- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
bana da 15-20 dakıka dedıler tam 1 saat uyudum. 26 yumurta toplandığından uzun sürmüş.
20si döllenmıştı, 13ü iyi gidiyordu ama donduramadık(
yumurtalıkların davul gıbıdır şuan, şiş. ben transferden sonra karnımın şişliğinden cok rahatsız oldum.
senın de yumurtan cok oldugundan blast transferı olur gıbı gorunuyor
ben daha iyiyim, adaçayı kürüne bile başladım. Güzel haberlerını 8 gözle beklıyorum
evet canım davul gibi şişti ve gerildi ama geçiyor yavaş yavaş...bakalım bizimkiler dondurulucak mı bilgi verilmedi daha..adaçayı ne işe yarıyor bilmiyorum:) iyi olmana sevindim canım,inşallah daha da iyi olursun...
nil troid problemi var sanırım sende.bende de haşimato var.tiroid bezim az çalışıyor yani.doktorum bunun hamile kalmama engel olabileceğini ama ilaçlarımı düzenli alıpta değrlerim normal sınırlar içinde olursa problem olmadığını ve engel omadığını söyledi.listeye bakarken farkettim problemin tiroid olduğunu söylemişsin.canım acaba bu tek başına hamile kalmaya engelmidirki?doktorun sana ne dedi bu konuda ?doktor bana şu an sebepsiz infertilite diyor ama acaba sorun tiroitmiki o yüzden mi hamile kalamıyorum
nil troid problemi var sanırım sende.bende de haşimato var.tiroid bezim az çalışıyor yani.doktorum bunun hamile kalmama engel olabileceğini ama ilaçlarımı düzenli alıpta değrlerim normal sınırlar içinde olursa problem olmadığını ve engel omadığını söyledi.listeye bakarken farkettim problemin tiroid olduğunu söylemişsin.canım acaba bu tek başına hamile kalmaya engelmidirki?doktorun sana ne dedi bu konuda ?doktor bana şu an sebepsiz infertilite diyor ama acaba sorun tiroitmiki o yüzden mi hamile kalamıyorum
günaydın arkadaşlar merkezden aradılar cumartesi transferim yapılacak Allah izin verirse.....bu progestoron iğnesinin yapıldığı yer arı sokmuş gibi oldu(( ne yapıcam ben, daha 14 tane daha var ...dr yağlı bir iğne olduğu için yapabilir devam et dedii ((
yumurta toplamı işleminde uzun süre ve ağır narkozla bayıltmıyorlar hafiften veriyorlar narkozu zaten çok kısa sürüyo korkulacak bişi yok anlayacağın sakın korkma.
arkadaşlar hiç bir şey için üzülmemek gerektiğini her anımızın kıymetini bilmemiz gerektiğini bir kez daha anladım.birkaç gün önce bir arkadaşımın ölüm haberi geldi yurtdışına yüksek lisans yapmaya gitmişti hayallerinin peşinden ve balkondan düşerek hayatını kaybetmiş daha 25 yaşında o kadar sevecen o kadar güler yüzlü biriydi ki ölümü ona kondurmak çok zor...daha yolunun başındaydı düşünsenize her şey yarım kaldı..içimdekileri yazmak istedim size hiç bir şey için canımızı sıkmaya gerek yok gerçekten bir kez olmazsa bir daha umudumuzu kaybetmemek lazım yaşadıkça buna gücümüz var.söylemek kolay herkes yaşadığını bilir ama gerçekten hayat sürprizlerle dolu.
İnşallah buradaki herkes Allahın izniyle anne olacak...
günaydın arkadaşlar merkezden aradılar cumartesi transferim yapılacak Allah izin verirse.....bu progestoron iğnesinin yapıldığı yer arı sokmuş gibi oldu(( ne yapıcam ben, daha 14 tane daha var ...dr yağlı bir iğne olduğu için yapabilir devam et dedii ((
Neye göre 1 yada 2 acaba:44:çünkü yasa falan bahane bence 2 tane transfer etmek isteyen ediyor.belkide şans artsın diye iki tane transfer yapıyorlar.ama sen hiç takılma canım demekki seni merkerkezin kendisine güveniyo allahın izni ile o bitanede tutucak:)
sağol naz arkadaşım. toparlanmaya başladım, her şer gıbı gordugumuzde bır hayır oldugunu düşünerek telkin edıyorum kendımı.uçan fasülye.....Rabbim sabırlar versin.İnş bu son negatifindir.nolur çabuk toparlan.dün giremedim bugün gördüm sonucunu...diğer kızçeler sizler napıosunuz bakem?
elif sen hangi merkezde yaptırıyosun çift transfer edecekler merak ettim.ben senin yerinde olsam çift transfer ettirirdim.genelde ikisi zor tutuyor.ama tutarsa da üzülme çünkü bir tanesi bile dünyanı karartıyor.iki tane olsun madem dünyan kararacak aradan o çocuk da çıkmış olur
transfer gunu dondurma işini konuşursunuz, o gun bıze bılgı verılmıştı.evet canım davul gibi şişti ve gerildi ama geçiyor yavaş yavaş...bakalım bizimkiler dondurulucak mı bilgi verilmedi daha..adaçayı ne işe yarıyor bilmiyorum:) iyi olmana sevindim canım,inşallah daha da iyi olursun...
Üzülme der Hz.Mevlana ve devam eder;
"Bir yandan korku bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun,
Tek kanatla uçulmaz zaten.
Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil,
Kilimin tozunu almaktır.
ALLAH sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır.
Niye kederlenirsin?
Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz.
Yüzük olmak dileyen taş, ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır.."
sağol naz arkadaşım. toparlanmaya başladım, her şer gıbı gordugumuzde bır hayır oldugunu düşünerek telkin edıyorum kendımı.
yapacak bırsey yok...
transfer gunu dondurma işini konuşursunuz, o gun bıze bılgı verılmıştı.
bende pko var, kendılıgınden yumurtlayamıyorum ve adet olamıyorum o yuzden adacayına başladım.adacayı östrojen hormonu salgılamada yardımcı oluyormuş.
adet olmaya yardımcı yanı, deneyıp sonucu gorelım bakalım. Bir kez de ılaçsız adet olabılecek mıyım..
cumartesı ıcın bol şans, bebegın o gunden sonra hep senınle olur umarım canım.
çatlama engelleyıcı ıgnede benım de kızarıklık olmuştu cok, iğne yaptıktan sonra hafıf hafıf ovalamak ıyı geldı. kızarıklık gectı. bi dene istersen.
hayırlı olsun tatlım.. inş pozitif sonuçlarınında haberlerini alırız.. iğne çok kötü olmuş ama napacaksın dayanmaktan başka. benimde ptesi transferim iğne hiç kullanmadım ilkinde de vermedi doktorum. crinone jel kullanıyorum birde 3 güne bir değiştirdiğimm bantlarım var.. yumurta toplama işleminden sonra zaten şişkinlik oluyor bütün vücutta dikkat et kendine habersiz bırakma sakın günlerimiz yakın takipte olalım
inşallah iyi haberlerini alırız.aynı merkezde tedavi göreceğim için daha bi yakından takip ediyorum seni.inşallah bu acılara değer ve pozitif olur...bu arada 1 tane mi transfer olacak?
Canim hayirli olsun transferin insallah bebisin annesine sımsıkı tutunsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?