Kızlar dün doktorum aradı, konuştuk. Bana adetınız bıtıp tamamen temızlenınce sizi görmek ıstıyorum dedı kontrol edecekmış. Neyı kontrol edecek ? Sonucta herşeyı bılıyor.rahımın durumunu da bılıyor.
Neye göre 1 yada 2 acaba:44:çünkü yasa falan bahane bence 2 tane transfer etmek isteyen ediyor.belkide şans artsın diye iki tane transfer yapıyorlar.ama sen hiç takılma canım demekki seni merkerkezin kendisine güveniyo allahın izni ile o bitanede tutucak:)
belki başka bir yöntemmi denicek acaba:44:sen git canım elbet bir bildiği vardır.hakkında hayırlısı olsun inşallah.
inşlah canım amin hepimizin valla yaşa dayanrakmı bilmiyorumda 2010 da yasa gereyi öleymiş söledim ama bitanededi 3 çüncü denmede 2 tane dedi yada 35 ten sonra valla yeterki allah ol desin tekindede olur vermicek olan 5 tanede koysa olmaz bugün kadının biri benim doktora gelmişti tüp bebek için bikere başka yerde yaptırmış tam 26 tane yumurta toplanmış ama transfer edilemeden hepsi döllenememiş
hiç gidesım yok, üzülmeyın deyıp tesellı verecek bence :44:
telefonda da üzülmeyın deyıp durdu, demesı kolay sen anlamazsın dıyesım var
Arkadaşlar ben de bu ay adetin ikinci günü başlayacağım tedeviye. Bu dönemde hazırlık için beslenme önerileriniz var mı? Bir de tedaviye başladıktan yaklaşık olarak kaç gün sonra transfer oluyor, bilgilerinizi paylaşabilir misiniz? İnşallah hepimiz hamile oluruz önümüzdeki ay! :)
canım 1 tane negatiften sonra ikinciyi indirimli fiyata yapmıyorlarmı?bazı merkezlerde varmış öyle bir durum belki sizinkide öyle olur.ara vermeden başlıyalım der belki:44:tabiii sizin düşünceleriniz daha önemli rabbim gönlünden geçeni ömrüne versin inşallah.
Slm arkadaşlar. Konudan konuya geçiyorum. Erkek infertilitesinden tüp bebeğe geçiş yaptım bugün:) çünkü mayısda tüp bebeğe başlama kararı verdik doktorumuzla beraber. Muhtemel adet tarihim 24 Mayıs. 25 Mayısda başlamak için 20 Mayısda eşim tekrar tahlil verecek. Sonuç çok çok iyi olmazsa tüp yaptırcaz. Eşimin ilaç tedavisi tam bitmemiş oluyor, ama doktor tahlil bize bilgi verir dedi. Biz de tahlil sonucuna göre tüpe başlıycaz. Zaten değerler çok çok iyi olmazsa kesin kararlıyız.
İlk olacak bu. İlkinde olmamasına tahammülüm yok, hissediyorum, olmazsa yıkılırım, insan içine çıkamam heralde. zaten herkes çocuk soruyor başka işleri yokmuş gibi. Bebek yok diyince de soran gözlerle "niye" der gibi bakıyorlar. Ağzımdan bizim çocuğumuz olmuyor desem rahatlıycakmış gibi.
Burada da paylaşmak istedim, süreci de paylaşacağım. Umarım haziran ayı girdiğinde ben de anne olurum:) benimle beraber buradaki herkes de.......
canım 1 tane negatiften sonra ikinciyi indirimli fiyata yapmıyorlarmı?bazı merkezlerde varmış öyle bir durum belki sizinkide öyle olur.ara vermeden başlıyalım der belki:44:tabiii sizin düşünceleriniz daha önemli rabbim gönlünden geçeni ömrüne versin inşallah.
hoşgeldın, tedavın hayırlısıyla sonuclanır ınş.
ben transferden sonra proteın agırlıklı beslendım, 3 kez ananas yedım güya tutunsun dıye ama olmadı. bir daha bu kadar özenmeyeceğim açıkçası..
kendımden ornek vereyım, ben 4 nisanda iğnelerıme başlamıştım 12 nısan da yumurtalar toplandı. 17 nısanda da transferım oldu. 2-3 hafta arası sürer tedavın. iğnelere verdıgın cevap zaman aralığında değişiklik gösterır.
evet canım benim doktorumda nedense çok fazla yumurta olsun istemiyorum dedi.gördüğü kadarıyla 6-7 tane varmış bu yeter dedi.bende korktum yani normalde 15-20 falan duyduğum için bana az gelmişti ama kaliteli 2 tane döllense hayırlısı ile bana yeter fazlaya gerek yok.rabbim inşallah tedavilerimizde yüzümüze güler sonuçlarımızda pozitif olur inşallah.
canım opun oldu da ben kaçırdım nasıl durumun? yumurtalarının durumu nasılmış?
dün kafamı toparlayamadım, sormadım sanırım ya da okudum mu hatırlamıyorum.
bana da 15-20 dakıka dedıler tam 1 saat uyudum. 26 yumurta toplandığından uzun sürmüş.bugün daha iyiyim canım,dün çok kötü oldum opudan sonra fazla yumurta olduğu için ağrım sancım fazla oldu,20 yumurtadan 17si döllenmiş 12 tane embriyomumuz varmış normal seyirde giden bakalım kısmet artık cuma veya cumartesi transferim olacak Allah izin verirse ..sen nasıl oldun umarım iyisindir canım,dün akşam senin haberi okudum içimden kendi durumumu da yazmak gelmedi..
iyi akşamlar arkadaşlar.mayıs adetim gelince bende tedaviye başlayacağım ama bişey sormak istiyorum.öğretmen olan arkadaşlar var sanırım,ben de öğretmenim.sizler nasıl yaptınız?yani rapor işi falan nasıl oldu?çünkü benim eşim sabahçı ben öğlenciyim.hiç bir şekilde eşimle saatlerimiz uymuyor.yani tedavi süresi boyunca kontroller falan olacak sanırım baya bi.sabahtan gitsek eşim rapor almak zorunda,öğleden sonra gitsek ben.kızlar kontrollere yumurta takibine falan mesela aşkam 7 gibi falan gitsek oluyormu? tüp bebek merkezleri açık mı o saate kadar?bi de henüz tam olarak nerede yaptıracağımıza karar veremedik.bugün eşim bi kaç yeri aramış fiyatı falan öğrenmek için.fiyat ortalamaları hemen hemen aynı.pek bir fark yok arada.en uygun yer bile ilaçlarla falan 6 bini buluyor. sizlerin tedavisi ne kadar tuttu acaba?ayyy çok soru sordum ama daha şimdiden çok heyecanlıyım napayım
teşekkür ederim uçan fasülye.umarım sen de en ama en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.belli mi olur belkide bebeğin sana süpriz yapar kendiliğinden gelir.canım benim bi ardadaşımın ablasınında bebeği olmuyordu. bunlar 4 kez tüp denediler.4 tüpüde tutmadı fakat her tüp denemesinden sonraki ay kendiliğinden hamile kaldı.yani tam 4 kez kendiliğinden hamile kaldı.gerçi 3 bebeği düştü.ama 4. bebeğini doğurdu.şimdi çok sağlıklı bi kızı var.canım bu arada 5200 bana gayet makul bi fiyat gibi geldi.acaba nerde yaptırdın tüp bebek denemeni?
merhaba arkadaşlar bende nezamandır üyeyim ama uzun zamandır yazmıyorum bazı arkadaşların yazdıklarını gözlerim dolu okudum.temmuz gelirse evleneli 7 seneyi btiricez 2 defa aşılama ve 1 defa tüp bebek yaptdırdım ama hepside olumsuz sonuçlandı tüp bebekte okadar umutluyum ki olacak diye içim kıpır kıpırdı ama büyük hayal kırıklığına uğradım kelimeler sözler hiçbirşey insanı teselli etmeye yetmiyor isyan etmek istemiyorum ama bazende duramıyorum etrafımda 2, yada 3,bebeğini bekleyen ama istemeyen insanlar var bende diyorum allahım neden isteyene değil de istemeyene verirsin belkide diyorum isyan ettiğim için olmuyor rabbim isteyen herkese ama herkese hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin kimseyi böle sınamasın çok zor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?