyorum ama tabi ki binlerce şükür bugunlerimize ne kadar şikayet etsek de memnunuz halimizden
kese görmek için haftaya daha erken değilmi? benim için haftaya çağırdı ya
hangi marka içiyorsun peki ?
Bende maden suyu çok severim zararlı olur diye içmedim. İçeyim bari ara sıra.
canim tesekurler cevapladigin icin, mide bulantilarin tam olarak ne zaman basladi yani kacinci haftada? benim cok hafif bulaniyor ama cok istahliyim herseyi yiyorum
dün beta tekrar baktırdım 255,18 olmuş hemşire hanım bu değerle ikiz değil gibi duruyor dedi;doktorum haftaya cumaya kese görmeye çagırdı.Benim şikayetim ilaçların yan etkisi sanırım ellerim ayaklarım sıcaktan yanıyor aşırı gaz gece başımı yataga koyunca iyice basınç yapıyor 2 gecedir hiç uyuyamıyorum,sizler de bu süreçte böylemiydiniz?
Eki Görüntüle 742426 Eki Görüntüle 742427
teyzeleri meleğimin ilk ultrason görüntüsünü paylaşmak istedim... minicik bir kesesi var.
Merhaba kizlar bugun transferim gerceklesti. Iki embriyo transfer edildi. Cok mutlu oldum. Insallah hayirli saglikli tatli ikizlerim olur:))
Merhaba kizlar bugun transferim gerceklesti. Iki embriyo transfer edildi. Cok mutlu oldum. Insallah hayirli saglikli tatli ikizlerim olur:))
Kızlar bide ben yürürken fln dik duramıyorum ayakta.karnım geriliyo ssnki.sizdde varmı aynı şeyler.
Eki Görüntüle 742426 Eki Görüntüle 742427
teyzeleri meleğimin ilk ultrason görüntüsünü paylaşmak istedim... minicik bir kesesi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?