Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Evin içinde tati yaparcasina yuruyebilirsin ama egilmek yuksek bir yere uzanmak gerilmek gibi hareketlerden kacinmak lazım

canım ben jelde kullanıyorum ,hapınıda kullanıyorum iğnesinide kullanıyorum ,2 gündür ateşleniyorum iğnelerden olabilir zaten iğne yerleri balon gibi şişti mos mor neden oldu böyle? inşallah yarın bir sorun çıkmaz(

sağol canım ama başka şansım yoktu malesef. haftaya transferden sonrası için izin aldım ama gelip bakacak kimsem yok onu düşünüyorum:44: artık her gün hazır yiyeceğiz galiba. eşim de beceriksiz bu arada ne güzel arka arkaya transfer yaptıracağızbenim de salı. birlikte güzel haberler vereceğiz inşallah
canım hadi hayırlı olsun inşallah kaliteli embiryolar olsun sonrada annesini hiç bırakmasınlar

Çok teşekkür ederimmmm:)) Hayırlı olsun, inşallah ben de on beş gün sonra başlayacağım:)) Allah hepimize sağlıklı bebişler verir inşallah:))
çook sağolun kızlar
ya benim de kimse yoook

progestanın iğnesini mi kullanıyorsun canııımbenim düşük tehditi varken kullanmıştım da hem morardı hem de taş gibi olmuştu. üstüme oturamıyordum

ahh kıyamam nerde oturuyosun soyle gelıp bakıyım sana bnm tedavıye daha var nasılsa yemeklerını yapar gıderım :)

progestanın iğnesini mi kullanıyorsun canııımbenim düşük tehditi varken kullanmıştım da hem morardı hem de taş gibi olmuştu. üstüme oturamıyordum

evet canım progestan iğnesi,bende de öyle oldu geçmiyorda ,emekli hemşire komşum var o yapıyo iğnelerimi buzla pres yap dedi rahatladım biraz..senin neden bakacak kimsen yok ben yanlış anlamadım demi...

çok heyecanlı, buyuk gun yaklaştı
keşke ben de tedavının taa başında olaydım.
belirsiz beklemek, negatıf sonucu almaktan cok daha iyiymiş

aaaaaaaaaa... vallahi hayret bişey. zayıfsın tutmaz ne demek ya.tam tersine zayıfken hamile kalmak çok daha kolaydır.doktorlar her zaman der mesela kilolu bayanlara biraz kilo ver belkide kendiliğinden olacaktır diye.

ay nilcim senin kayınvalidede yani iyice saçmalamış.o nasıl bir tesellidir öyle.işte bu nedenlerle biz ne eşimin ailesine ne de benim aileme bişey söylemedik.bi ben bi de eşim biliyo.

sarliva arkadaşıma yazmıştım galiba yanlış oldu sanki nile cevap vermişim gibi oldu:)

aynen oyle cnm ben bılıyrm 40 kıloyla ıkız bebek doguran bırısını bende onu ornek verdm oyle dıyınce bıde tutmazsa allah korusun dınle onları ay ıste zayıfsın olmadı fln dıye kılomda 47 ayrıca 22 yasındayım

ay nilcim senin kayınvalidede yani iyice saçmalamış.o nasıl bir tesellidir öyle.işte bu nedenlerle biz ne eşimin ailesine ne de benim aileme bişey söylemedik.bi ben bi de eşim biliyo.

Canim bizde sorun esimde bunu bildikleri halde ufak tefek ignelemelerden vazgecmiyorlar..Benim esimin ilk evliligindende cocugu yok.Esim kendi sorununu biliyormus tabi aileside..Bi ben bilmiyorum...bilsemde hic farketmezdi gene evlenirdim...Rabbim onu bana yazmis cunku.. 6 ay kayinvaldemlerle yasadim Almanyaya gelmeden once,o zamanlar sitresten hep adetim gecikirdi.Tabi kaynanam farkinda "ay adetin duzensiz ya cocugun olmazsa oglum cocuklari cok sever"derdi.Allahtan uzaktayim Senede bi kere bir hafta hos goruyorum.Kocami cok seviyorum onu dunyaya getireni sevmek zorunda degilim ama esimin hatrina saygi duyuyorum...

slm bugün transferim gereçkleşti bebişimi aldım geldiim

ne güzel canım ya ne mutlu sana.umarım 10-12 gün sonrada hamileyim haberini verirsin bize burdan.en zor kısımları bitti senin iğneler falan.şimdi sıra hayırlısı ile mutlu haberi almakta.çok sevindim adına.darısı başımıza inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…