Yok caanım ya hiç korkma canını acıtan hiç bişey yok iğneler bile minicik sinek ısırığı gibi hissediyon..ben ankarada özel yaptırdım ama ilaçlar için rapor çıkarttık.4.500 civarı tuttu.devlette şans ne olur bilmiyorum canım.benim bildiklerim hep özelde yaptırdı.
Kıslar merabalar nasılsınız bakalım.güzel haber alan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum rabbim kucaklarını almayı nasip etsin inşallah sonuç bekleyenlerinde sonuçları pozitif olsun herşey çok güzel olsun inşallah.rabbim bütün arkadaşlarımın yar ve yardımcısı olsun.
kızlar gebeliğinizi transfere göre mi hesapladınız yoksa sat a göre mi....bu arada keseyi ne zaman görebiliriz acaba
canım ben de izmirdeyim ve kesinlikle ege üniversitesini öneriyorum.. ilk tüp bebek dnememdi Elhamdülillah hamileyim... darısı başınaslm kızlar yardımınıza ihtiyacım var ben 2aşılama yaptım sonuç 000dr istersengine aşılam yapalım dedi bende çok yıprandım tüp istiyorum dedim ve tüpe karar verdik ben izmir tepecik kadın dogumda yaptırmayi düşünüyorum hatta dosyamızı hazırladık işim dosyayı bırakmaya gitti benim yaşım 26 oldugu için yani genç sıraya koyuyolar 3 sonra tüp yapılcak devlet destekli 2500tl bulur dedi özel biyerde 6 bulur ilaçlarla dedi bende devleti tercih ettimsizzin teccübelerinizden yararlanmak istiyorum siz bua arada ilk denemem öncelikle acı hissediyonuzmu nekadara mal oldu nerde izmirde aranızda yaptıran varmı birde tek yumoş koyuyolarmış sizin kaç yumoş koydular heycanlıyım sanki birazdaha bebişime yaklaşıyorum ginede RABBİM bilir ve olur inşallah duaaa istiyorum
çoook saolcvp verdigin için canım senin kaçıncı denemende tuttu igneleri biliyorum 2 defa asılama yaptırdım inşallah kucagına alıp saglıcakla büyütürsün
Eki Görüntüle 742683 İkiz minnoşlarım teyzeleri:)
cok guzel gorunuyorlar canim Masallah....
buda bizim en son resmimiz teyzeleri.10+2
SİZDE GÖRÜCEKSİNİZZ O KADAR ÇABUK BÜYÜYOKİ.
Maaşallah demeyi unutmayınnn :)
ayyy cok tatli RABBIM tamamina erdirsin INSAALLAH...Aminnnn
buda bizim en son resmimiz teyzeleri.10+2
SİZDE GÖRÜCEKSİNİZZ O KADAR ÇABUK BÜYÜYOKİ.
Maaşallah demeyi unutmayınnn :)
MAŞAALLAH SÜBHANALLAH BAREKALLAH ayyy benimki de büyüyecek mi ki???
nasilsiniz kizlar...ben ve bebislerim iyiyiz Teyzeleri.Bugun transferimin 2.gunu.biraz Mide rahatsizligi yasiyorum bu gece sabaha kadar oturdum agridan.Yarin HCG ignesi yapilacak o zaman doktora sorup bi ilac alcam.Temmuzun 1 ne 3 ne test ve kontrol tarihi verdiler...
simdiye kadar Rabbime sukurler olsun hersey yolunda Insa allah sizlere guzelhaberler verebilirim burdan...
nasilsiniz kizlar...ben ve bebislerim iyiyiz Teyzeleri.Bugun transferimin 2.gunu.biraz Mide rahatsizligi yasiyorum bu gece sabaha kadar oturdum agridan.Yarin HCG ignesi yapilacak o zaman doktora sorup bi ilac alcam.Temmuzun 1 ne 3 ne test ve kontrol tarihi verdiler...
simdiye kadar Rabbime sukurler olsun hersey yolunda Insa allah sizlere guzelhaberler verebilirim burdan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?