Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

güzel arkadaşım Allahın hazinesi geniş istemekten yorulma eminim verecek aksine Rabbim "duanız olmasa ne ehemmiyetiniz var" demiyor mu???

canım arka koltukta kah oturarak kah uzanarak dinlenerek ve sık mola vererek gitmeni tavsiye ediyorum .. doktorum 9 saatlik yolumuz için risk dedii. ben dinlenerek gideceğim inşaallah.

Merhaba kizlar
Transferden sonra hep bi halsizlik uyku hali sersemlik var bende...ilaclardan mi bilmiyorum ama hasta gibi dolaniyorum ortalikta ignelerin acisi da cabasi.

menaccim gecmis olsun yazinin basini okuyunca cok korktum ama cok sukur Rabbime yavrularina bisey olmamis
dikkat et kendine olurmu canim..
bu arada bisey soracam siz coraspirin pregon igne vs.. kullaniyormusunuz ben sadece gunde 3 defa progestoron hormonu kullaniyorum (fitil) onuda pozitifi gorunce doktorum 4 gun gunde 2 defa al dedi sonra 3 gun gunde 1 defa al dedi ve sonra tamamen birak dedi ben simdi korkmaya basladim ya bisey olursa diye neden bana onlardan vermediki doktor

canım 7 dakikada çıktıysa doğrudur. ki kanda pozitif olup ta idrarda negatif çıkan çok kişi var, çünkü önce kanda çıkar sonra idrarda. betahcg değerinin oranına göre idrarda belli oluyor. jelybonun betahcg si yüksek olduğu için 5 dakikada koyu bir şekilde çıktı. ben,m ise çok silikti. içini ferah tut ama şu bir gerçekki idrar testi yanıltıcı olabiliyor. ama bana göre hamilesin inş:)))

Merhaba kizlar
Transferden sonra hep bi halsizlik uyku hali sersemlik var bende...ilaclardan mi bilmiyorum ama hasta gibi dolaniyorum ortalikta ignelerin acisi da cabasi.

canım hepimizde bu şikayetler vardı. kullandığımız ilaçlara bağlı. ben de sanki enfeksiyon geçiriyor gibiydim. bir süre sonra geçiyor desem de benim hala devam ediyor:) ama beni en çok zorlayan ve ağladığım şey iğnelerdi. anlatamam sana çok acıyordu. iğne yerlerinden ne oturasbiliyorsun ne yatabiliorsun çok zor. ama hamile olduğumu öğrendiğimde o acılar hiç aklıma gelmedi, bütün ağrıları unutmuştum, resmen son iğnemi çok mutlu bir şekilde yapmıştım. darısı isteyen herkesinbaşına ve sana olsun canım...

canım eğer yola çıkman zorunlu değilse çıkma bence. ama zorunluysa sık sık mola vererek yolculuk sorun çıkarmaz. benim dr izin vermedi bana ama temkinli davrandıkları için vermiyorlar. tüp bebek olayı vb. önermiyoruz dedi. içini ferah tut, Allah'ın izniyle bişey olmaz.

canım çok geçmiş olsun.çok şükür bebişler sağlıklı...benim arkadaşımın da böyle olmuştu hem de bir kaç kez endişelenme şu an nur topu gibi bir oğlu var...Allah yardımcın olsun

Canim valla ayni beni anlatmissin. Insallah ben de hamile oldugumu ogrenirim de acilarimi unuturum.. cevabin icin sagol guzelim

canım ege ünüversitesini pek önermiyolar bu sitedekiler etrafımdakiler de niye oraya git diyolar bende ege dogum evinde tedavi oluyodum senin mumnun olman beni rahatlatti bende orayla dogum evi arasında kararsız kaldımbirde yannış hatırlamıyosam 2bin tl ilaçlar çinde demiştin yani devlet destekli???inşallah dua et olurmu RABBİM senin bebişin saglıcakla kucagına versin inşalllah

günaydın kızlar... nasılsınız? transferi olan kızlar heyecanla sizi bekliyorum. sonuçlarınızı inş pozitif haberlerinizi bekliyoruz. bugün reyyanın test günüydü. inşşşşş hayırlısıyla pozitif sonuçla gelirsin reyyan.

senin transferinin kaçıncı günü bugün? kasıklarında batmalar(iğne batmaları gibi) oluyor mu? meme uçlarında koyulaşma var mı merak ettim canım:)) bende olmuştu.

Kızlar çok teşekkürler buyuk ALLAH im razi olsun. ..INŞALLAH hepimiz kucağımiza aliriz çocuklarmizi. ssaglicakla.hayirlisiyla..genelde kasik agrisi bırakmıyor beni.

senin transferinin kaçıncı günü bugün? kasıklarında batmalar(iğne batmaları gibi) oluyor mu? meme uçlarında koyulaşma var mı merak ettim canım:)) bende olmuştu.

Canim transfer gununu saymazsak bugun henuz 3. Gun. Kasiklarimda hafif agri var halsizlik cok bende. Goguslerimde de hasasasiyrt var ama opudan beri var o. Sende ne zaman basladi belirtiler? Transferin kacinci gunu?

arkadaşlar ne zmndır giremedm geçmişi sonra okucam inş güzel haberler artmıştır..ben dün rrgliyle beraber estrofem başladm ve akşamdan beri başım çatlıcak.yan etkilerde yazıyo ama böyle etkisi olanoldu mu????

merhabalar

belirtilere takılmayın arkadaşlar ,benim hiç belirtim olmadı ,çok üzülüyordum olmadı diye ,ama sonucum pozitif çıktı çok şükür.Rabbim hepinizin yardımcısı olsun ,emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah .

Bu arada benim oğlum olucakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…