Ayy maşalah maşallah:))biz cumartesi kalp atışlarını duyacaz acaba bişeye benzetebilcezmi çoo merak ediyorum büyüdülermi:))buda bizim en son resmimiz teyzeleri.10+2
SİZDE GÖRÜCEKSİNİZZ O KADAR ÇABUK BÜYÜYOKİ.
Maaşallah demeyi unutmayınnn :)
ayyy kuzucuklar yerim ben onları annesi
nasilsiniz kizlar...ben ve bebislerim iyiyiz Teyzeleri.Bugun transferimin 2.gunu.biraz Mide rahatsizligi yasiyorum bu gece sabaha kadar oturdum agridan.Yarin HCG ignesi yapilacak o zaman doktora sorup bi ilac alcam.Temmuzun 1 ne 3 ne test ve kontrol tarihi verdiler...
simdiye kadar Rabbime sukurler olsun hersey yolunda Insa allah sizlere guzelhaberler verebilirim burdan...
canım sat a göre hesaplıyor ama transfer tarihini de not ediyor ama esas aldığı sat. 6. haftada gördük. test tarihinden 2 hafta sonra görğyorsun kısacası canım:)
Eki Görüntüle 742683 İkiz minnoşlarım teyzeleri:)
buda bizim en son resmimiz teyzeleri.10+2
yesin teyzeleri onları maşallah yaa....bazen çok hevesleniyorum ikize yaaa....benim kardeşlerim ikiz çok tatlı oluyorlar..tekrar maşallah annesi...sağlıkla inş
Eki Görüntüle 742683 İkiz minnoşlarım teyzeleri:)
Korkma canım bişey olmaz.bende bahar alerjisi var sürekli hapşırdım dedim kesin olmadı.ama bebeklerim benimleymiş:)şimdide sürekli hapşırık varMerhaba kizlar
Ya bu 10 gun nasil gececek
Bi de kabiz olmayim dedim oldum biraz , afedersiniz ikinmaya da korkuyorum. Kayisi hosaf ananas a devam... hapsirip duruyorum bi de. Bisey olcak diye korkuyorum yaa..sizler ne yaptiniz transferden sonra? Bi de ben surekli yatmiyorum.
canim MASALLAH SUBHANALLAH ne kadar guzeeelll.. aayyy cok duygulandim darisi bizim basimiza insallah bizde goruruz yavrularimizi kalp atislarini duyariz insallah ben hala inanamiyorum hamile olduguma hayirlisiyla 12 temmuz olsada bende gorsem yavrumu..
Amaan canım bebiş seninle.dünya yansa nolur boşver sıkma canını.inş görrüsün bugün bebişlerini.inşlallah çifttir:)
Sağol canım yaa... doğru söylüyorsun. Benim tek kese Rabbime hamdolsun bugün gördük. Allah isteyen herkese sağlıkla ve hayırla nasip etsin inşa Allah!.. Bu arada seninkiler çok güzel. MaşaAllah, barekAllah!.. Kurban olduğum kucağına almayıda nasip etsin canım.
Korkma canım bişey olmaz.bende bahar alerjisi var sürekli hapşırdım dedim kesin olmadı.ama bebeklerim benimleymiş:)şimdide sürekli hapşırık varyatma zaten sürekli yani genelde yat ama arada otur ewin içinde dolaş balkonda havalan:)olumsuz düşünme
Bende inanamıyorum hele bide kalp atışlarını duyayım:)rabbim olmayan herkese nasip etsin
Arkadaşım hayırlı olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Bu arada iş hayatında oluyor böyle şeyler. Bende zaman zaman üzülüyorum ama değer mi asla değmez. Dün iş yerimde evde işlere yardımcı alacağım dedim. Arkadaşlardan biri "Evde çalışmayan kadın besleyene kadar köpek beslerim daha iyi" dedi. Bu lafı söyleyen insanlar inanması güç ama üniversite mezunu.
Korkma canım bişey olmaz.bende bahar alerjisi var sürekli hapşırdım dedim kesin olmadı.ama bebeklerim benimleymiş:)şimdide sürekli hapşırık varyatma zaten sürekli yani genelde yat ama arada otur ewin içinde dolaş balkonda havalan:)olumsuz düşünme
Bende inanamıyorum hele bide kalp atışlarını duyayım:)rabbim olmayan herkese nasip etsin
canım ben de izmirdeyim ve kesinlikle ege üniversitesini öneriyorum.. ilk tüp bebek dnememdi Elhamdülillah hamileyim... darısı başına
masraf olarakta 2binliraya yakın tuttu ilaçlarla birlikte. tek yumurta koydular ben de 28 yaşımdayım..yumurta toplamayı anestezili yaptırırsan çok bi acı olmuyor merak etme canım
Merhaba kizlar
Ya bu 10 gun nasil gececek
Bi de kabiz olmayim dedim oldum biraz , afedersiniz ikinmaya da korkuyorum. Kayisi hosaf ananas a devam... hapsirip duruyorum bi de. Bisey olcak diye korkuyorum yaa..sizler ne yaptiniz transferden sonra? Bi de ben surekli yatmiyorum.
cvp teşekkür ederim nezaman sıra geldi tüpe karar verdikten sonra tepecikte ege dogum evinde 2 aşılama yaptırdım rd memnundum tüp için sıra 3 aysonra verdiler hem tadilat hemde sıra yok dediler nette pek egeti önermiyolar sana nekadar sonra sıra verdiler
kızlar ben şimdi adet günümde adet olmucakyım?? claxane kullananlar var mı aranızda ???
buda bizim en son resmimiz teyzeleri.10+2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?