bende aynı şeyi düşünürken sende aynısını yazmışın canım dolaba bakıyodum neler pişirebilirim diye:) iki üç çeşit yamek yapıp koyayım dolaba ,zaten annem pazartesi gelir....vc dişinda hiç kalkmamam mı gerek ozaman? devamlı yatarsanda rahime kan gitmiyor diyolar canım sence doğru mu acaba?
ben cok yatamadım, gelen gıden oldu ne yazık kı oturmak zorunda kaldım ilk 3 gün.
ben jel kullanıyordum, en az 15 dk. yürümek hareket lazımdı. o yuzden yürümek ıyı oluyordu. Sana jel vermedı sanırım doktorun?
sağol canım ama başka şansım yoktu malesef. haftaya transferden sonrası için izin aldım ama gelip bakacak kimsem yok onu düşünüyorum:44: artık her gün hazır yiyeceğiz galiba. eşim de beceriksizhayırlısı oldun cnm pazarteside bnm transferim var dondurulmuşlarla devam ediyorum ikinci denemem olacak.yumurta toplandığında ben de davul gibi olmuştum gazdan bol bol su iç cnm rahatlatıyor işe gidecekmişsin keşke dinlenebilseydin bu dönemlerde dinlenmek şart... inş pozitif sonuçlarımızıda paylaşırız tez zamanda.:))
canım hadi hayırlı olsun inşallah kaliteli embiryolar olsun sonrada annesini hiç bırakmasınlar
çook sağolun kızlarÇok teşekkür ederimmmm:)) Hayırlı olsun, inşallah ben de on beş gün sonra başlayacağım:)) Allah hepimize sağlıklı bebişler verir inşallah:))
ya benim de kimse yoookselam arkadaşlar cumanız mubarek olsun ,bişey sorucam deneyimli arkadaşlarımıza ,yarın transferim var Allah izin verirse ,annem bakacaktı bana ama dün akşam yakın akrabamızın vefatı ile şehir dışına çıkmak zorunda kaldı,pazar eşim tatil benimle ilgilenir , pazartesi kendim idare edebilir miyim yemek yapabilir miyim mesela yavaş yavaş yapsam bişey olur mu ki?
canım ben jelde kullanıyorum ,hapınıda kullanıyorum iğnesinide kullanıyorum ,2 gündür ateşleniyorum iğnelerden olabilir zaten iğne yerleri balon gibi şişti mos mor neden oldu böyle? inşallah yarın bir sorun çıkmaz(
sağol canım ama başka şansım yoktu malesef. haftaya transferden sonrası için izin aldım ama gelip bakacak kimsem yok onu düşünüyorum:44: artık her gün hazır yiyeceğiz galiba. eşim de beceriksizbu arada ne güzel arka arkaya transfer yaptıracağız benim de salı. birlikte güzel haberler vereceğiz inşallah
çook sağolun kızlar
ya benim de kimse yoook
progestanın iğnesini mi kullanıyorsun canııımbenim düşük tehditi varken kullanmıştım da hem morardı hem de taş gibi olmuştu. üstüme oturamıyordum
canım ben jelde kullanıyorum ,hapınıda kullanıyorum iğnesinide kullanıyorum ,2 gündür ateşleniyorum iğnelerden olabilir zaten iğne yerleri balon gibi şişti mos mor neden oldu böyle? inşallah yarın bir sorun çıkmaz(
progestanın iğnesini mi kullanıyorsun canııımbenim düşük tehditi varken kullanmıştım da hem morardı hem de taş gibi olmuştu. üstüme oturamıyordum
Canim benden sana tavsiye en yakinlarina bile soyleme...Tedavi yaptirmicaz zamana biraktik falan de..Merakli sorular insani cok rahatsiz ediyo tedavi asamasinda.Ayrica hamileligin zayiflikla sismanlkla hic alakasi yok.Benim komsum var hem gec evlenmis hem cok zayif.Masaallah iki tane nurtopu gibi oglu var.ilk oglunu 40 kilo hamile kalmis.2.sinde kilo kaybetti hamile oldugu bile belli deildi.Insanin yasi ne olursa olsun boyle cahilce konusabiliyo istw.Benim kayinvaldem de gene bi bebek konusu gecti ben uzuldum sonra guya beni tesilli ediyo"aman kızım ne uzuluyosun sanki cocuk doguramadin diye bi seni Babanın evine mi gönderdik"dedi...Bizim oralarda bi laf vardir kaba tabirle"al sana bi Kaya nerene dayarsan daya"diye aynen oyle:)))
sarliva arkadaşıma yazmıştım galiba yanlış oldu sanki nile cevap vermişim gibi oldu:)
ay nilcim senin kayınvalidede yani iyice saçmalamış.o nasıl bir tesellidir öyle.işte bu nedenlerle biz ne eşimin ailesine ne de benim aileme bişey söylemedik.bi ben bi de eşim biliyo.
slm bugün transferim gereçkleşti bebişimi aldım geldiim
Hayırlı olsunnn:)))) Güzel şeyler düşün hep, güzel güzel dinlenn:)) Darısı başıma!:))
Hayirli olsun canim.Allah evladini kucagina aldigin guzel gunleri gormeyi nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?