ben sana yazdım arkadaşım görmedın,öndecı sayfada kalmış
ben de cuma opu oldum,pazartesı okula gıttım mecbur. agrıdı ama yavas yavas harekeet ettım. of o gaz bıtmedı bende transferden sonra da patlayacak gıbı olmuştum.
ben de pişmanım keşke demeseydım, bir dahakı sefere soylemem. tahlıl günü tel.le arayan arayana. Herkese dert anlatmak da ayrı dert.Ders oldu.
Ordan okuyonuz bisey yazmiyonuz nerelerdesiniz...
ben sana yazdım arkadaşım görmedın,öndecı sayfada kalmış
Biliyorum hayatim ne kadar zordur o dert anlatmak ben iki kere yasadim.Ama bu sefer kimse bilmiyo anneme kizkardesime bile soylemicem onlarin da bana acimalarini vah vah demelerini istemiyorum...
evet çok haklısınız.o yüzden biz en yakınlarımız dahil yani anne babalarımız bile dahil hiç kimseye söylemedik.sadece eşim ve ben.bir de sizler tabiyki:)bilmesinler boşver.eğer tutarsada normal yollardan oldu diye bilecekler.gene söylemiycez.tutmazsa zaten bilmelerine gerek yok
Bende her seferinde pişman oluyorum söylediğime. Birdahaki sefere sölemicem kimseye. Belki böylesi daha iyi olur. En azından herkeze dert anlatmak zırunda kalmam. Keyifler iyidir inşallah arkadaşlar
meraba kızlarrrr bende normalde bu saat 5. uykudaydımama şu an bi şey için bekliorunmmm ve yarın bende yarın doktoruma gideceğimmmmm yarın sis işlemim var polip var mı ameliyatdan sonra kalmıs mı die bakılacak dua edin banada
herkes aynı fikirde, keşke en baştan bana akıl veren olaydı söylemezdım. Olmuşla ölmüşe çare yok, oldu bı kere. Tecrubeyle ögrendık.
ya arkadaşlar ben şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum bugün 7. günüm.normalde adetim 5 gün sürer ve biter.6.güne birşey kalmaz.gene öyle oldu.5 gün sürdü bitti.sonraki 2 gün birşey gelmedi yani 7.güne bugüne kadar.biraz önce bi ıslaklık hissettim gittim baktım baya normal edet gibi kanamam olmuş.hem de doğum kontrol hapı kullanıyorum yani.bu neden olurki acaba?
ya arkadaşlar ben şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum bugün 7. günüm.normalde adetim 5 gün sürer ve biter.6.güne birşey kalmaz.gene öyle oldu.5 gün sürdü bitti.sonraki 2 gün birşey gelmedi yani 7.güne bugüne kadar.biraz önce bi ıslaklık hissettim gittim baktım baya normal edet gibi kanamam olmuş.hem de doğum kontrol hapı kullanıyorum yani.bu neden olurki acaba?
of korkuyorum ya.hap bitince mayıs 16 da bitecek tüpe başlıyacaz ama 7.günde şimdi bu kanama neyin nesi?
Canim dus aldiysan ondan olabilir.Dustan sonra bi gun daha gelebilir...
bi düzensizlik olmuş bellı kı,doktoruna ulaşabılırsen ara sor derım.
Ben de 15gun önceden regl olmuştum, aradım görmek ıstedı mesela.
Bende her seferinde pişman oluyorum söylediğime. Birdahaki sefere sölemicem kimseye. Belki böylesi daha iyi olur. En azından herkeze dert anlatmak zırunda kalmam. Keyifler iyidir inşallah arkadaşlar
herkes aynı fikirde, keşke en baştan bana akıl veren olaydı söylemezdım. Olmuşla ölmüşe çare yok, oldu bı kere. Tecrubeyle ögrendık.
kızlar iyi geceler, yarın çocuklarım benı bekler. Sabahın köründe kalkmam lazım.
tatlı rüyalar hepınıze
hadi hayırlısı olsun canım. Allah sağlıcakla tutunup kucağına almanı nasip etsin
oooh canım benim şunun şurasında ne kalmış yahuu
canım benim 13. gün yumurta toplandı (yani bugün). 5 gün sonra transfer olacak. yani 18 gün sürmüş oluyor
kızlaaar bugün çook şükür yumurta toplandı. Ama çok ağrım var ya. Belim karnım ağrıyor. 5 gün sonra da inşallah bir aksilik olmazsa transfer olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?