- 14 Ağustos 2012
- 715
- 20
- 68
Merhaba limonportakal seninle aynı merkezde(Adana Turan Çetin) tedavi olduk sanırım.Benimde bu sefer sonucum pozitif.Kese ve kalp atışını duymadan rahat edemeyeceğim ama.Senin pozitif sonuçtan sonra doktor kontrolü süreci nasıl ilerledi?Cevap verirsen sevinirim.
Sekiz haftanın dolmasina bir gün kaldı. Kanama keselerde değilmiş her şey mükemmel dedi doktorum normal gebelerde bile çok sık ratlaniyormus kanamaya problem yok şimdilik. Olmasın da inşallah. Allah herkesin evladını bagislasin. Evladı olmsyana da nasip etsin inşallah. ..
kızlar merhaba ben pazartesi kontrole gittim bebeğimin kalp atışını duymak için ama o mucize pıt pıtları duyamadım malesef...burayada giremedim kaçgündür giremedim sarhoş gibi gezdim.bugün kontrole gittik kese yine boş.bebeğim artık benimle değil.onu bir tüpe koyup genetik incelemeye gönderdik malesef...bir daha buraya giremem belki .içim acır çünkü.Allah size bu acıyı yaşatmasın tez zamanda hep beraber bebeklerimizi kucagımıza alırız inşallah.Allaha emanet olun
Günaydınnnnnn
Bence topigin sessizlesmesinin nedeni tedavilerin bitmesi değil annelerin yorgun hissetmesi ve mide bulantilari. Bunlar biter bitmez anneler topige gelecektir daha alışveriş maceralarimiz başlayacak. Mesela ben artık normal pantolonlarimi giyemiyorum bevekleri sikistirip karnimda ağrı yapıyor. Çok erken ama hamilelik pantolonu almam lazım ama o kadar cahilim ki nerden alacagimi bilmiyorum
Kizlar merhaba
Bugun transfer gununu saymazsak 5. Gunum. Arada Allah korusun adet agrisina benzer bi agri giriyo cikiyonormal midir? Siz de yasadiniz mi? Cok merak ediyorum insallah tutunmustur yavrularimm
normal cnm o ağrılarr..hepimiz yaşadıkk.Allahın izniyle sende hamileyimm diye yazarsınn inş.
kızlar merhaba ben pazartesi kontrole gittim bebeğimin kalp atışını duymak için ama o mucize pıt pıtları duyamadım malesef...burayada giremedim kaçgündür giremedim sarhoş gibi gezdim.bugün kontrole gittik kese yine boş.bebeğim artık benimle değil.onu bir tüpe koyup genetik incelemeye gönderdik malesef...bir daha buraya giremem belki .içim acır çünkü.Allah size bu acıyı yaşatmasın tez zamanda hep beraber bebeklerimizi kucagımıza alırız inşallah.Allaha emanet olun
Kızlar miniklerimin kalp atışlarını gördük)çok tatlılar.
o zaman bi an öncee hamişlerimizin yorgunlukları bulantıları geçerde topik canlanırrrrrr
ben aldım çoktan pantolunu artıık hiç bişeyim olmuyodu çünkü.
çoğu mağazanın var cnm hamile giyimi ben lcw dan aldım
O zaman oraya uğramak lazım kocam gelsin akşamüstü gidip bakalım. Valla hiç kilo almadım ama kasıklarim sikisiyor ve ağrı oluyor normal pantolonlarda.
Merhaba menac topik ve ikiz anası :-D ben de lcw den 2 pantolon aldım valla. Cok rahat
Günaydınnnnnn
Bence topigin sessizlesmesinin nedeni tedavilerin bitmesi değil annelerin yorgun hissetmesi ve mide bulantilari. Bunlar biter bitmez anneler topige gelecektir daha alışveriş maceralarimiz başlayacak. Mesela ben artık normal pantolonlarimi giyemiyorum bevekleri sikistirip karnimda ağrı yapıyor. Çok erken ama hamilelik pantolonu almam lazım ama o kadar cahilim ki nerden alacagimi bilmiyorum
O zaman oraya uğramak lazım kocam gelsin akşamüstü gidip bakalım. Valla hiç kilo almadım ama kasıklarim sikisiyor ve ağrı oluyor normal pantolonlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?