ben yalovadayım canım ıstanbulda bruksel tup bebek merkezıne gıdıyrm sen hangı merkeze gısıysn
Canlarim hata deil insan heyecanla umutla cevresiyle paylasmak istiyo.Benim esim hic kalbinde bisey tutamaz...Bu sefer soylemicezya catliyo Adam:))
Kızlar cumamız mübarek olsun bu güzel hayırlı günde rabbim hepimizin dularını kabul etsin açılmış ellerimizi bebeklerimizle doldursun aminn
ben çok heyecenlıyım yine olmazsa diye çok korkuyorum rabbim hiç kimseyi korktuğuna uğratmasın aminn hepinizi öpüyorum ve iş başına geçiyorumm
Kızlar cumamız mübarek olsun bu güzel hayırlı günde rabbim hepimizin dularını kabul etsin açılmış ellerimizi bebeklerimizle doldursun aminn
ben çok heyecenlıyım yine olmazsa diye çok korkuyorum rabbim hiç kimseyi korktuğuna uğratmasın aminn hepinizi öpüyorum ve iş başına geçiyorumm
Gelicek gelicek cnm biraz sabır sadece :)) havalar ısındıkca bizde bebişlere sahip olalım inşallahhh
sa arkdşlr lstnze bismillah deyp artk bnde eklnm bi akslk çkmzsa mays snnda bnde başlcm tdvye 27 yaşndym ve ilk denmm bürüksel tüpbbk mrkznde olck. nedni rezervde azlma Rabbm hiçbrmzi evldn varlğyla da yokluğyla da imthn etmsn inşllh
herkes aynı fikirde, keşke en baştan bana akıl veren olaydı söylemezdım. Olmuşla ölmüşe çare yok, oldu bı kere. Tecrubeyle ögrendık.
eskişehirdeyim canım bahceci fulya tüp bebek merkezinde cumartesi opum var allahın izniyle
Kızlar opu olanlar transfer olanlar ve olacaklar benim gibi bekleyenler Allah gonlumuzdekilerini hakkimizda hayirli eylesin insallah.Rabbim Bu mubarek Cuma gunu senden istiyoruz...Bizede Anne olabilmeyi nasip eyle..
Kızlar opu olanlar transfer olanlar ve olacaklar benim gibi bekleyenler Allah gonlumuzdekilerini hakkimizda hayirli eylesin insallah.Rabbim Bu mubarek Cuma gunu senden istiyoruz...Bizede Anne olabilmeyi nasip eyle..
selam arkadaşlar cumanız mubarek olsun ,bişey sorucam deneyimli arkadaşlarımıza ,yarın transferim var Allah izin verirse ,annem bakacaktı bana ama dün akşam yakın akrabamızın vefatı ile şehir dışına çıkmak zorunda kaldı,pazar eşim tatil benimle ilgilenir , pazartesi kendim idare edebilir miyim yemek yapabilir miyim mesela yavaş yavaş yapsam bişey olur mu ki?
bnm bı kendı aılem bıde esımın aılesı bılıyo gercı esımın teyzelerı baya kalabalık ılk doktora gıttıgımız gun bıle telefonlar durmamıstı yanı bıde ananesı kalmıs sen cok zayıfsın tutucakmı demesınmı ya zaten zor gunler yasıyorum moral verıceklerıne soyledıklerı seye bakın tabı bende hıc bı sorun cıkmadı sorun ogullarında ya yedıremıyolar tobe tobe yaa valla ınsanı ınsanlar mahvedıyo baska bısey degıl
Hayır canım ilk üç gün yerinde kalkma sakın. Yemekleri skmdi yap koy dolaba eşin isitsin...
bende aynı şeyi düşünürken sende aynısını yazmışın canım dolaba bakıyodum neler pişirebilirim diye:) iki üç çeşit yamek yapıp koyayım dolaba ,zaten annem pazartesi gelir....vc dişinda hiç kalkmamam mı gerek ozaman? devamlı yatarsanda rahime kan gitmiyor diyolar canım sence doğru mu acaba?
Canim benden sana tavsiye en yakinlarina bile soyleme...Tedavi yaptirmicaz zamana biraktik falan de..Merakli sorular insani cok rahatsiz ediyo tedavi asamasinda.Ayrica hamileligin zayiflikla sismanlkla hic alakasi yok.Benim komsum var hem gec evlenmis hem cok zayif.Masaallah iki tane nurtopu gibi oglu var.ilk oglunu 40 kilo hamile kalmis.2.sinde kilo kaybetti hamile oldugu bile belli deildi.Insanin yasi ne olursa olsun boyle cahilce konusabiliyo istw.Benim kayinvaldem de gene bi bebek konusu gecti ben uzuldum sonra guya beni tesilli ediyo"aman kızım ne uzuluyosun sanki cocuk doguramadin diye bi seni Babanın evine mi gönderdik"dedi...Bizim oralarda bi laf vardir kaba tabirle"al sana bi Kaya nerene dayarsan daya"diye aynen oyle:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?