Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

canım seninde tedavin başlamıştı ne durumdasın?rabbim bu yolda bebeklerimizi önce göbeğimie sonra kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Amin canım inşallah,ben beklemedeyim cumartesi transferim var Alllah izin verirse ,sen hangi aşamadasın canım? opun oldumu ?

hayata devam canim.. bahari tum guzellikleriyle yasamaya devam...yaz gelince civil civil oluyor insan.. hep umut dolu oluyor... yada ben oyle hissediyorum,bilmiyorum...

Aynen canim gunes dogdugunda benimde icimde gunes doguyor sanki.Ne guzel bahari yasiyosun tadini cikar.Bizde hala kis var hava buz gibi Almanyada.Tevekkeli deil Almanlar o yuzden buz gibi insanlar...Akdeniz ulkesi insanlari ayni hemen belli oluyor sicak kanli Italyanlar,ispanyollar ,yunanlar,turkler anlarsin burda...

merhaba benimde hiptroidim var 2 yıldır tedavi görüyorum şu an normal korkulacak bişey yok ilacını hergün aynı satte ve sabah içersen faydasını görürsün benimde cumartesi opum var dualarınızı eksik etmeyin rabbim hepimzin dualarını kabul etsin bebeklerimizi bize bağışlasın

canım ben tüp bebek tedavisinden önce yapılan hormon testinde ilk 7,85 çıktı şok oldum, doğum kontrol hapımı yükseltti acaba dedim dr hayır dedi...5 gün sonra testi tekrarladım 3,39 çıktı ,dr ilaç kullanmana gerek yok dedi , nasıl oldu bende anlamadım..düşmesi için ilaç veya başka bişey kullanmadım..ama tedaviyede başladık yani.telaşlanmıştım bende dr korkma yüksek olsa bile ilaçla dengelenir demişti canım..

allaha sukur sicak kanli insanlariz milletce... :))) hangi sehirdesiniz almanyada.. eger arabayla gidiyorsaniz bulgaristandan (yani bizim yasadigimiz ulkede) geciyorsunuzdur..

teşekkür ederim cevaplar için.benim dahiliye doktorum baya pinpirikli bi kadın belki ondan 2,5 altı demiştir o zaman.merkezdeki doktor da gebelik olsa da devam edersin demişti hapa.inşallah bir sorun olmaz çünkü riskli bi durum yükselirse...

bu arada çok moralim bozuk ya sizlerle paşlaşmak istedim e2 testim 388 iken 2 gün sonra 303 e düştü şok oldum doktorum labarutuar hatası olduğunu düşünmek istiyorum diyince korktum tedavimin iptal olabileceğini hemen e2 ve ultrasyon muayenesi olamı istedi be istanbulda bahcecide tadavi görüyorum fakat oturğum ilte takiplerimi yaptırıyorum sonrasında bende bir teleş bir panik hastanede inmeyi unutunca taranvaydan taksiye binip tekrar hastaneye gittim kan testimi yaptırdım bu teleşla kolumu bırakıvermişim allahım her yanım kan revan oldu fıskırdı resmen o kadar kanb aldırdım ilk defa böle bişey geldi başıma sonra doktorun yanına gittim muayenemde yumurtalarımın gerilediğini öğrendim e2 testimide bir gün sonra vericekler ama ben hemen almak istedim doktorumu arattırdım çünkü tedavim iptal olabilirdi ve akşam istanbula bu testin sonucuna göre gidicektik 20,30 da çıkacağını söylediler fakat tabi çıkmadı 10 a kadar allahım o testin sonucunun öğrenene kadar eşimle fıtık olduk sonunda öğrendim 1267 olmuş rahatladım ama doktorumla görüşemedim ve resmen panik oldum neyse gece 3 te eşimle istanbula gitmek için otobüse bindik tabi 1 mayıs gösterileri yüzünden otobüs vs hiçbir ualaşım aracı yok yollar kapalı bir şekilde hastaneye ulaştık 7 yumurtam kalmış ama onlardanda geri kalanlar olmuş sonuçta cumartesi opum var hastane beşiktaşta olduğu için bir yemek yemek için bi yerlere gidelim dedik kausun içinde bulduk kendimizi göz yaşartıcı spreymidir bombamıdır resmen ölüyoduk eve gelmek için yürürken her yandan göstericiler çıkıyo bi koşuşturma bi şekilde terminale gittik ama yaşadığım en kötü 2 gündü herhalde benim gibi e2 si düşen varmı aranızda stres içindeyim üzgünüm moralim bozuk((((((((

allaha sukur sicak kanli insanlariz milletce... :))) hangi sehirdesiniz almanyada.. eger arabayla gidiyorsaniz bulgaristandan (yani bizim yasadigimiz ulkede) geciyorsunuzdur..

Canim Stuttgartta yasiyorum...Daha hic arabayla gitme firsatim olmadi.Ucakla gittim...Burda esimle calisan Bulgar turkleri var.Almanyada ekonomi cok kotu cok ucuza calistiriyorlar ordan gelen insanlari...Zor durumdalar ben uzuluyorum...Allah kimseyi vatanindan ayirmasin Gurbet cok zor...

Gecmis olsun arkadasim ne gunmus Aksiyon,gerilim...Istanbulda yasayanlara Allah sabir versin..Gecen sene bi hastaneyle gorusme icin Kurtkoyden Sisliye gittik...Canimiz cikti esimle otobuslerde uyuduk resmen..

Aminn cnm gurbet zor tabiki. Ama kaderimiz diyoruz napalım. Bulgaristandada insanlar çok ucuza calısıyor. Bunu bildikleri için onlarda cok ucuza çalıştırıyorlardır

canım benmde 23 nisanda tedavim başlıcaktı hormon testimde e2 im 106 çıktıgı için doktorum iptal etti normali 25 olması gerek dedi ve doğum kntrl verdi suan edetimi bekliyorum senin degerlerini anlamadım nedir o 300 ler 1200 ler?????????

kizlar nasil keyifler....

elhamdulıllah ablacım bugun iyiyz havalar güzel güneş var ben hava bozulununda depresyona giriyorum sanki çok kötü hissediyorum kendimi ama hava sıcak ve güneşli olunca bi huzur doluy içime tabi bide mucizem gelsin ozmn kimse bozamaz mutlulugumu ozaman tam olacagım şuan eksiğim birazcık

Nasilsin canim nasil geciyor gunun...Senin kirmizilarin tarihi ne zaman ignelere baslicanmi?

Canim nasil sozler bunlar agzindan yel alsin...Allah buyuk, umutsuzluk bize gore deil arkadasim...Rabbimin mucizelerine inan olurmu...

tabiki inaniyorum ama insan yinede üzülüyor iste kendimden gectim esim icin cok istiyorum hernekadar bana belli etmesede biliyorum coook istedigini allahim insallah onun yüzüne bakarda nasip eder insallahh...

Nasilsin canim nasil geciyor gunun...Senin kirmizilarin tarihi ne zaman ignelere baslicanmi?

selam datlımmm valla kırmızılar 6-7 gün sonra bende iğne yok dondurulmuş olduğu için, az kaldı başlamaya, kız kardeşim yanımda diye onunla iklgileniyorum bakıp kaçıyorum buraya sizlerle de ilgilenemedim çok sen nasılsın canım

kızlar yarın Allah kısmet ederse transerim olacak saat 4 den sonra tek embiryo ile rabbim bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin son denenmemiz olsun aminn

Selam soyle bacina..Olsun arkadasim sen rahat ol bak keyfine...Benim dondurulmus tedavide bi iki tane igne olmustum sanirim vucudu hazirlamak icin..Ordan aklima geldide...Bende iyiyim canim benim kirmizilar geldi iste 17 mayista ilk ignemi olup tekrar adet olmayi beklicem iki hafta kadar sonra esas ignelere baslicam kismetse...

tabiki inaniyorum ama insan yinede üzülüyor iste kendimden gectim esim icin cok istiyorum hernekadar bana belli etmesede biliyorum coook istedigini allahim insallah onun yüzüne bakarda nasip eder insallahh...

Anliyorum arkadasim ne kadar zor oldugunu hepimiz ayni hasreti cekiyoruz..Ama bazen Turkiyedeki bazi doktorlar Almanyadam geldim deyince Hastayi kacirmamak icin Ticari kaygiyla hemen insanin gozunu korkutuyorlar..Sen Almanyada hangi merkeze gidiyosun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…