Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Hayırlı olsun sen de tez zamanda duyarsın kalp atışlarını inşallah..ben şimdilik aynı yere devam ediyorum, zaten kalp atışı duyulana ve ilaçlar kesilene kadar burda devam ediliyor, sonra medline ı düşünüyorum ama dr larını tanımıyorum, sen kime devam etmeyi düşünüyorsun,

Çok şükür canım, evet ablamında normal gebelikti onda da olmuştu, aminn,hepimiz hayırlısıyla atlatırız bu süreci inşallah..

Allah sabır versin canım inşallah Rabbim çok bekletmez, bu üzüntüyü tez zamanda unutturur size..

Canım ne denirki allah sabır versin.hep diyorum ben hamile kalmak yetmiyo sağlıkla kucağımıza alana kadar yürek hep pır pır.1,2 ay kafanı dağıt canım hemen tedaviye başlama.eşin ve sen herşeyden daha önemlisiniz unutma.huzurunuz herşeyden önemli

Günaydınnnnnnn arkadaşlarrrrr

artık topiğimiz sessizleşti tedaviler yavaş yavaş sona gelincee böyle olduu

ceyda84 cnm Rabbim sabır versin ne denirki....inşallah bi dahak denemede sonuna kadar giden güzel bi hamileliğin olur inş.

Günaydınnnnnn
Bence topigin sessizlesmesinin nedeni tedavilerin bitmesi değil annelerin yorgun hissetmesi ve mide bulantilari. Bunlar biter bitmez anneler topige gelecektir daha alışveriş maceralarimiz başlayacak. Mesela ben artık normal pantolonlarimi giyemiyorum bevekleri sikistirip karnimda ağrı yapıyor. Çok erken ama hamilelik pantolonu almam lazım ama o kadar cahilim ki nerden alacagimi bilmiyorum

o zaman bi an öncee hamişlerimizin yorgunlukları bulantıları geçerde topik canlanırrrrrr
ben aldım çoktan pantolunu artıık hiç bişeyim olmuyodu çünkü.
çoğu mağazanın var cnm hamile giyimi ben lcw dan aldım

Kizlar merhaba
Bugun transfer gununu saymazsak 5. Gunum. Arada Allah korusun adet agrisina benzer bi agri giriyo cikiyo normal midir? Siz de yasadiniz mi? Cok merak ediyorum insallah tutunmustur yavrularimm

Kizlar merhaba
Bugun transfer gununu saymazsak 5. Gunum. Arada Allah korusun adet agrisina benzer bi agri giriyo cikiyo normal midir? Siz de yasadiniz mi? Cok merak ediyorum insallah tutunmustur yavrularimm

normal cnm o ağrılarr..hepimiz yaşadıkk.Allahın izniyle sende hamileyimm diye yazarsınn inş.

Güzelim herşeyin Rabbim takdiri. Demekki olmamasında senin bilemediğin bir hayır vardır. Kimbilir Rabbim seni hangi üzüntülerden kurtardı. Ben geçen yıl 2 aylık bebişimi kaybettiğimde 18 gün ağladım. Ama sonra araştırdımki vücut bir anormallik tespit ettiği için gebeliği sonlandırmış. Yani aslında biten gebeliklere üzülmemek lazım. Bu foruma girip girmemek elbette senin kararın ama insan böyle zamanlarda daha çok paylaşmak istiyor. Ben yazıyorum ama bende hamile değilim. Rabbim bizim için hayırlı olanı bizden daha iyi biliyor. Belki senin için daha güzel bir zamanı bekliyor bebişin...

O zaman oraya uğramak lazım kocam gelsin akşamüstü gidip bakalım. Valla hiç kilo almadım ama kasıklarim sikisiyor ve ağrı oluyor normal pantolonlarda.

O zaman oraya uğramak lazım kocam gelsin akşamüstü gidip bakalım. Valla hiç kilo almadım ama kasıklarim sikisiyor ve ağrı oluyor normal pantolonlarda.

Merhaba menac topik ve ikiz anası :-D ben de lcw den 2 pantolon aldım valla. Cok rahat

Merhaba menac topik ve ikiz anası :-D ben de lcw den 2 pantolon aldım valla. Cok rahat

Valla ilk hamilelerimiz sayesinde hemen bilgi sahibi oluyoruz ne güzel bebeklerim ferah ferah yayilsinlar valla bir an önce alayım sen de ne var ne yok. Ben sekizinde annemin yanına gidiyorum inşallah evde yemek pismiyor hem çok özledim hem de bana bakar diye annecigime gideceğim. Topik anası ha Sağol canım teveccuhunuz :)

Son düzenleme:
Kızlar miniklerimin kalp atışlarını gördük)çok tatlılar.

Masallah canim yaa.. ne guzel bisey bu darisi benim basima insallah birde en duysam kalp atisini icim biraz rahat edecek hala inanamiyorum hamile olduguma

Aynen canım.. Ben ablamın önersiyle lastikli saç tokasını düğmeye geçirerek idare ettim ama bende aldım sonunda.. Aynen lcw ve defacto da var hatta internetten istedim ben.. Dedactodan kapri aldım beli çok rahat..

Kızlar miniklerimin kalp atışlarını gördük)çok tatlılar.

Maşallah canım:)) gözünüz aydın..

Evt cnm git uğra bi..ben 2-3 hafta önce lcw dan beyaz bi hamile pantolunu aldım..geçen haftada defacto danda bi kapri aldım bide hamile tişörtü aldım ..sende git all .rahatlaa sende bebişlerinde..

Ewet kızlar çok gzl bi duygu rabbim her isteyene yaşatsın.valla bende yakında hamile pantolonu giyerim heralde:)karnım bi anda büyüdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…