Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

belki başka bir yöntemmi denicek acaba:44:sen git canım elbet bir bildiği vardır.hakkında hayırlısı olsun inşallah.

inşlah canım amin hepimizin valla yaşa dayanrakmı bilmiyorumda 2010 da yasa gereyi öleymiş söledim ama bitanededi 3 çüncü denmede 2 tane dedi yada 35 ten sonra valla yeterki allah ol desin tekindede olur vermicek olan 5 tanede koysa olmaz bugün kadının biri benim doktora gelmişti tüp bebek için bikere başka yerde yaptırmış tam 26 tane yumurta toplanmış ama transfer edilemeden hepsi döllenememiş

evet canım benim doktorumda nedense çok fazla yumurta olsun istemiyorum dedi.gördüğü kadarıyla 6-7 tane varmış bu yeter dedi.bende korktum yani normalde 15-20 falan duyduğum için bana az gelmişti ama kaliteli 2 tane döllense hayırlısı ile bana yeter fazlaya gerek yok.rabbim inşallah tedavilerimizde yüzümüze güler sonuçlarımızda pozitif olur inşallah.

Arkadaşlar ben de bu ay adetin ikinci günü başlayacağım tedeviye. Bu dönemde hazırlık için beslenme önerileriniz var mı? Bir de tedaviye başladıktan yaklaşık olarak kaç gün sonra transfer oluyor, bilgilerinizi paylaşabilir misiniz? İnşallah hepimiz hamile oluruz önümüzdeki ay! :)

Slm arkadaşlar. Konudan konuya geçiyorum. Erkek infertilitesinden tüp bebeğe geçiş yaptım bugün:) çünkü mayısda tüp bebeğe başlama kararı verdik doktorumuzla beraber. Muhtemel adet tarihim 24 Mayıs. 25 Mayısda başlamak için 20 Mayısda eşim tekrar tahlil verecek. Sonuç çok çok iyi olmazsa tüp yaptırcaz. Eşimin ilaç tedavisi tam bitmemiş oluyor, ama doktor tahlil bize bilgi verir dedi. Biz de tahlil sonucuna göre tüpe başlıycaz. Zaten değerler çok çok iyi olmazsa kesin kararlıyız.

İlk olacak bu. İlkinde olmamasına tahammülüm yok, hissediyorum, olmazsa yıkılırım, insan içine çıkamam heralde. zaten herkes çocuk soruyor başka işleri yokmuş gibi. Bebek yok diyince de soran gözlerle "niye" der gibi bakıyorlar. Ağzımdan bizim çocuğumuz olmuyor desem rahatlıycakmış gibi.

Burada da paylaşmak istedim, süreci de paylaşacağım. Umarım haziran ayı girdiğinde ben de anne olurum:) benimle beraber buradaki herkes de.......

hiç gidesım yok, üzülmeyın deyıp tesellı verecek bence :44:
telefonda da üzülmeyın deyıp durdu, demesı kolay sen anlamazsın dıyesım var

canım 1 tane negatiften sonra ikinciyi indirimli fiyata yapmıyorlarmı?bazı merkezlerde varmış öyle bir durum belki sizinkide öyle olur.ara vermeden başlıyalım der belki:44:tabiii sizin düşünceleriniz daha önemli rabbim gönlünden geçeni ömrüne versin inşallah.

hoşgeldın, tedavın hayırlısıyla sonuclanır ınş.
ben transferden sonra proteın agırlıklı beslendım, 3 kez ananas yedım güya tutunsun dıye ama olmadı. bir daha bu kadar özenmeyeceğim açıkçası..
kendımden ornek vereyım, ben 4 nisanda iğnelerıme başlamıştım 12 nısan da yumurtalar toplandı. 17 nısanda da transferım oldu. 2-3 hafta arası sürer tedavın. iğnelere verdıgın cevap zaman aralığında değişiklik gösterır.

yapıyorlar arkadaşım, ama sadece 500 lira ındırım yapıyorlar. Bizim maddı olarak toparlanmamız gerek, bu mıktar bızım ıcın yeterlı bı ındırım degıl malesef...

canım lütfen ilkinde olmazsa insan içine çıkamam deme gerçekten zor bir süreç ama rabbimin herzaman bir bildiği vardır.o ne zaman takdir ederse biz o saman hamile kalcaz.aslında fazla yıpranmamak adına kimseye söyleme böylece millete dert anlatmak zorunda kalmazsın.bu süreç gerçekten çok sabır isteyen bir süreç ve allahın izni ile bu yoldaki bütün arkadaşlarımın yüzü güler inşallah.ben tüp bebek ve sonuçlarından çok hep negatif olunca duyarlarsa ne yaparım ne ederim demek yordu beni.bence herşeyi akışına bırakmak lasım rabbim bu çektiklerimizin mukafatını hayırlı sağlıklı evlatlarla müjdeler inşallah.sonucu negatif olan arkadaşlarımada bir daha ki sefere pozitif görmek nasip olur inşallah.

Şifa Hastanesine sormuştum, ikinci denemede aklımda kaldığı kadarıyla %40 indirim yapıyorlarmış. Acıbadem'de ise %10.

Çok teşekkür ederim. Moralimizi yüksek tutalım, inşallah hepimiz bu ay güzel haberi alacağız:)

evet canım bitanede olsun bizim olsun kaliteli olsun iyi olsun

canım opun oldu da ben kaçırdım nasıl durumun? yumurtalarının durumu nasılmış?
dün kafamı toparlayamadım, sormadım sanırım ya da okudum mu hatırlamıyorum.

bugün daha iyiyim canım,dün çok kötü oldum opudan sonra fazla yumurta olduğu için ağrım sancım fazla oldu,20 yumurtadan 17si döllenmiş 12 tane embriyomumuz varmış normal seyirde giden bakalım kısmet artık cuma veya cumartesi transferim olacak Allah izin verirse ..sen nasıl oldun umarım iyisindir canım,dün akşam senin haberi okudum içimden kendi durumumu da yazmak gelmedi..

iyi akşamlar arkadaşlar.mayıs adetim gelince bende tedaviye başlayacağım ama bişey sormak istiyorum.öğretmen olan arkadaşlar var sanırım,ben de öğretmenim.sizler nasıl yaptınız?yani rapor işi falan nasıl oldu?çünkü benim eşim sabahçı ben öğlenciyim.hiç bir şekilde eşimle saatlerimiz uymuyor.yani tedavi süresi boyunca kontroller falan olacak sanırım baya bi.sabahtan gitsek eşim rapor almak zorunda,öğleden sonra gitsek ben.kızlar kontrollere yumurta takibine falan mesela aşkam 7 gibi falan gitsek oluyormu? tüp bebek merkezleri açık mı o saate kadar?bi de henüz tam olarak nerede yaptıracağımıza karar veremedik.bugün eşim bi kaç yeri aramış fiyatı falan öğrenmek için.fiyat ortalamaları hemen hemen aynı.pek bir fark yok arada.en uygun yer bile ilaçlarla falan 6 bini buluyor. sizlerin tedavisi ne kadar tuttu acaba?ayyy çok soru sordum ama daha şimdiden çok heyecanlıyım napayım

bu arada tedavisi başlayan arkadaşlar umarım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebeklerine kavuşurlar.tutmayanlarda nolur üzülmeyin.mutlaka bir gün hepimiz çocuk sahibi olacağız.ben buna çok inanıyorum.düşünün hiç spermi olmayanlard bile artık tese ile sperm bulabiliyorlar.tıp artık çok ilerledi.

bana da 15-20 dakıka dedıler tam 1 saat uyudum. 26 yumurta toplandığından uzun sürmüş.
20si döllenmıştı, 13ü iyi gidiyordu ama donduramadık (
yumurtalıkların davul gıbıdır şuan, şiş. ben transferden sonra karnımın şişliğinden cok rahatsız oldum.
senın de yumurtan cok oldugundan blast transferı olur gıbı gorunuyor
ben daha iyiyim, adaçayı kürüne bile başladım. Güzel haberlerını 8 gözle beklıyorum

merhaba canım, ben de öğretmenım. eşim tam gün gıdıyor benım de 3 gün öğleden sonram boş.
ben hep öğleden sonraya denk getırdım, okuldan cıkınca ama eşim hep müdüründen izin aldı, sağolsun cok yardımcı oldular ızın konusunda. doktorun 7 gıbı hastanedeyse tabı kı gıdebılırsınız.
ama kan tahlılı ıstıyor dr. o zaman tahlıl konusunda sıkıntı yaşamayasınız :44:
benım ılaçlar dahıl ortalama 5200 lıraya geldı.yol masrafı harıç. biz ilçede oturuyoruz doktorumuz ilde. 1 saat gıt, 1 saat gel yaptık hep.
hayırlı sonuclar alman dılegıyle

Son düzenleme:
teşekkür ederim uçan fasülye.umarım sen de en ama en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.belli mi olur belkide bebeğin sana süpriz yapar kendiliğinden gelir.canım benim bi ardadaşımın ablasınında bebeği olmuyordu. bunlar 4 kez tüp denediler.4 tüpüde tutmadı fakat her tüp denemesinden sonraki ay kendiliğinden hamile kaldı.yani tam 4 kez kendiliğinden hamile kaldı.gerçi 3 bebeği düştü.ama 4. bebeğini doğurdu.şimdi çok sağlıklı bi kızı var.canım bu arada 5200 bana gayet makul bi fiyat gibi geldi.acaba nerde yaptırdın tüp bebek denemeni?

doktorum zayıf oldugum ve genc oldugum ıcın iğnelere cabuk cevap verebılecegımı soylemıştı. Öyle de oldu. evde 2 kutu pregnyl iğne vardı aşılamadan artan, sadece bir kutu aldık. iğnelerıme toplamda 390 lıra verdık, o yuzden 6000 cıvarı hesaplamışken daha hesaplı geldı.acıbademde yaptırdım.
2,5 yıldır korunmuyoruz hıc kendılıgınden hamıle kalmadım bugune kadar.sorun tek bende değil,eşimde de oldugu ıcın doktorum da beklersek belkı 5 yılda olabılır dedı.
hayat bu bellı de olmaz, nasıp ınş.
kucaklarımız bebiş dolsun hepımızın

canım inan hepimiz aynı yollardan geçtik, inşallah anne olacağız hem de en güzel ve özel annelerden, bilgilerini yazarsan listeye eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…