Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

kızlaaar bugün çook şükür yumurta toplandı. ama çok ağrım var ya. belim karnım ağrıyor. 5 gün sonra da inşallah bir aksilik olmazsa transfer olacak

hayırlı olsun canım, gecmış de olsun bu arada. karnın da şiş olmuştur.5 güne kadar agrı azalıyor gün gectıkce arkadasım. ani hareket yapmadan yavas yavas işlerını gör transfere kadar ki iyileşmen hızlı olsun.

kızlar yarın Allah kısmet ederse transerim olacak saat 4 den sonra tek embiryo ile rabbim bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin son denenmemiz olsun aminn

artık heyecanla sizlerin sonuclarını bekleyeceğiz, hayırlı olsun canım. 12 gün sonra yüksek yüksek değerlerını duyarız ınş buradan.

Canim gecmis olsun insallah kaliteli embriyolar olusur guzel guzel.
amin canım inşallah

evet ya karnım da şiş. acayip gaz var. ama çook afedersin ağrıdan çıkmıyo. yarın mecbur işe giderim.

Bilmeyen adam kalmadı, "sırrını söyleme dostuna o da gider söyler dostuna" derler ya o durumdayım. Herkesler bılıyor, uçan kuşa bile sorsak bilir

sorma yaaa. yahu bu insanlar ne meraklı birbirine söylemeye. bakalım bu sefer ben dilimi tutmaya çalıştım. ama bazı kişilerle iş nedeniyle mecbur paylaşmak zorunda kaldım. önceden dayanamaz soran herkese anlatırdım

evet ya karnım da şiş. acayip gaz var. ama çook afedersin ağrıdan çıkmıyo. yarın mecbur işe giderim.
ben de cuma opu oldum,pazartesı okula gıttım mecbur. agrıdı ama yavas yavas harekeet ettım. of o gaz bıtmedı bende transferden sonra da patlayacak gıbı olmuştum.

ben de pişmanım keşke demeseydım, bir dahakı sefere soylemem. tahlıl günü tel.le arayan arayana. Herkese dert anlatmak da ayrı dert.Ders oldu.

Son düzenleme:
kızlar aranızda ankarada tup yaptıran varmı benım ılk tup basarısız oldu onumuzdekı ay tekrar dan baslamak ıstıyorum ıkı ay dınlendık yeter garı dermişimm:))

ama soyle ıcıme sınen bı doktor bulamadım bıde son hakkımıda kullanmak sıtıyorum devlette .yardım edınn lutfenn

amin canım inşallah

hayırlısı oldun cnm pazarteside bnm transferim var dondurulmuşlarla devam ediyorum ikinci denemem olacak.yumurta toplandığında ben de davul gibi olmuştum gazdan bol bol su iç cnm rahatlatıyor işe gidecekmişsin keşke dinlenebilseydin bu dönemlerde dinlenmek şart... inş pozitif sonuçlarımızıda paylaşırız tez zamanda.:))

Biliyorum hayatim ne kadar zordur o dert anlatmak ben iki kere yasadim.Ama bu sefer kimse bilmiyo anneme kizkardesime bile soylemicem onlarin da bana acimalarini vah vah demelerini istemiyorum...

Biliyorum hayatim ne kadar zordur o dert anlatmak ben iki kere yasadim.Ama bu sefer kimse bilmiyo anneme kizkardesime bile soylemicem onlarin da bana acimalarini vah vah demelerini istemiyorum...

ben de bır tek onlara söylerım,başka da kımseye demem. herkesın tesellı etmek ıcın şekilden şekile gırmesı hoşuma gıtmıyor. Bir de benı 2 hafta boyunca ziyarete geldıler ever hep, o da benı yordu

meraba kızlarrrr bende normalde bu saat 5. uykudaydım ama şu an bi şey için bekliorunmmm ve yarın bende yarın doktoruma gideceğimmmmm yarın sis işlemim var polip var mı ameliyatdan sonra kalmıs mı die bakılacak dua edin banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…