Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Güzelim şiddetli kabız oluyorsan ben kendimce çözüm buldum. Aç karnına yaklaşık 1 litre su içmek. Bende diğer bütün yolları denedim olmadı bunu kendim keşfettim. Sabah aç karnına içince sorunum halloldu. Hem de zararsız bir yöntem. Tabiki sen bilirsin...

Güzelim çok sevindim senin adına. Rabbim sağlıkla eline almayı nasip etsin. Bu arada ben ne zaman bebiş için niyetlensem midem aman beni ihmal etme deyip rahatsızlanıyor. Ama hamile olan arkadaşları duyunca imreniyorum. Diğer taraftan sağlığım daha önemli nankörlük yapmayayım diyorum.

sağol canım şimdi gördüm deneyeceğim. faydalı olursa çok mutlu olacağımmmmm

Dün gece kanamam oldu kızlar kıpkırmızı hem de acile gidip progenex iğne yaptırdım kanama durdu ama ağrı halen var. Kanamadan sonra kalp atislarina baktı her şey normal keselerde kanama yok dedi doktor. Kan pihtisidir bazen keseyle beraber görünebilir ve patlayabilir dedi. Şimdi dinleniyorum.

Son düzenleme:

Canımm çok çok geçmiş olsunn..bi daha olmasın inşallah şükür bebekler iyiymiş.:26::26:

Canım benim hiç korkma. Bunlar galiba yerleşme kanamaları. Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin...

canım hiç korkma .benim daha yeni geçti kanamalar. ben hep evde dinlenerek geçirdim. kanama olunca ayaklarını yükseğe kaldır ve uzan dinlen. kılcal damar kanaması olabiliyormuş. Geçmiş olsun bebişine ve kendine iyi bak annesi :)

Çok geçmiş olsun canım.
Kendine dikkat et. Dinlen ayakların altına yastığını koy uzan.

okuyunca korktum ama çok şükür bir şey yokmuş çok geçmiş olsun.pıhtının patlaması iyi olmuştur belkide

Rabbim korusun tatlım.dinlen yat kalkma hiç dinlen korkutma bizi:)

Geçmiş olsun canım, bende de olmuştu insan çok korkuyor.. Bol bol dinlen..kan sulandırıcı kullanıyor musun bazen o da yapıyormuş..

buda bizim en son resmimiz teyzeleri.10+2
SİZDE GÖRÜCEKSİNİZZ O KADAR ÇABUK BÜYÜYOKİ.
Maaşallah demeyi unutmayınnn :)

Maşallah kızlar ikizler çok tatlı:)) Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

Ben sadece 3 gün yatmıştım canım.. Sonra da çok yormadım kendimi bol su iç..sabahları kayısı..tam tahıllı ekmek ye..korkma hapşurmayla bişey olmaz..

Iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim canlar. Corasprini beş gün kullanma dedi doktor kanama sebebi değil ama kanamayi arttirir dedi. Öptüm sizi ve minnoşlari

Dikkat et kendine canım.transferden beri coraspin kullanıyom bende.kızlar bu düşük tehlikesi 14. Haftadan sonamı azalıyo bitiyo.kalbimiz hep pır pır

Amin canım tek dileğimiz...sağlıkla gebeliğin ilerlemesi

geçmiş olsun canım. yatak istirahatine dikkat et. bende de usg de kanama alanı gördü. vücut kendi onu absorbe edebilir veya vaginal atabilir dedi korkma. keseyle ilgili görünmüyormuş sendeki de öyle olabilir canım korkma. keselerde kanama olmaması iyiye işaret. Allah yavrularını muhafaza etsin canım.

canım ya yazını okuyunca merak ettim. senin midende ne problem var? hamileliğe engel mi teşkil ediyor?

Iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim canlar. Corasprini beş gün kullanma dedi doktor kanama sebebi değil ama kanamayi arttirir dedi. Öptüm sizi ve minnoşlari

Arkadaşım insan böyle durumlarda elbette heyecanlanıyor ama Rabbim onların ruhunu yarattı ve kaderlerini yazdı ise zaten dünyaya geleceklerdir. Rabbim hayırlı güzel ömürler versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…