canım tuvalette çok bekleme. ama korkma ben çok kötü kabız olmama rağman çok şükür fasulye tanemiz iyiymiş:) doktor korkma bebek zarar görmez dedi. ben de yatmıyorum. rutin hayatıma döneli çok oldu. daha doğrusu transfer sonrası sadece 1 gündğ yattığım. onun haricinde eski bendim. sen de rahat ol.inş Allah'ın izniyle sağlıkla kucağına alırsın, alırız.
Öncelikle sağolasın arkadaşım. Bakalım bugün güzel bir sonuç aldık. Rabbim devamını nasip etsin hepimize hayırlısı ile...
Ve maalesef her yerde her camia da bu tür insanlar var. düşünsene bizimkiler güya bir de eğitimci. Allah onların eline düşen öğrencilerin yardımcısı olsun!..
Çok kaba, çok saygısızlar ve de seviyesiz. düşünmemeye çalışıyorum. ama ara ara kafama takılıyor. Neyse konuştukça daha çok aklıma geliyor, en iyisi hafızamdan silmek onları.
Keseyi gördük hamdolsun. :))) bir dış gebelik ve iki kimyasaldan sonra ilk defa kese gördüm. Çok şaşkınım aslında. Sevinmeyi mutlu olmayı bile beceremedim canım. Ama hamdolsun keyfim yerinde...Gerisi boş... Değil mi? :)))
Güzelim şiddetli kabız oluyorsan ben kendimce çözüm buldum. Aç karnına yaklaşık 1 litre su içmek. Bende diğer bütün yolları denedim olmadı bunu kendim keşfettim. Sabah aç karnına içince sorunum halloldu. Hem de zararsız bir yöntem. Tabiki sen bilirsin...
Dün gece kanamam oldu kızlar kıpkırmızı hem de acile gidip progenex iğne yaptırdım kanama durdu ama ağrı halen var. Kanamadan sonra kalp atislarina baktı her şey normal keselerde kanama yok dedi doktor. Kan pihtisidir bazen keseyle beraber görünebilir ve patlayabilir dedi. Şimdi dinleniyorum.
Dün gece kanamam oldu kızlar kıpkırmızı hem de acile gidip progenex iğne yaptırdım kanama durdu ama ağrı halen var. Kanamadan sonra kalp atislarina baktı her şey normal keselerde kanama yok dedi doktor. Kan pihtisidir bazen keseyle beraber görünebilir ve patlayabilir dedi. Şimdi dinleniyorum.
okuyunca korktum ama çok şükür bir şey yokmuş çok geçmiş olsun.pıhtının patlaması iyi olmuştur belkideDün gece kanamam oldu kızlar kıpkırmızı hem de acile gidip progenex iğne yaptırdım kanama durdu ama ağrı halen var. Kanamadan sonra kalp atislarina baktı her şey normal keselerde kanama yok dedi doktor. Kan pihtisidir bazen keseyle beraber görünebilir ve patlayabilir dedi. Şimdi dinleniyorum.
Eki Görüntüle 742683 İkiz minnoşlarım teyzeleri:)
buda bizim en son resmimiz teyzeleri.10+2
SİZDE GÖRÜCEKSİNİZZ O KADAR ÇABUK BÜYÜYOKİ.
Maaşallah demeyi unutmayınnn :)
Merhaba kizlar
Ya bu 10 gun nasil gececek
Bi de kabiz olmayim dedim oldum biraz , afedersiniz ikinmaya da korkuyorum. Kayisi hosaf ananas a devam... hapsirip duruyorum bi de. Bisey olcak diye korkuyorum yaa..sizler ne yaptiniz transferden sonra? Bi de ben surekli yatmiyorum.
Maşallah kızlar ikizler çok tatlı:)) Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
Ben sadece 3 gün yatmıştım canım.. Sonra da çok yormadım kendimi bol su iç..sabahları kayısı..tam tahıllı ekmek ye..korkma hapşurmayla bişey olmaz..
Dikkat et kendine canım.transferden beri coraspin kullanıyom bende.kızlar bu düşük tehlikesi 14. Haftadan sonamı azalıyo bitiyo.kalbimiz hep pır pır
Güzelim çok sevindim senin adına. Rabbim sağlıkla eline almayı nasip etsin. Bu arada ben ne zaman bebiş için niyetlensem midem aman beni ihmal etme deyip rahatsızlanıyor. Ama hamile olan arkadaşları duyunca imreniyorum. Diğer taraftan sağlığım daha önemli nankörlük yapmayayım diyorum.
Iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim canlar. Corasprini beş gün kullanma dedi doktor kanama sebebi değil ama kanamayi arttirir dedi. Öptüm sizi ve minnoşlari
ben de coraspin kullanıyorum canım. 12. haftadan sonra bitiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?