- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
merhaba kızlar banada yardımcı olursanız sevinirim 5. gün blast. embriyosu transferi yapıldı ve ben dün gece idrar testi yaptım ama çok silikti yarın test günüm(12.gün) sizce tutmadı mı 2. çizgi biraz geç çıktı
Dün gece kanamam oldu kızlar kıpkırmızı hem de acile gidip progenex iğne yaptırdım kanama durdu ama ağrı halen var. Kanamadan sonra kalp atislarina baktı her şey normal keselerde kanama yok dedi doktor. Kan pihtisidir bazen keseyle beraber görünebilir ve patlayabilir dedi. Şimdi dinleniyorum.
Iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim canlar. Corasprini beş gün kullanma dedi doktor kanama sebebi değil ama kanamayi arttirir dedi. Öptüm sizi ve minnoşlari
Bitsin canım ya.hamile kalmak gerçekten yetmiyo rabbim kucağımıza aldırsın sağlıkla hayırlarla
canım ya yazını okuyunca merak ettim. senin midende ne problem var? hamileliğe engel mi teşkil ediyor?
merhaba kızlar banada yardımcı olursanız sevinirim 5. gün blast. embriyosu transferi yapıldı ve ben dün gece idrar testi yaptım ama çok silikti yarın test günüm(12.gün) sizce tutmadı mı 2. çizgi biraz geç çıktı
Arkadaşım bugüne kadar 4 kere endoskopi oldum midemden.Önceleri şikayetim yanma şeklinde idi. (Gastrit başlangıcı, Gastrit). Sonrasında mide bulantısı şikayetim başladı.(Gastrit +Ülser). Bu süreçten önce doğal yolla hamile kalabilmek için 2 ay femara ve coraspin kullandım.bunlarmı midemi iyice bozdu bilmiyorum yaklaşık 3 ay öncede yediklerim ağzıma geldi. Geceleri nefesim daraldı.Özellikle son bir ayı ağlayarak geçirdim. Rabbim kimseyi hastalıkla imtihan etmesin inşallah. Aklıma kötü kötü şeyler geldi açıkçası.Son endoskopide "minimal kös gevşekliği " dedi doktor. Yani mide kapakçığım kaçırıyor birazcık. Benim için bu iyi bir haber o yüzden nankörlük yapmak istemiyorum. Evet bebiş istiyorum hamile olanları duyunca imreniyorum ama Rabbim bana sağlığımı hediye etti sanki daha fazlasını istemek doğru değilmiş gibi geliyor...
Kızlar ya bugün beşinci günüm... sizde netur belirtiler vardı test gününe kadar... ben sanki birazdan adet olacakmış im gibi bir his var
Kızlar ya bugün beşinci günüm... sizde netur belirtiler vardı test gününe kadar... ben sanki birazdan adet olacakmış im gibi bir his var
canım benim geçmiş olsun. ben de 2 kez endoskopi oldum. safra reflüsü var. acaip derecede mide bulantısı, reflü, hava açlığı çekiyordum. garip garip karın ağrılarım oluyordu. ama diyet ve yaşam tarzında yapacağın bir kaç değişiklikle daha kaliteli rahat bir yaşam sürebilirsin. ama bu bebeğe engel değil ki! acses diye topik arkadaşımız var onun da m,ide şikayetleri o kadar fazlaymış ki zaten hergün neksium ile duruyormuş şu an hamile ve idare edebiliyor. bence sen de düşün. ben de epeydir coraspin alıyorum.
Kaç dk sona çıktı tatlım çizgi.inşllah hamişsindir.bide canım ne umutlan ne mıralin bozulsun ama ben yinede söleyim.benimde 5.gün embriyosuydu 10.gün idrar testi 5 saniye içinde kopkoyu oldu.benimkiler ikiz olduğu içinde öle çıkmış olabilir seninki tekse ondan hemen çıkmamıştır belki.kan testini alana kadar kendini herşeye hazırla tatlım.inş yarın güzel haberlerini bekliyorum
bebişin hayırlı olsun üzüldüm nasipten öte yol yokmuş yarın kanda bakılacak ama umudum kalmadı benimki tek embr. konmuştu sonucu yazarım sağolun.yaklaşık 7 dakika sonra felan çıkmıştı 2.çizgi
bebişin hayırlı olsun üzüldüm nasipten öte yol yokmuş yarın kanda bakılacak ama umudum kalmadı benimki tek embr. konmuştu sonucu yazarım sağolun.yaklaşık 7 dakika sonra felan çıkmıştı 2.çizgi
kızlar ben 5 haftalık hamileyim ancak henüz keseyi görmedik ve bir kaç gün içinde kendi arabamızla 8 saatlik bir yolculuğa çıkmamız gerekiyor. doktoruma sordum sorun olmaz dedi. ama çevremdeki herkes sorun olur diyor. böyle bir deneyim yaşayanınız oldumu.sizce de sorun olurmu?
Dün gece kanamam oldu kızlar kıpkırmızı hem de acile gidip progenex iğne yaptırdım kanama durdu ama ağrı halen var. Kanamadan sonra kalp atislarina baktı her şey normal keselerde kanama yok dedi doktor. Kan pihtisidir bazen keseyle beraber görünebilir ve patlayabilir dedi. Şimdi dinleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?