Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

canım inşaallah bebişlerinle beraber güzel haberlerini verirsin. Rabbim gönlüne göre versin

canım sat a göre hesaplıyor ama transfer tarihini de not ediyor ama esas aldığı sat. 6. haftada gördük. test tarihinden 2 hafta sonra görğyorsun kısacası canım:)

çok sağol canım...inşallah memlekete gitmeden görürüm...kese falan görmeyince korkuyor insan...Allah o günleri de nasip eder inşallah

yesin teyzeleri onları maşallah yaa....bazen çok hevesleniyorum ikize yaaa....benim kardeşlerim ikiz çok tatlı oluyorlar..tekrar maşallah annesi...sağlıkla inş

Sağol canım:)allah herkese gönlündekini versin kimseyi kucağı boş bırakmasın çifter çifter doldursun:)

Merhaba kizlar
Ya bu 10 gun nasil gececek
Bi de kabiz olmayim dedim oldum biraz , afedersiniz ikinmaya da korkuyorum. Kayisi hosaf ananas a devam... hapsirip duruyorum bi de. Bisey olcak diye korkuyorum yaa..sizler ne yaptiniz transferden sonra? Bi de ben surekli yatmiyorum.

Korkma canım bişey olmaz.bende bahar alerjisi var sürekli hapşırdım dedim kesin olmadı.ama bebeklerim benimleymiş:)şimdide sürekli hapşırık varyatma zaten sürekli yani genelde yat ama arada otur ewin içinde dolaş balkonda havalan:)olumsuz düşünme

Bende inanamıyorum hele bide kalp atışlarını duyayım:)rabbim olmayan herkese nasip etsin

Amaan canım bebiş seninle.dünya yansa nolur boşver sıkma canını.inş görrüsün bugün bebişlerini.inşlallah çifttir:)

Sağol canım yaa... doğru söylüyorsun. Benim tek kese Rabbime hamdolsun bugün gördük. Allah isteyen herkese sağlıkla ve hayırla nasip etsin inşa Allah!.. Bu arada seninkiler çok güzel. MaşaAllah, barekAllah!.. Kurban olduğum kucağına almayıda nasip etsin canım.

Amin canım hepimizin kucağımıza almamızı nasip etsin.çok gzl bi duygu canım ben çok duygulanmıştım görünce

Amin insallah canim benim Rabbim evlat hasretiyle yanan herkese hayirlisiyla nasip etsin..

Son düzenleme:

Öncelikle sağolasın arkadaşım. Bakalım bugün güzel bir sonuç aldık. Rabbim devamını nasip etsin hepimize hayırlısı ile...
Ve maalesef her yerde her camia da bu tür insanlar var. düşünsene bizimkiler güya bir de eğitimci. Allah onların eline düşen öğrencilerin yardımcısı olsun!..
Çok kaba, çok saygısızlar ve de seviyesiz. düşünmemeye çalışıyorum. ama ara ara kafama takılıyor. Neyse konuştukça daha çok aklıma geliyor, en iyisi hafızamdan silmek onları.
Keseyi gördük hamdolsun. :))) bir dış gebelik ve iki kimyasaldan sonra ilk defa kese gördüm. Çok şaşkınım aslında. Sevinmeyi mutlu olmayı bile beceremedim canım. Ama hamdolsun keyfim yerinde...Gerisi boş... Değil mi? :)))

Sagol canim. Insallah hayirlisiyla tutunurlar. Ikizlerin cok tatli gorunuyo masallah barekallah nazar degmesin cnm. Darisi basima basimiza

cvp teşekkür ederim nezaman sıra geldi tüpe karar verdikten sonra tepecikte ege dogum evinde 2 aşılama yaptırdım rd memnundum tüp için sıra 3 aysonra verdiler hem tadilat hemde sıra yok dediler nette pek egeti önermiyolar sana nekadar sonra sıra verdiler

canım tuvalette çok bekleme. ama korkma ben çok kötü kabız olmama rağman çok şükür fasulye tanemiz iyiymiş:) doktor korkma bebek zarar görmez dedi. ben de yatmıyorum. rutin hayatıma döneli çok oldu. daha doğrusu transfer sonrası sadece 1 gündğ yattığım. onun haricinde eski bendim. sen de rahat ol.inş Allah'ın izniyle sağlıkla kucağına alırsın, alırız.

canım hangi egeyi önermiyorlar özel ege tüp bebek merkezini mi?
ege doğumu mu?
ege üniversitesini mi?
ben ege üniversitesinde tedavi oldum. onun kendi bünyesinde hizmet veren tüp bebek merkezi var üniversite hastanesinin içinde... orada tanıştığım arkadaşlarımın neredeyse hepsi hamile kaldı elhamdülillah.yaz dönemi sıra almak biraz sıkıntı ama eylül gibi daha kolay şimdiden arayıp eylüle randevu alabilirsin gerekli evrakları hazırlayıp..zaten profesör heyeti inceliyor seninle ilgli her gelişmeyi yani ben memnundum...hayırlısı olsun hakkında

kızlar ben şimdi adet günümde adet olmucakyım?? claxane kullananlar var mı aranızda ???

Merhaba canım,
Ben clexane kullandı keseciklerimi görene kadar. Kullandığımız ilaçlar nedeniyleyle adet zor gelir. İnşallah önümüzdeki 9 ay adetin olmaz canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…