Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

nil troid problemi var sanırım sende.bende de haşimato var.tiroid bezim az çalışıyor yani.doktorum bunun hamile kalmama engel olabileceğini ama ilaçlarımı düzenli alıpta değrlerim normal sınırlar içinde olursa problem olmadığını ve engel omadığını söyledi.listeye bakarken farkettim problemin tiroid olduğunu söylemişsin.canım acaba bu tek başına hamile kalmaya engelmidirki?doktorun sana ne dedi bu konuda ?doktor bana şu an sebepsiz infertilite diyor ama acaba sorun tiroitmiki o yüzden mi hamile kalamıyorum

Merhaba canim.Evet benimde troid sorunum vardi.3 yildir ilac kullaniyorum.Suan degerlerim normal sinirda.yanliz bu ilaci omur boyu kullanmak gerekiyormus cunku vucut bu hormonu yerine koyamiyor..Ben ikinci tup denememe baslarken ogrendim biraz gec oldu.Troid tek basina dusuk sebebi oluyor.Benimki hipotroid az calismasi yani.Hasimoto cok bilgim yok canim.Ama bence onemli troidin normale donmeden tedaviye baslama bence.Ayrica bicok sikayetim duzeldi adetim,cok usurdum,kabiz oluyordum,kilo aliyordum ,cok halsizdim...Ben faydasini gordum ilacin canim...Insallah sende hayirlisi ile tedavine baslarsin da bebisini kucagina alirsin...

cnm bnm ablamda 2 yıldır hep kontrl altındaydı 1 kımyasal gebelık ondan bır yıl sonrada dusuk yasadı sebebını bulamadılar bu hafta bursada osman develıoglu dıye bır doktora gıttı ve troıtlerının az calıstıgını bu doktor tesbıt ettı sımdı ılac kullanıyor nılınde dedıgı gıbı omur boyu kullanması gerekıyormur bu horman hamıle kalmasına engelmıs kalırsada dusuk olurmus dıkkat et sende once hormonu duzenle sonra tüp yaptır uzulmenı ve hayal kırıklıgı yasmanı ıstemem

arkadaşlar hiç bir şey için üzülmemek gerektiğini her anımızın kıymetini bilmemiz gerektiğini bir kez daha anladım.birkaç gün önce bir arkadaşımın ölüm haberi geldi yurtdışına yüksek lisans yapmaya gitmişti hayallerinin peşinden ve balkondan düşerek hayatını kaybetmiş daha 25 yaşında o kadar sevecen o kadar güler yüzlü biriydi ki ölümü ona kondurmak çok zor...daha yolunun başındaydı düşünsenize her şey yarım kaldı..içimdekileri yazmak istedim size hiç bir şey için canımızı sıkmaya gerek yok gerçekten bir kez olmazsa bir daha umudumuzu kaybetmemek lazım yaşadıkça buna gücümüz var.söylemek kolay herkes yaşadığını bilir ama gerçekten hayat sürprizlerle dolu.
İnşallah buradaki herkes Allahın izniyle anne olacak...

günaydın arkadaşlar merkezden aradılar cumartesi transferim yapılacak Allah izin verirse.....bu progestoron iğnesinin yapıldığı yer arı sokmuş gibi oldu(( ne yapıcam ben, daha 14 tane daha var ...dr yağlı bir iğne olduğu için yapabilir devam et dedii((

inşallah iyi haberlerini alırız.aynı merkezde tedavi göreceğim için daha bi yakından takip ediyorum seni.inşallah bu acılara değer ve pozitif olur...bu arada 1 tane mi transfer olacak?

yumurta toplamı işleminde uzun süre ve ağır narkozla bayıltmıyorlar hafiften veriyorlar narkozu zaten çok kısa sürüyo korkulacak bişi yok anlayacağın sakın korkma.

Arkadaşım narkozdan zannediyorum benim kadar hiç korkan olmamıştır. Bayıltacaklar diye nasıl depresyona girmiştim. Düşün doktoru deli ettim. Ama sonrasında 2 kere daha narkoz verildim. Ve ikisindede zerre kadar korku yoktu. Hatta o ayılma hali varya kuşlar gibi hissediyorsun kendini. Ben hatta espri yapmıştım hemşirelere arada insan böyle olsa ağrısını, sızısını hissetmez diye. Bu arada sağlık personeli olan herkese sonsuz tşk ediyorum. Bence dünyanın en kutsal mesleği onların yaptıkları. En değerli şey insan ve sağlığı ona hizmet veren her kademedeki sağlık personeline gönülden tşk ediyorum...

Canim basin sagolsun.Allah rahmet eylesin....

Canim hayirli olsun transferin insallah bebisin annesine sımsıkı tutunsun....

hayırlı olsun tatlım.. inş pozitif sonuçlarınında haberlerini alırız.. iğne çok kötü olmuş ama napacaksın dayanmaktan başka. benimde ptesi transferim iğne hiç kullanmadım ilkinde de vermedi doktorum. crinone jel kullanıyorum birde 3 güne bir değiştirdiğimm bantlarım var.. yumurta toplama işleminden sonra zaten şişkinlik oluyor bütün vücutta dikkat et kendine habersiz bırakma sakın günlerimiz yakın takipte olalım

cnm konustun mu murat beyleee kaç tane transfer edecekkk

sağol naz arkadaşım. toparlanmaya başladım, her şer gıbı gordugumuzde bır hayır oldugunu düşünerek telkin edıyorum kendımı.
yapacak bırsey yok...
transfer gunu dondurma işini konuşursunuz, o gun bıze bılgı verılmıştı.
bende pko var, kendılıgınden yumurtlayamıyorum ve adet olamıyorum o yuzden adacayına başladım.adacayı östrojen hormonu salgılamada yardımcı oluyormuş.
adet olmaya yardımcı yanı, deneyıp sonucu gorelım bakalım. Bir kez de ılaçsız adet olabılecek mıyım..

cumartesı ıcın bol şans, bebegın o gunden sonra hep senınle olur umarım canım.
çatlama engelleyıcı ıgnede benım de kızarıklık olmuştu cok, iğne yaptıktan sonra hafıf hafıf ovalamak ıyı geldı. kızarıklık gectı. bi dene istersen.

Üzülme der Hz.Mevlana ve devam eder;
"Bir yandan korku bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun,
Tek kanatla uçulmaz zaten.
Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil,
Kilimin tozunu almaktır.
ALLAH sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır.
Niye kederlenirsin?
Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz.
Yüzük olmak dileyen taş, ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır.."

Alıntılardan okuduğum kadarıyla sonucun negatif...
Rabbim sağlık ve maddi gücünüzü daim etsin bir daha denersiniz..
Biz tüpçüler bi kaç gün üzülsekte tekrar ayağa kalkmalıyız anne olcaz daha depresif takılarak zaman kaybedemeyiz iyi düşüncez iyi olcak...
ne çok hamile arkadaşımız var onlarda bu yollardan geçtiler şimdi melekleri kollarında onlar bize umut yarın bizde anne olmak için uğraşanlara umut olacaz...
Sabır sabır sabır...

inşallah yaptığın kürün faydasını görürsün canım,polen- arısütü de kadınlara çok faydalıymış,bu hafta polen almayı düşünüyorum bende..
birde dediğin gibi ovalayarak deneyim bakalım...senin de dediğin gibi inşallah bebişlerim beni bırakmazlar..

Teşekkür ederim canım,Allah senin tedavinide hayırlı etsin inşallah seninde güzel haberlerini alırız...dayanıcam artık yapacak bişey yok..iğnenin yanında sabah akşam jelde kullanıyorum ne varsa verdiler bana heralde:) opudan sonra 2 gün dinlendim sancıdan bişey yapamadım zaten ...senin opun oldu sanırım transfer günün belli olduğuna göre.inşallah pozitifi görmeyi Allah bize de nasip eder canım ....

inşallah iyi haberlerini alırız.aynı merkezde tedavi göreceğim için daha bi yakından takip ediyorum seni.inşallah bu acılara değer ve pozitif olur...bu arada 1 tane mi transfer olacak?

inşallah canım,doktorun merkezde mi?yoksa başka dr mu yönlendirdi? 2 embriyo transfer edilecek Allah izin verirse...

Canım benim inşallah bebeklerin bir daha seni bırakmamak üzere sıkı sıkı yapışırlar biricik annesine...Güzel haberlerini duymayı çok istiyoruz..Herşey yolunda gider inşallah..topik de bir umutsuzluk havası var negatif sonuçlar, ertelenen tedaviler derken ..hepimiz hep birlikte çok üzülüyoruz..insallah sizin haberlerinizle neşeleniriz ve umut dolarız..arkadanda şimdi negatifi gören arkadaşlarımızın pozitife dönüşen sonuçlarını paylaşırız..tedavisi ertelenenlerin pozitif sonuçlarını görürüz..

Aşılamada yaşadığım hayal kırıklığından mı dır ne..hiçbir heyecan veya korku birşey hissedemiyorum.ne umudum var ne üzüntüm...araftayım galiba..herşeyi bıraktım kaderimde ne varsa o olacak.günde saymıyorum .çok mu duygusuzum bu aralar ne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…