Arkadaşım bugüne kadar 4 kere endoskopi oldum midemden.Önceleri şikayetim yanma şeklinde idi. (Gastrit başlangıcı, Gastrit). Sonrasında mide bulantısı şikayetim başladı.(Gastrit +Ülser). Bu süreçten önce doğal yolla hamile kalabilmek için 2 ay femara ve coraspin kullandım.bunlarmı midemi iyice bozdu bilmiyorum yaklaşık 3 ay öncede yediklerim ağzıma geldi. Geceleri nefesim daraldı.Özellikle son bir ayı ağlayarak geçirdim. Rabbim kimseyi hastalıkla imtihan etmesin inşallah. Aklıma kötü kötü şeyler geldi açıkçası.Son endoskopide "minimal kös gevşekliği " dedi doktor. Yani mide kapakçığım kaçırıyor birazcık. Benim için bu iyi bir haber o yüzden nankörlük yapmak istemiyorum. Evet bebiş istiyorum hamile olanları duyunca imreniyorum ama Rabbim bana sağlığımı hediye etti sanki daha fazlasını istemek doğru değilmiş gibi geliyor...
kızlar ben 5 haftalık hamileyim ancak henüz keseyi görmedik ve bir kaç gün içinde kendi arabamızla 8 saatlik bir yolculuğa çıkmamız gerekiyor. doktoruma sordum sorun olmaz dedi. ama çevremdeki herkes sorun olur diyor. böyle bir deneyim yaşayanınız oldumu.sizce de sorun olurmu?
canım 7 dakikada çıktıysa doğrudur. ki kanda pozitif olup ta idrarda negatif çıkan çok kişi var, çünkü önce kanda çıkar sonra idrarda. betahcg değerinin oranına göre idrarda belli oluyor. jelybonun betahcg si yüksek olduğu için 5 dakikada koyu bir şekilde çıktı. ben,m ise çok silikti. içini ferah tut ama şu bir gerçekki idrar testi yanıltıcı olabiliyor. ama bana göre hamilesin inş:)))bebişin hayırlı olsun üzüldüm nasipten öte yol yokmuş yarın kanda bakılacak ama umudum kalmadı benimki tek embr. konmuştu sonucu yazarım sağolun.yaklaşık 7 dakika sonra felan çıkmıştı 2.çizgi
Merhaba kizlar
Transferden sonra hep bi halsizlik uyku hali sersemlik var bende...ilaclardan mi bilmiyorum ama hasta gibi dolaniyorum ortaliktaignelerin acisi da cabasi.
kızlar ben 5 haftalık hamileyim ancak henüz keseyi görmedik ve bir kaç gün içinde kendi arabamızla 8 saatlik bir yolculuğa çıkmamız gerekiyor. doktoruma sordum sorun olmaz dedi. ama çevremdeki herkes sorun olur diyor. böyle bir deneyim yaşayanınız oldumu.sizce de sorun olurmu?
canım hepimizde bu şikayetler vardı. kullandığımız ilaçlara bağlı. ben de sanki enfeksiyon geçiriyor gibiydim. bir süre sonra geçiyor desem de benim hala devam ediyor:) ama beni en çok zorlayan ve ağladığım şey iğnelerdi. anlatamam sana çok acıyordu. iğne yerlerinden ne oturasbiliyorsun ne yatabiliorsun çok zor. ama hamile olduğumu öğrendiğimde o acılar hiç aklıma gelmedi, bütün ağrıları unutmuştum, resmen son iğnemi çok mutlu bir şekilde yapmıştım. darısı isteyen herkesinbaşına ve sana olsun canım...
canım hangi egeyi önermiyorlar özel ege tüp bebek merkezini mi?
ege doğumu mu?
ege üniversitesini mi?
ben ege üniversitesinde tedavi oldum. onun kendi bünyesinde hizmet veren tüp bebek merkezi var üniversite hastanesinin içinde... orada tanıştığım arkadaşlarımın neredeyse hepsi hamile kaldı elhamdülillah.yaz dönemi sıra almak biraz sıkıntı ama eylül gibi daha kolay şimdiden arayıp eylüle randevu alabilirsin gerekli evrakları hazırlayıp..zaten profesör heyeti inceliyor seninle ilgli her gelişmeyi yani ben memnundum...hayırlısı olsun hakkında
Yok canım adet olmazsın merak etme.progestan adeti engeller.belirtilere takılma bak bi kere daha sölüyorum.ben test sabahı ağlayarak uyandım adet olcam diye.bi test yaptım anında kıpkırmızı çizgi:)en sevdiğim renk kırmızı oldu ondan sona:))sakın umutsuz olma
Kızlar çok teşekkürler buyuk ALLAH im razi olsun. ..INŞALLAH hepimiz kucağımiza aliriz çocuklarmizi. ssaglicakla.hayirlisiyla..genelde kasik agrisi bırakmıyor beni.Merhaba canım,
Ben 4 defa tüp bebek tedavisi gördüm. İlk 3 adet sancısı, adet olacakmışım gibi kendimi hissetmedim ve ilk 2 negatif 3 ise dış gebelikle sonuçlandı.
Ve sonunda 4 cü denememde adet sancısı sanki her an adet olacakmışım hissettim + kasık batması oldu bende sanki rahminin içinde iğne batar gibi hissettim ve sonuç pozitif oldu. Şu an 7 hafta hamileyim tatlım darısı seninde başına.
senin transferinin kaçıncı günü bugün? kasıklarında batmalar(iğne batmaları gibi) oluyor mu? meme uçlarında koyulaşma var mı merak ettim canım:)) bende olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?