Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Uçak yolculuğunun bi sıkıntısı olmadı yani canım:)ben ikiz hamileyim eylülde ankaradan antalyaya gidicez tatile.uçakla 45 dk fln galiba doktorum bişi olmaz dedi yolculuk için ama ben korkuyorum yinede.bide o zaman 3,5 aylık olcaz.düşük riski pek kalmıyo galiba

amin Allahım razı olsun sizinde kalbinizde ne varsa onu versin hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin sizlere sağolun gerçekten inanamıyor insan.

bebeğim yaaa nasıl sevindim anlatamam rabbim hayırlısını versin inşaallah sana çok dua etmiştim çok şükür çok mutlu ettin beni ben şimdi 9 haftalığım midem berbat kötü şeyler de oluyo ama hepsine değer sen de ben de buradaki annelerimiz de hepimiz sağlıklıca doğururuz inşaallah...:) haftaya ve sonraki hafta sınavlara gireceğim biliyorsun bana dua et ne olur canım arkadaşım güzel annecimmmm :49

Hiç bir şey olmaz ben şu an 7+3 gün ikiz hamileyim 2 defa bindim uçağa 22 temmuzda tekrar adanadan istanbula uçakla gidecem 1 saat sürüyor uçuş. Sorun olsaydım doktorum beni control için çağırmazdı. İçin rahat olsun

Sağol canım en güvenli yolculuk helede gebeler için uçak yolculuğu diye biliyorum ama yinede pimpirikleniyo insan.ilk defa uçağa bincem inş çok kasmam

canım benim kk ilk arkadaşım :) iyi dileklerin için çok sağol inşallah sınavların güzel geçer,o mide bulantısı için ne kadar bekledik biz :) hayırla doğurusun inşallah dua et kuzumda sağlıklı bir gebelik olsun şimdi onun sıkıntısı var içimde sende dualarımdasın rabbim yar ve yardımcımız olsun.

''' behire
16 yıl sonra gelen mutluluk
arkadaşlar 3 tüpbebek 3 aşılama ve 16 yıllık evlilikten sonra kızım canım dünyaya geldi.Arkadaşlar hemde tedavi olmadan geçen ramazanda süpriz geldi veren Rabbim vakti saatı şimdiymiş herkese sabır diliyoruuum'''

kızlar şimdi bunu forumda okudum ya. ne kadar güzel bir mucize. sizinle paylaşmak istedim. 16 yıl sonra Rabbim nasip ediyor. inş. bebek isteyen herkese Rabbim böyle mucizeler yaşatır, özellikle umudunu yitirenlere umut olur inş.

yeni hamilelik haberi alan arkadaşları tebrik ediyorum rabbim hepimizinkini tamamına erdirir inş ben tecrübeli arkadaşlara bir soru sorcam. kızlar kalp atışlarını transferden sonra kaçıncı günde duydunuz? bide karından ultrasonla mı duydunuz? ben transferden sonra 32. günde gitsem duyar mıyım ki? o gün evlilik yıl dönümümüzde inş o gün duyarııııım

Canım ben transferrin 32 gününde 2 kalp atışı izledim vajinal. 3 hafta sonar duyacaz dedi doktorum.

Canım benim 5+5 de vajinal ultrasonda duyuldu, inşallah sen de duyarsın..nice yıllara:)

Canım benim 5+5 de vajinal ultrasonda duyuldu, inşallah sen de duyarsın..nice yıllara:)

Merhaba limonportakal seninle aynı merkezde(Adana Turan Çetin) tedavi olduk sanırım.Benimde bu sefer sonucum pozitif.Kese ve kalp atışını duymadan rahat edemeyeceğim ama.Senin pozitif sonuçtan sonra doktor kontrolü süreci nasıl ilerledi?Cevap verirsen sevinirim.

cnm çok geçmiş olsun. Fulya bahçeciler forumunda gördüm seni, ikizlerine hamileymişsin galiba. Tebrik ederim. Hamilelik kaç günlük veya haftalık? Bu arada kanama normalde olabilir miymiş? Çok geçmiş olsun, şu an nasılsın?

kızlar merhaba ben pazartesi kontrole gittim bebeğimin kalp atışını duymak için ama o mucize pıt pıtları duyamadım malesef...burayada giremedim kaçgündür giremedim sarhoş gibi gezdim.bugün kontrole gittik kese yine boş.bebeğim artık benimle değil.onu bir tüpe koyup genetik incelemeye gönderdik malesef...bir daha buraya giremem belki .içim acır çünkü.Allah size bu acıyı yaşatmasın tez zamanda hep beraber bebeklerimizi kucagımıza alırız inşallah.Allaha emanet olun

kızlar transferimin onuncu günü bugün. dün batma şeklinde ağrılarım vardı bugün hiç yok. bugün karnımın altı sızlıyor sanki yanıyormuş gibi. sizce nedendir. hamile arkadaşlar sizlerdeki kasık ağrıları nasıldı.

Sekiz haftanın dolmasina bir gün kaldı. Kanama keselerde değilmiş her şey mükemmel dedi doktorum normal gebelerde bile çok sık ratlaniyormus kanamaya problem yok şimdilik. Olmasın da inşallah. Allah herkesin evladını bagislasin. Evladı olmsyana da nasip etsin inşallah. ..

Allah sabır versin canım benim. Ne desem boş yaşadığın acıyı tahmin edebiliyorum. Allah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Ağla sizla ama çok bırakma kendini eşinle birbirinize sıkı sıkı tutunun canım.

Aynen bahsettiğin gibiydi canım. İnşallah hamilesindir. Bu belirtiler hamile olsnda da oluyor olmayanda da. Allah gönlünce verir inşallah.

canim yaa gecmis olsun Rabbim sabir ve en kisa zamanda hayirli evlatlarla mujdelesin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…