canım tedavimin 6. günü 388 di 8 günü 303 10. günü 1267 yani yumurtalarım bi ara gelişim durmuş sonra yeniden devam etmiş bu arada düşünce kayıplarımda oldu tabicanım benmde 23 nisanda tedavim başlıcaktı hormon testimde e2 im 106 çıktıgı için doktorum iptal etti normali 25 olması gerek dedi ve doğum kntrl verdi suan edetimi bekliyorum senin degerlerini anlamadım nedir o 300 ler 1200 ler?????????
Gecmis olsun arkadasim ne gunmus Aksiyon,gerilim...Istanbulda yasayanlara Allah sabir versin..Gecen sene bi hastaneyle gorusme icin Kurtkoyden Sisliye gittik...Canimiz cikti esimle otobuslerde uyuduk resmen..
Selam kızlar, dün doktora gittik, belki hatırlarsınız 7 nisanda adet olmuştum iki gün geri geliyor adetim, 5 mayısta olmam gerekiyordu ama 18 nisanda yani adetimin 12. Günü yine adet oldum ve tarihler birbirine girdi çok üzüldüm ve stres oldum, pco var bende ve adet düzenleyici içmeme rağmen zar zor adet olurdum nasıl böyle üst üste adet oldum anlamadım neyse, dün merkeze gittik doktor muayene etti adet olmadan önce içmem gereken ilaçlar varmış, bir dolu ilaç, iğne ve fitil yazdı, bugün başlayacağım ama umarım 5 mayısta yine adet olmam çünkü ilaçlarımı 10 gün kullanmam lazım, bu kez dondurulmuşlarla olacağı için çok ilaç kullanmam demiştim ama geçen defa kalp atışı durduğunda kürtaj olduğum için iğne bile yazdı kan sulandırıcı, bu 5. Denemen iğneler ilaçlar haplar hepsine kabul inşallah bu kez hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız...
Amin canım inşallah,ben beklemedeyim cumartesi transferim var Alllah izin verirse ,sen hangi aşamadasın canım? opun oldumu ?
canım tedavimin 6. günü 388 di 8 günü 303 10. günü 1267 yani yumurtalarım bi ara gelişim durmuş sonra yeniden devam etmiş bu arada düşünce kayıplarımda oldu tabi
hersey okdr karısıkkı aklımız ermıyo yasadıklarım yuzunden nerdeyse kadın dogum uzmanı olmaya karar verıcem :) sen nerde oturuyosunkı ıstnbula gıdıysn oyle bende aynı sıkıntıları cekıyorumda :)
eskişehirdeyim canım ben sen nerdesin hangi merkeze gidiyosun
merhabalar benim durumum da sana benzer geldi paylaşmak istedim, üstelik ben ergenlikten beri sürekli düzensiz adet gördüğümden hep doğum kontrol hapı kullanan biriyim, polikistik olduğundan düzensiz yumurtlama oluyor ve gebelik biraz zorlaşıyor neyse.. evlendikten sonra eşimin varikosel olduğunu öğrendik hareketlilik % 0' dı. ameliyat gerekir dendi ve ameliyat oldu. ameliyattan sonra yavaş yavaş artmaya başladı hareket oranı korunmayı da bıraktık tabi ikimizde ilaçla devam ediyorduk ama 1,5 sene olmadı. en son bu sene tüp bebeğe başvurduğumuzda eşimin değerleride %45 50 civarındaydı ve doktorlar bu değerin normal gebelik için uygun olduğunu söylediler. bana rahim filmi çekildi problem görülmedi.. klomenle 3 ay yumurta çatlatma tedavisiyle denedik olmadı.. bu arada benimde bütün yakın arkadaşlarım hamile kaldı doğurdu, içim acıyordu hep.. sürekli soranlar oluyordu yokmu sen de diye ... istemiyorz diyordum... sonra tüpe karar verdik işte ocakta iğneler kontroller 2 tane embriyo verildi. pozitifi gördük sevindik derken bi hafta içinde değer düştü ve kaybettikbüyük yıkım oldu tabi onca çabadan sonra tüp bebeği tekrar mayıs haziran gibi yapmaya karar verdik gün sayarken beklenmedik bir anda doğal yolla gebe kaldım inş devam eder diye dua ediyorum... yaşımda senle aynı bu arada..kısacası umutsuz olman için hiç bir sebebp yok çok daha kötü durumdakiler hamile kalabiliyor herşey zamanı geldiğinde oluyor bir şekilde
elhamdulıllah ablacım bugun iyiyz havalar güzel güneş var ben hava bozulununda depresyona giriyorum sanki çok kötü hissediyorum kendimi ama hava sıcak ve güneşli olunca bi huzur doluy içime tabi bide mucizem gelsin ozmn kimse bozamaz mutlulugumu ozaman tam olacagım şuan eksiğim birazcık
İlaclar bitdi ve cumartesi yumurtalar toplaniyor
sa arkdşlr lstnze bismillah deyp artk bnde eklnm bi akslk çkmzsa mays snnda bnde başlcm tdvye 27 yaşndym ve ilk denmm bürüksel tüpbbk mrkznde olck. nedni rezervde azlma Rabbm hiçbrmzi evldn varlğyla da yokluğyla da imthn etmsn inşllh
2 gündür giremiyorum malum evdeyim opum oldu çok şükür 2 yumurta çıktı yanlız biri devam ediyor yola tek embiryoda problem olmaz ise cuma günü transfer var önce biraz üzüldüm yumurta çok az diye sobra şükğr ettim rabbim verecek ise bir tane de de verir rabbim older inşallah lütfen dualarınızı esirgemegin tüm isteyenler içinde babada rabbim saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
hadi hayırlısı olsun canım. Allah sağlıcakla tutunup kucağına almanı nasip etsinkızlar yarın Allah kısmet ederse transerim olacak saat 4 den sonra tek embiryo ile rabbim bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin son denenmemiz olsun aminn
oooh canım benim şunun şurasında ne kalmış yahuucanım benimde cumartesi sabah opu var bakalım kısmat inşallah iyi geçerde bebeklerime kavuşurum.benim fazla yumurtam yok ama herşey allahtan inşallah olanlar döllenirde kaliteli olur sonrada anneciğine tutunur sonrada kucağıma gelirler inşallah sağ sağlim
Merhaba arkadaşlar bugün hastaneyi arayıp transfere kadar tedavinin kaç gün süreceğini sordum, 20 gün sürer dediler, eşimle işimizi önceden ayarlamak istiyoruz; sizin tedavileriniz aşağı yukarı ne kadar sürdü? Benimle deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz arkadaşlar?
kızlaaar bugün çook şükür yumurta toplandı. ama çok ağrım var ya. belim karnım ağrıyor. 5 gün sonra da inşallah bir aksilik olmazsa transfer olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?