Arkadaşlar merhaba.Cumartesi günü yumurtalarım toplandı.16 yumurta 12 si istenilen olgunlukta.8 tanesi döllendi.Doktorum sürecin çok iyi gittiğini normalde 3.gün yapacağı transferi 5.gün yapacağını söyledi.Sizden ricam şu 2 embriyomu yoksa tek embtiyomu koyduralım.Şansım artması için 2 diye düşünüyoruz ama ikiside tutarsa 2 bebek biraz korkutuyor.Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.dualarınızın kabul olması dileğiyle...
Arkadaşlar merhaba.Cumartesi günü yumurtalarım toplandı.16 yumurta 12 si istenilen olgunlukta.8 tanesi döllendi.Doktorum sürecin çok iyi gittiğini normalde 3.gün yapacağı transferi 5.gün yapacağını söyledi.Sizden ricam şu 2 embriyomu yoksa tek embtiyomu koyduralım.Şansım artması için 2 diye düşünüyoruz ama ikiside tutarsa 2 bebek biraz korkutuyor.Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.dualarınızın kabul olması dileğiyle...
Ben iki embriyo olsun çok isterdim ikisinin de tutma olasılığı düşük ama en azından şansımız artardı diye düşünüyorum
iyi akşamlar arkadaşlar.mayıs adetim gelince bende tedaviye başlayacağım ama bişey sormak istiyorum.öğretmen olan arkadaşlar var sanırım,ben de öğretmenim.sizler nasıl yaptınız?yani rapor işi falan nasıl oldu?çünkü benim eşim sabahçı ben öğlenciyim.hiç bir şekilde eşimle saatlerimiz uymuyor.yani tedavi süresi boyunca kontroller falan olacak sanırım baya bi.sabahtan gitsek eşim rapor almak zorunda,öğleden sonra gitsek ben.kızlar kontrollere yumurta takibine falan mesela aşkam 7 gibi falan gitsek oluyormu? tüp bebek merkezleri açık mı o saate kadar?bi de henüz tam olarak nerede yaptıracağımıza karar veremedik.bugün eşim bi kaç yeri aramış fiyatı falan öğrenmek için.fiyat ortalamaları hemen hemen aynı.pek bir fark yok arada.en uygun yer bile ilaçlarla falan 6 bini buluyor. sizlerin tedavisi ne kadar tuttu acaba?ayyy çok soru sordum ama daha şimdiden çok heyecanlıyım napayım
Bugün cok uzdu densizin biri beni.Agladim biraz...Suan yazarken gozlerim yasli.Cami icin dernekten bagis toplamaya gondermisler.Evimi actim tanidik diye dinledim.Benden once komsuma gelmisler ona beni sormus kadin oda bebek konusunu acmayin uzulyo demis.Tamam demis oda.Tam bizden cikarken aciyan bi ifadeyle ay canim biz senin icin sifa niyetiyle yasin dagitalim Allah sana ikizler nasip etsin dedi.Bagisini iste git sanane benim bebegimden,samimiyetine inanmiyorum kadinin cunku taniyorum aile icin konusabilecek en son kisi benim icin.Arkadas ben Kocami seviyorum bebek olsada olmasada biz bir aileyiz...Cok asabim bozuldu kocam olsaydi kesin kovardi evden...
canım inan hepimiz aynı yollardan geçtik, inşallah anne olacağız hem de en güzel ve özel annelerden, bilgilerini yazarsan listeye eklerim
yumurta toplama işleminden çok korkuyorum ben ya.tamam uyuyor olacağım ama zaten asıl korktuğum narkoz.ya uyanamazsam bi daha diye.ne bileyim çok saçma ama işte napayım korkuyom.bronit var bende çok öksürürüm o yüzden.narkoz alınca sanki işte bişey olacak gibi...
merhaba 7 yıllık evliyim bizimde maalesef sebezsiz infertilite 2012 temmuzda ilk tüp bebek(1.deneme) Anatolia tüp bebek merkezinde yapıldı tabi olumsuz sonuçlandı.aklıma şimdilik bunlar geliyor canım başka sorular varsa cevaplarım ok.
böle densiz insanları hiç kafana takma bende de oluyo salak salak konuşanlar yazık allah sanada versin diye acıyarak bakanlar.keşke sende biz eşimle mutluyuz birbirimizi seviyoruz en önemliside bu zaten deseydin böle densizlere lafı koyucan bak bidaha ağızlarını açabiliyolarmı bende sinir oldum şimdi
Merhaba canım..Bende öğretmenim tam gün çalışıyorum haftada bir günüm boş..ben aşılamada yaptıklarımı anlatayım.. tüp bebek tedavim bir ay ertelendi uzun protokol uygulanacak mayısın sonu gibi iğnelere başlayacağım inşallah..doktorum yumurta takiplerimi 2 günde bir yaptı..doktordaydım sürekli..randevuyu saat 6 gibi aldım genellikle.eşimde o saatte orda oldu hep..iğnelerin en geç akşam 8 e kadar vurulmuş olmasını istiyor doktorlar.. ben saat 7 de de iğnelerimi vurdum..ama ilaçları buzdolabımın yumurtalık kısmında saklamamızı söylemişti doktor o yüzden saat 7 de evde olmam gerekti..allahtan doktorum evime çok yakın arabayla 10 dakika sürüyor..zaten yumurta toplarkende ve transferdede rapor alınıyor tamam işte....sürecin içine girince herşey hallediliyor..
kamuda çalışınca rahat oluyor rapor yada sevkin varsa kimse birşey demiyor özelde çalışsam nolurdu bilmiyorum..eşimde iş yerinden, eşim küçük bir operasyon geçirecek gelemiyorum dedi transferde ve histeroskopide..
Doktor bir ay erteleyince çokda üzülmedim mayıs sonu daha ideal olacak..ben sınavlarımı yapmış olurum haziranın başı gibi rapor alırım.lisede olduğum için seminer derdi falanda yok.eşim tatile girmiş olacak üniversitede dersler mayıs sonu bitmiş olacakmış..oda bana bakar işte..inşallah pozitifi görürüzde sıkıntılarımız sona erer inşallah..Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah..
Biz hiç doktorla fiyat konuşmadık..ama tüp bebek 6 bine yakın tutacak sanırım...
Doktor çok önemli canım başarısının yanında ,içinin ısınması ve güven duyman çok önemli..
Canim merhaba.Bende normalde cok takmam.Ama zaten doluydum o olayda tuz biber oldu.Bigun once cocuk parkinda bi tanidigi gordum kocasi ve ogluyla top oynuyorlardi.Biz ayni yil tedavi olduk.Ben iki kez negatifi gordum o benden sonra yaptirdi oglu oldu.Geldi benden yardim istedi morali sifirdi esinde hic sperm yoktu..Acimiz ortak oldugu icin teselli ettim az cok teceubemle tedaviyi anlattim..Gerekirse gelir igneni yaparim dedim korkuyodu cunku..Dedim sonucu haber ver merak ederim sende bana umut olursun...Pozitif sonuc almis.Once telefonlarima cikmadi bi hafta sonra ben aradim zoraki soyledi.Tavirlari degismisti konusmak istemiyordu nazar degmesinden korktu herhalde..O kadinida parkta gorunce hersey kisa film gibi gozumun onunden gecti...Ey guzel Allahim sen buyuksun dedim birgun evladimla buralara gelebilmeyi banada nasip et...
yumurta toplamı işleminde uzun süre ve ağır narkozla bayıltmıyorlar hafiften veriyorlar narkozu zaten çok kısa sürüyo korkulacak bişi yok anlayacağın sakın korkma.
ayy canım içimi rahatlattın.hiçbişeyden korkmuyorum şu narkozdan korktuğum kadar. korkumun nedenide bronşitimin olması.ciğerler hasarlı yani:)gerçi ne kalp hastaları ne akciğer kanseri olanlar ameliyat oluyoda bişey olmuyo.tövbe yarabbim ya düşündüğüm şeylere bak.saçmalıyorum iyice stresten sanıtım.eşim sen iyice yedin artık kafayı diye takılıyo bu ara bana.tabi onun tuzu kuru.bi sperm vercek oh tamam bitti gitti.herşeye ben katlanacağım.ama olsun yeterki bebişim gelsin.herşeye razıyım.
anladım seni allah gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin belkide sen üzülme diye sölemek istememişte olabilir.bende oluyo hamile kaldığını değil çocuğu kucağında görüyorum çok şaşırıyorum nezaman hamile kaldı da doğurdu diye üzülmesin diye sölemiyorlar ama bölesi daha çok üzücü.herzaman dua ediyorum duanın sonuna da allahım kimseyi evlat sevgisiyle sınama diye ekliyorum..çok zor ve yıpratıcı etrafımda hamileleri çocuğu olanları görünce okadar imreniyorum ki gözlerim doluyor ama elimlede koyamam ki rabbim isteyince olucak inş.herşey gönlünce olsun
bende çok korkuyodum hatta korkudan bacaklarım titriyodu ama çıkınca anladım ki korkulacak hiçbişey yok hiçbişi hissetmiyorsun ki zaten fazla uyutmuyorlar aç olduğun için biraz dinlendirip kaldırıyrlar ben bile böle sölüyosam gerçekten inan çünkü acayip korkuyodum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?