kızlar ben dondurulmusla meleklerrimi salı günü aldım ve ara ara vhapsırıklarım oluyo aldıgımdan beri bugün sabah hapsırdıgımda karnı baya kasıldı bi ağrı girdi ve 4 saniye falan sora agrı çıktı meleklerime bişey olmusmudur sizce zaten rahim duvarı kalınblaşmıyo diye 5 aydır ugrasıyodum ve yinede istenilen seviyeye gelemedi drda çok kötü degil koyalım dedi şimdide korktum bişey olmusmudur bide bugün alt tarafa iğne batması gibi oluyo normalmiiii
Neslıı canım gozun aydın allah tamamına erdırsın...darısı bana ınsa allah)
tusemım tatlım bana doktor 6 mm ustu yeterlı demıstı.korkma ınsa allah hersey yolunda gıder...
Canim transfer gununu saymazsak bugun henuz 3. Gun. Kasiklarimda hafif agri var halsizlik cok bende. Goguslerimde de hasasasiyrt var ama opudan beri var o. Sende ne zaman basladi belirtiler? Transferin kacinci gunu?
canım hayırlı olsun. sağlıcakla kucağına alırsın inş. cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendin?merhabalar
belirtilere takılmayın arkadaşlar ,benim hiç belirtim olmadı ,çok üzülüyordum olmadı diye ,ama sonucum pozitif çıktı çok şükür.Rabbim hepinizin yardımcısı olsun ,emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah .
Bu arada benim oğlum olucakmış
canım pazartesi ilk test 8. gün oluyor. sizin protokol farklı galiba! inş. engel olmaz canım. negatif düşünme. pozitif olalım pozitif olsun. olsaydı dr söylerdi rahat ol, doktorun dediğini yap, takip et kendini. inş göbişinde bebeşin sana sıkı sıkı tutunur Allah'ın izniyle...nasilsiniz guzel annisler?Bebislerinizi opuyorum...
MENACCCC nasil oldun canim...korkuttun beni INSAALLAH iyisindir simdi...
Bugun 4.gunum haftaya pazartesi ilk test kismetse...ilk uc gun zor gecti biraz mide rahatsizligi bide bu son igneler cok yakiyo...Simdi braz daha iyiyim kizlar midem icin renni kullandim doktor bi zarari olmaz dedi ...Dun Doktor bizi biraz korkuttu.HCG ignesini yapmadi opu dan sonra icerde birkac yumurta daha buyumus dikkat et hareket etme fazla egilme karnin agrirsa acile git Allah korusun hayati tehliken olabilir dedi.karnim sis degil bi rahatsizlik hissetmiyorum... kizlar bu yumurtalar gebelige engelmidir ayni durumu yasayan varmi?
hayırlı olsun canım. tebrikler.... Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin. darısı tüm topik arkadaşlarımızın başına inş. hamile olmayan kalmaz inşşşşşCanlarım, kader arkadaşlarım, dert ortaklarım nasılsınız :)) 17 haziran test günümdü ve sonucum pozitif kızlar hamileyim Allahıma şükürler olsun... Ama neden bu kadar geç haber verdim size bilgisayarda problem oldu yazamadım kaç gündür açılmıyordu format falan yedi. Telefondan girmeyide ben beceremiyorum :)) öyle güzelmişki bu duygu ağla ağla gözümde yaş kalmadı aklıma geldikçe geçen zaman gözlerim doluyor ve tebessüm ediyorum. Rabbim sizlerede yaşatsın hemde ennn kısa zamanda. Bebeğim geldi diye sizleri bıraktığımı sanmayın yine takipteyim canlarım, güzellerim
nilcim ona kafamı takmıy6orum aretıkda hapşırınca olan kasılmadan korktum inşallah bişey olmaz olmaz dimiiiii
nilcim ona kafamı takmıy6orum aretıkda hapşırınca olan kasılmadan korktum inşallah bişey olmaz olmaz dimiiiii
kızlar ben dondurulmusla meleklerrimi salı günü aldım ve ara ara vhapsırıklarım oluyo aldıgımdan beri bugün sabah hapsırdıgımda karnı baya kasıldı bi ağrı girdi ve 4 saniye falan sora agrı çıktı meleklerime bişey olmusmudur sizce zaten rahim duvarı kalınblaşmıyo diye 5 aydır ugrasıyodum ve yinede istenilen seviyeye gelemedi drda çok kötü degil koyalım dedi şimdide korktum bişey olmusmudur bide bugün alt tarafa iğne batması gibi oluyo normalmiiii
rahat ol canım hapşırmadan hiç bişey olmaz. doktor öyle dedi. korkma
Canlarım, kader arkadaşlarım, dert ortaklarım nasılsınız :)) 17 haziran test günümdü ve sonucum pozitif kızlar hamileyim Allahıma şükürler olsun... Ama neden bu kadar geç haber verdim size bilgisayarda problem oldu yazamadım kaç gündür açılmıyordu format falan yedi. Telefondan girmeyide ben beceremiyorum :)) öyle güzelmişki bu duygu ağla ağla gözümde yaş kalmadı aklıma geldikçe geçen zaman gözlerim doluyor ve tebessüm ediyorum. Rabbim sizlerede yaşatsın hemde ennn kısa zamanda. Bebeğim geldi diye sizleri bıraktığımı sanmayın yine takipteyim canlarım, güzellerim
Kızlar kusura bakmayın bu aralar sizinle Ilgilenemedim. Hem ailevi problemlerim var hem de düşük riskim var. Lütfen kusura bakmayın. ..
Geçmiş olsun canım. Hamilelige engel bir durum değil canim. İçin rahat olsunnasilsiniz guzel annisler?Bebislerinizi opuyorum...
MENACCCC nasil oldun canim...korkuttun beni INSAALLAH iyisindir simdi...
Bugun 4.gunum haftaya pazartesi ilk test kismetse...ilk uc gun zor gecti biraz mide rahatsizligi bide bu son igneler cok yakiyo...Simdi braz daha iyiyim kizlar midem icin renni kullandim doktor bi zarari olmaz dedi ...Dun Doktor bizi biraz korkuttu.HCG ignesini yapmadi opu dan sonra icerde birkac yumurta daha buyumus dikkat et hareket etme fazla egilme karnin agrirsa acile git Allah korusun hayati tehliken olabilir dedi.karnim sis degil bi rahatsizlik hissetmiyorum... kizlar bu yumurtalar gebelige engelmidir ayni durumu yasayan varmi?
Canım benim çoook sevindim. Allah tamamına erdirsin.Canlarım, kader arkadaşlarım, dert ortaklarım nasılsınız :)) 17 haziran test günümdü ve sonucum pozitif kızlar hamileyim Allahıma şükürler olsun... Ama neden bu kadar geç haber verdim size bilgisayarda problem oldu yazamadım kaç gündür açılmıyordu format falan yedi. Telefondan girmeyide ben beceremiyorum :)) öyle güzelmişki bu duygu ağla ağla gözümde yaş kalmadı aklıma geldikçe geçen zaman gözlerim doluyor ve tebessüm ediyorum. Rabbim sizlerede yaşatsın hemde ennn kısa zamanda. Bebeğim geldi diye sizleri bıraktığımı sanmayın yine takipteyim canlarım, güzellerim
tebriklerrrrrrrrrrrrrkızlar 12 gün sonuç nasıl dr gitmedim daha
hormon BETA-HCG deger 125,89 referans 0 - 1500 netten baktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?