Merhaba arkadasim hayirli olsun tedavi n.Insallah bu denemende pozitifi gorursun..Ben 17 mayista ilk ignemi olcam uzun protokol tedaviye basliyorum kismetse..
merhaba canım hoşgeldin :)) ben mayıs adetimle daha tedaviye başlıcam sen nisanda başlamışsın tedaviye :)) İnş bu kez bebeğine kavuşursun canım hepişmizin yolu açık olsun arkadaşım
Canim sagolasin.Iste bazen geliyolar soldan soldan.Bazen en yakin akrabalarimiz yapiyo bunu herzaman agzinin payini veremiyosun... Bende giciklik olsun diye bazen bana soru soranlara"dogurmak meziyet deil kedi kopekte doguruyo;onemli olan once Kadin olabilmek,es olabilmek her doguran Ana olamiyor diyorum" o zaman gik diyemiyolar...
ooooo ben kıme akıl verıyorumm sen ısını bılıyosun zaten bu cumleler bnm hayatta aklıma gelmez bravo sana boyle devam arkadasım
Ahh arkadasim haklisin ama nerde oyle insanlar...Ben Almanyadayim kucuk bi kasabada yasiyorum.Burda cogu kadin ogrenim gormemis kendini yetistirmemis.Birbirlerini kocasinin arabasiyla evindeki esyayla degerlendiren insandan ne beklersin...Cocugun varmi diyorlar olmuyor diyorum bu sefer Kusur kimde diyolar."Kusur" ne demek ya...Defolumuyuz biz?
Yumurta catlaması ıcın kac ml olması gerekıyo bı arkadasım ıcın soruyorum oda hamıle kalamıyoda suan 13 ml mıs yumurtaları
evet canım cok zor bıtek o deıl herseuy zorkı hayatta ama en onemlı esınle bırbırını sevmek ve her zorlukta mutlu olmak ozmn hersey atlatılır rabbım bozmasın mutlulugunuzu bıde o mutluluga cocuklar eklensın ıns bu dunya ıcın baska dılegımız yokkı :):)
Canim sagolasin.Iste bazen geliyolar soldan soldan.Bazen en yakin akrabalarimiz yapiyo bunu herzaman agzinin payini veremiyosun... Bende giciklik olsun diye bazen bana soru soranlara"dogurmak meziyet deil kedi kopekte doguruyo;onemli olan once Kadin olabilmek,es olabilmek her doguran Ana olamiyor diyorum" o zaman gik diyemiyolar...
Arkadaşım çok doğru şeyler yazmışsın. İnançlı insanlar böyle şeyler sormamalı zaten. İnsan ruhunu Allah yaratmıştır. Rabbim yazmışsa doğacaktır. Bizler arada sadece emanetçileriz. Oluyormuş olmuyormuş dedikodusunu çok severler insanlar nedense. İnanın bu soruları soranlar yeterli inanç ve kültürel birikimi olmayan insanlar. Sorulara gelince ben insanlara kaçamak cevaplar vermiyorum. Öğrenmek istediklerini ver. Ne düşünmek istiyorlarsa onu düşünsünler. Sorulara bir kere cevap verirsin bir daha ısrar etmezler. Sen taktıkça üstüne gelirler. Yabancı ülkelerde nasıllar bilemem ama bizler kendimizi hep iyi, mükemmel ve eksiksiz gösterme çabasındayız. Bu bizleri daha çok kasıyo aslında. Ne gerek var. Hem bebeğin olmaması eksiklik mi yo hayır. Olursa seviniriz olmazsa bizim için en hayırlısını Rabbim bilir deriz...Sevgilerimle...
en 19-20mm olması gerekiyor..
cok saol cnm ıns en kısa zamanda bebıslerın olur
slm kızlar bugün op oldum sağlıklı üç yumişim var cumada allah izin verirse transferim var
hayırlısı olsun inşşş... kaç tanesi transfer edilecek?? inş şansın bol olurr
slm kızlar bugün op oldum sağlıklı üç yumişim var cumada allah izin verirse transferim var
saol inşlh bitane transfer ediyolar yalvar yakar yaptım ama genede bitane transfer edecekler
İnşallah üçü de kaliteli embriyo ur ve sana yavru olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?