Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Valla canım doğum kont hapı bende kullandım ama onu kullandığım süre boyunca adette olmadım kanamamda olmadı.olmaması gerekir bence.bıraktıktan 3,4 gün sona adetim gelmişti

Doğum kont hapında amaç zaten kanamanın olmayıp kistin baskılanması.doktoruna ulaş sen mutlaka canım

kızlar gebeliğinizi transfere göre mi hesapladınız yoksa sat a göre mi....bu arada keseyi ne zaman görebiliriz acaba
Benim doktorum opu gününe göre hesapladı canım.ultrasonda bakıncada zaten kaç haftalık olduğu belli oluyo galiba 5 haftalık demişti.cumartesi günü 7 haftalık olcaz kalp atışlarını duymaya gitcez inş:))
Aynen bende var....

Yalnız olmadığımı duyunca sevindim:)akşama doğru iyice şişiyorum hiç rahat edemiyorum.ne zaman rahata döncez acaba

kızlar transferim oldu 4 temmuz beta gnüm dr kist var dedi ama onu biz istedik dedi nedir bu anlamadım benim normal adet tarhim 2 temmuz nasıl olck??? bana anlatınnnn n olur hep yatıyrummm kayınvalidem bakıo saolsun telefon yasak netede pek grmiyorum .. neler yapim başkaaa .. allah yüzümüzü güldrüsnn iğne vuruluyorumm progestan ve ciroksene die bi ilac ... inş emekleirmiz boşa çıkmaz çok heycanlıyımm inş bu kez olur alırım bebeklerimi kucagıma 2 emriyo transfer ediidi 4 tane donduruldu..

Valla canım doğum kont hapı bende kullandım ama onu kullandığım süre boyunca adette olmadım kanamamda olmadı.olmaması gerekir bence.bıraktıktan 3,4 gün sona adetim gelmişti

çok saol canım ya teşekkür ederim ben adetimin 2. günü başlamıştım 5 günü biter gibi oldu sonradan tekrar başladı bugün 18 gün oldu hala devam ediyor az önce aradım yarın gel bi bakalım dedi

Son düzenleme:
Canım adet olmazsın zaten progestan iğne kullanılırken adet olunmuyo diye biliyorum çokta kasma kendini sürekli yatma kalk dolan biraz ewde balkonda fln otur.benim telefon elimden hiç düşmemişti:)ceviz ve ananas tüket ben günde 3-4 dilim ananas yemiştim
çok saol canım ya teşekkür ederim ben adetimin 2. günü başlamıştım 5 günü biter gibi oldu sonradan tekrar başladı bugün 18 gün oldu hala devam ediyor az önce aradım yarın gel bi bakalım dedi

İnş herşey gönlündeki gibi olur canım.çikolata kistim vardı benimde gebeliğe engel değil bunu unutma.hapla benimki 1,5 cm e küçülmüştü sona tüp bebeğe bŞladık rabbim güldürdü yüzümü.şimdi bile küçük kistciklerim var:)ultrasonda görünüyo.inş rabbim kucağıma aldığım günleride gösterir.sende inş en kısa zamanda hamiş olarak yazarsın

canım ya çok teşekkür ederim içten dileklerin için Allah sana ve diğer arkadaşlara evlatlarınızı sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sizleri gördükçe çok hevesleniyorum ve bir an önce tedaviye başlamak istiyorum aslında kisti de çok sorun etmiyorum da kanamam hiç kesilmezse tekrar adet olduğumu anlayamam ve tedaviye başlayamam diye endişeleniyorum

Merak etme canım doktorlar yapacak bişey bulur:)iğnelerle gecici menopoza sokuyolar bazılarını kistler ölede kayboluyo.belki sanada öle yapabilir.

slm kızlar yardımınıza ihtiyacım var ben 2aşılama yaptım sonuç 000dr istersengine aşılam yapalım dedi bende çok yıprandım tüp istiyorum dedim ve tüpe karar verdik ben izmir tepecik kadın dogumda yaptırmayi düşünüyorum hatta dosyamızı hazırladık işim dosyayı bırakmaya gitti benim yaşım 26 oldugu için yani genç sıraya koyuyolar 3 sonra tüp yapılcak devlet destekli 2500tl bulur dedi özel biyerde 6 bulur ilaçlarla dedi bende devleti tercih ettimsizzin teccübelerinizden yararlanmak istiyorum siz bua arada ilk denemem öncelikle acı hissediyonuzmu nekadara mal oldu nerde izmirde aranızda yaptıran varmı birde tek yumoş koyuyolarmış sizin kaç yumoş koydular heycanlıyım sanki birazdaha bebişime yaklaşıyorum ginede RABBİM bilir ve olur inşallah duaaa istiyorum

Öncelikle tombiş ve yekzeban, Allah evlatlarınızı hayırlı uğurlu etsin canlar. Sağlık sıhhatle ve hayırla kucağınıza alasınız inşa Allah!..
Mavera ve Nil, sizlerin de transferiniz hayırlı olsun canlarım. Biraz geç oldu ama kusura bakmayın artık. Eşim pc ambargosu koydu, nete fazla giremiyorum o nedenle...:))
Bu arada başka pozitifi gören ve transfer olan arkadaşlar varsa hepsine hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin iişa Allah diyorum.
Gelelim bize... Biz de bugün ilk defa muaye için Dr.a gideceğiz. Kısmetse inşa Allah kese görürüz.Tek mi çift mi öğreniriz inşa Allah!..
Biraz moralsizim, azıcık keyfim kaçık. Bugün okulda okulumuza yeni dahil olan diğer okulun öğretmenleriyle bir tartışma yaşadım. Artık bu okulda kalmakta çalışmakta istemiyorum. Tayinlerin açılmasını dört gözle bekliyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşa Allah!..

Amaan canım bebiş seninle.dünya yansa nolur boşver sıkma canını.inş görrüsün bugün bebişlerini.inşlallah çifttir:)

Yok caanım ya hiç korkma canını acıtan hiç bişey yok iğneler bile minicik sinek ısırığı gibi hissediyon..ben ankarada özel yaptırdım ama ilaçlar için rapor çıkarttık.4.500 civarı tuttu.devlette şans ne olur bilmiyorum canım.benim bildiklerim hep özelde yaptırdı.

Arkadaşım hayırlı olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Bu arada iş hayatında oluyor böyle şeyler. Bende zaman zaman üzülüyorum ama değer mi asla değmez. Dün iş yerimde evde işlere yardımcı alacağım dedim. Arkadaşlardan biri "Evde çalışmayan kadın besleyene kadar köpek beslerim daha iyi" dedi. Bu lafı söyleyen insanlar inanması güç ama üniversite mezunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…