Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Kızlar kusura bakmayın bu aralar sizinle Ilgilenemedim. Hem ailevi problemlerim var hem de düşük riskim var. Lütfen kusura bakmayın. ..
Canım benim sen iyi ol yeter. Herşey zamanla düzelir inşallah
kızlar 12 gün sonuç nasıl dr gitmedim daha
hormon BETA-HCG deger 125,89 referans 0 - 1500 netten baktım.

Tebrikler canım benim. Hamilesin allah tamamına erdirsin

çok sağolun kızlar elim ayağım birbirne dolandı 10 gün sonra dr çağırdı inş. sonucum yükselir Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkartmasın inşallah

Canim cok tesekurler.Benim 5. gun embriyosu doktor ayin 1.ne test 3.ne test ve ultrason yazmis.tam bilemiyorum ama demekki cikiyo 8.gunde.Zaten 10.gun degerin katlamasi lazim dedi..Bakalim rabbim neyler neylerse guzel eyler...
inş canım pozitif değerin olur ve çok güzel şekilde katlar.
Kızlar kusura bakmayın bu aralar sizinle Ilgilenemedim. Hem ailevi problemlerim var hem de düşük riskim var. Lütfen kusura bakmayın. ..
canım ya kendine ve yavrularına dikkat et. hiçbirşey önemli değil. şu süreci bir atlat gerisi kolay. Allah yardmcın olsun canım.

ve reyyancım çok zevindim. tebrik ediyorum. sen yazmayınca korktum valla. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inş. artık tadını çıkar hami,leliğin:)bu arada değerin gayet iyi canım maşaallah

Selam canım
Ben transferden 5 gün sonar istanbuldan adanaya arabayla geldik. Sorun olmadı çok şükür hamileyim şu an 8 haftaya girdim.

Canım benim hayırlı olsun.
Benim kasık batması oldu igne batması şeklinde. Bende transferrin 2 gününde uzanıyordum hapşırdım rahminin içinde ağrı hissettim o an kramp girdi sanki bende korktum. Fakat şu an hamileyim. Darısı senin başına sakın bçyle şeyleri aklına takma. Allah nasıl kısmet ederse o olur canım.

ayyyyy kızz toniiii agzından bal damlıyo yaaaa gel öpcem seni bikız sabah hemde nası korktum varya nnası üzüldüm inşallah bende senin gibi olurum canım yaa bide inanılmaz derecede belim agrıyo buda normalmi sanki adet olcakmışım gibi
bide eğilip dogrulabilirmiyiz merdiven falan cıkabilirmiyiz bi zararı olurmu canım yaaa

TEBRİKLER ARKADAŞLARRRRRRR
HAYIRLI OLSUN.RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN.
TÜM AŞAMALARI SORUNSUZ GEÇİRİRSİNİZ İNŞ.

Kızlar eksik alıntı yaparak cevaplamış olabilirim kusuruma bakmayın ( Herkesten Allah razı olsun Rabbim gönlünüzden geçen herşeyi nasip etsin ve asla keşke dedirtmesin bizlere....

Bende de olmuştu canım hiç korkma..22 yumurtam vardı hatta dr transfer bile ertelenebilir demişti, fazla yumurta üretmeye bağlı yumurtalıklar büyüyor, o da şişlik yapıyor, geçer seninki
de inş..

Hayırlı olsun, Allah sağlıkla tamamını erdirsin kızlar:))) darısı tüm bekleyenlerin başına..

Geçmiş olsun canım sen iyi ol da en önemlisi o.. Allah yardımcın olsun..

canım sen yazınca hatırladım. acaip bir bel ağrısı vardı. çok kötüydü.kasıkta iğne batmaları da fazlaydı. eğilip doğrulmanda, merdiven çıkmanda sakınca yok. tabiki kendini zorlamadan ve yormadan canım. ben öyle yaptım. kısa süreli. inşaallah hamilesindir...

Çok çok geçmiş olsun canım. Üzüntü rahatsızlığını artırır. Biliyorum dışardan konuşmak kolay gibi geliyor insana ama değil aslında. Acizane, sana tavsiyem canım, herkesten ve herşeyden önce kendine önem ver. Unutma karşındaki kim olursa olsun veya onu ne kadar seversen sev, önce sen önemlisin, sen değerlisin. Sene kendine ne kadar değer verirsen (az veya çok) karşındaki de sana o kadar değer veriyor. Karşındakine açık bir şekilde bunu söyle. Rabbim yardımcın olsun arkadaşım!..

Kızlar eksik alıntı yaparak cevaplamış olabilirim kusuruma bakmayın ( Herkesten Allah razı olsun Rabbim gönlünüzden geçen herşeyi nasip etsin ve asla keşke dedirtmesin bizlere....

Hayırlı uğurlu olsun canım. Rabbimiz Allah sana ve yavruna hayırlı ömürler versin. Birbirinize zahmet değil, rahmet olasınız inşa Allah!..

Öncelikle gözün aydın, hayırlı olsun canım. Rabbim kuzucuğunu sağlıla, sıhhatle ve hayırla sana bağışlasın ve güzel günlerini göstersin inşa Allah!.. Amin!!!
Değerin gayet güzel. Benim 12. gün değerin 70 idi. Hiç endişe etme, zira ne kadar rahat oluşan süreç o kadar güzel gelişiyor canım. Hadi gözün aydın.
Rabbim en kısa zamanda bekleyen bütün anne adaylarına hayırlı kuzucuklar, cennet kokulu yavrular bağışlasın.
Hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.
Bizleri evlat hasretiyle sınamasın güzel Rabbimiz!
Amin!!!

amin Allahım razı olsun sizinde kalbinizde ne varsa onu versin hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin sizlere sağolun gerçekten inanamıyor insan.

Merhaba periler;

Bu benim 3.denemem,6.gun 2adet embriyo transferi yapildi,bugun yani transfer gununu saymazsak 9.gun idrar testi yaptim sonuckocaman bir Negatif normalde yarin kan tahlilim yapilacak ama hic bir umidim yok,hic bir belirtimde tabi. Ne kanama,ne kasik agrisi,ne tuvalete cikma,ne goguslerde siskinlik... Saat 03.20 ve ben hala uyumadim gozlerim aglamaktan balon oldu derdimi sizden baska da kimse anlayamaz! Bu son sansimdi kredi cekmistik tutmazsa eger cok uzun sure yaptiramayacagim. Allahim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin. Kan tahlilinde cikmayacak biliyorum sadece usuller geregi yaptiracagim. Dilerim o guzel bebekleriniz sizlere siki siki tutunmustur. Hepinize hayirli geceler. Allah'a emanet olun, Hoscakalin,

canım benim ya yarın mı test günün? idrarda çıkmadan önce kanda çıkar biliyorsun. belli bir değerin üstüne çıkınca idrarda görünüyor. belirtiler herkests olmuyor. kişiden kişiden değişiyor canım. ne olur üzme kendini. hiç bir zaman son değildir. Rabbim ol dedikten sonra kendiliğinden de olur. hiç ümidini kaybetme ,pozitif düşün canım. ben de olmayacak diyordum. yine negatif çıkacak diyordum ama bu defa olmadı. İNŞ. sende de pozitif olur. . Rabbim yardımcın olsun. Aminnnnnnnnnnnnnn
test sonucunu yazmayı unutma bekliyporum canım

Günaydın,
Canım bak şimdi benim doktorum merdiven çıkıp inebilir demişti. Bende transferden sonar merdiven çıktım eve gelmek için. Teyzem 2 katta oturuyor istanbulda asansor yok mecbur çıkmıştım.
Transferim 21.05.2013 oldu kasık batması bel ağrısı ara sıra sıcak basması hisettim. Evin içinde yürüdüm sürekli uzanmadım. Çünkü sürekli uzanmak kan dolaşımı yavaşlatıyor embriyonun tutulmasına engel oluyor. kabızlık olmamaya çalıştım. Bol kayısı yedim su içtim.
24.05.2013 ılık suyla banyo yaptım.
25.05.2013 arabayla yola çıktık adanada oturuyoruz. Yani 10 saatlik yol yaptım.
27.06.2013 işe başladım ve arabayı işe gidip gelirken kendim kullandındım.
31.05.2013 kan testi yaptırdım 320 çıktı
08.06.2013 uçakla istanbula gittim orda tedavi gördüm ya çok şükür 2 kese gördük
22.06.2013 tekrar uçakla istanbula gittim 2 bebeğinde kalp atışları seyrettik.
Yani çok hareketli geçti benim sürecim ama hayırlı sonuçlandı.

Bu arada bu benim 4 denememdi.
Daha once 3 denememde inanılmaz dikkat ettim kan testine kadar banyo yapmadım bol bol uzandım stress yaptım ve olumsuz oldu.
Bu defa kesinlikle kafama takmıyacam normal hayat sürderecem dedim kendime çünkü bizim durumumuzda en önemlisi moral.
İnşallah sende emeğin karşılığını alırsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…