Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

evet çok haklısınız.o yüzden biz en yakınlarımız dahil yani anne babalarımız bile dahil hiç kimseye söylemedik.sadece eşim ve ben.bir de sizler tabiyki:)bilmesinler boşver.eğer tutarsada normal yollardan oldu diye bilecekler.gene söylemiycez.tutmazsa zaten bilmelerine gerek yok

Ordan okuyonuz bisey yazmiyonuz nerelerdesiniz...

ben sana yazdım arkadaşım görmedın,öndecı sayfada kalmış

Biliyorum hayatim ne kadar zordur o dert anlatmak ben iki kere yasadim.Ama bu sefer kimse bilmiyo anneme kizkardesime bile soylemicem onlarin da bana acimalarini vah vah demelerini istemiyorum...

Bende her seferinde pişman oluyorum söylediğime. Birdahaki sefere sölemicem kimseye. Belki böylesi daha iyi olur. En azından herkeze dert anlatmak zırunda kalmam. Keyifler iyidir inşallah arkadaşlar

Bende her seferinde pişman oluyorum söylediğime. Birdahaki sefere sölemicem kimseye. Belki böylesi daha iyi olur. En azından herkeze dert anlatmak zırunda kalmam. Keyifler iyidir inşallah arkadaşlar

herkes aynı fikirde, keşke en baştan bana akıl veren olaydı söylemezdım. Olmuşla ölmüşe çare yok, oldu bı kere. Tecrubeyle ögrendık.

ya arkadaşlar ben şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum bugün 7. günüm.normalde adetim 5 gün sürer ve biter.6.güne birşey kalmaz.gene öyle oldu.5 gün sürdü bitti.sonraki 2 gün birşey gelmedi yani 7.güne bugüne kadar.biraz önce bi ıslaklık hissettim gittim baktım baya normal edet gibi kanamam olmuş.hem de doğum kontrol hapı kullanıyorum yani.bu neden olurki acaba?

Hosgeldin..Tabi saat farki var biz bi saat gerideyiz Almanyada.Insallah tertemiz cikar rahat baslarsin tedavine canim

of korkuyorum ya.hap bitince mayıs 16 da bitecek tüpe başlıyacaz ama 7.günde şimdi bu kanama neyin nesi?

Canim dus aldiysan ondan olabilir.Dustan sonra bi gun daha gelebilir...

herkes aynı fikirde, keşke en baştan bana akıl veren olaydı söylemezdım. Olmuşla ölmüşe çare yok, oldu bı kere. Tecrubeyle ögrendık.

Canlarim hata deil insan heyecanla umutla cevresiyle paylasmak istiyo.Benim esim hic kalbinde bisey tutamaz...Bu sefer soylemicezya catliyo Adam:))

kimsenin uykusu yok herhalde:)ben dizi bakarken uyuyakalmışım 1 saat kadar.şimdi nasıl uyuyacağım bilmiyorum.sabahı sabah ederim kesin

canlarım bendeçıkıyorum bi uyuma denemesi yapayım bakalım umarım uyuyabilirim.iyi gecelerherkese.

Çok teşekkür ederimmmm:)) Hayırlı olsun, inşallah ben de on beş gün sonra başlayacağım:)) Allah hepimize sağlıklı bebişler verir inşallah:))

kızlaaar bugün çook şükür yumurta toplandı. Ama çok ağrım var ya. Belim karnım ağrıyor. 5 gün sonra da inşallah bir aksilik olmazsa transfer olacak

canım hadi hayırlı olsun inşallah kaliteli embiryolar olsun sonrada annesini hiç bırakmasınlar

Kızlar cumamız mübarek olsun bu güzel hayırlı günde rabbim hepimizin dularını kabul etsin açılmış ellerimizi bebeklerimizle doldursun aminn
ben çok heyecenlıyım yine olmazsa diye çok korkuyorum rabbim hiç kimseyi korktuğuna uğratmasın aminn hepinizi öpüyorum ve iş başına geçiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…