Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

merhaba kızlar banada yardımcı olursanız sevinirim 5. gün blast. embriyosu transferi yapıldı ve ben dün gece idrar testi yaptım ama çok silikti yarın test günüm(12.gün) sizce tutmadı mı 2. çizgi biraz geç çıktı

Bence tutu canım. değer kanda henüz düşük olduğu için 2 çizgi silik çıktı. Yarın test gününde hayırlı haberler alma diyeğiyle canım.

Menac canım geçmiş olsun. Hatirlar misin bu haftalarda kıpkırmızı bir kanama benim de oldu. Dr yerlesme kanaması demişti. Inşallah her şey yolunda olacak balım. Bol bol dinlen

Iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim canlar. Corasprini beş gün kullanma dedi doktor kanama sebebi değil ama kanamayi arttirir dedi. Öptüm sizi ve minnoşlari

Canım ben Coraspin ve kan sulandirici igne kullanmaya devam ettm kanamadan sonra. Cok şükür ki bir şey olmadı

Bitsin canım ya.hamile kalmak gerçekten yetmiyo rabbim kucağımıza aldırsın sağlıkla hayırlarla

canım gerçekten de hamile kalmak yetmiyor. ben hala kendime gerçekten hamileyim diyemiyorum. bitmeyen endişe ve riskler... bu kadar zor olduğunu bilmiyordum. sanki bir test yapıyorlar, doktor hamilesiniz diyor ve 9 ay 10 gün sonra doğum oluyor gibi geliyordu çoğunlukla. ama nerdeeeee

canım ya yazını okuyunca merak ettim. senin midende ne problem var? hamileliğe engel mi teşkil ediyor?

Arkadaşım bugüne kadar 4 kere endoskopi oldum midemden.Önceleri şikayetim yanma şeklinde idi. (Gastrit başlangıcı, Gastrit). Sonrasında mide bulantısı şikayetim başladı.(Gastrit +Ülser). Bu süreçten önce doğal yolla hamile kalabilmek için 2 ay femara ve coraspin kullandım.bunlarmı midemi iyice bozdu bilmiyorum yaklaşık 3 ay öncede yediklerim ağzıma geldi. Geceleri nefesim daraldı.Özellikle son bir ayı ağlayarak geçirdim. Rabbim kimseyi hastalıkla imtihan etmesin inşallah. Aklıma kötü kötü şeyler geldi açıkçası.Son endoskopide "minimal kös gevşekliği " dedi doktor. Yani mide kapakçığım kaçırıyor birazcık. Benim için bu iyi bir haber o yüzden nankörlük yapmak istemiyorum. Evet bebiş istiyorum hamile olanları duyunca imreniyorum ama Rabbim bana sağlığımı hediye etti sanki daha fazlasını istemek doğru değilmiş gibi geliyor...

canımmmm inş hamilesin. silik te olsa çıkmışsa eğer hamile oluyorsun. tebrik ediyorum seni... inş yarın pozitif değeri görürsün. bize de hemen yaz. bekliyoruz

Kızlar ya bugün beşinci günüm... sizde netur belirtiler vardı test gününe kadar... ben sanki birazdan adet olacakmış im gibi bir his var

canım benim geçmiş olsun. ben de 2 kez endoskopi oldum. safra reflüsü var. acaip derecede mide bulantısı, reflü, hava açlığı çekiyordum. garip garip karın ağrılarım oluyordu. ama diyet ve yaşam tarzında yapacağın bir kaç değişiklikle daha kaliteli rahat bir yaşam sürebilirsin. ama bu bebeğe engel değil ki! acses diye topik arkadaşımız var onun da m,ide şikayetleri o kadar fazlaymış ki zaten hergün neksium ile duruyormuş şu an hamile ve idare edebiliyor. bence sen de düşün. ben de epeydir coraspin alıyorum.

Kızlar ya bugün beşinci günüm... sizde netur belirtiler vardı test gününe kadar... ben sanki birazdan adet olacakmış im gibi bir his var

canım bende de öyleydi. i,laçların yan etkisi canım. adet olmazsın merak etme sen. ama belirtilere takılma. inşaallah pozitif sounç alırsın canım

Kaç dk sona çıktı tatlım çizgi.inşllah hamişsindir.bide canım ne umutlan ne mıralin bozulsun ama ben yinede söleyim.benimde 5.gün embriyosuydu 10.gün idrar testi 5 saniye içinde kopkoyu oldu.benimkiler ikiz olduğu içinde öle çıkmış olabilir seninki tekse ondan hemen çıkmamıştır belki.kan testini alana kadar kendini herşeye hazırla tatlım.inş yarın güzel haberlerini bekliyorum

Yok canım adet olmazsın merak etme.progestan adeti engeller.belirtilere takılma bak bi kere daha sölüyorum.ben test sabahı ağlayarak uyandım adet olcam diye.bi test yaptım anında kıpkırmızı çizgi:)en sevdiğim renk kırmızı oldu ondan sona:))sakın umutsuz olma

Aslında niyetim mide rahatsızlıklarım artmasa idi tüp bebek yaptırmaktı. Ama dedimya bizim evin şımarığı midem:))). Mide ilaçlarımı 2 kutu kullandım ve bitirdim. Yaklaşık 10 günden beri kullanmıyorum. Şikayetlerim azda olsa devam ediyor. Ama hamdolsunki dayanılmayacak kadar değil. Mide doktorum bebek için acele etme dedi o yüzden birazcık beklemedeyim. Birde önümüzde ramazan var Allah nasip ederse Ramazandan sonra düşünüyorum. Rabbim hepimize sağlıklı güzel günler ve hayırlı sağlıklı güzel bebişler nasip etsin.Rabbim Hamile olanlarında sağlıkla bebişlerine kavuşmalarını nasip etsin.

Merhaba canım,
Ben 4 defa tüp bebek tedavisi gördüm. İlk 3 adet sancısı, adet olacakmışım gibi kendimi hissetmedim ve ilk 2 negatif 3 ise dış gebelikle sonuçlandı.
Ve sonunda 4 cü denememde adet sancısı sanki her an adet olacakmışım hissettim + kasık batması oldu bende sanki rahminin içinde iğne batar gibi hissettim ve sonuç pozitif oldu. Şu an 7 hafta hamileyim tatlım darısı seninde başına.

bebişin hayırlı olsun üzüldüm nasipten öte yol yokmuş yarın kanda bakılacak ama umudum kalmadı benimki tek embr. konmuştu sonucu yazarım sağolun.yaklaşık 7 dakika sonra felan çıkmıştı 2.çizgi

kızlar ben 5 haftalık hamileyim ancak henüz keseyi görmedik ve bir kaç gün içinde kendi arabamızla 8 saatlik bir yolculuğa çıkmamız gerekiyor. doktoruma sordum sorun olmaz dedi. ama çevremdeki herkes sorun olur diyor. böyle bir deneyim yaşayanınız oldumu.sizce de sorun olurmu?

Canım aşkolsun ben öyle dedim diye ümitsiz olma sakın böyle.idrar testinin yanıltıcı olduğunu unutma

Ben hiç idrar yapmadan beta hcg yaptırdım ama şunu biliyorumki beta hcg belli bir değere gelmeden idrar pozitif çıkmıyor.. İdrarı negatif olup kanı pozitif olan bi sürü kişi var.. Yarın bize güzel haberler verirsin inşallah..

Eğer çıkmak zorundaysan ve dr un sorun olmaz dediyse problem olmaz inşallah.. Sık mola verip bol su içersin..

menac Allahım korusun sizi... çok korktum yazının başını okuyunca.aman dikkat et forum anamız sen ve meleklerin bize lazımsınız

aramıza hoşgeldin sevgili anne adayı
öncelikle bilmelisin kiii tek embriyo transferinde kanda en erken 14. gün pozitif çıkar tabi istisnalar olabilir... ben de 12. gün yapmıştım yaklaşık10dk filan sonra silik çıkmıştı... şimdi hamileyiiiimmm.. güzel haberlerle gel aramıza inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…