Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Doğacak bebek bir gün önce Allah ile görüşür.

Bebek- Allahım Dünya'ya gideceğim ve orada ne yapacağımı bilmiyorum.

Allah- Ben senin için bir melek yarattım ve o seninle ilgilenecek.

Bebek: Allah'ım onların dilini bilmiyorum. Onlarla nasıl anlaşacağım, nasıl iletişim kuracağım.

Allah: Senin için yarattığım melek, sana onların dilini öğretecektir.

Bebek: Allah'ım duyduğum kadarıyla dünyada çok kötülükler varmış. Onlarla nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum.

Allah: Senin için yarattığım melek, seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır. Merak etme.

Bebek: Allah'ım sana tekrar nasıl döneceğim.

Allah: Senin için yarattığım melek, bana nasıl döneceğini sana anlatacaktır.

Derken melekler gelir ve dünyaya gitme zamanının geldiğini söylerler ve çocuğu Allah'ın huzurundan götürürken bebek tekrar sorar:

Bebek: Allah'ım benim için yarattığın meleğin adı ne?

Allah: Adının önemi yok. Ama, sen ona ANNE diyeceksin.
Bütün Annelere sevgi ve saygılarımla...

Canım benim ben de aşırı bulantı kusma ile ve kaygılarimla uğraşıyorum. Neyseki 2 gündür biraz azaldı. Ama arada 2 gün azalıyor 3. gün daha kötü oluyor. Inşallah bu defa öyle olmaz. Valla insanın keyfi kalmıyor sürekli kusunca

canım nasılsın nasıl gidiyo 5 temmuza az kaldıı

iyiyim canim heyacan dorukta bekliyorum...Ara ara cok hafif adet sancisina benzer seyler oluyo...pek belirti hissetmiyorum.Idrar testi yapmicam kan testini gormek istiyorum.Ilk testim bu PAZARTESI sonucu ertesi gun soyluyolar galiba.rabbim nasip ederse carsamba tekrar test ve ultrasona bakilacak...

Lcw dekileri beğenmedim sizin bahsettiginiz gibi yoktu sadece kot vardı. Ben de dönerken bir dükkanda siyah bir keten buldum onu aldım hem okuldada giyerim dedim. Çok rahatmis ya giyince anladım.
Orkidecigim o çıkarma işlemleri bende de var kafamı kaldiramiyorum klozetten. Ama çok şükür Allaha bu günleri gösterdi bize. İnşallah geçecek sağlıklı bir şekilde canım dayan azcık

aaaaaaa beğenmedin demek çok çeşit yoktu demekki orda..olsun bulmuşsun yine..başka alana kadar idare edersin.
ben elbise giyinemiyorum alıyorum ama giyinmiyorum yoksa elbise daha rahat olurda..

aaaaaaa beğenmedin demek çok çeşit yoktu demekki orda..olsun bulmuşsun yine..başka alana kadar idare edersin.
ben elbise giyinemiyorum alıyorum ama giyinmiyorum yoksa elbise daha rahat olurda..

Sadece lacivert kot vardı canım. Elbise güzel de ben tembelim ya yok bacaklarını al sürekli falan yoksa ben elbise giymeyi daha çok seviyorum

selam kızlar..daha bugün baktım ne lcw de ne de defacto da kumaş hamile pantolunu yoktu.sadece kot vardı lcw de..onun da bedeni kalmamıştı.napacam bilmiyorum..işe gidip gelirken çok zorlanıyorum.yarın bi daha çıkcam çarşıyaa

Sadece lacivert kot vardı canım. Elbise güzel de ben tembelim ya yok bacaklarını al sürekli falan yoksa ben elbise giymeyi daha çok seviyorum

anladım cnmm.bende kot etek istiyorum aslında ama giyersem tabi.senin gibi bende bacaklarla uğraşamıyorum.ama şimdi mecbur hallediyorum.. evde kısa geziyorumm çünkü sıcaktan..

anladım cnmm.bende kot etek istiyorum aslında ama giyersem tabi.senin gibi bende bacaklarla uğraşamıyorum.ama şimdi mecbur hallediyorum.. evde kısa geziyorumm çünkü sıcaktan..

guzelım sanada yakışır hanıiii bence kot etegı bır düşün derım

Canım marka olmayan yerlere bak çarşı dukkanlarina falan hem kumaş hem keten vardı benim baktıklarımda almisken de bir beden büyük al daha çok kilo alicaz bol olsun önemli değil

Hayırlı olsun Güle güle giy. Benim gittiğim lcw de keten vardı. Ben hem keten hem kot aldım. Bu arada internette de bir seyler var. GeBe.com da bir iki şey beğendim ama haftaya kontrole gore almayı düşünüyorum. Iki gündür acayip kaybetme korkusu sardı.

Allah korusun canım seni çok iyi anlıyorum kaybetme korkusu hiç bitmeyecek gibime geliyor. Gebe.coma da bakayım o zaman ben

çok çok güzel....

Kızlar lcw nin internet sitesine arada göz atın.. Arada çıkıyor ama hemen bitiyor..bana da ablam kendi hamile eteklerinden getirmiş, biri kot beli lastik çok çok rahat.ama mevsim farkı işte o yaz hamilesiydi herşey uymuyor..

Günaydın tüpgül ve tüpcanların anneleri, anne adayları. Hepimiz için güzel bir pazar olsun.

Gun aydin ben idrar testinde ilk negatufi gordum 9 günüm .. iki embiyo transfr edildi. .nedeyimki hayırlısı INŞALLAH. ..

ne kadar güzel bi yazııı
bizde o meleklerden olsak ne güzel bize inşlh o melekler bizlerde oluruzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…