canim benim yas 27 iki yillik evliyim.evliligimin 5.ayinda kendiligimden hamile kaldim fakat 7 haftalikken kalp atislarini duymadik ve kürtajla aldilar onun üzerine olmadi bende gecen mart ayinda ilk tüp bebek denememizi yaptik fakat oda olmadisuan2. hazirlaniyorum....soruna gelince simdiye kadar bisey yok diyorlardi taki gecen hafta türkiyede doktora gidene kadar...dr bana rezervde azalmay var acil tüp bebege basla dedi....
sen çoook yenisin daha yolun başındasın kafana takma kendiliğinden olucaktır inş.
canım bebişinin durumu nedir kalp atışlarını duydunuzmu??
sağol canıım. tabii haberdar ederimorkidecim hadi bakalım yarın inş kaliteli yumoşların toplanır...bizi haberdar et...
sağol canımcıminşallah herşey yolunda gider canım dualarım seninle.yarın adetin kaçıncı günündesin canım?benimde yarın 11.günüm kontrolüm var da acaba benimde opu yaklaştımı diye merak ediyorum:)
canım yaaa kıyamam sana. gıcık oldum o hanım efendi arkadaşınaal benden de o kadar.yakın bi arkadaşımla garip bi konu yüzünden tartıştık.şuan moralim çok bozuk..hiç yok yere kalbimi kırdı.işin kötüsü o kız için eşimle tartıştım.tartıştıktan 1 saat sonra kız bana yapacagını yaptı.eşime de bişi diyemiyorum.hem kazık yedim hem de eşim kırgın
hayir canim ultrasonla bakti da söyledi.fsh degerim 8.6
yas ilerliyor amaaa kendiliginden olsaydi simdiye kadar olurdu zaten demekki allahim da bizi bu sekilde siniyorr...rezervler iyice azalirsa erken menopoz riskide var bunlari okudukca kafayi yiyecek gibi oluyorum napcam bilmiyorum..ölsemde kurtulsam diyorum artik(
cnm konustun mu murat beyleee kaç tane transferedecekkk
canım 2 demişti ama sanırım yumurtaların durumu belirlicek.yani allah izin verir de 2 tane kaliteli yumurtam olursa ben 2 tane istiyorum o da beni kırmaz zaten.bugün randevum var gene sorar öğrenirim.rabbim hayırlısını versin inşallah.
inşallah canım hemşiren var mı simdilik km ilgilenio senle inşallah bnm hemsirem yeşim olur
2 gündür giremiyorum malum evdeyim opum oldu çok şükür 2 yumurta çıktı yanlız biri devam ediyor yola tek embiryoda problem olmaz ise cuma günü transfer var önce biraz üzüldüm yumurta çok az diye sobra şükğr ettim rabbim verecek ise bir tane de de verir rabbim older inşallah lütfen dualarınızı esirgemegin tüm isteyenler içinde babada rabbim saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Günaydın canım geçmiş olsun ,inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur..
keseyi ve yolk kesesini gördük,6 mayıs pazartesi çağırdı kalp için hem heyecanlı hem tedirgin bi şekilde bekliyorum bakalım inş duyarız...Allah hayırlısını nasip etsin inşş:18:
2 gündür giremiyorum malum evdeyim opum oldu çok şükür 2 yumurta çıktı yanlız biri devam ediyor yola tek embiryoda problem olmaz ise cuma günü transfer var önce biraz üzüldüm yumurta çok az diye sobra şükğr ettim rabbim verecek ise bir tane de de verir rabbim older inşallah lütfen dualarınızı esirgemegin tüm isteyenler içinde babada rabbim saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
arkadaşlar hipotiroid problemi olan var mı?akşam kontrolüm vardı tsh 3,54 çıktı,ben yaklaşık 5 aydır hap tedavisi görüyorum 7lerden düştü.doktor 2,5un altına düşse iyi olacak gebelik için dedi hapın dozunu yükseltti.böyle bir problemi olan var mı??
sakın üzülme allahtan ümit kesilmez.eşimin abisinin de aynı bu şekilde çocuğu oldu 2.denemede sadece bir tane döllenme oldu doktor bile olmaz diyerek koymuş ve çok şükür yaklaşık bir yaşında yeğenimiz var.
kizlar nasil keyifler....
Teşekkür ederim canım,Allah senin tedavinide hayırlı etsin inşallah seninde güzel haberlerini alırız...dayanıcam artık yapacak bişey yok..iğnenin yanında sabah akşam jelde kullanıyorum ne varsa verdiler bana heralde:) opudan sonra 2 gün dinlendim sancıdan bişey yapamadım zaten ...senin opun oldu sanırım transfer günün belli olduğuna göre.inşallah pozitifi görmeyi Allah bize de nasip eder canım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?