Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

çoook saolcvp verdigin için canım senin kaçıncı denemende tuttu igneleri biliyorum 2 defa asılama yaptırdım inşallah kucagına alıp saglıcakla büyütürsün

Kıslar merabalar nasılsınız bakalım.güzel haber alan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum rabbim kucaklarını almayı nasip etsin inşallah sonuç bekleyenlerinde sonuçları pozitif olsun herşey çok güzel olsun inşallah.rabbim bütün arkadaşlarımın yar ve yardımcısı olsun.

Asyahayat canım ne yapıyorsun nasılsın? Göremiyorum bayadir. En son ne oldu? Ikinci bir kese vardi

kızlar gebeliğinizi transfere göre mi hesapladınız yoksa sat a göre mi....bu arada keseyi ne zaman görebiliriz acaba

canım sat a göre hesaplıyor ama transfer tarihini de not ediyor ama esas aldığı sat. 6. haftada gördük. test tarihinden 2 hafta sonra görğyorsun kısacası canım:)

canım ben de izmirdeyim ve kesinlikle ege üniversitesini öneriyorum.. ilk tüp bebek dnememdi Elhamdülillah hamileyim... darısı başına
masraf olarakta 2binliraya yakın tuttu ilaçlarla birlikte. tek yumurta koydular ben de 28 yaşımdayım..yumurta toplamayı anestezili yaptırırsan çok bi acı olmuyor merak etme canım

yaa hamile olan arkadaşlar siz de ultrason fotoğrafını koysanızda topiğimiz yumurcaklarla şenlense biraz

çoook saolcvp verdigin için canım senin kaçıncı denemende tuttu igneleri biliyorum 2 defa asılama yaptırdım inşallah kucagına alıp saglıcakla büyütürsün

İlk denemede tuttu allahıma binlerce kez şükür.stresli bi dönem hiç bişeyi kafana takmamaya calış sadece tedavine odaklan moralini hiç bişi bozmasın çünkü moral çok önemli

buda bizim en son resmimiz teyzeleri.10+2
SİZDE GÖRÜCEKSİNİZZ O KADAR ÇABUK BÜYÜYOKİ.
Maaşallah demeyi unutmayınnn :)

Eklentiler

• $21062013265.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
nasilsiniz kizlar...ben ve bebislerim iyiyiz Teyzeleri.Bugun transferimin 2.gunu.biraz Mide rahatsizligi yasiyorum bu gece sabaha kadar oturdum agridan.Yarin HCG ignesi yapilacak o zaman doktora sorup bi ilac alcam.Temmuzun 1 ne 3 ne test ve kontrol tarihi verdiler...
simdiye kadar Rabbime sukurler olsun hersey yolunda Insa allah sizlere guzelhaberler verebilirim burdan...

canım bir bardak kaynar suya bir çay kaşığı kimyon atıp karıştırıp iç Allahın izni ile şifa olur ben de yaşadım.. merak etme zararı olmaz Allahın izni ile ..
inanıyorum o bebişler o göbüşe tutunacak AMİİİİİİİİİİİİN

Canım sanada çok geçmiş olsunn.inşallah geçer bi an önceeee:26:
inşallah Rabbim nasip eder sendende güzel haberler alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…