Uçak yolculuğunun bi sıkıntısı olmadı yani canım:)ben ikiz hamileyim eylülde ankaradan antalyaya gidicez tatile.uçakla 45 dk fln galiba doktorum bişi olmaz dedi yolculuk için ama ben korkuyorum yinede.bide o zaman 3,5 aylık olcaz.düşük riski pek kalmıyo galibaGünaydın,
Canım bak şimdi benim doktorum merdiven çıkıp inebilir demişti. Bende transferden sonar merdiven çıktım eve gelmek için. Teyzem 2 katta oturuyor istanbulda asansor yok mecbur çıkmıştım.
Transferim 21.05.2013 oldu kasık batması bel ağrısı ara sıra sıcak basması hisettim. Evin içinde yürüdüm sürekli uzanmadım. Çünkü sürekli uzanmak kan dolaşımı yavaşlatıyor embriyonun tutulmasına engel oluyor. kabızlık olmamaya çalıştım. Bol kayısı yedim su içtim.
24.05.2013 ılık suyla banyo yaptım.
25.05.2013 arabayla yola çıktık adanada oturuyoruz. Yani 10 saatlik yol yaptım.
27.06.2013 işe başladım ve arabayı işe gidip gelirken kendim kullandındım.
31.05.2013 kan testi yaptırdım 320 çıktı
08.06.2013 uçakla istanbula gittim orda tedavi gördüm ya çok şükür 2 kese gördük
22.06.2013 tekrar uçakla istanbula gittim 2 bebeğinde kalp atışları seyrettik.
Yani çok hareketli geçti benim sürecim ama hayırlı sonuçlandı.
Bu arada bu benim 4 denememdi.
Daha once 3 denememde inanılmaz dikkat ettim kan testine kadar banyo yapmadım bol bol uzandım stress yaptım ve olumsuz oldu.
Bu defa kesinlikle kafama takmıyacam normal hayat sürderecem dedim kendime çünkü bizim durumumuzda en önemlisi moral.
İnşallah sende emeğin karşılığını alırsın canım.
amin Allahım razı olsun sizinde kalbinizde ne varsa onu versin hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin sizlere sağolun gerçekten inanamıyor insan.
Uçak yolculuğunun bi sıkıntısı olmadı yani canım:)ben ikiz hamileyim eylülde ankaradan antalyaya gidicez tatile.uçakla 45 dk fln galiba doktorum bişi olmaz dedi yolculuk için ama ben korkuyorum yinede.bide o zaman 3,5 aylık olcaz.düşük riski pek kalmıyo galiba
Hiç bir şey olmaz ben şu an 7+3 gün ikiz hamileyim 2 defa bindim uçağa 22 temmuzda tekrar adanadan istanbula uçakla gidecem 1 saat sürüyor uçuş. Sorun olsaydım doktorum beni control için çağırmazdı. İçin rahat olsun
bebeğim yaaa nasıl sevindim anlatamamrabbim hayırlısını versin inşaallah sana çok dua etmiştim çok şükür çok mutlu ettin beni ben şimdi 9 haftalığım midem berbat kötü şeyler de oluyo ama hepsine değer sen de ben de buradaki annelerimiz de hepimiz sağlıklıca doğururuz inşaallah...:) haftaya ve sonraki hafta sınavlara gireceğim biliyorsun bana dua et ne olur canım arkadaşım güzel annecimmmm :49
yeni hamilelik haberi alan arkadaşları tebrik ediyorum rabbim hepimizinkini tamamına erdirir inşben tecrübeli arkadaşlara bir soru sorcam. kızlar kalp atışlarını transferden sonra kaçıncı günde duydunuz? bide karından ultrasonla mı duydunuz? ben transferden sonra 32. günde gitsem duyar mıyım ki? o gün evlilik yıl dönümümüzde inş o gün duyarııııım
yeni hamilelik haberi alan arkadaşları tebrik ediyorum rabbim hepimizinkini tamamına erdirir inşben tecrübeli arkadaşlara bir soru sorcam. kızlar kalp atışlarını transferden sonra kaçıncı günde duydunuz? bide karından ultrasonla mı duydunuz? ben transferden sonra 32. günde gitsem duyar mıyım ki? o gün evlilik yıl dönümümüzde inş o gün duyarııııım
Canım benim 5+5 de vajinal ultrasonda duyuldu, inşallah sen de duyarsın..nice yıllara:)
Dün gece kanamam oldu kızlar kıpkırmızı hem de acile gidip progenex iğne yaptırdım kanama durdu ama ağrı halen var. Kanamadan sonra kalp atislarina baktı her şey normal keselerde kanama yok dedi doktor. Kan pihtisidir bazen keseyle beraber görünebilir ve patlayabilir dedi. Şimdi dinleniyorum.
cnm çok geçmiş olsun. Fulya bahçeciler forumunda gördüm seni, ikizlerine hamileymişsin galiba. Tebrik ederim. Hamilelik kaç günlük veya haftalık? Bu arada kanama normalde olabilir miymiş? Çok geçmiş olsun, şu an nasılsın?
kızlar merhaba ben pazartesi kontrole gittim bebeğimin kalp atışını duymak için ama o mucize pıt pıtları duyamadım malesef...burayada giremedim kaçgündür giremedim sarhoş gibi gezdim.bugün kontrole gittik kese yine boş.bebeğim artık benimle değil.onu bir tüpe koyup genetik incelemeye gönderdik malesef...bir daha buraya giremem belki .içim acır çünkü.Allah size bu acıyı yaşatmasın tez zamanda hep beraber bebeklerimizi kucagımıza alırız inşallah.Allaha emanet olun
kızlar transferimin onuncu günü bugün. dün batma şeklinde ağrılarım vardı bugün hiç yok. bugün karnımın altı sızlıyor sanki yanıyormuş gibi. sizce nedendir. hamile arkadaşlar sizlerdeki kasık ağrıları nasıldı.
Aynen bahsettiğin gibiydi canım. İnşallah hamilesindir. Bu belirtiler hamile olsnda da oluyor olmayanda da. Allah gönlünce verir inşallah.
kızlar merhaba ben pazartesi kontrole gittim bebeğimin kalp atışını duymak için ama o mucize pıt pıtları duyamadım malesef...burayada giremedim kaçgündür giremedim sarhoş gibi gezdim.bugün kontrole gittik kese yine boş.bebeğim artık benimle değil.onu bir tüpe koyup genetik incelemeye gönderdik malesef...bir daha buraya giremem belki .içim acır çünkü.Allah size bu acıyı yaşatmasın tez zamanda hep beraber bebeklerimizi kucagımıza alırız inşallah.Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?