Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

canım tedavimin 6. günü 388 di 8 günü 303 10. günü 1267 yani yumurtalarım bi ara gelişim durmuş sonra yeniden devam etmiş bu arada düşünce kayıplarımda oldu tabi

Gecmis olsun arkadasim ne gunmus Aksiyon,gerilim...Istanbulda yasayanlara Allah sabir versin..Gecen sene bi hastaneyle gorusme icin Kurtkoyden Sisliye gittik...Canimiz cikti esimle otobuslerde uyuduk resmen..

teşekkür ederim istanbul görsel olarak süper ama yaşayamam herhalde orda hayatımda ilk kez böle bi kargasaya şahit oldum

Selam kızlar, dün doktora gittik, belki hatırlarsınız 7 nisanda adet olmuştum iki gün geri geliyor adetim, 5 mayısta olmam gerekiyordu ama 18 nisanda yani adetimin 12. Günü yine adet oldum ve tarihler birbirine girdi çok üzüldüm ve stres oldum, pco var bende ve adet düzenleyici içmeme rağmen zar zor adet olurdum nasıl böyle üst üste adet oldum anlamadım neyse, dün merkeze gittik doktor muayene etti adet olmadan önce içmem gereken ilaçlar varmış, bir dolu ilaç, iğne ve fitil yazdı, bugün başlayacağım ama umarım 5 mayısta yine adet olmam çünkü ilaçlarımı 10 gün kullanmam lazım, bu kez dondurulmuşlarla olacağı için çok ilaç kullanmam demiştim ama geçen defa kalp atışı durduğunda kürtaj olduğum için iğne bile yazdı kan sulandırıcı, bu 5. Denemen iğneler ilaçlar haplar hepsine kabul inşallah bu kez hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız...

amin canım inşallah herşey yolunda gider rabbim yüzünü güldürdün hepimzin kucakları dolsun inşallah

Amin canım inşallah,ben beklemedeyim cumartesi transferim var Alllah izin verirse ,sen hangi aşamadasın canım? opun oldumu ?

canım benimde cumartesi sabah opu var bakalım kısmat inşallah iyi geçerde bebeklerime kavuşurum.benim fazla yumurtam yok ama herşey allahtan inşallah olanlar döllenirde kaliteli olur sonrada anneciğine tutunur sonrada kucağıma gelirler inşallah sağ sağlim

canım tedavimin 6. günü 388 di 8 günü 303 10. günü 1267 yani yumurtalarım bi ara gelişim durmuş sonra yeniden devam etmiş bu arada düşünce kayıplarımda oldu tabi

hersey okdr karısıkkı aklımız ermıyo yasadıklarım yuzunden nerdeyse kadın dogum uzmanı olmaya karar verıcem :) sen nerde oturuyosunkı ıstnbula gıdıysn oyle bende aynı sıkıntıları cekıyorumda :)

eskişehirdeyim canım ben sen nerdesin hangi merkeze gidiyosun

Merhaba arkadaşlar bugün hastaneyi arayıp transfere kadar tedavinin kaç gün süreceğini sordum, 20 gün sürer dediler, eşimle işimizi önceden ayarlamak istiyoruz; sizin tedavileriniz aşağı yukarı ne kadar sürdü? Benimle deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz arkadaşlar?

Son düzenleme:

oh çok güzel, çok sevindim senin adına. inşallah sizinle kalır bebek. ben de farkındayım umutlu olmam gerektiğimin ama zaman geçmek bilmiyor, bir de ilk denemenin olumsuz olması beni çok korkutuyor, beynime olumlu mesajlar göndermeye çalışıyorum. ne zaman olacaksa o gün bir an önce gelsin istiyorum. rüyalarımda hep görüyorum Allah' ın izniyle zor olacak ama olacak inşallah.... ama işte bu süreç......... ben de kendime uğraşlar buluyorum habire. yüzmeye başladım, değişik kurslara gidiyorum. zaten bi iş kurma çabası içindeyim, onunla uğraşıyorum,.... falan filan..... hatta şuan çocuk olması aslında bütün planlarımı bozabilir bile:) ama olsun da planlarımı bozsun diyorum hep. 3 senedir plan program yaptık çocuk istemedik de noldu?.....

Gelicek gelicek cnm biraz sabır sadece :)) havalar ısındıkca bizde bebişlere sahip olalım inşallahhh

sa arkdşlr lstnze bismillah deyp artk bnde eklnm bi akslk çkmzsa mays snnda bnde başlcm tdvye 27 yaşndym ve ilk denmm bürüksel tüpbbk mrkznde olck. nedni rezervde azlma Rabbm hiçbrmzi evldn varlğyla da yokluğyla da imthn etmsn inşllh

Hayırlı olsun canım inşallah her şey gönlünce olur. Yarın eklegecegim listeye

kızlar yarın Allah kısmet ederse transerim olacak saat 4 den sonra tek embiryo ile rabbim bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin son denenmemiz olsun aminn
hadi hayırlısı olsun canım. Allah sağlıcakla tutunup kucağına almanı nasip etsin
oooh canım benim şunun şurasında ne kalmış yahuu

canım benim 13. gün yumurta toplandı (yani bugün). 5 gün sonra transfer olacak. yani 18 gün sürmüş oluyor

kızlaaar bugün çook şükür yumurta toplandı. ama çok ağrım var ya. belim karnım ağrıyor. 5 gün sonra da inşallah bir aksilik olmazsa transfer olacak

kızlaaar bugün çook şükür yumurta toplandı. ama çok ağrım var ya. belim karnım ağrıyor. 5 gün sonra da inşallah bir aksilik olmazsa transfer olacak

Canim gecmis olsun insallah kaliteli embriyolar olusur guzel guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…