Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Canım benim..mesaj sayım daha 100 ü geçmediği için özel mesaj yolluyamıyorum..üstü kapalı bir şekilde cevap yazmaya çalışayım..
Tedavi maddi olarak zor bir süreç..zorlanıyoruz bide ev borcu ödüyoruz bilseydik ev almazdık diyoruz ama yapacak birşeyimiz yok şuanda..ama baktığımda ortalamanın çokda üstünde değil ödediğimiz gibi geliyor..tüp bebek fiyatını hiç konuşmadık ne kadara yapacak bilmiyorum.ama o elinden geleni yapıyor indirim yapabilecekse yapıyor bazen muayene ücreti bile almıyor canım.tüp bebek fiyatı sitesinde 3.500 lira artı ilaçlar için yaklaşık 2.000 lira yazıyor canım..bakalım artık..
Bu arada en azından merkeze yakınsın canım istediğinde gelebiliyorsun..ben geçen yıl vandaydım ilk atamam orayaydı..eşimden bir yıl ayrı kaldım .bu yıl eş durumundan geldim.vanda depremi yaşayan öğretmenlerdendim çok şükür allahım canımı bağışladı..zor günler geçirdik..bide orda imkan yoktu koca bir yıl tedaviye tamamen ara verdik..
Çok şükür ki durumumuz imkansız değil.üzme kendini.doktorlar çoçuğunuz olmaz demiyor..zorda olsa maddi imkanımız var..inşallah mücedelemiz sonunda yüzümüz güler..bu yaşıma kadar rabbim tüm dualarımı kabul etti..geçde olsa zorda olsa bi şekilde oldu..buda olacak inşallah..hepimiz için bu böyle..
İnşallah bahsettiğin problemi çözmenize yardım edecek doktoru bulursunda bitkisel kürlere yada ilaçlara ihtiyacın kalmaz canım..

doğru diyosun canım.tabiki anlatmadım ama anladı biraz..olay şu...arkadaşım 4 gün önce aradı.benim yaşadığım şehre gelecekmiş iş için.sana da uğrıcam dedi.benim eşim çok kıskançtır.akşam tek başıma yollamaz beni dışarı.iş çıkışı görüşemicektim.bugün 1 mayıs tatil o da size gelecem dedi.bende evde hazırlık yaptım.kek poaca pasta vs.. sonra telefon açtı.elim dolu dedi.sen belli bi yere gelsen olmaz mı dedi.eşim de kızdı.sen o kadar hazırlık yaptın.yoruldun.taksi parasına kıyamıyor arkadaşın seni ayağına çağırıyor dedi.önce gidemezsin dedi.sonra ben ağladım falan tamam git dedi..ben de arkadaşa mesaj yazdım.o kadar hazırlık yaptıım ama gelmedin.neyse ben gelecem artık dedim.vayyy yüzüme mi vuruyosun.gelme hiç.sen işin kolayına kaçıp eve çağırıyosun.bu kkız bavullarla nasıl gelir demiyorsun...benim için oraya kadar gelemedin vs vs...şoka girdim tabi.eşim de soruyo şimdi..hani nerde arkadaşın die?hani gitcektin dedi.bende yorgunmuş misafirhaneye gitcekmiş dedim...işte senin değerin bu.seni ekti dimi dio...beni de üzdün dio...

selam kızlaar bayadır okuyamadım. her şey yolundadır inşallah. birazdan geçmişi okurum. benim de yarın sabah yumurtalar toplanacak. hadi hayırlısı bakalım. her şey yolunda gider inşallah

ikisinde söyledikleri ağır olmuş canım.ama arkadasında ne biçim arkadaş öyle atla taksiye gel yani afedersinde kıçına hizmetçi arıyo sonuçta evli barklı kadınsın insan gelebilirmisin yoksa ben taksi tutup geleyimmi falan diye nezaketen sorar.eşininde aşırı kıskançlığı iyi değil ama artık onuda öyle idare etcen canım.sen genede eşine yakın dur ama kim olursa olsun kendinide ezdirme.sen şimdi kocanın yanına git alt dudağınıda bük sonra masum üzüntülü bir ifade takın deki saten kime değer versem beni ençok o üzüyo de:)

Son düzenleme:
slm kizlarr....benim gibi yumurta rezervi az olupta tüp bebekte basari saglayanlar yada kendilinden hamile kalanlar varmi acaba yada bi bilgisi olan bu konuyla ilgili cok ümitsizim umuda ihtiyacim varr((

slm kizlarr....benim gibi yumurta rezervi az olupta tüp bebekte basari saglayanlar yada kendilinden hamile kalanlar varmi acaba yada bi bilgisi olan bu konuyla ilgili cok ümitsizim umuda ihtiyacim varr((

fsh tan mı anladılar rezervi?

merhaba arkadaşlar benim kafama takılan bişi var bunu sizinle paylaşmak istiyorum belkide sizden birinin de başına gelmiş olabilir.
ilk tüp bebek denememde heyecanlı ve okadar umutluymdum ki herşey çok yolunda gidiyodu 11 tane yumurta toplandı 8 ini işleme koydular 4 tanesi döllendi tam transfer için yola çıkıcaz bi tel.geldi yumurtalarınızda sıkıntı var tüp bebek iptal olabilir döllenen yumurtadan 3 tanesi sıkıntılı bölünmüyor yani çok hücreli değil bi tanesinin durumuda belli değil transfer sabahı belli olacak kendinizi buna göre ayarlayın.kalan 1 tane yumurtada 4 hücreli yada 5 hücreli normalde daha fazla olması gerekiyomuş transfer sabahı tamam denildi ama yüzde 25 olma ihtimali var denildi size sorum sizde böle sıkıntı olan yada çevrenizde duyduğunuz kişiler oldumu yani döllenen yumurta çok hücreli olması gerekiyomuş 4 5 hücreli olunca sıkıntılı oluyomuş inş.bilgisi olan vardır kafama çok takılıyo çünkü doktorlar kesin konuşmuyor başka denemende de böle bi sorunla karşılaşabilirsin deniliyor bilgisi olandan cvp bekliyorum

merhaba bendede aynı sorun var fsh değerim biraz yüksek yani yumurta rezervinde azalma var diyolar ama doktorlar bu sebepten dolayı annelik engel değil gebe kalabilrsin dediler.aynı zamanda iş arkadaşım abla diyorum 37 yaşında adet görmeyerek 2 kere hamile kalmış doktorlar tıbben anne olman imkansız kesinlikle kalamazsın demişler ama onun 2 tane oğlu var çok nadir adet görüyo hatta bana ben bile hamile kaldıysam sizin çok olur hiç takma kafana demişti anlayacağın herşey Allahtan içini ferah tut

canim,bildigim kadariyla nekadar cok hücreli bölünürse okadar kaliteli olmus oluyor 6 yada 8 hücrelileri 1.kalite diyorlar

kesinlikle hersey allahtan tabiki ama cok korkuyorum ya daha hic cocugum olmadan gittikce azalirsa diye

fsh ın kötü degil ki...allah allah..başka bi doktora daha görün istersen

bende anlamadim inan fsh kötü cikmayinca bende umutsuzluga kapilmamistim ama ilk tüp bebegi denedigimde sadece 6 tane yumurta toplandi 3 tanesi iyi kalitedeydi ikisi transfer edildi ama olmadi maalesef...ben frankfurttayim burdaki doktorum hic öylebisey demedi bana gerci hic ilgili degillerya, yumurta okadar az cikinca kendim süpelenmeye basladim türkiyeye gittim bide orda bi kontrole gideyim dedim ve doktor bana acilen tüp yaptir rezervinde azalma yvar dedi ama kan degerlerim hepsi normaldi bende bu isten hicbisey anlamadim...(

kesinlikle hersey allahtan tabiki ama cok korkuyorum ya daha hic cocugum olmadan gittikce azalirsa diye

zaten herşeyi biz kendimiz yapıyoruz kafamıza takmasak zamana bıraksak kendiliğinden olucak acaba anne olamayacakmıyım hiçbizaman gebe kalamayacakmıyım diye kendi kendimizi yiyip bitiriyoruz bu psikoloji bi atlatsak herşey çorop söküğü gibi gelicek rabbim kimseyi evlat sevgisiyle sınamasın allah dileyen isteyen herkese hayırlı ömürlü versin inş.

cok haklisin canim ama gelde takma ben hatirlamak istemesem cevredekiler birakmiyor herkes bi sey söylüyor biseyler öneriyorlar yok onu yap yok sunu yap artik kimseyi görmeye kimseyle konusmaya tahammülüm yok bikkim simdeden annemle bile konusmak istemiyorum oda biseyler söylemesin diye

evet çok haklısın bende de aynı unutsanda unutturmuyolar bendede yok şu türbeye götür,yok belini çektirin buna benzer birsürü şey insan tedaviden bile soğuyor olumsuz bişiler çıkacak diye insanların ağzına laf lazım yeterki seni zayıf tarafından yakalasınlar

kızlar kimsenin bilgisi yokmu(

yaş 30 7 yıllık evliyim sebepsiz infertilite 1 tüp bebek 2 aşılama ama hepside olumsuz hiçbirşekilde gebe kalmadım sizin sorun nedir

canim benim yas 27 iki yillik evliyim.evliligimin 5.ayinda kendiligimden hamile kaldim fakat 7 haftalikken kalp atislarini duymadik ve kürtajla aldilar onun üzerine olmadi bende gecen mart ayinda ilk tüp bebek denememizi yaptik fakat oda olmadi suan2. hazirlaniyorum....soruna gelince simdiye kadar bisey yok diyorlardi taki gecen hafta türkiyede doktora gidene kadar...dr bana rezervde azalmay var acil tüp bebege basla dedi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…