kızlaaar bugün çook şükür yumurta toplandı. ama çok ağrım var ya. belim karnım ağrıyor. 5 gün sonra da inşallah bir aksilik olmazsa transfer olacak
kızlar yarın Allah kısmet ederse transerim olacak saat 4 den sonra tek embiryo ile rabbim bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin son denenmemiz olsun aminn
Merhaba canim nasilsin...
iyiyim nil.cim. arkadaşlar vardı onları gönderdık, ortalığı toparladım koştum buraya
sen nasılsın?
iyiyim nil.cim. arkadaşlar vardı onları gönderdık, ortalığı toparladım koştum buraya
sen nasılsın?
Iyiyim canim evde yanlizim esim disarda cok sıkıldım bende bi bakiyim arkadaslar varsa iki lafin belini kiralim dedim:)))
Arkadaslarin biliyomu tedaviyi.Ben zamaninda herkese soyledim sonra cok pisman oldum..
amin canım inşallahCanim gecmis olsun insallah kaliteli embriyolar olusur guzel guzel.
hayırlı olsun canım, gecmış de olsun bu arada. karnın da şiş olmuştur.5 güne kadar agrı azalıyor gün gectıkce arkadasım. ani hareket yapmadan yavas yavas işlerını gör transfere kadar ki iyileşmen hızlı olsun.
Bilmeyen adam kalmadı, "sırrını söyleme dostuna o da gider söyler dostuna" derler ya o durumdayım. Herkesler bılıyor, uçan kuşa bile sorsak bilir
ben de cuma opu oldum,pazartesı okula gıttım mecbur. agrıdı ama yavas yavas harekeet ettım. of o gaz bıtmedı bende transferden sonra da patlayacak gıbı olmuştum.evet ya karnım da şiş. acayip gaz var. ama çook afedersin ağrıdan çıkmıyo. yarın mecbur işe giderim.
sorma yaaa. yahu bu insanlar ne meraklı birbirine söylemeye. bakalım bu sefer ben dilimi tutmaya çalıştım. ama bazı kişilerle iş nedeniyle mecbur paylaşmak zorunda kaldım. önceden dayanamaz soran herkese anlatırdım
Ordan okuyonuz bisey yazmiyonuz nerelerdesiniz...
Bilmeyen adam kalmadı, "sırrını söyleme dostuna o da gider söyler dostuna" derler ya o durumdayım. Herkesler bılıyor, uçan kuşa bile sorsak bilir
amin canım inşallah
evet ya karnım da şiş. acayip gaz var. ama çook afedersin ağrıdan çıkmıyo. yarın mecbur işe giderim.
ben de cuma opu oldum,pazartesı okula gıttım mecbur. agrıdı ama yavas yavas harekeet ettım. of o gaz bıtmedı bende transferden sonra da patlayacak gıbı olmuştum.
ben de pişmanım keşke demeseydım, bir dahakı sefere soylemem. tahlıl günü tel.le arayan arayana. Herkese dert anlatmak da ayrı dert.Ders oldu.
Biliyorum hayatim ne kadar zordur o dert anlatmak ben iki kere yasadim.Ama bu sefer kimse bilmiyo anneme kizkardesime bile soylemicem onlarin da bana acimalarini vah vah demelerini istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?