Valla ilk hamilelerimiz sayesinde hemen bilgi sahibi oluyoruz ne güzelbebeklerim ferah ferah yayilsinlar valla bir an önce alayım sen de ne var ne yok. Ben sekizinde annemin yanına gidiyorum inşallah evde yemek pismiyor hem çok özledim hem de bana bakar diye annecigime gideceğim. Topik anası ha Sağol canım teveccuhunuz :)
canım nasılsın nasıl gidiyo 5 temmuza az kaldıı
Kızlar ben bugün başağrısından kafamı kaldıramıyorum sizdede varmı bu
Lcw dekileri beğenmedim sizin bahsettiginiz gibi yoktu sadece kot vardı. Ben de dönerken bir dükkanda siyah bir keten buldum onu aldım hem okuldada giyerim dedim. Çok rahatmis ya giyince anladım.
Orkidecigim o çıkarma işlemleri bende de var kafamı kaldiramiyorum klozetten. Ama çok şükür Allaha bu günleri gösterdi bize. İnşallah geçecek sağlıklı bir şekilde canım dayan azcık
aaaaaaa beğenmedin demek çok çeşit yoktu demekki orda..olsun bulmuşsun yine..başka alana kadar idare edersin.
ben elbise giyinemiyorum alıyorum ama giyinmiyorumyoksa elbise daha rahat olurda..
Sadece lacivert kot vardı canım. Elbise güzel de ben tembelim ya yok bacaklarını al sürekli falanyoksa ben elbise giymeyi daha çok seviyorum
anladım cnmm.bende kot etek istiyorum aslında ama giyersem tabi.senin gibi bende bacaklarla uğraşamıyorum.ama şimdi mecbur hallediyorum..evde kısa geziyorumm çünkü sıcaktan..
selam kızlar..daha bugün baktım ne lcw de ne de defacto da kumaş hamile pantolunu yoktu.sadece kot vardı lcw de..onun da bedeni kalmamıştı.napacam bilmiyorum..işe gidip gelirken çok zorlanıyorum.yarın bi daha çıkcam çarşıyaa
Lcw dekileri beğenmedim sizin bahsettiginiz gibi yoktu sadece kot vardı. Ben de dönerken bir dükkanda siyah bir keten buldum onu aldım hem okuldada giyerim dedim. Çok rahatmis ya giyince anladım.
Orkidecigim o çıkarma işlemleri bende de var kafamı kaldiramiyorum klozetten. Ama çok şükür Allaha bu günleri gösterdi bize. İnşallah geçecek sağlıklı bir şekilde canım dayan azcık
Hayırlı olsun Güle güle giy. Benim gittiğim lcw de keten vardı. Ben hem keten hem kot aldım. Bu arada internette de bir seyler var. GeBe.com da bir iki şey beğendim ama haftaya kontrole gore almayı düşünüyorum. Iki gündür acayip kaybetme korkusu sardı.
guzelım sanada yakışır hanıiii bence kot etegı bır düşün derım
doğacak bebek bir gün önce allah ile görüşür.
Bebek- allahım dünya'ya gideceğim ve orada ne yapacağımı bilmiyorum.
Allah- ben senin için bir melek yarattım ve o seninle ilgilenecek.
Bebek: Allah'ım onların dilini bilmiyorum. Onlarla nasıl anlaşacağım, nasıl iletişim kuracağım.
Allah: Senin için yarattığım melek, sana onların dilini öğretecektir.
Bebek: Allah'ım duyduğum kadarıyla dünyada çok kötülükler varmış. Onlarla nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum.
Allah: Senin için yarattığım melek, seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır. Merak etme.
Bebek: Allah'ım sana tekrar nasıl döneceğim.
Allah: Senin için yarattığım melek, bana nasıl döneceğini sana anlatacaktır.
Derken melekler gelir ve dünyaya gitme zamanının geldiğini söylerler ve çocuğu allah'ın huzurundan götürürken bebek tekrar sorar:
Bebek: Allah'ım benim için yarattığın meleğin adı ne?
Allah: Adının önemi yok. Ama, sen ona anne diyeceksin.
Bütün annelere sevgi ve saygılarımla...
ne kadar güzel bi yazıııDoğacak bebek bir gün önce Allah ile görüşür.
Bebek- Allahım Dünya'ya gideceğim ve orada ne yapacağımı bilmiyorum.
Allah- Ben senin için bir melek yarattım ve o seninle ilgilenecek.
Bebek: Allah'ım onların dilini bilmiyorum. Onlarla nasıl anlaşacağım, nasıl iletişim kuracağım.
Allah: Senin için yarattığım melek, sana onların dilini öğretecektir.
Bebek: Allah'ım duyduğum kadarıyla dünyada çok kötülükler varmış. Onlarla nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum.
Allah: Senin için yarattığım melek, seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır. Merak etme.
Bebek: Allah'ım sana tekrar nasıl döneceğim.
Allah: Senin için yarattığım melek, bana nasıl döneceğini sana anlatacaktır.
Derken melekler gelir ve dünyaya gitme zamanının geldiğini söylerler ve çocuğu Allah'ın huzurundan götürürken bebek tekrar sorar:
Bebek: Allah'ım benim için yarattığın meleğin adı ne?
Allah: Adının önemi yok. Ama, sen ona ANNE diyeceksin.
Bütün Annelere sevgi ve saygılarımla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?