Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

teşekkur ederım egunal, sağol canım. ilk başta tekrar aynı güçle tedavıye devam edemeyecegını hissediyor ınsan ama sonrasında yapacak başka bırşey, başka bır yol olmadıgını farkedıp toparlanıyor.
sabır tek çare...

birden fazla mı transfer olacak pekı? :44:

Kızlar bu gün ne yapıyorsunuz bakalım..Evde durmayalım gezip kafa dağıtalım bugün..Ben yazlıkları çıkarttım biraz ütü yapıp dolaba asacağım..kışlıkları kaldıracağım..eve yaz girsin biraz..renklensin ortalık..
Akşama doğruda Kültürparka gideceğim eşimle.. biraz gölde kayığa falan bineriz..su iyi gelir..mavi ve yeşilin tadını çıkartırız..
Bursalılar çok burda siz neler yapıyorsunuz...
Uçan Fasulyem sen nasılsın..İnşallah bir gün buluşuruz seninle..Benim evim acıbademe yakın sayılır.

aaa meslektaşım benım sen de Bursa'dasın demek. Yenı öğrenıyorum. Eşime dışarı cıkalım dedım, bi arkadaşı ev alacakmış onu cagırdı inşaat gezıyor suanda. Gelsın hemen benı de gezdırecek o kadar Kafamın dağılması lazım.günlerce evde sonucu bekledım.
Ben de balkonu yıkadım, pencerelerı sılıyorum eşim gelene kadar, aylardır silinmedı de dışarıyı net göremez olduk artık.
yazlıkları da haftasonuna bıraktım ben, o coook uzun iş çünkü.
ben merkezde oturmuyorum, ilçedeyım ama tabı Bursada işimiz oldukca gelıyoruz. Umarım tanışırız canım
Senın doktorun nerede peki?

Son düzenleme:

evet 2 embriyo transfer edilecek canım..

Canım ya bende bugün camları silip perdelerimi yıkasam diye çok uzun bir düşünceden sonra yazlıkları çıkarmıştım onları ütülemeye başlamak daha kolay geldi sanki.. cam işinden vazgeçtim..
Benim doktorumda bulvarda acıbademe yakın pembe mavinin orda..ben özel muayenehanesine gidiyorum..işlemleri ise pembe mavide yada rentıpda yapıyor doktorumuz.mesela aşılamam pembe mavide oldu ameliyatım ise rentıpda oldu.hepsi bulvarda zaten birbirine 5 dakikalık yürüme mesafesinde..dünya tatlısı bir doktor..çok seviyorum doktorumu..onu görünce bütün derdimi yükümü orda bırakıyorum sanki.
Aslında ben hiç doktor araştırmadım .denk geldi..bursada kuzenimin çoçuğu olmadı uzun süre bir sürü doktor uğraşmayın sizin çoçuğunuz olmaz diye ilgilenmediler bile..sonra murat arslana gitmişler ve ondan büyük bir enerji aldılar ve ilk tüp bebek denemelerinde hamile kaldı şimdi dünya tatlısı bir oğlu var..onlar doktorumuz çok iyi deyip duruyorlardı ..bizde dedik bi gidelim...o zaman doktorun muayenehanesiyle evimiz aynı caddedeydi zaten.gidiş o gidiş çok memnunum herşeyi kendisi en ince ayrıntısına kadar kontrol ediyor zaten..
Canım görüşürüz inşallah bende çok isterim..çok çok öptüm kendine çok iyi bak..seni mutlu görmek benide çok mutlu ediyor..
bu arada sen hangi ilçedeydin canım..

inşallah canım,Allah hepimizin dualarını kabul etsin.başka negatif görmeyiz inşallah..seninde benim gibi negatif bir aşılaman var..ben aşılamamın tutmayacağını hissetmiştim,eşimede umutlanmayalım demiştim.bunda da heyacan yok fakat umudum var inşallah.. dr rahat olun lütfen diyor her randevuda ....oluruna bırakmak en iyisi...

teşekkür ederim cevabın için. ne biliyim işte o kadar sıkılıyo ki içim.... hele ki çocuklu ve hamile arkadaşlarımı görünce.... biz çocuk çalışmalarına başladıktan sonra 2 tane çok yakın arkadaşım benim ısrarımla test yaparak benim yanımda öğrendiler hamile olduklarını. ve biz çok samimiyiz. ben şimdi onları görmek istemiyorum. çok seviyorum ikisini de ama o bebek, hamilelik muhabbetleri beni çok sıkıyor. onlar bizdeki sorunu bilmiyorlar, bilseler yapmazlar tabi öyle muhabbetler. zaten kimse bilmiyor. kimseye de söylemiycez, tüp yapsak bile söylemiycez, olumlu sonuç alsak bile aslında tüple yapmıştık bile demiycez. kimse bilmesin, çok sinir oluyorum. acıyan gözlerle bakmasınlar. hatta hiç bakmasınlar. herkese sinir oluyorum. eşimden başka bir insana tahammülüm yok şu sıralar. hele ki hamilelere...... acayip bi insan oldum, çok değişik bi psikolojiymiş. annemi kıskanıcam nerdeyse bana sahip olduğu için.... kafayı yiyorum galiba....

bu arada benim yaşım 27, eşim 33. eşimde sayı 12 milyon, morfojoli %1, hareket % 45. bu değerlerle ilk seferde şansımız ne olur acaba? burada hep ilk seferde olumsuz olanları okuyorum, ya da hep bana denk geliyor. BENİM DURUMUMDA OLAN BİRİLERİ YOK MU? nasıl sonuç aldılar acaba?

bir de benim hiç rahim içi kontrollerim yapılmadı. hormonlarım normal, yumurtlamam düzenli. Tüp bebek merkezleri şuan rahim içi kontrolleri yapmaya gerek yok, yaşınız fazla olsaydı, ya da 1-2 denemede olumsuz olsaydı, o zaman bakardık onlara da diyor. ama ben ilk deneme olumsuz olursa (Allah' ım gösterme nolur) hadi bir de rahime bakalım, aaaa darmış, aaaa tüpler tıkalıymış, aaaa polip varmış, ondan tutmamış gibi şeyler duymak istemiyorum. napcağımı şaşırdım. günler de geçmiyor. Şu Mayısın 25 i bi geleydi...................

merhabalar benim durumum da sana benzer geldi paylaşmak istedim, üstelik ben ergenlikten beri sürekli düzensiz adet gördüğümden hep doğum kontrol hapı kullanan biriyim, polikistik olduğundan düzensiz yumurtlama oluyor ve gebelik biraz zorlaşıyor neyse.. evlendikten sonra eşimin varikosel olduğunu öğrendik hareketlilik % 0' dı. ameliyat gerekir dendi ve ameliyat oldu. ameliyattan sonra yavaş yavaş artmaya başladı hareket oranı korunmayı da bıraktık tabi ikimizde ilaçla devam ediyorduk ama 1,5 sene olmadı. en son bu sene tüp bebeğe başvurduğumuzda eşimin değerleride %45 50 civarındaydı ve doktorlar bu değerin normal gebelik için uygun olduğunu söylediler. bana rahim filmi çekildi problem görülmedi.. klomenle 3 ay yumurta çatlatma tedavisiyle denedik olmadı.. bu arada benimde bütün yakın arkadaşlarım hamile kaldı doğurdu, içim acıyordu hep.. sürekli soranlar oluyordu yokmu sen de diye ... istemiyorz diyordum... sonra tüpe karar verdik işte ocakta iğneler kontroller 2 tane embriyo verildi. pozitifi gördük sevindik derken bi hafta içinde değer düştü ve kaybettik büyük yıkım oldu tabi onca çabadan sonra tüp bebeği tekrar mayıs haziran gibi yapmaya karar verdik gün sayarken beklenmedik bir anda doğal yolla gebe kaldım inş devam eder diye dua ediyorum... yaşımda senle aynı bu arada..kısacası umutsuz olman için hiç bir sebebp yok çok daha kötü durumdakiler hamile kalabiliyor herşey zamanı geldiğinde oluyor bir şekilde

canım bebişinin durumu nedir kalp atışlarını duydunuzmu??

mrb arkadaslar uzun süredir yoktum aranizda yurtdisinda yasiyorum turkiyeye tatildeydim yeni geldim baktim bayagi gelismeler olmus hepsini okuyamadim tabi bayagi sayfa ilerlemis:) tedaviye baslayan herkesin allah yardimcisi olsun rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah....bende 2.tüp bebek denemeeme baslayacam buayin sonlarinda...bu arada türkiyedeyken doktora gittim kontrol icin orda buyuk bi hayal kirikligina ugrayarak döndüm doktor yumurta rezervinde azalma var dedi( simdiye kadar gittigim doktorlar böyle bisey dememisti zaten burdaki doktorlar hic bisey anlatmiyorlar hep normal diyip gönderiyorlardi simdi cok kötüyüm napcam bilmiyorum okadar umutsuzumkii (((

ne güzel doktorundan memnunsun,maşallah
yakın olması da iyi oluyor, bızım uzak strese gırıyoruz nasıl gıdelım okuldan nasıl izin alalım dıye.
mutluluğumuz daim olsun bebişlerle ınş,sağol canım

mrb arkadaşlar listeye benide eklemişsiniz planlarda değişiklik oldu mayısın 17 adetim Allahın izniyle bahçeci fulyada başlıycam tedavime gürgan için zaman gerekiyo tahliller felan benim o kadar vaktim yok daha doğrusu yıllık iznim yok umarım sultan suyuma bu kez kavuşurum kızım olursa yani sultan su olacak ismi inşalah arkadaşlar 2014 hepimiz hamile gireriz

selam kızlaar bayadır okuyamadım. her şey yolundadır inşallah. birazdan geçmişi okurum. benim de yarın sabah yumurtalar toplanacak. hadi hayırlısı bakalım. her şey yolunda gider inşallah

selam kızlaar bayadır okuyamadım. her şey yolundadır inşallah. birazdan geçmişi okurum. benim de yarın sabah yumurtalar toplanacak. hadi hayırlısı bakalım. her şey yolunda gider inşallah

orkidecim hadi bakalım yarın inş kaliteli yumoşların toplanır...bizi haberdar et...

Kızlar bugun canım cok sıkkın neden bılmıyorum mutlu olmak ıstıyorum ama bugun o enerjı yok

Kızlar bugun canım cok sıkkın neden bılmıyorum mutlu olmak ıstıyorum ama bugun o enerjı yok

al benden de o kadar.yakın bi arkadaşımla garip bi konu yüzünden tartıştık.şuan moralim çok bozuk..hiç yok yere kalbimi kırdı.işin kötüsü o kız için eşimle tartıştım.tartıştıktan 1 saat sonra kız bana yapacagını yaptı.eşime de bişi diyemiyorum.hem kazık yedim hem de eşim kırgın

canım ya kıyamam. ne yap ne et eşinin gönlünü al ama arkadaşının sana yaptığını anlatma :) çünkü ilerde arkadaşınla olan sorununu giderdiğinde bu sefer eşin sana arkadaşın konusunda laf dokundurmaya başlar.sen genede tedbirli ol yarın birgün arkadaşınlada aran düzelir.

inşallah herşey yolunda gider canım dualarım seninle.yarın adetin kaçıncı günündesin canım?benimde yarın 11.günüm kontrolüm var da acaba benimde opu yaklaştımı diye merak ediyorum:)

ayy sorma o konuyu bende yasadım ama akıllandım artık kımse ıcın esını karsına almıcaksın kımseyı savunmıcaksın bızım bundan 2 ay once 5 mılyar paramız gıttı cok yakın dostum dedıgım arkadasım yuzunden esıme jarsı cok mahcubum yanı off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…